- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok geçmiş olsun canım.. Çok şükür tespit edilmiş ve gerekli müdahale yapılmış.. Bol bol yat dinlen canım..Bayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
Konu hızlı ilerliyor pek okuyamadım herkes iyidir umarım.
Bayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
%100 değil ama en azından ben alabileceğim tedbiri almış oldum, Gerisi Allah’ın takdiri, inşallah sorunsuz atlatırız.Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olmasına sevindim bu vesile ile bu durumun önüne geçmiş oldun
Amin cümleten inşallah, İyi çok şükür sorun çıkmamasına sevindim, benim de plasenta aşağıdaymış 20. Hafta çıkar diyor. Progestanın zararı yok zaten rahat rahat kullan, sana doktorun düzelir demedi mi?Gecmis olsun cnm bendede o kontrol yapıldı şükür sikinti yok ama plasenta öndeymiş progestan başladık tedbir için.ins sorun yaşamadan bu kez vakti zamanında kavuşursun kuzuna
Yaaa ama çok tatlı oluyorlar:) benim kızlarda poğaça yanak olarak doğdu. Öyle baya bi gidiyo. Büyük kızınkiler gittide, küçüğünkileri sıkıyoruz hala:)
Sağol canım aynen çok şükür, Her şerde bir hayır var olayını yaşadık diyorum.Çok geçmiş olsun canım.. Çok şükür tespit edilmiş ve gerekli müdahale yapılmış.. Bol bol yat dinlen canım..
İnşallah canım ya, biz kendi imkanlarımızı zorluyoruz, üstümüze düşen herşeyi yapıyoruz, Rabbim yavrularımızı bize bağışlar inşallah.Gecmis olsun canim. Onemli olmamasina sevindim. Bolbol dinlen annesi bisey olmaz insallah Allahin izniyle
Benim benzer agri 1 haftadir devam ediyor. Ishaldim ondan oluyo sandım ama ishalim geçti ondan değilmiş. Bugün doktora gittim kan ve idrar tahlili istedi ama veremedim yarın bidaha gidicem. Insallah kötü bi durum yoktur sana da geçmiş olsun canım cok zor oluyor gerçektenKızlar iki aksamdir tam göbek altıma rahmime bıçak saplanır gibi bı ağrı olmasıyla ölüyorum sanıyorum uzaninca iyi geçiyor ama ayağa kalkınca tekrarlıyor
Tesekkur ederim canım Kan idrar dün verdim sağlık ocağında bişey çıkmadı plasenta rahim ağzında demişti Dr. O ağrı yaparmi acaba bilemedim sanada çok geçmiş olsun canım her gün başka bir stresle baslamaktan Allah korusun birşey olacakmi korkusuyla beklemekten hamilelikten hiçbir şey anlamıyorumBenim benzer agri 1 haftadir devam ediyor. Ishaldim ondan oluyo sandım ama ishalim geçti ondan değilmiş. Bugün doktora gittim kan ve idrar tahlili istedi ama veremedim yarın bidaha gidicem. Insallah kötü bi durum yoktur sana da geçmiş olsun canım cok zor oluyor gerçekten
gecmis olsunn insaallah zamaninda saglikla dogumlar nasip etsin rabbimBayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
gecen hafta ayni sey bendede vardi oturunca ozellikle fena oluyordum magnezyuma basladim gecti benimki sukurKızlar iki aksamdir tam göbek altıma rahmime bıçak saplanır gibi bı ağrı olmasıyla ölüyorum sanıyorum uzaninca iyi geçiyor ama ayağa kalkınca tekrarlıyor
Geçmiş olsun canim iki gündür içiyorum inşallah rahatlatır benidegecen hafta ayni sey bendede vardi oturunca ozellikle fena oluyordum magnezyuma basladim gecti benimki sukur
Büyük ihtimalle çıkar yukarı dedi progestan iğne ile 10 hafta aşk yaşamıştık alışkınım sorun değil bu kez fitil olarak kullaniyorum.salı yada carsamba detaylı usg de bakalım bu konuda ne diyecekler%100 değil ama en azından ben alabileceğim tedbiri almış oldum, Gerisi Allah’ın takdiri, inşallah sorunsuz atlatırız.
Amin cümleten inşallah, İyi çok şükür sorun çıkmamasına sevindim, benim de plasenta aşağıdaymış 20. Hafta çıkar diyor. Progestanın zararı yok zaten rahat rahat kullan, sana doktorun düzelir demedi mi?
İsim işi ilginç ya bu kadar etkili olduğunu bilmezdim valla. Kuzulara isim koyarken de dikkatli olmak lazım bu gibi şeylere..evet canım ismim Yağmur :) bilmem bende isimlerin ağırlığına inanırım ama hiç öyle bi ağırlık hisstmedim açıkcası. benim burcum terazi eşiminki kova. gerçekten çok zor ya genellemiyorum kovalar zor diye ama benim eşim cidden çok çok zor. insanı inadıyla kurutur.
mesela isminin içinde
( G / Ğ ) Bu Harfler tefekkürü ifade eder . İsminde bu harfler olan kişiler Her olayı ve her davayı araştırır . Hayatın gizemini araştırmayı seven kişiliklidir .
İsminde ( G / Ğ ) Harfi bulunan kişiler Hayatta hiç kimseye muhtaç olmadan yaşamanın yollarını bulurlar . bu 2 cümleye katılıyorum fazlasıyla ama sen diyene kadar asla o harflerin ağırlığının farkında falan değildim şimdi araştırınca gördüm
Sağol Allah razı olsun, hepimize sağlıklı hayırlı Doğum nasip eder inşallahgecmis olsunn insaallah zamaninda saglikla dogumlar nasip etsin rabbim
İnşallah hayırlı haberle gelirsin. Dinlen yinede yorma kendiniBüyük ihtimalle çıkar yukarı dedi progestan iğne ile 10 hafta aşk yaşamıştık alışkınım sorun değil bu kez fitil olarak kullaniyorum.salı yada carsamba detaylı usg de bakalım bu konuda ne diyecekler
Canım ben de seni merak ediyordum çok şükür ki erken tespit edilmiş ilerleyen haftalarda çok riskli serklaj. Artık güvendesin Allahın izniyle. Aman hiç kalkma sen yat artık. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Diğerinde kaç haftalık doğmuştu sebebi yine aynı mıydı canım..Bayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
Ben bugun muayene oldum bende plesentayla ilgili bi sorun yok buyuk ihtimalle idrar yolu iltihabı bakalım yarin anlarız neden olduğunu.Tesekkur ederim canım Kan idrar dün verdim sağlık ocağında bişey çıkmadı plasenta rahim ağzında demişti Dr. O ağrı yaparmi acaba bilemedim sanada çok geçmiş olsun canım her gün başka bir stresle baslamaktan Allah korusun birşey olacakmi korkusuyla beklemekten hamilelikten hiçbir şey anlamıyorum
Genel olarak dinlenme halindeyim ama cumartesi karabuk pazartesi ordan malatyaya yolculuk var risk yok dedi bakalım artık anne evinde gül gibi bakılırım:)Sağol Allah razı olsun, hepimize sağlıklı hayırlı Doğum nasip eder inşallah
İnşallah hayırlı haberle gelirsin. Dinlen yinede yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?