2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun canım.. Çok şükür tespit edilmiş ve gerekli müdahale yapılmış.. Bol bol yat dinlen canım..

Gecmis olsun canim. Onemli olmamasina sevindim. Bolbol dinlen annesi bisey olmaz insallah Allahin izniyle

Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olmasına sevindim bu vesile ile bu durumun önüne geçmiş oldun
%100 değil ama en azından ben alabileceğim tedbiri almış oldum, Gerisi Allah’ın takdiri, inşallah sorunsuz atlatırız.

Gecmis olsun cnm bendede o kontrol yapıldı şükür sikinti yok ama plasenta öndeymiş progestan başladık tedbir için.ins sorun yaşamadan bu kez vakti zamanında kavuşursun kuzuna
Amin cümleten inşallah, İyi çok şükür sorun çıkmamasına sevindim, benim de plasenta aşağıdaymış 20. Hafta çıkar diyor. Progestanın zararı yok zaten rahat rahat kullan, sana doktorun düzelir demedi mi?

Yaaa ama çok tatlı oluyorlar:) benim kızlarda poğaça yanak olarak doğdu. Öyle baya bi gidiyo. Büyük kızınkiler gittide, küçüğünkileri sıkıyoruz hala:)

Bizde de yanak hastaligi var. Gecen kardesime bi tane gonderdim bu yanaktan mi istiyonuz diye bunun kabartma tozu fazla kacmis diyo bakalim siparisi verdik bekliyoz

Çok geçmiş olsun canım.. Çok şükür tespit edilmiş ve gerekli müdahale yapılmış.. Bol bol yat dinlen canım..
Sağol canım aynen çok şükür, Her şerde bir hayır var olayını yaşadık diyorum.

Gecmis olsun canim. Onemli olmamasina sevindim. Bolbol dinlen annesi bisey olmaz insallah Allahin izniyle
İnşallah canım ya, biz kendi imkanlarımızı zorluyoruz, üstümüze düşen herşeyi yapıyoruz, Rabbim yavrularımızı bize bağışlar inşallah.

Kızlar iki aksamdir tam göbek altıma rahmime bıçak saplanır gibi bı ağrı olmasıyla ölüyorum sanıyorum uzaninca iyi geçiyor ama ayağa kalkınca tekrarlıyor
Benim benzer agri 1 haftadir devam ediyor. Ishaldim ondan oluyo sandım ama ishalim geçti ondan değilmiş. Bugün doktora gittim kan ve idrar tahlili istedi ama veremedim yarın bidaha gidicem. Insallah kötü bi durum yoktur sana da geçmiş olsun canım cok zor oluyor gerçekten

Tesekkur ederim canım Kan idrar dün verdim sağlık ocağında bişey çıkmadı plasenta rahim ağzında demişti Dr. O ağrı yaparmi acaba bilemedim sanada çok geçmiş olsun canım her gün başka bir stresle baslamaktan Allah korusun birşey olacakmi korkusuyla beklemekten hamilelikten hiçbir şey anlamıyorum

gecmis olsunn insaallah zamaninda saglikla dogumlar nasip etsin rabbim

Kızlar iki aksamdir tam göbek altıma rahmime bıçak saplanır gibi bı ağrı olmasıyla ölüyorum sanıyorum uzaninca iyi geçiyor ama ayağa kalkınca tekrarlıyor
gecen hafta ayni sey bendede vardi oturunca ozellikle fena oluyordum magnezyuma basladim gecti benimki sukur

Büyük ihtimalle çıkar yukarı dedi progestan iğne ile 10 hafta aşk yaşamıştık alışkınım sorun değil bu kez fitil olarak kullaniyorum.salı yada carsamba detaylı usg de bakalım bu konuda ne diyecekler

İsim işi ilginç ya bu kadar etkili olduğunu bilmezdim valla. Kuzulara isim koyarken de dikkatli olmak lazım bu gibi şeylere..

gecmis olsunn insaallah zamaninda saglikla dogumlar nasip etsin rabbim
Sağol Allah razı olsun, hepimize sağlıklı hayırlı Doğum nasip eder inşallah

İnşallah hayırlı haberle gelirsin. Dinlen yinede yorma kendini

Canım ben de seni merak ediyordum çok şükür ki erken tespit edilmiş ilerleyen haftalarda çok riskli serklaj. Artık güvendesin Allahın izniyle. Aman hiç kalkma sen yat artık. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Diğerinde kaç haftalık doğmuştu sebebi yine aynı mıydı canım..

Ben bugun muayene oldum bende plesentayla ilgili bi sorun yok buyuk ihtimalle idrar yolu iltihabı bakalım yarin anlarız neden olduğunu.

Hanımlar karın büyüdükçe kalp atışımı daha da hisseder oldum sanki ve göğüs kafesi kısmımda basınç oluyor midem de acayip. Sanki midem patlıcak gibi gergin çoğunlukla. Bu geçici bir şey mi yoksa doğuma kadar böyle mi? Yoksa yoksa sadece bende mi böyle?

Sağol Allah razı olsun, hepimize sağlıklı hayırlı Doğum nasip eder inşallah

İnşallah hayırlı haberle gelirsin. Dinlen yinede yorma kendini
Genel olarak dinlenme halindeyim ama cumartesi karabuk pazartesi ordan malatyaya yolculuk var risk yok dedi bakalım artık anne evinde gül gibi bakılırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…