Açılma olduktan sonra başarı şansı da düşermiş, ilkinin sebebini bilmiyorduk canım 27. Haftada aniden sancı açılma olmuştu, tabi benim öncesinde yoğun akıntım da vardı, hep normal denildi ama belirtiymiş. Bu doktorum aynı sebeptir bundan sonra ki gebeliklerin de aynı olur dedi. İnşallah canım inşallah sende yolunda mı herşey?Canım ben de seni merak ediyordum çok şükür ki erken tespit edilmiş ilerleyen haftalarda çok riskli serklaj. Artık güvendesin Allahın izniyle. Aman hiç kalkma sen yat artık. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Diğerinde kaç haftalık doğmuştu sebebi yine aynı mıydı canım..
Çok şükür canım Rabbim karşımıza çıkardı, Allah razı olsun hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah.pinkstrap canım çok şükür erken tespit edilmiş çok sevindim. Rabbim evladını sana seni evladına bağışlasın sağlık sihhatle
Çok sağol canım amin Allah razı olsun.Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin emanetlerinipinkstrap
Risk yok diyorsa sorun yok o zaman tadını çıkar anne koyununun :)Genel olarak dinlenme halindeyim ama cumartesi karabuk pazartesi ordan malatyaya yolculuk var risk yok dedi bakalım artık anne evinde gül gibi bakılırım:)
Çok teşekkür ederim amin hep beraber inşallah.pinkstrap geçmiş olsun, inşallah süreci kazasız belasız geçirip bebeğini kucaklarsın canım.
Kızlar iki aksamdir tam göbek altıma rahmime bıçak saplanır gibi bı ağrı olmasıyla ölüyorum sanıyorum uzaninca iyi geçiyor ama ayağa kalkınca tekrarlıyor
Canım benim de yoğun akıntım vardı vajinal enfeksiyon denildi fitil kullanıyorum. Böbreğimde büyüme devam etmiş inşallah daha fazla büyümez diye dua ediyoruz..Kasılma var işte bir de onun için de ilaç kullanıyorum ama engellemiyor pek. 30 haftayı devirmek ilk hedefim ve duam.. Dua edelim birbimize Aklımdan seni geçirerek sana da dua ettim bugün. Allahım bizi güldürsün Biz neler yaşadık be ama sağ salim doğdular diye hikayemiz olsun herkese anlattığımız..Açılma olduktan sonra başarı şansı da düşermiş, ilkinin sebebini bilmiyorduk canım 27. Haftada aniden sancı açılma olmuştu, tabi benim öncesinde yoğun akıntım da vardı, hep normal denildi ama belirtiymiş. Bu doktorum aynı sebeptir bundan sonra ki gebeliklerin de aynı olur dedi. İnşallah canım inşallah sende yolunda mı herşey?
Moral bozma ve bildik hareketler şimdiden başladı desene canım Allah sabır versin bizlere valla.. Hiç takılma..Bana doktorlar ne bilir sen kalk, yatma diyenler oldu. Uzman doktor halkımıza kulak tıkamak lazım galiba biraz.Suan cok sinirliyim cok. Anneannemin yanina gittik. Bana diyor ki niye karnim cikmamis. Tekme var mi dedi yok dedim. Aaaaa olurmuymuss. Eliyle gobegime dokuncakti yaa bir git yaa deli misin dedim. Takti kadin yaa ben oyle yapinca guldu ama cok sinirlendim yani. Gobek sevmek nedir iyyyy hele de anneannem... Ve cok moralim bozuldu. Sanki yalanci muamelesi gordum. Simdi onun taklalar atmasi benimde bunu hissetmem gerekiyomus. Cok anormalmisim gibi bakti. Asiri moralim bozuldu
Bendede var aynısı. Kendimi dinlememeye çalışıyorumHanımlar karın büyüdükçe kalp atışımı daha da hisseder oldum sanki ve göğüs kafesi kısmımda basınç oluyor midem de acayip. Sanki midem patlıcak gibi gergin çoğunlukla. Bu geçici bir şey mi yoksa doğuma kadar böyle mi? Yoksa yoksa sadece bende mi böyle?
Hayur canım tabiki. Benimki en faxla 15 gün kalıyor zaten. Sen kendini ne zaman iyi hissedersen yollarsın.
BAKALIM BİZİMKİLER KAÇ GÜN KALACAK GİDİN DİYEMEM HERHALDE
Ben napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr[/QUOTE
Senin adına İnan çok üzüldüm.neden bu kadar acımasız olabiliyorlar hiç anlamıyorum.ama size vurmasına izin vermeyin iyi hoş çocuğuna acımayan size hiç acımaz vicdan yoksunu adam.
Ben bu tarz şeyler hiç yaşamadım ama asla ve asla beni itmesine,vurmasına,Boğaz sıkmasına izin vermezdim olayı çok büyütür ve o an herşeyi koparırdım yasal haklarımı kullanıp bir güzel o tehditleri yedirirdim ona.kimse kimseye baki ve muhtaç değil.bırak fiziksel şiddeti sözlü şiddete bile tahammülüm Yok benim.
Umarım en kısa sürede sizin için en doğru olanı bulup uygularsınız.
Ben napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
O kaldırdığı eli alıp bitarafina sokmak lazım tatli ailenden saklama şiddet çok ertelenecek saklanacak birşey degil.yalnız olmadığını sahipsiz olmadığını bi baban göstersin bakam bidaha bu kadar size hoyrat davrabiliyormu?aslında burdan çok şey söylüyorum ama yazamıyorum. Allah ıslah etsin hep mi böyleydi sonradan mı azdı bu koca kişin?Ben napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
Hep böle canım her kavgada bi kere ailesine duyurdum ortalık kalktı ayaga bayadır yapmıyodu bayramdan beri aynı yine hala aglıyorum tutamıyorumki kendimi artıkO kaldırdığı eli alıp bitarafina sokmak lazım tatli ailenden saklama şiddet çok ertelenecek saklanacak birşey degil.yalnız olmadığını sahipsiz olmadığını bi baban göstersin bakam bidaha bu kadar size hoyrat davrabiliyormu?aslında burdan çok şey söylüyorum ama yazamıyorum. Allah ıslah etsin hep mi böyleydi sonradan mı azdı bu koca kişin?
Nereye gitcem bilmiyorumki aileme duyurmak istemiyorum karsimda oturuyolar zaten cok uzulurler onun ailesine gitmeyi dusunuyorum bugün bilmiyorum napıcamHamilesin ve sana şiddet mi uyguluyor?
Elleri kırılsın
Karnında can taşıyorsun bu nasıl vicdansızlıktır.
Kusura bakma canım çok sinirlendim. En hassas olduğum konudur şiddet ve büyük konuşmayım ama asla kabul edemem herhalde. Hele ki bi erkek karnında evladını taşıdığı kadına nasıl el kaldırır. Güzel bir ders vermen lazım eşine. Bir süre sensiz kalsın da anlasın.
Canım öyle uzuldumki okurken Rabbim yardımcın olsun en güzel kararı sen verirsin. Sakin ol ne kadar incindigini tahmin edebiliyorum inşallah pişman olur yaptığına ve tekrar etmez.Ben napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
O kendi ailesinden utanmaz.senin kendi ailene gitmeyeceğini duyurmayacağını çok iyi bildiği için ondan bu cüreti zaten.o sana şiddet uyguladıkça sen hiçbirşey yapmazsan o volümü yükselterek devam eder bence haddini bildir o duyacak bu duyacak diye düşünme sen sessiz kaldıkça onun sesi artacak unutma.çapsız hadsiz adam o seni tehdit etmiş sen tehdit etmeden direk mertçe ona yapılması gerekeni yap şuan çık sinirlendim biraz empati kurdum ben gider darp raporu alır onuda eve koymazdım madem gidecek yerin Yok o defolup gitsin.Nereye gitcem bilmiyorumki aileme duyurmak istemiyorum karsimda oturuyolar zaten cok uzulurler onun ailesine gitmeyi dusunuyorum bugün bilmiyorum napıcam
Öncelikle çok geçmiş olsun, okurken beynim dondu. Allah vicdan versin eşinize..Nereye gitcem bilmiyorumki aileme duyurmak istemiyorum karsimda oturuyolar zaten cok uzulurler onun ailesine gitmeyi dusunuyorum bugün bilmiyorum napıcam
ayyy benim kucukken kilomu gorseydinizz dehsettim valla annen ne yediriyor sana boyle diye sorardinizz :) ilkokuldan sonrada cop gibiydim valla :) o yuzden bebeklere ne zayif derim nede sisman obez olucak :) insanlarimiz tuhaf birazz benim bebek icinde karnim buyuk diye yuhhh kac kilo cikaricaksin diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?