- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Canım benim kıyamam ben sana ya...hamilelik başlı başına zor bi süreçken bi de şiddet uygulamak nedir ya sen kimsin? Karnında ki çocuğunu da mı düşünmüyorsun!!! Vicdansız adam. Ellerin kırılsın inşallah. Çok sinirlendim sabah sabah ya. Allah yardımcın olsunBen napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
Ayni yerde yasiyoruz ve biz cok zor sartlarda evlendik iki tarafta kabul etmiyodu istemiyolardi simdi okadar tantananin ustune tekrardan ondan yda benden nefret etmelerini istemiyorum be biz barissak bile sonucta iki cocugum var naparsa yapsin seviyorumda ayrilmayida dusunmem simdi benim aileme solersem ondan nefret etcekler surwkli benim basima kakicaklar basim cok agricak o yuzden duyurmak istemiyorum kendi ailesinden korkuyo o yüzden en azindan kendi ogullari nefret etmezler bide su var herseye ragmen evlendik ama herkes bize biz demistik dicekler o yüzden laf vermek istemiyorum tatlimÖncelikle çok geçmiş olsun, okurken beynim dondu. Allah vicdan versin eşinize..
Ben de büyük konuşmak istemem ama şiddet benim gözümde de kırmızı çizgidir, boşanma sebebidir. Yaklaşılmamalı bile... Hele bir de hamile eşine şiddet uygulamak ne demek..
Nereye gideceğimi bilmiyorum demişsin, sen tabi ki bit yere gitmeyeceksin. Bir tane karnında bir tane yanında iki çocuğun var. Ben olsam herhalde hemen aileme de, onun ailesine de haber verirdim... Sahipsiz mi sandı seni? Ne demek vurmak itmek ya. Ailesi gelsin, götürsün kendi evlerine, akıllanmadan dönmesin. Sen evinde kal...
Kendi ailene niye haber vermek istemiyorsun bu arada canım?
Ben napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
guanydin kizlarrr bende kontrolden geldim kendi doktorumda inceledi detayli bebegi cok sukur bi problemi yokk 30 cm boyu 601 gram olmuss :) renkli cekemedi yuzunu cunku essek sipasi eliyle kapaymisti yuzunu :) buarada e bebek indirimden faydalanip bebek arabamizi aldik mamas papas sola 2 aldim bide maxi cosinin ana kucagini aldik sukurki bu dertten kurtuldum artik :)
Kızlar merhaba;
Bugün aile hekimliğine gidip tetenoz aşımı oldum. ilk doz. inanın bana hiç hissetmedim. ne ağrı ne sızı. şuan 3 saat oldu hala birşey yok. yani korkmayın. Toplamda 5 dozluk bir karne veriliyor. Ayrıca detaylı kan ve idrar testlerinizi de yapıyorlar. birde hemşire bir kutu decavit verdi. benim bitmek üzereydi.
Bir başka konu ise biz şuan 20+3 olduk. ara sıra kıpır kıpır bebeğin haraketlerini hissediyorum ama öyle aman aman yoğun ve hergün değil. tekme aşamasına geçemedik sadece bir kere hissettim o duyguyu sizlerde durum nasıl... bazı arkadaşlar çok erken hissettiler. bizde nıye böyle geç hissediliyor.. iç karnımız mı geniş yoksa bebişler mi uysalll:)...:)
Ben napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
Sagolun gercekten sizinle paylasmasan ćıldiririm heralde bu trafik kazasi gecirmis cok buyuk ozamandan beri psikolojisi bozulmus normal degil tedavide olmamis tam kazasi 6 7 aylıkkrn biz tanistik o sebeple baslarda alttan aldim benim hatam anlicaginiz ama artık cekilmez olduCanım benim kıyamam ben sana ya...hamilelik başlı başına zor bi süreçken bi de şiddet uygulamak nedir ya sen kimsin? Karnında ki çocuğunu da mı düşünmüyorsun!!! Vicdansız adam. Ellerin kırılsın inşallah. Çok sinirlendim sabah sabah ya. Allah yardımcın olsunKozmogirl17 . Ama lütfen sessiz kalma. Elinden geleni yap haddini bildir. Kendi ailene ve onun ailesine söyle yalnız olmadığını görsün yoksa daha da artar. Çünkü öfke kontrolü olmayan insan bunu yardım almadan kolay kolay aşamıyor maalesef. Yanlış hatırlamıyorsam bi de evinize yeni taşındınız kayınvaliden den yeni ayrılmıştın. Evinin tadını, hamileliğini bile yaşatmıyor. Allah ıslah etsin onu. Mübarek cuma gününde rabbim sana da yardım etsin inşallah
Aslında o kadar ıyıdırki ama malesef bi siniri var basına bela bnde buna tahammul edemıyorumGünaydın kızlar nasılsınız? bu aralar hepimizde bi gerginlik var malesef.. bende eşimle kavga ettim konuşmuyoruz.. insanı enayi yerine koyuyo resmen çok sinirliyim artık Allaha havale ettim
ya canım bikaç kez sormuş olabilirim ama nereye gidiyodun sen son kez sorcam söz
canım benm ablamda aynı sen gibi ve onun 2 kızı var. sende bi gözük psikoloğa sende rahatlarsın. anlayışsız eş olunca çocukta annede huysuz gergin oluyo. ablamdan dolayı seni çok iyi anlıyorum
kres var etrafımda ama 2016 alıyomu onu bılmıyorum bıde sanırım kıyamıyorum kucuk dıye ama sarkılar ogrendıgını hayal edemedım :)Kuşum kreş yokmu cevrenizde 2016 li alan...bende kizima ne oyunlar ne etkinlikler yaptiriyodum her gun park yagmur camur icin ona gore pantalon tulum almistim v.s. ama sonra yataga dusunce hemen krese baslattik duzeni bozulmasin diye.simdi aksam 6 da aliyorum 3 saat bakiyorum gunde ama ben saglam olmadigim icin o 3 saatte bile pertim cikiyo...sen bu halinle 5 aydir bakmaya calisiyosun tabiki yorgunsun dogal olarak sinirlerin yipranmis.zaten simdi 18 ay ataginda hakli olarak buyume sancilari var tabiki aksilikleri huysuzluklari var...normalde sevgiyle karsilayacagin bi donemi simdi sinirle karsiliyorsun...haklisin.babalar zaten hic bir zaman destek degillerki...gunde 2 saat babalik yaparsa op basina koy;cok seviyolar ama bakmak gercekten ilgi gostermekten ve kaliteli zaman gecirmekten o kadar anliyolar iste....zaten doguma 5 ay var evden uzaklastirdigin icin ilk basta vicdan azabi ceksende sonra onun gelisimine olan katkisini gordukce iyiki baslatmisim diyeceksin...8 haftalik hamileydim krese goturdugumuzde ve aksama kadar agladim cocugma bakamiyorum diye egerki esimin onay vermesi gerekmese o gun kurtaj olurdum.aksam geldi yalvardim bebegi aldiralim kizim krese gitmesin diye ama simdi her gun bir sarki ogrenip gelince;aksam babasini masaya oturtup beraber boya yaptikca cok mutlu oluyorum.
Hep böle canım her kavgada bi kere ailesine duyurdum ortalık kalktı ayaga bayadır yapmıyodu bayramdan beri aynı yine hala aglıyorum tutamıyorumki kendimi artık
Canım Allah aşkına ailene niye söylemiyosun, ister nefret etsinler ister bağrına bassınlar. heleki ev benim ailemin evi olacak o beni benim evimde itip kakacak. onu rezil rüsva ederim. Büyük konuşmayalım ama benim eşim şimdi bile biliyoki istersem çeker giderim çocuğumuzun olması bişeye engel değil. tamam çok seviyo olabilirsin ama ders vermek gerekiyo. sözlü olarak mobbing yapar amenna sinirlendim söyledim der kabul edersin. itmek kakmak ne demekmiş ?Zaten gelme burası benim evim dedigim anda buraya gelemez dedimin evi burası ve onun aldihi bikac parca esyadan baska esya yok evde kendi esyam hepsi ailemde karsi dairemde oturuyo o lara duyurdugum anda birdaha burada huzur muzur kalmaz o yuzden duyurmak istemiyorum aksam konusuruz bugun rahatsiz etme beni diye mesaj atmis bende aksam yanliz olmicaz ben seninle yanliz konusmam dedim şimdide israrla ariyo acmadim mesgule attim ariyo actim belli pisman olmus koray nerde kim var yaninda diyo yatiyorum korayda yanimda dedim üzme cocugu bu adamın psikolojik sorunları var hic bisey olmamis gibi davranmaya calisiyo kimi cagircakmisiniz cok merak ediyorum diyo aileni ailemi dedim onlarin yaninda konus bakalim dedim geri vites yapiyo göya bana
Kız o hamilelikler filmlerde olurmuş bende gerçek sanıyordum
Evet doğru canım bnm sorduğum yerler tıp merkezi tarzı yerler küçük çaplı. Demekki buyuk yerleri arasam o fiyatları vercekler :)
Canım geçen hafta 1 hafta raporluydum o yuzden şimdi iki kere hem randevu almaya git hemde test için bi daha git yüzüm tutmuyor izin almaya he bide tetanoz aşısı içinde izin almam gerekcek. Muhtemelen aşımı olur işe geri giderimde tabi yinede geç gitmiş olcam
Gecmis olsun. Rahat gecer insallah bundan sonrasiSağol canım inşallah Allah razı olsun. Hep beraber kazasız belasız hayırlısıyla atlatsaydık şu süreci.
Sağol canım hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza aldığımızda atlatcaz inşallah.
Yok canım agır gelmiuo destek oluyosunuz siz bana cesaretleniyorum ya diyorum ya bu benim ikinci evliligim ve asla istenmeyen bi adamdi bende onun ailesi icin kesinlikle olmazdim o yuzden benim cekincelerim ama buna ragmen sölicegimi bilir sabreddiyimi anlıyo ama bu bi carede degil acaba tedavi falanmi gorsek bilmiyomrum beynim durmus gibi geceden beri hic bisey dusunemiyorum cocugum uyandi onun gulen yuzunu gordumde biraz toparlandim canımCanım Allah aşkına ailene niye söylemiyosun, ister nefret etsinler ister bağrına bassınlar. heleki ev benim ailemin evi olacak o beni benim evimde itip kakacak. onu rezil rüsva ederim. Büyük konuşmayalım ama benim eşim şimdi bile biliyoki istersem çeker giderim çocuğumuzun olması bişeye engel değil. tamam çok seviyo olabilirsin ama ders vermek gerekiyo. sözlü olarak mobbing yapar amenna sinirlendim söyledim der kabul edersin. itmek kakmak ne demekmiş ?
ha illa ailene söylemeye korkuyosan git 1 2 gece ailende kal neden derlerse ruhum daralıyo evde bilmiyorum sizin yanınızda olmak istiyorum de uydur bişey karşı dairende olsa. Susarsan ve susarsak daha daha çok yapıyolar. sevgi bi yere kadar saygı biterse sevmenin pekte bi önemi kalmıyo. yazık günah karnında koynunda çocuğu var utanmaz herif ay çok sinirlendim. laflarım ağır gelmesin lütfen
canim valla hayatta kimseyi takmamayi ogrendikten sonra soyledikleri cok umrumdada olmuyor acikcasi :) he deyip geciyorum :) ben mamayla beslenmisim cok cok tombikmisim bebekten ama sonrasi unv kadar 48 kiloydum ve unv kadar hic disarda yemek yemezdim fastfood nedir bilmezdjm :) ahh bu ogrencilik yillari sonrasi aldi basini gitti :)ay ne kadar ayıp öyle denir mi
çıkaracaksın falan.
bi tane çarparım ağzın burnun yüzünden çıkar deseydin.
bu arada ben 2 buçuk kilo doğmuşum anneminde sütü gelmemiş falan mamayla büyümüşüm minicik bişeymişim herkes aneme bi dünya laf saymış hiç bakamadın mı çocuğuna vb vb.
şimdi bende boy pos maşallah. üstelik annem kısa babam da normal boyda.
abimde baya tombişti çocukluğunda bu sefer de bu ne ya obez olmuş çocuk, yuvarlanıyor falan. abim de manken gibi şimdi bide böyle kaslı falanevrime kafa attı resmen.
kısaca bizim bu millet hep bi laf sokacak. o yüzden duymayalım hiç
sende gule gule kullan canim biz sifir alinca armadillo pahaliydi :) alamadik onu gerci bana kalsa alirdim ama esim o kadar para verilmez dedi :) bide chicco liteway hediye geldi birinden bize kendi kizina almiss aka daha paketini acmamislar binmemis cocuk hicc :) durup dururken 2 arabamiz olduGüle güle kullanın
Biz de aldık mamas papas armadillo ve cybex aton puset
Ama ikinci el aldım ikisini de :)
Benim aşı canımı yaktı
Kolumda şişlik var hala
3 gündür ağrıyor
20+0 oldu bugün ben hareketleri 16+3 ten beri hissediyorum
Zayıf bi yapım var doktor ondan olduğunu söyledi
Yakında senin de daha fazla olur
Çok korkunç, neden ailenden yardım istemiyorsun? Eşin olacak kişi çok merhametsizmiş. Kadına zaten vurulmaz ama bi de hamilesin.
İnşallah canım Allah razı olsun. Hep Beraber görürüz inşallah
Kıyamam ya işkence ettiler resmen sana ne yaşadığını anlamadın, Dün bir arkadaşla konuştuk, açılmasını serklajını gülerek anlatıyordu, inşallah bizim de gülerek anlatacak zamanımız gelir dedim :)Canım benim de yoğun akıntım vardı vajinal enfeksiyon denildi fitil kullanıyorum. Böbreğimde büyüme devam etmiş inşallah daha fazla büyümez diye dua ediyoruz..Kasılma var işte bir de onun için de ilaç kullanıyorum ama engellemiyor pek. 30 haftayı devirmek ilk hedefim ve duam.. Dua edelim birbimize Aklımdan seni geçirerek sana da dua ettim bugün. Allahım bizi güldürsün Biz neler yaşadık be ama sağ salim doğdular diye hikayemiz olsun herkese anlattığımız..
Ailem dedigim gibi sureci bana dahada zorlastirirlar he bak herzamn arkamda olurlar ama evliligi kurtarma yonune gitmezler bu surecte konustum esimle cok hemde her tantanadan sonra aglayarak ozur diledi pisman oluyorum ama tutamiyorum kendimi dedi hastayim ben tedavi olmam lazim dedi hep bi sekilde ikna etti ya bende hata ilk basta kabullendim sevgiliykende cok cektiriyodu bana o zaman ben ona tek bisey soledim beni dov sov seni affederim ama aldattigin anda bitersin eee simdi zannediyoki affederim ama olmuyo bitiyo sevgi bilmem ne yetmiyo ama 2 cocuk var ve bizim aman aman cok uzun bi surecimizde yok tanismamiz 2015 3 yılda tükendik dedigim gibi onun sorunlrida kazadan sonra baslamis sanirim butun delileride ben cekiyorum yada gercekten sorun bendeAyy cok uzuldum. Acaba esinin bi sikintisi mi var?? Niye boyle davraniyor hic sakince konustun mu canim?? Ne demek bogaz sikmak vurmak dovmek ailene spylesen bu surecte onlar yardimci olabilir mi acaba??
Zaten gelme burası benim evim dedigim anda buraya gelemez dedimin evi burası ve onun aldihi bikac parca esyadan baska esya yok evde kendi esyam hepsi ailemde karsi dairemde oturuyo o lara duyurdugum anda birdaha burada huzur muzur kalmaz o yuzden duyurmak istemiyorum aksam konusuruz bugun rahatsiz etme beni diye mesaj atmis bende aksam yanliz olmicaz ben seninle yanliz konusmam dedim şimdide israrla ariyo acmadim mesgule attim ariyo actim belli pisman olmus koray nerde kim var yaninda diyo yatiyorum korayda yanimda dedim üzme cocugu bu adamın psikolojik sorunları var hic bisey olmamis gibi davranmaya calisiyo kimi cagircakmisiniz cok merak ediyorum diyo aileni ailemi dedim onlarin yaninda konus bakalim dedim geri vites yapiyo göya bana
canim benim cok uzuldum durumuna ne demek hamile kadina siddet uygulamak yaa cok sinirlendim gercekten allahim sabir versin sanaa annen baban destek olmuyormu hani yada duysalar ne olur ?Ben napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
sende gule gule kullan canim biz sifir alinca armadillo pahaliydi :) alamadik onu gerci bana kalsa alirdim ama esim o kadar para verilmez dedi :) bide chicco liteway hediye geldi birinden bize kendi kizina almiss aka daha paketini acmamislar binmemis cocuk hicc :) durup dururken 2 arabamiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?