2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benim kıyamam ben sana ya...hamilelik başlı başına zor bi süreçken bi de şiddet uygulamak nedir ya sen kimsin? Karnında ki çocuğunu da mı düşünmüyorsun!!! Vicdansız adam. Ellerin kırılsın inşallah. Çok sinirlendim sabah sabah ya. Allah yardımcın olsun Kozmogirl17 . Ama lütfen sessiz kalma. Elinden geleni yap haddini bildir. Kendi ailene ve onun ailesine söyle yalnız olmadığını görsün yoksa daha da artar. Çünkü öfke kontrolü olmayan insan bunu yardım almadan kolay kolay aşamıyor maalesef. Yanlış hatırlamıyorsam bi de evinize yeni taşındınız kayınvaliden den yeni ayrılmıştın. Evinin tadını, hamileliğini bile yaşatmıyor. Allah ıslah etsin onu. Mübarek cuma gününde rabbim sana da yardım etsin inşallah

Ayni yerde yasiyoruz ve biz cok zor sartlarda evlendik iki tarafta kabul etmiyodu istemiyolardi simdi okadar tantananin ustune tekrardan ondan yda benden nefret etmelerini istemiyorum be biz barissak bile sonucta iki cocugum var naparsa yapsin seviyorumda ayrilmayida dusunmem simdi benim aileme solersem ondan nefret etcekler surwkli benim basima kakicaklar basim cok agricak o yuzden duyurmak istemiyorum kendi ailesinden korkuyo o yüzden en azindan kendi ogullari nefret etmezler bide su var herseye ragmen evlendik ama herkes bize biz demistik dicekler o yüzden laf vermek istemiyorum tatlim

ne tehditi ya manyak mı bu adam
adam resmen şiddet uyguluyor... sizde kendinizi, çocuğunuzu, karnınızdaki bebeği düşünmüyor ve ailem duyacak diye korkuyorsunuz. ya yapmayın Allah aşkına. geçin babanızın evine. anlatın herşeyi. bide tehdit ediyormuş yav he he . hiç bi bok yapamaz. sahipsiz mi sanmış seni.
sende tehdit et. şikayet ederim de. darp raporu alır seni içeri attırırım de. ya biraz kafanızı kullanın nolur. hukuk kadından yana. hele ki hamile şiddet görmüş bir kadınsan.

Güle güle kullanın
Biz de aldık mamas papas armadillo ve cybex aton puset
Ama ikinci el aldım ikisini de :)

Benim aşı canımı yaktı
Kolumda şişlik var hala
3 gündür ağrıyor
20+0 oldu bugün ben hareketleri 16+3 ten beri hissediyorum
Zayıf bi yapım var doktor ondan olduğunu söyledi
Yakında senin de daha fazla olur

Çok korkunç, neden ailenden yardım istemiyorsun? Eşin olacak kişi çok merhametsizmiş. Kadına zaten vurulmaz ama bi de hamilesin.

Sagolun gercekten sizinle paylasmasan ćıldiririm heralde bu trafik kazasi gecirmis cok buyuk ozamandan beri psikolojisi bozulmus normal degil tedavide olmamis tam kazasi 6 7 aylıkkrn biz tanistik o sebeple baslarda alttan aldim benim hatam anlicaginiz ama artık cekilmez oldu

Bilmiyorum aksam herkes i toplicam eve konussun bakalim onlarin yaninda da aynı hareketleri uapicakmi ki ben bunu zaten bikere yaptim ailesine abilerine duyurdum agladi sizladi seviyorum diye uzun bi surede yapmadi ama yine ayni si bayramdan beri tekrarliyo ozamands lohusaydim ailesi benden yana oldular ustune cok gittiler bikerede bosanicam dedim tutturdum ailemi aradi yalvardi yakardi vazgeceirin dedi yani yaparim ama tak etmesini bekliyorum ve sanirim aksama herkedi toplicagimdan korktu gercekten durumun ciddiyetini anladi zirzır ariyo beni

Aslında o kadar ıyıdırki ama malesef bi siniri var basına bela bnde buna tahammul edemıyorum
kres var etrafımda ama 2016 alıyomu onu bılmıyorum bıde sanırım kıyamıyorum kucuk dıye ama sarkılar ogrendıgını hayal edemedım :)

Hep böle canım her kavgada bi kere ailesine duyurdum ortalık kalktı ayaga bayadır yapmıyodu bayramdan beri aynı yine hala aglıyorum tutamıyorumki kendimi artık

Canım Allah aşkına ailene niye söylemiyosun, ister nefret etsinler ister bağrına bassınlar. heleki ev benim ailemin evi olacak o beni benim evimde itip kakacak. onu rezil rüsva ederim. Büyük konuşmayalım ama benim eşim şimdi bile biliyoki istersem çeker giderim çocuğumuzun olması bişeye engel değil. tamam çok seviyo olabilirsin ama ders vermek gerekiyo. sözlü olarak mobbing yapar amenna sinirlendim söyledim der kabul edersin. itmek kakmak ne demekmiş ?
ha illa ailene söylemeye korkuyosan git 1 2 gece ailende kal neden derlerse ruhum daralıyo evde bilmiyorum sizin yanınızda olmak istiyorum de uydur bişey karşı dairende olsa. Susarsan ve susarsak daha daha çok yapıyolar. sevgi bi yere kadar saygı biterse sevmenin pekte bi önemi kalmıyo. yazık günah karnında koynunda çocuğu var utanmaz herif ay çok sinirlendim. laflarım ağır gelmesin lütfen

Yaşayan var ama biz yaşayamıoz bizimkiler bize yaşatamıyor hahahah

Yok canım agır gelmiuo destek oluyosunuz siz bana cesaretleniyorum ya diyorum ya bu benim ikinci evliligim ve asla istenmeyen bi adamdi bende onun ailesi icin kesinlikle olmazdim o yuzden benim cekincelerim ama buna ragmen sölicegimi bilir sabreddiyimi anlıyo ama bu bi carede degil acaba tedavi falanmi gorsek bilmiyomrum beynim durmus gibi geceden beri hic bisey dusunemiyorum cocugum uyandi onun gulen yuzunu gordumde biraz toparlandim canım

Ayy cok uzuldum. Acaba esinin bi sikintisi mi var?? Niye boyle davraniyor hic sakince konustun mu canim?? Ne demek bogaz sikmak vurmak dovmek ailene spylesen bu surecte onlar yardimci olabilir mi acaba??

canim valla hayatta kimseyi takmamayi ogrendikten sonra soyledikleri cok umrumdada olmuyor acikcasi :) he deyip geciyorum :) ben mamayla beslenmisim cok cok tombikmisim bebekten ama sonrasi unv kadar 48 kiloydum ve unv kadar hic disarda yemek yemezdim fastfood nedir bilmezdjm :) ahh bu ogrencilik yillari sonrasi aldi basini gitti :)

sende gule gule kullan canim biz sifir alinca armadillo pahaliydi :) alamadik onu gerci bana kalsa alirdim ama esim o kadar para verilmez dedi :) bide chicco liteway hediye geldi birinden bize kendi kizina almiss aka daha paketini acmamislar binmemis cocuk hicc :) durup dururken 2 arabamiz oldu

pinkstrap cnm çok geçmiş olsun. Allah hayırlısı ile 40. haftamızı görmeyi nasip etsin
İnşallah canım Allah razı olsun. Hep Beraber görürüz inşallah

Kıyamam ya işkence ettiler resmen sana ne yaşadığını anlamadın, Dün bir arkadaşla konuştuk, açılmasını serklajını gülerek anlatıyordu, inşallah bizim de gülerek anlatacak zamanımız gelir dedim :)
Annede büyüme devam ederse ne oluyormuş canım? İnşallah daha ilerilerini de görürüz

Ayy cok uzuldum. Acaba esinin bi sikintisi mi var?? Niye boyle davraniyor hic sakince konustun mu canim?? Ne demek bogaz sikmak vurmak dovmek ailene spylesen bu surecte onlar yardimci olabilir mi acaba??
Ailem dedigim gibi sureci bana dahada zorlastirirlar he bak herzamn arkamda olurlar ama evliligi kurtarma yonune gitmezler bu surecte konustum esimle cok hemde her tantanadan sonra aglayarak ozur diledi pisman oluyorum ama tutamiyorum kendimi dedi hastayim ben tedavi olmam lazim dedi hep bi sekilde ikna etti ya bende hata ilk basta kabullendim sevgiliykende cok cektiriyodu bana o zaman ben ona tek bisey soledim beni dov sov seni affederim ama aldattigin anda bitersin eee simdi zannediyoki affederim ama olmuyo bitiyo sevgi bilmem ne yetmiyo ama 2 cocuk var ve bizim aman aman cok uzun bi surecimizde yok tanismamiz 2015 3 yılda tükendik dedigim gibi onun sorunlrida kazadan sonra baslamis sanirim butun delileride ben cekiyorum yada gercekten sorun bende

Ahlaksiz ne pisman olmasi. Tekrar tekrar yapan insan bana gore pisman degildir. Bir kere yapar affedersin ama ikinci ucuncu nedir yaa evde senin ustelik. Suan cok sinirlendim. Kizlara katiliyorum bence saglam bi ders vermelisin hamile halinle darp nasil olur gostermelisin ona

canim benim cok uzuldum durumuna ne demek hamile kadina siddet uygulamak yaa cok sinirlendim gercekten allahim sabir versin sanaa annen baban destek olmuyormu hani yada duysalar ne olur ?

Ben chicco liteway e de baktım onu sevemedim ya
Güvenilir gelmedi bana
Ama baston gibi olması kullanışlı
Belki oturmaya başlayınca pratik olur
Sola yı da beğenmiştim bi tek bizim arabanın bagajı için biraz büyüktü kapandığında.
Bence memnun kalacağız güzel bi markaya benziyor mamas papas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…