Hepimiz için İnşallah Allah razı olsun.Gecmis olsun. Rahat gecer insallah bundan sonrasi
İnşallah Allah’ın izniyle sonlarımız iyi biterse, bu evrelerin hiç önemi kalmayacak.pinkstrap canım geçmiş olsun, sağlıcakla haftasında kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah
ben internette gordum canim ilk once urbo ya bakmistim sonra solaya denk geldim pusetle birlikte kapanmasi hosuma gitti bizim bagajda kucuk aslinda cok buyuk degil ama sigar diye dusunuyum :) litewayide sonra kullanirim diye dusundum cunku ebet ebet bebekken cok kullanissiz bide dedim memlekete giderken ucakta bana iyi olur tasimasi litewayi :)Ben chicco liteway e de baktım onu sevemedim ya
Güvenilir gelmedi bana
Ama baston gibi olması kullanışlı
Belki oturmaya başlayınca pratik olur
Sola yı da beğenmiştim bi tek bizim arabanın bagajı için biraz büyüktü kapandığında.
Bence memnun kalacağız güzel bi markaya benziyor mamas papas
Canım hamilelikte büyüme erken doğuma sebep olabiliyormuş bunun dışında çok büyük ağrı sancı yapıyormuş ve belli büyüklüğü geçerse doğum sonrası normale dönmüyormuş böbreği kaybetmeye kadar gidebilir ama bir tel var ürolog takıyor o durduruyormuş büyümeyi 25mmde takılıyor. Benim 15 mm şu an inşallah büyümez ama yatarken de büyümesi kaçınılmaz Yürüyüş engelliyormuş büyümeyi bana da yasak işte.İnşallah canım Allah razı olsun. Hep Beraber görürüz inşallah
Kıyamam ya işkence ettiler resmen sana ne yaşadığını anlamadın, Dün bir arkadaşla konuştuk, açılmasını serklajını gülerek anlatıyordu, inşallah bizim de gülerek anlatacak zamanımız gelir dedim :)
Annede büyüme devam ederse ne oluyormuş canım? İnşallah daha ilerilerini de görürüz
Ailem dedigim gibi sureci bana dahada zorlastirirlar he bak herzamn arkamda olurlar ama evliligi kurtarma yonune gitmezler bu surecte konustum esimle cok hemde her tantanadan sonra aglayarak ozur diledi pisman oluyorum ama tutamiyorum kendimi dedi hastayim ben tedavi olmam lazim dedi hep bi sekilde ikna etti ya bende hata ilk basta kabullendim sevgiliykende cok cektiriyodu bana o zaman ben ona tek bisey soledim beni dov sov seni affederim ama aldattigin anda bitersin eee simdi zannediyoki affederim ama olmuyo bitiyo sevgi bilmem ne yetmiyo ama 2 cocuk var ve bizim aman aman cok uzun bi surecimizde yok tanismamiz 2015 3 yılda tükendik dedigim gibi onun sorunlrida kazadan sonra baslamis sanirim butun delileride ben cekiyorum yada gercekten sorun bende
Canım zaten senin ailene gitmeyeceğşni, boşanmayacağını vs bildiği için böyle davranıyor. Zamanında demişsin döv söv, var mı öyle bir şey ya? Ne demek döv söv? Evlilik bu mu? O zamandan hata yapmışsınız, bari şimdi iki bebeğinizin hatrına hatanızdan dönün. Tedaviye başlaması lazım, madem kendi de hasta olduğunu kabul ediyor ki kesinlikle sorunları var!Ayni yerde yasiyoruz ve biz cok zor sartlarda evlendik iki tarafta kabul etmiyodu istemiyolardi simdi okadar tantananin ustune tekrardan ondan yda benden nefret etmelerini istemiyorum be biz barissak bile sonucta iki cocugum var naparsa yapsin seviyorumda ayrilmayida dusunmem simdi benim aileme solersem ondan nefret etcekler surwkli benim basima kakicaklar basim cok agricak o yuzden duyurmak istemiyorum kendi ailesinden korkuyo o yüzden en azindan kendi ogullari nefret etmezler bide su var herseye ragmen evlendik ama herkes bize biz demistik dicekler o yüzden laf vermek istemiyorum tatlim
Ya bisey olmaz ama ona cephe alirlar surekli dirdir virvir ederler bana hakli olaraktan tamamen yanimda olurlar ilk evlilihimdede hic bisey anlatmadim sabredttim hep beni mutlu sandilar 11 senem gecti ole en son tak etti ben bosanicam yapamiyorum dedigimde herseyimi ogrendiler sok oldular sanirim bu birazda benim huyum güclu durmaya calisiyorum dik durmaya burnumu dusurmemek icin ugrasiyorum ama sabir kalmiyoki insanda da yikiliyo bolecanim benim cok uzuldum durumuna ne demek hamile kadina siddet uygulamak yaa cok sinirlendim gercekten allahim sabir versin sanaa annen baban destek olmuyormu hani yada duysalar ne olur ?
çok seviyorum biraz daha katlanıcam diyosan beraber çift terapistine gidin. yoksa onun sayesinde sende psikolojik sorunlar yaşamaya başlıycaksın, o kendini dışarı atar sinir harbinden o anlık kurtulur ama sen 2 çocukla o an dışarı çıkıp sinirini boşaltamazsın. nefes alamadıkça da çocuklarına kötü davranıp daha da kötü olursun. bende beraber bi psikoloğa gözükmekte fayda var. yapıp yapıp ağlanmanın hiç anlamı yok. ya adam olacak ya adam olacak. dik dur ağlama kesin ve net tavrını belli et. akşama da bu son uyarım son susuşum bir daha senin elinin hızından esen rüzgar tenime değsin bu evde 5 dk duramazsın de. anlasın anyayı konyayı. insanız bizde yeter daYok canım agır gelmiuo destek oluyosunuz siz bana cesaretleniyorum ya diyorum ya bu benim ikinci evliligim ve asla istenmeyen bi adamdi bende onun ailesi icin kesinlikle olmazdim o yuzden benim cekincelerim ama buna ragmen sölicegimi bilir sabreddiyimi anlıyo ama bu bi carede degil acaba tedavi falanmi gorsek bilmiyomrum beynim durmus gibi geceden beri hic bisey dusunemiyorum cocugum uyandi onun gulen yuzunu gordumde biraz toparlandim canım
Ailem dedigim gibi sureci bana dahada zorlastirirlar he bak herzamn arkamda olurlar ama evliligi kurtarma yonune gitmezler bu surecte konustum esimle cok hemde her tantanadan sonra aglayarak ozur diledi pisman oluyorum ama tutamiyorum kendimi dedi hastayim ben tedavi olmam lazim dedi hep bi sekilde ikna etti ya bende hata ilk basta kabullendim sevgiliykende cok cektiriyodu bana o zaman ben ona tek bisey soledim beni dov sov seni affederim ama aldattigin anda bitersin eee simdi zannediyoki affederim ama olmuyo bitiyo sevgi bilmem ne yetmiyo ama 2 cocuk var ve bizim aman aman cok uzun bi surecimizde yok tanismamiz 2015 3 yılda tükendik dedigim gibi onun sorunlrida kazadan sonra baslamis sanirim butun delileride ben cekiyorum yada gercekten sorun bende
Okadar haklisinizki bende sucu en bastan kendimi buluyorum ama konu cocuklarima geldigi zaman akan sular durur gozum kimseyi gormez bunuda cok iyi bilirCanım zaten senin ailene gitmeyeceğşni, boşanmayacağını vs bildiği için böyle davranıyor. Zamanında demişsin döv söv, var mı öyle bir şey ya? Ne demek döv söv? Evlilik bu mu? O zamandan hata yapmışsınız, bari şimdi iki bebeğinizin hatrına hatanızdan dönün. Tedaviye başlaması lazım, madem kendi de hasta olduğunu kabul ediyor ki kesinlikle sorunları var!
Sizin de kendinize çeki düzen vermeniz lazım. Ezdirmeyin kendinizi. Ne yaparsa yapsın çok seviyorum diyorsunuz ama sadece size yapmıyor bunları... Üzgünüm ama hepsi evlatlarınızı da etkiliyor, onların da psikolojisini bozacak, ki bir tanesi karnınızda... Sizi nasıl dövdüyse aynı şekilde karnınızdaki bebeğiniz de yaşadı bunları. Hem tehdit edecek, hem dövecek, hem de iki zırlayıp kaldığı yerden devam etmek üzere geri gelecek! Yok öyle bir dünya...
Çok sinirlendim gerçekten. Taviz vermeyin, kendinize ve evlatlarınıza bunu layık görmeyin. Tedaviye başlamadan yanınıza yaklaştırmayın ve tedaviyi devam ettirmezse de aynı şekilde evden kovacağınızı net bir şekilde söyleyin!
Bir de aileme söylersem huzur kalmaz demişsiniz ama dayak olan evde ne huzuru var ki zaten? Tedavi görmediği sürece o evliliği devam ettirmeniz sadece çocuklarınıza zarar. Eşiniz de sevgililikten beri böyleymiş... Önlem almazsanız şimdi hamile karısını döven ilerde çocuklarını da döver!
canım öncelikle başından geçenlere yaşadıklarına çok üzüldüm benim tavsiyem ailesini ve aileni çağır konuşsunlar bir daha olursa iki çocukla boşanacam de ve kararlılığını göster alttan alıp susar isen kocamdır bidaha yapmaz söz verdi dersen gene yapar derki bu kadın benden ayrılamaz die düşünmeye başlar rabbim yardımcın olsunYa bisey olmaz ama ona cephe alirlar surekli dirdir virvir ederler bana hakli olaraktan tamamen yanimda olurlar ilk evlilihimdede hic bisey anlatmadim sabredttim hep beni mutlu sandilar 11 senem gecti ole en son tak etti ben bosanicam yapamiyorum dedigimde herseyimi ogrendiler sok oldular sanirim bu birazda benim huyum güclu durmaya calisiyorum dik durmaya burnumu dusurmemek icin ugrasiyorum ama sabir kalmiyoki insanda da yikiliyo bole
Bende terapist olayini dusunuyorum cunku gercekten ne onceki hamileligimde ne lohusaligimda nede simdi yetti bu huzursuzluk bana psikolojimi bozmaya ilac tedavisiysede baslamam lazimçok seviyorum biraz daha katlanıcam diyosan beraber çift terapistine gidin. yoksa onun sayesinde sende psikolojik sorunlar yaşamaya başlıycaksın, o kendini dışarı atar sinir harbinden o anlık kurtulur ama sen 2 çocukla o an dışarı çıkıp sinirini boşaltamazsın. nefes alamadıkça da çocuklarına kötü davranıp daha da kötü olursun. bende beraber bi psikoloğa gözükmekte fayda var. yapıp yapıp ağlanmanın hiç anlamı yok. ya adam olacak ya adam olacak. dik dur ağlama kesin ve net tavrını belli et. akşama da bu son uyarım son susuşum bir daha senin elinin hızından esen rüzgar tenime değsin bu evde 5 dk duramazsın de. anlasın anyayı konyayı. insanız bizde yeter da
valla kuzumm siddet varsa isin icinde soyle annenlere cephe alirlarsada alsinlarr bikac daha olmuss pisman oldu diyorsun sen sadece kavga ediyor olsan tartisiyor olsan evet saklayabilirsin belki ama siddet siddet hamile kadinin bogazina yapismak bi adama asla yakismaz belkide sen soylemedigin icin boyle yapiyordur guveniyordur sana ama sen soylememezlik yapmaaYa bisey olmaz ama ona cephe alirlar surekli dirdir virvir ederler bana hakli olaraktan tamamen yanimda olurlar ilk evlilihimdede hic bisey anlatmadim sabredttim hep beni mutlu sandilar 11 senem gecti ole en son tak etti ben bosanicam yapamiyorum dedigimde herseyimi ogrendiler sok oldular sanirim bu birazda benim huyum güclu durmaya calisiyorum dik durmaya burnumu dusurmemek icin ugrasiyorum ama sabir kalmiyoki insanda da yikiliyo bole
Aynen ole bir kere dul damgasi yedim ve neler cektim bi konussak anlarsiniz neden bu kadar sessiz kaldigimida burda anlatmak gercekten cok zor2015 ten bugüne kadar mı bu hale geldinz? Çok üzücü
Çocuğunun annesine de mi acımıyor bu adam
Sen evlilik sürsün istiyorsun sanırım. Eşinin sana zarar vermemesini sağlamaan lazım
Canim biyerimde morluk yokki ispat edim bunu evet niyetim sbirazdaha sabretmek ve cocuklarim icin katlanmak bisey degismedi bi iki sefer duyurdum zaten hic cocugum yokken duldum maddi imkanimda vardi calisiyordum da ailemde arkamdaydi ama heryer sikinti dul kalmak ki iki cocukla artik gucum yok yanliz savasmaya en mantiklisi tedavi gibi geliyo bakalim hakkimda hayirlisi nediyim guclu olmak icin ayakta durmak icin cok ugrasiuorum mumkun oldugu kadar oglumun yaninda tartismiyoruz o sadece ben bundan cok korktugum icin yaparim onun yaninda bagiririm gibi tehditler ediyo bi kackere git naparsan yap seninde oglun dedim gitti sesi cikmadan geldi kuru sıkı yani bu konuda aslinda gucsuz aciz bi adam bana yetiyo sadece gucu oda ben ona bu yuzu verip tepeme cikardigim icin sanirim ama haketmiyo gercekten hicbiseyiKozmogirl17 canım benim Rabbim sana ve evlatlarına hayırlı kapılar açsın. Anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsun. Eğer niyetin boşanmak değilse aileleri hiç karistirma derim. Zaten bir defa o yolu denemissin şimdi ne değişecek ki? Diyelim ki düzeldi e tedavi olmazsa tekrar aynı şeyi yapacak bu adam. Hem de bak gittikçe dozunu arttırıyor. Bir dahaki sefere sıktığı boğazını bırakacağının garantisi var mi?
Maddi olarak güvencen varsa ailen de arkandaysa bence boşanmak en mantiklisi şu durumda. Evlatlarına da kötü örnek oluyor baksana. Yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum, herhalde gider darp raporu alır yapabiliyorsun uzaklaştırma kararı çıkartırdim. Sonra da o karar bitene kadar tedaviye başlamazsa gidip dava açacagimi soylerdim. Tedaviye başlarsa da elimden geldiğince destek olur yanında olurdum. Bundan sonra o düşünsün. Sorun sende değil ki sorun onda. Sen o gayret etmedikçe tek başına bu yuvayı kurtaramazsin zaten...
Dusundugu gibi olmuyo canim soylemiyorum soylemiyorum tak ettinmide durduramiyo babami bikackere uzaktayken aradim aglayarak anlattim konusuyolar ana degismiyo iste bi sure gidiyo zten kendi posmanliginada bi sure uzak duruyo yapmiyo ama ostiyoki ben hic konusmiyim tartismiyim o nerderse eyvallah kocacim sen en iyisini bilirsin kocacim diyim ozaman ondan iyisi yok ahhh ahhh neler cektim cekiyorum bi bilsen siddetten daha agir sozler bile var acitan ama guclu olmam lazim gece aglayip siklayip sabah guclu dimdik kalkmam lazimvalla kuzumm siddet varsa isin icinde soyle annenlere cephe alirlarsada alsinlarr bikac daha olmuss pisman oldu diyorsun sen sadece kavga ediyor olsan tartisiyor olsan evet saklayabilirsin belki ama siddet siddet hamile kadinin bogazina yapismak bi adama asla yakismaz belkide sen soylemedigin icin boyle yapiyordur guveniyordur sana ama sen soylememezlik yapmaa
Günaydın. Ben hergğn kullanıyorumGunaydın kızlar , aranızda hergün araba kullanmak zorunda kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?