İnşallah büyümez ya, İyi düşünelim iyi olsun Allah yardımcımız olsunCanım hamilelikte büyüme erken doğuma sebep olabiliyormuş bunun dışında çok büyük ağrı sancı yapıyormuş ve belli büyüklüğü geçerse doğum sonrası normale dönmüyormuş böbreği kaybetmeye kadar gidebilir ama bir tel var ürolog takıyor o durduruyormuş büyümeyi 25mmde takılıyor. Benim 15 mm şu an inşallah büyümez ama yatarken de büyümesi kaçınılmaz Yürüyüş engelliyormuş büyümeyi bana da yasak işte.
Ben de hergün yaklaşık 40 km yol yapıyorum ve bazen trafik çok olunca çok kasılıyorum.Bazen insanlar sıkıştırıyor çukura filan düşüyorum böyle olunca da çok tedirgin oluyorum.Bu günde ani fren yapmak zorunda kaldım kemer biraz sıktı sanırım Allahtan çok hızlı değildim. Senin var mı böyle problemlerin, varsa çözümü nasıl buldun ?Günaydın. Ben hergğn kullanıyorum
Hamileler için emniyet kemeri aparatı var canım ondan kullan istersenBen de hergün yaklaşık 40 km yol yapıyorum ve bazen trafik çok olunca çok kasılıyorum.Bazen insanlar sıkıştırıyor çukura filan düşüyorum böyle olunca da çok tedirgin oluyorum.Bu günde ani fren yapmak zorunda kaldım kemer biraz sıktı sanırım Allahtan çok hızlı değildim. Senin var mı böyle problemlerin, varsa çözümü nasıl buldun ?
sen diyince baktım hemen canım ama sanırım sadece aliexpress de varHamileler için emniyet kemeri aparatı var canım ondan kullan istersen
Oo bende bitek yay ve balik uyusmaz sanirdim ben yay burcuyum esim balik o da haksizsada hakliysa küstügümüzde hep uzatir bende konusmayi cok sevdigim icin cenemi tutup uzatamıyorum küslügü sinir oluyorum bu huyuna bi gun iyi iki gun küs oluyoruz hamile kaldigimdan beri nerdeyseValla bende hamileyim ama gel otur o işide ben yaparım diyen yok her gittiğim yerde hizmetçilik yapıyorum resmen. ablamdaydık dün akrabalarla yağmur su versene yağmur çayı doldursana yağmur onu yapsana anca kullanıyolar insanı. kendi ablam öyle yapıyosa elalem ne yapmasın bana.. bende o yüzden hamileyim ay uy diyemiyorum yani. eşlerimizde aynı hepimizin.. benimki de kova burcu. o suratı haftalaaaarca uzarda gder yalancı herifin
https://urun.n11.com/oto-guvenlik-u...VRbgbCh1HUw76EAQYBCABEgKNg_D_BwE&gclsrc=aw.dssen diyince baktım hemen canım ama sanırım sadece aliexpress de var
sen diyince baktım hemen canım ama sanırım sadece aliexpress de var
demekki erkeklerin bu huyunun burçla bi alakası yokOo bende bitek yay ve balik uyusmaz sanirdim ben yay burcuyum esim balik o da haksizsada hakliysa küstügümüzde hep uzatir bende konusmayi cok sevdigim icin cenemi tutup uzatamıyorum küslügü sinir oluyorum bu huyuna bi gun iyi iki gun küs oluyoruz hamile kaldigimdan beri nerdeyse
Ay çok sağol canım ya ben görememişim bunuhttps://www.civilim.com/babyjem-ham...MI9oeX9qn42wIV1ZTVCh20swS0EAQYASABEgKt4fD_BwE
Civilde buldum canım
N11 de de var hamile kemeri diye ama baya pahalı 410 tl
Afifecan xyzt-5544 kizlar nedeseniz haklisiniz her cumlenize kelimenize katiliyorum ama zor geliyo hayat bana ondan uygulamaya gecemiyorum cahil bi kadinda dehilim ustelk ama yasadigim cok agir seyler var sanirim ondan susuyorum aslinda sustugumda solenemez ama yeterli tepkim yok sanirim korkularim var dedigim gibi ilk esimdede 11 sene sustum ve 1 celsede bosadim huymu yoksa benimki kestiremiyorum
n11 deki baya pahalıymıs ama diğerinin fiyatı iyi canım çok sağolhttps://urun.n11.com/oto-guvenlik-u...VRbgbCh1HUw76EAQYBCABEgKNg_D_BwE&gclsrc=aw.ds
https://www.markafoni.com/babyjem-hamile-emniyet-kemer-tutucu-3508479
BU İKİSİNE Bİ BAK İSTERSEN CANIM. N11 DE SON 1 ADET KALMIŞ
ahh canim benim allah sabir versin olmadi oi cift psikatristine gidin seans alin yada onun psikatriste gitmesine ikna et onunda icinde olan biseylervar demekki ama bu onu hakli cikarmiyor tabikideDusundugu gibi olmuyo canim soylemiyorum soylemiyorum tak ettinmide durduramiyo babami bikackere uzaktayken aradim aglayarak anlattim konusuyolar ana degismiyo iste bi sure gidiyo zten kendi posmanliginada bi sure uzak duruyo yapmiyo ama ostiyoki ben hic konusmiyim tartismiyim o nerderse eyvallah kocacim sen en iyisini bilirsin kocacim diyim ozaman ondan iyisi yok ahhh ahhh neler cektim cekiyorum bi bilsen siddetten daha agir sozler bile var acitan ama guclu olmam lazim gece aglayip siklayip sabah guclu dimdik kalkmam lazim
Haklisin canim konusucaz bakalim bu isi aksam aileleride cagircam allah soonumuzu hayir etsinCanım o zaman sen de terapiye git. Herşeyi içine atman da sonradan sabrını tüketir, çocuklarına zarar verecek duruma gelebilirsin. Madem ayrılmak da istemiyorsun karşılıklı terapiye giderek halledin bu işi. Ama üstü örtülerek kalmasın. Uzun vadede bu daha çok zarar verir sana da çocuklarına da.
Hepinize cok tesekkur ediyorum guclu oldugumu hatirlattiniz bana evet bu isi anca bosanma bitirir ama ben hazir degilim buna simdilik o yuzden tedaviye gitmesini isticem ya gecenlerde bosancam senden dedim ozaman daha agir ustume geldi oyuzden en guzeli tedavi hakkimizda hayirlisi bakalim aksam olsunda goya kendince ozur diledi arayip bide bugun carsiya cikicaktim annesi yengesiyle git bi guzel gez toz diyo bence az buz hasta degil yani bozma morelini unuturuz gecer diyo ben seni cok seviyorum sana sus diyince suamuyosun uykum var uyucam diyorum devam ediyosun diyo bu dogru 3 saate yakin konustum trip attim ama her aksam surati bi karis geliyo eve is yerinde sikintilari varmis vakitmi oluyo 12 saat calisiyorum diyo bende bahaeneler uydurma diye sinirlendim durum bole simdilik aksamada hayirlisi canlarahh canim benim allah sabir versin olmadi oi cift psikatristine gidin seans alin yada onun psikatriste gitmesine ikna et onunda icinde olan biseylervar demekki ama bu onu hakli cikarmiyor tabikide
Teyzesi o kadar tatliki sabah okula goturdum sarki soyleye soyleye yolda butun esnafa bagbag yapip el salladi.agactan yapraklar dusuyo diye sarki soyluyo ayatta yagyaglar duttu duttu :) dogumdan sonra ilk ay cok hastaneye gidiliyo diye 1 ay daha devam edicek ocakta alicam artik.cok vicdan azabi cektim ilk iki hafta ama evde olsaydi bakamadigim icin sonrasinda saha cok uzulcektim cok dogru bir karar oldu.Aslında o kadar ıyıdırki ama malesef bi siniri var basına bela bnde buna tahammul edemıyorum
kres var etrafımda ama 2016 alıyomu onu bılmıyorum bıde sanırım kıyamıyorum kucuk dıye ama sarkılar ogrendıgını hayal edemedım :)
Decaviti saglik ocagi bana ücretsiz verdi ama ben kullanmadim cünkü kendi doktorum gerek yok dedi. Sen neden parayla aliyosunki saglik ocagindan iste bence. Ayrica ben ozele gidiyorum saglik ocagindaki ebe bana tahlillerini burda yaptir bosu bosuna para verme diyor ben orda yaptiriyorum butun kan testlerimi. Her gittigmdede aclik sekerim tansiyonum kilom ölcülüyor bebegin kalp atislari dinleniyorBenimkini artık hissediyorum :) aşıyı vuruldum ne kart verdi ne bsy. Sadece kilo ve tansiyona baktı. Ben gitmeseydim aramazlardi heralde. Doktorum bazı tahlilleri yaparsın dedi aile hekimine gösterdim hastanede yaptır daha güvenilir dedi.sanirim başından savdı.decavitte hep parayla alıyorum. Değiştirsem mi napsam
Ay canım can sıkmaya bile degmez boyle seyler bosver benimde gobegim yok karnimda bazen damar atmasi gibi biseyler oluyor ama bebek mi baska bisey mi bende bilmiyorumSuan cok sinirliyim cok. Anneannemin yanina gittik. Bana diyor ki niye karnim cikmamis. Tekme var mi dedi yok dedim. Aaaaa olurmuymuss. Eliyle gobegime dokuncakti yaa bir git yaa deli misin dedim. Takti kadin yaa ben oyle yapinca guldu ama cok sinirlendim yani. Gobek sevmek nedir iyyyy hele de anneannem... Ve cok moralim bozuldu. Sanki yalanci muamelesi gordum. Simdi onun taklalar atmasi benimde bunu hissetmem gerekiyomus. Cok anormalmisim gibi bakti. Asiri moralim bozuldu
Haklisin canim konusucaz bakalim bu isi aksam aileleride cagircam allah soonumuzu hayir etsin
Napum canim dayanamiyorum gulsun bizimle ilgilensin bisey anlatinca mutlu olsun belli etsin istiyoeum ama kocami tanimama ragmen bunlari beklememin yanlis oldugunu bilmeme ragmen sinirleniyorum cenemi tutamiyorumAmin inşallah.
Sen affettiğin için eşin bunu normal görüp ertesi gün hemen düzeliyor. Gerçekten korkması lazım bişeyleri değiştirmesi için. He 3 saat dırdır da iyi değil tabi, bebeğine de iyi değil. Ama karşılığı şiddet olmamalı.
İstediğin gibi çözülür bu olay umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?