2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bnm hatam ne demek ya ya bi silkelen lütfen sen insancıl davranıp sorununa çözüm aramaya çalışmışsın kim ne diyecek diye düşünmeye dvm eder kafanda o adamı aklarsan üzgünüm ki birgün o haberlerde koca dehşetiyle hayata gözünü yuman kadınlardan biri olacaksın. Boşanmak zorunda değilsin ama o adam olmak zorunda

Bazı arkadaşlar karnı çıkmadı diye şikayet ediyorlar bende hemen çıktı diye :) gören ay karnın ne kadar çıkmış diyor bende buna uyuz oluyorum :) napıyim yani geri mi sokayım çıkıcak işte büyüyor napalım :)
Bebek hareketlerine gelince ben 16 haftadan sonra net hissetmeye başladım içeriyi kaşır gibi kelebek çırpınır gibi hareketlerdi. 18 haftada da ilk defa attığı tekmeleri videoya çektim :) şimdi ise aştı kendisini kızım :) babasını hissediyor heralde o eve geldiği zaman onun sesi olduğu zaman başlıyor tekmelemeye :) eşimde dört köşe oluyor tabi eli karnımda geziyorum :) kızım çak bi beşlik diyor

Canim benim hatam derken onu alttan almak benim hatam ilk gunden birakmaliydim onun icin savasmamaliydim bundan bahsediyorum ve burda solenenlerin hepsine tek tek katiliyorum adam olmasi sart yoksa cok zor

Napum canim dayanamiyorum gulsun bizimle ilgilensin bisey anlatinca mutlu olsun belli etsin istiyoeum ama kocami tanimama ragmen bunlari beklememin yanlis oldugunu bilmeme ragmen sinirleniyorum cenemi tutamiyorum

Biraz karşımızdaki insanı da ona göre kabullenmek lazım sanırım. Adamın huyunu az çok bilerek evlendin, şimdi mucizevi bir şekilde değişemez.
Yanlış anlama eşinin şiddet göstermesi senin suçun demiyorum, ama madem niyetin evliliği devam ettirmek karşındaki insanı ona göre kabullenip davranırsan daha kolay olur senin için.

Bugün iş çıkışı işyerinin orda aile hekimi var oraya mi tasicam napsam.ilk defa tahlili orda yaptırayım dedim böyle dedi hemşiresi.aile hekimine de kontrole mi gidiyorsunuz? Benim ignelerim vardı oylelikle yolum dustu

Allahimmm cok guzel masallah fistiga

Ooo masallah canim. Aslinda ben karnimin cikmamasindan memnunum yani daha hamile pantolonuna gecis yapmadim bir aya yaparim heralde. Ama insanlar beni cildirtiyo. Dedigin gibi ciksa laf ederler cikmasa laf ederler kilo alsan laf almasan laf. Iki canlisin ye ye deyip sonra sisko demeleri beni cildirtiyo nefret ediyorum zaten hicbir yere de gitmiyorum kolay kolay sinirlenirim diye. Esim bile bana hala ben seni fiziksel olarak hamile gormuyorum dedi. Tek fark yuzum daha aydinlik daha puruzsuz boyle bi guzellesme var bende
Halbuki doktor kiz dedi cirkinlesmem gerekmiyo mu ha bide hareket hissetmiyorum diye senin cocugun tembel olcak pisirik olcak yaramaz cinganin teki olcak diyolar. Bende hayir kizim akilli olcak anne babasini uzmicek diyorum. Insallah gonlumuze gore olur hersey

Kızlar bu ürün nasıl sizce?

Canım benim yatağım alçak olduğu için ben bunu anne anı beşik olarak kullandim ama Salih pek sevmedi rahat edemedi. Ana kucağı olarak da 8 aya kadar kullandık sonra oturmak istemedi. Bunun yerine kendinden sallanan veya titreşimli modeller daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Napum canim dayanamiyorum gulsun bizimle ilgilensin bisey anlatinca mutlu olsun belli etsin istiyoeum ama kocami tanimama ragmen bunlari beklememin yanlis oldugunu bilmeme ragmen sinirleniyorum cenemi tutamiyorum

Senin isteklerin normal canim. Bence sikinti birbirinizi anlayamiyor olusunuz. Benim esimde gunde 14 saat calisir surat asik geldigide oluyo ama ilk eve geldiginde yinede bir sarilir bi oper. Ben hosgeldin derim gulerek yemek yeriz biraz dinlenir ondan morali yerine biraz gelince isteklerimi soylerim. Hani dirdir etme kavga etme olarak yada soylenme triplenme gibi seylere girmeden. Sende esinin az bucuk huyunu cozmussun zaten ilgi gostermeyecegini de azbucuk tahmin ediyosundur keske ona gore daha sakin ve guler yuzlu olsan hani dirdir olarak triplenme olarak degil. Siddete ise asla diyorum o konuda kesinlikle tedavi olmasi gerek zaten onun caresi tedavi. Ama geri kalan kisim biraz iki tarafinda alttan almasiyla oluyor

Guzel gorunuyo canim bende gecende boyle biseye baktim hatta bebzer biseyi esimin amcasinin cocuguna aldik. Cocuk cikmak istemiyomus icinden :)

Aynen ya yorumlarda çoğu kişi öyle yazmis farklı pozisoyna girmesi hoşuma gitti de bakalım artık naparim

Kisa bir sure icin cok kullanisli oluyor 3 4 aydan fazla kullanamazsin ona gore degerlendir.aslinda kuzenimde var pembesi kullanmak istiyorsan gonderebilirim

Aynı yerde olsak hayır demezdim ama kargoyla uğraştırmak istemem tesekkur ederim yine de :)

Ah bu çocuklar hepsi farkli farklı oluyor neyi sevicekler neyi sevmicekler hep riskli seyler fiyatı uygun geldi şuan bakma aşamasındayım :) tecrübeli annelerin yorumunu alayım dedim.

Her ikinize de tesekkur ederim

İnstagram blogumda actım bu konuyu masallah herkes karsı . Bi kişi daha kucukken vermıs bı tek olumlu yorum ondan geldi geri kalan herkes karsı bende zaten cocugu sabah ezanıyla bırakıp yatsıda almıcm en azından ılk zamanlar yarım gun sonra sonra tam gun ıstegıne tavrına göre ilerlemk istiyorum . Hayırlısı

40 km yine iyiymiş biz dün 170 km yol yaptık. Kendi arabamda çukurlara dikkat ediyorum da eşimin arasında allah ne verdiyse bam bam. Şöyle düşün bebeğin su dolu bir balonun içinde düşmek çukura girmek sorun çıkarmaz ama sıkıntı stres çıkarabilir.

Herkes cok bildigi icin uzaktan ahlam kesiyo iste bunu bildigimden sana bunu bu kadar anlatiyorum.yorgunsun hamilesin ve simdiye kadar bebegini alistirdigin bir duzeni var oyun oynamak annesiyle aktiviteler yapmak v.s. ama gel gorki robot degil insan oldugun icin ve yasadigin halsizlik halinin cogu fiziksel oldugu icin biraz destege ihtiyacin var...bebegin zaten 18 -24 ay arasi atak doneminde tabiki kendini ifade edemedigi icin belli hircinliklari var buyume sancilari cok normal...ve seninde normalde sevgiyle karsilasayacagin keyifle buyumesini izleyecegin bir donem ama iste su anda bu durumu kaldiracak bedenen ve ruhen gucun yok...bir iki üç sonunda patlayip sesini yukseltiyosun ki bu donemde en ihtiyaci olmayan şey sesini yukselten bir anne...simdi dusunelim okulda olsa gunde 4 5 saat ve sen o surede dinlensen oda yasitlariyla aktiviteler yapip fazla enerjisini atmis olsa eve geldigi zaman daha keyifli vakit gecirmez misiniz??? Boyle dusunsugun zaman pedegoga goturmeyi dusunuyodun hani sence gerek var mi??Varsa gitmeli o ayri ama sanki sorun bu sekilde daha kolay cozulur gibi..ustelik kisitli bir zamandan bahsediyoruz 5 6 aylik bir destege ihtiyacin var...ve olabilecegi en keyifli ortamda gelisimine en cok destek olacak yerde sosyalleserek kendi yasitlariyla vakit gecirmesinden bahsediyoruz...simdi sana boyle anlatinca cok korkunc geliyomu?? Sen millete ne bakiyosun disardan ahkam kesmek kolay zaten herkes mukemmel anne....bu sadece gecici bir surec.kulagini kapat ve bebegin icin sana en dogru olan karari ver. Sabah gozunu acinca çanta çanta çanta diyip cantasina kosan nenne nenne (bebeginin adi) arayip cantasina koyan ustunu degistirmeden okula gitmeye calisan 18 aylik bebegim var benim o yuzden bana kimse laf anlatmasin.sanki krese degilde cocuk esirgeme kurumuna veriyoruz....sabah okula giderken peynir zeytin yumuyta diye kahvaltisini siraliyo iceri girdigi gibi elini yikayip kahvaltiya oturuyo bana anca bi bagbag yapiyo okadar...dogumdan sonra hepsi gecicek eskisi gibi 10 kaplan gucunde bir anne olcaksin ve boyle bir destege ihtiyacin kalmycak bu sadece gecici bir surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…