- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ve biz bayram tatilinde bezi biraktik okula dondugunde de hic kaza yasamadi cunku orda gozunun icine bakan ev isi yemek v.s. derdi olmayan tek isi cocuklarla ilgilenmek olan bir ogretmeni var dolayisiyla hic kaza olmadi.her gun elinin ustunde yildiz stickeryla donuyo cisini tam zamaninda soyledigi icin...16 aylikken basladi 11 kelime kullaniyordu simdi sakir sakir konusuyo 10 a kadar saymayi ogrenmis aksam babasiyla belki 50 kere sayi saydilar...sence cok mu kotu yapmisim krese baslatmakla?İnstagram blogumda actım bu konuyu masallah herkes karsı . Bi kişi daha kucukken vermıs bı tek olumlu yorum ondan geldi geri kalan herkes karsı bende zaten cocugu sabah ezanıyla bırakıp yatsıda almıcm en azından ılk zamanlar yarım gun sonra sonra tam gun ıstegıne tavrına göre ilerlemk istiyorum . Hayırlısı
Ve biz bayram tatilinde bezi biraktik okula dondugunde de hic kaza yasamadi cunku orda gozunun icine bakan ev isi yemek v.s. derdi olmayan tek isi cocuklarla ilgilenmek olan bir ogretmeni var dolayisiyla hic kaza olmadi.her gun elinin ustunde yildiz stickeryla donuyo cisini tam zamaninda soyledigi icin...16 aylikken basladi 11 kelime kullaniyordu simdi sakir sakir konusuyo 10 a kadar saymayi ogrenmis aksam babasiyla belki 50 kere sayi saydilar...sence cok mu kotu yapmisim krese baslatmakla?
Öyle olmamız için kocamızın ya çok kılıbık ya da melek olması lazımYaşayan var ama biz yaşayamıoz bizimkiler bize yaşatamıyor hahahah
hakkinda hayirlisi olsun canim benim esinde biran once duzsin insaallahHepinize cok tesekkur ediyorum guclu oldugumu hatirlattiniz bana evet bu isi anca bosanma bitirir ama ben hazir degilim buna simdilik o yuzden tedaviye gitmesini isticem ya gecenlerde bosancam senden dedim ozaman daha agir ustume geldi oyuzden en guzeli tedavi hakkimizda hayirlisi bakalim aksam olsunda goya kendince ozur diledi arayip bide bugun carsiya cikicaktim annesi yengesiyle git bi guzel gez toz diyo bence az buz hasta degil yani bozma morelini unuturuz gecer diyo ben seni cok seviyorum sana sus diyince suamuyosun uykum var uyucam diyorum devam ediyosun diyo bu dogru 3 saate yakin konustum trip attim ama her aksam surati bi karis geliyo eve is yerinde sikintilari varmis vakitmi oluyo 12 saat calisiyorum diyo bende bahaeneler uydurma diye sinirlendim durum bole simdilik aksamada hayirlisi canlar
İşe başladığım için 26 aylıkken başladı oğlum kreşe. Tamam iyi yönleride var ama karakteri hiç değişmedi demekki yaradılışla alakalı bi durum dedik, ama yaşı büyüdükçe bi tık daha dışa dönük oldu eskiden insanlara canavar gözüyle bakıp insan görünce saklanıyorduVe biz bayram tatilinde bezi biraktik okula dondugunde de hic kaza yasamadi cunku orda gozunun icine bakan ev isi yemek v.s. derdi olmayan tek isi cocuklarla ilgilenmek olan bir ogretmeni var dolayisiyla hic kaza olmadi.her gun elinin ustunde yildiz stickeryla donuyo cisini tam zamaninda soyledigi icin...16 aylikken basladi 11 kelime kullaniyordu simdi sakir sakir konusuyo 10 a kadar saymayi ogrenmis aksam babasiyla belki 50 kere sayi saydilar...sence cok mu kotu yapmisim krese baslatmakla?
2-3 yas arasi en dogru donem.bizde orman okullarina gondermek istiyoruz normalde 2019 eylulde oraya baslaticaz.bu sadece gecici bir donem...zor bir hamilelik geciriyorum oyle gunler oluyorki 1 bardak suyu midemde tutamiyorum...kizimi alistirdigim duzeni surduremiyorum diye baslattik.babanesi de bakabilirdi ama iste 0-6 yaş emici beyin...gelisimine hic bir katkisi olamazdi...biraz.mecburi basladi ama dogumdan sonra devam etmiycek normal yasina gelene kadarçok iyi yapmışssın. kuzenim çocuğuna 4 bucuk yaşına kadar bezi bıraktıramadı. kreşe verdiler hem konuşmaya başladı hem bezi bıraktı. keşke daha önce verseymişim dedi...
gerçekten kreş çok fark ediyor. hele hele öğretmeni iyiyse.
bende 2 yaşında vereceğim kreşe. bakalım hayırlısı...
benimde serklaj yapıldı canım 5 haftadır yatıyorum. Kontrole gittiğimde açılma başlamış doğum başlamış demişti doktorum ama şimdilik sorun yok.Hiç kafana takma bu durumu bol bol istirahat et mümkün oldukça hiç kalkma. En önemlisi moralini yüksek tut. Ben sadece haftada bir banyoya kalkıyorum ve lavabo ihtiyacı için sadece.Bayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
Konu hızlı ilerliyor pek okuyamadım herkes iyidir umarım.
aynen öyle herşeyi aman ben yaparım hallederim dediğimiz için böyle oldu ayy hayatım yardım edermisin yapamıyorum deseydik onlara ihtiyacımız olduğunu beyinlerine kazırlardı ama şimdi senyaparsın kafası varÖyle olmamız için kocamızın ya çok kılıbık ya da melek olması lazım
Bide ben her işini kendisi halletmekten mutlu olan kadınlardanım ondan dolayıda kötü alıştırdık kocaları sanırım :))))
Erkek cocuklarinin yapisi biraz daha ice donuk sanki...genelde 3 yas civari halka anca acilmaya hazir oluyolar sanki :) bizede simdi erkek geliyor yasayip gorcez...kizim hem yay burcu hemde 6aylikti haftada 2 gun oyun grubuna goturmeye baslamistim...doguştan sosyal :) oglumuz akrep erkegi olcak bakalim biz napicaz :)İşe başladığım için 26 aylıkken başladı oğlum kreşe. Tamam iyi yönleride var ama karakteri hiç değişmedi demekki yaradılışla alakalı bi durum dedik, ama yaşı büyüdükçe bi tık daha dışa dönük oldu eskiden insanlara canavar gözüyle bakıp insan görünce saklanıyorduşimdi 3 yaşında iletişim kurmaya başladı çok şükür :))))
canim ben bu urunu yakindan gordum cok kucuk geldi bana tabi sen bilirsin genedeKızlar bu ürün nasıl sizce?
canim ben bu urunu yakindan gordum cok kucuk geldi bana tabi sen bilirsin genede
Bide ufak bi tavsiyem daha olcak bu boyle yatak gibi saglam icine yatirinca hic kipirdamayan bisey degil hafif bi urun sallamasanda bebek hareketiyle sallaniyo.benim basima gelmedi ama teyzem inanilmaz para verip sallanan besik almisti birak sallamayi en ufak kipirtida bebek kiyameti kopariyodu.bazi bebekler boyle sallanan seylerden hic hoslanmiyo...dogumdan sonra da bakabilirsin o yuzdenEbatlarina baktim ama paylaşmamislar canım o yüzden ben de canlandıramadim kafamda
Doğru söylüyorsun canım .Bazen araba kullanırken kendimi çok sıktığımın farkına varıyorum.Çoğu zaman kendimi ayaklarım yada kollarım kasılmış vaziyette buluyorum kendimi40 km yine iyiymiş biz dün 170 km yol yaptık. Kendi arabamda çukurlara dikkat ediyorum da eşimin arasında allah ne verdiyse bam bam. Şöyle düşün bebeğin su dolu bir balonun içinde düşmek çukura girmek sorun çıkarmaz ama sıkıntı stres çıkarabilir.
Güle güle kullanın
Biz de aldık mamas papas armadillo ve cybex aton puset
Ama ikinci el aldım ikisini de :)
Benim aşı canımı yaktı
Kolumda şişlik var hala
3 gündür ağrıyor
20+0 oldu bugün ben hareketleri 16+3 ten beri hissediyorum
Zayıf bi yapım var doktor ondan olduğunu söyledi
Yakında senin de daha fazla olur
Canım senin mesajı cevaplarken yanlışlıkla paylaştım... geçmiş olsun senin aşın niye öyle oldu anlamadım acaba hemşire kasa falan mı denk getirdi acaba... bebek haraketlerini arada bende günlük kıpır kıpır hissediyorum ama ... öyle tekme kayma falan değil... bende kilolu değilim ama iç karınla falan alakalı sanırım....
Ebatlarina baktim ama paylaşmamislar canım o yüzden ben de canlandıramadim kafamda
canim biz baktik blicaktik e bebege gittik gorunce aaa bu kadar kucukmuymuss dedik chiconun next2 me sini alicaz icerde kuallanmak icin bide bi arkadasim formomsin sallanan ana kucagini vericek bunlar daha mantikli geldi banaEbatlarina baktim ama paylaşmamislar canım o yüzden ben de canlandıramadim kafamda
Senin biraz daha riskliymiş atışma anın, iyi çok şükür tutmuş, inşallah son haftalara kadar dayanır zamanında doğar. Kan sulandırıcı kullanıyor musun?benimde serklaj yapıldı canım 5 haftadır yatıyorum. Kontrole gittiğimde açılma başlamış doğum başlamış demişti doktorum ama şimdilik sorun yok.Hiç kafana takma bu durumu bol bol istirahat et mümkün oldukça hiç kalkma. En önemlisi moralini yüksek tut. Ben sadece haftada bir banyoya kalkıyorum ve lavabo ihtiyacı için sadece.
2-3 yas arasi en dogru donem.bizde orman okullarina gondermek istiyoruz normalde 2019 eylulde oraya baslaticaz.bu sadece gecici bir donem...zor bir hamilelik geciriyorum oyle gunler oluyorki 1 bardak suyu midemde tutamiyorum...kizimi alistirdigim duzeni surduremiyorum diye baslattik.babanesi de bakabilirdi ama iste 0-6 yaş emici beyin...gelisimine hic bir katkisi olamazdi...biraz.mecburi basladi ama dogumdan sonra devam etmiycek normal yasina gelene kadarbu arada umarim iyisindir...bende kizimin ikizini kaybetmistim 7 haftalikken ilk hamileligimde zordu banada sana soylenen olumsuzluklarin hepsi soylendi ama simdi kuzum 18 aylik oldu guzel gunlerini gorursun insallah kuzunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?