2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ve biz bayram tatilinde bezi biraktik okula dondugunde de hic kaza yasamadi cunku orda gozunun icine bakan ev isi yemek v.s. derdi olmayan tek isi cocuklarla ilgilenmek olan bir ogretmeni var dolayisiyla hic kaza olmadi.her gun elinin ustunde yildiz stickeryla donuyo cisini tam zamaninda soyledigi icin...16 aylikken basladi 11 kelime kullaniyordu simdi sakir sakir konusuyo 10 a kadar saymayi ogrenmis aksam babasiyla belki 50 kere sayi saydilar...sence cok mu kotu yapmisim krese baslatmakla?

çok iyi yapmışssın. kuzenim çocuğuna 4 bucuk yaşına kadar bezi bıraktıramadı. kreşe verdiler hem konuşmaya başladı hem bezi bıraktı. keşke daha önce verseymişim dedi...
gerçekten kreş çok fark ediyor. hele hele öğretmeni iyiyse.
bende 2 yaşında vereceğim kreşe. bakalım hayırlısı...

hakkinda hayirlisi olsun canim benim esinde biran once duzsin insaallah

İşe başladığım için 26 aylıkken başladı oğlum kreşe. Tamam iyi yönleride var ama karakteri hiç değişmedi demekki yaradılışla alakalı bi durum dedik, ama yaşı büyüdükçe bi tık daha dışa dönük oldu eskiden insanlara canavar gözüyle bakıp insan görünce saklanıyordu şimdi 3 yaşında iletişim kurmaya başladı çok şükür :))))

2-3 yas arasi en dogru donem.bizde orman okullarina gondermek istiyoruz normalde 2019 eylulde oraya baslaticaz.bu sadece gecici bir donem...zor bir hamilelik geciriyorum oyle gunler oluyorki 1 bardak suyu midemde tutamiyorum...kizimi alistirdigim duzeni surduremiyorum diye baslattik.babanesi de bakabilirdi ama iste 0-6 yaş emici beyin...gelisimine hic bir katkisi olamazdi...biraz.mecburi basladi ama dogumdan sonra devam etmiycek normal yasina gelene kadar bu arada umarim iyisindir...bende kizimin ikizini kaybetmistim 7 haftalikken ilk hamileligimde zordu banada sana soylenen olumsuzluklarin hepsi soylendi ama simdi kuzum 18 aylik oldu guzel gunlerini gorursun insallah kuzunun

benimde serklaj yapıldı canım 5 haftadır yatıyorum. Kontrole gittiğimde açılma başlamış doğum başlamış demişti doktorum ama şimdilik sorun yok.Hiç kafana takma bu durumu bol bol istirahat et mümkün oldukça hiç kalkma. En önemlisi moralini yüksek tut. Ben sadece haftada bir banyoya kalkıyorum ve lavabo ihtiyacı için sadece.

aynen öyle herşeyi aman ben yaparım hallederim dediğimiz için böyle oldu ayy hayatım yardım edermisin yapamıyorum deseydik onlara ihtiyacımız olduğunu beyinlerine kazırlardı ama şimdi senyaparsın kafası var

Erkek cocuklarinin yapisi biraz daha ice donuk sanki...genelde 3 yas civari halka anca acilmaya hazir oluyolar sanki :) bizede simdi erkek geliyor yasayip gorcez...kizim hem yay burcu hemde 6aylikti haftada 2 gun oyun grubuna goturmeye baslamistim...doguştan sosyal :) oglumuz akrep erkegi olcak bakalim biz napicaz :)

Ebatlarina baktim ama paylaşmamislar canım o yüzden ben de canlandıramadim kafamda
Bide ufak bi tavsiyem daha olcak bu boyle yatak gibi saglam icine yatirinca hic kipirdamayan bisey degil hafif bi urun sallamasanda bebek hareketiyle sallaniyo.benim basima gelmedi ama teyzem inanilmaz para verip sallanan besik almisti birak sallamayi en ufak kipirtida bebek kiyameti kopariyodu.bazi bebekler boyle sallanan seylerden hic hoslanmiyo...dogumdan sonra da bakabilirsin o yuzden

Kizlar hepinize iyi gunler,

Bugun bebegimin ayrintili ultrasonu vardi. Gelisimi herseyi zamanina uygun, cok guzel. Fakat doktor kalbinde beyaz bir leke oldugunu soyledi. Moralim korkunc bozuldu, simdi baska yerden randevu aldim sali gunu ultrasondan kalbine detaylica bakilacak.
Bu konuda tecrubesi olan varmi, size sormak istedim. Zamanla kayboluyormus diyorlar, korkuyorum ama. Siz neler biliyorsunuz?

Allah korktugumuza ugratmasin hicbirimizi. Dualarinizi bekliyorum insallah

Doğru söylüyorsun canım .Bazen araba kullanırken kendimi çok sıktığımın farkına varıyorum.Çoğu zaman kendimi ayaklarım yada kollarım kasılmış vaziyette buluyorum kendimi

Benim aşı canımı yaktı
Kolumda şişlik var hala
3 gündür ağrıyor
20+0 oldu bugün ben hareketleri 16+3 ten beri hissediyorum
Zayıf bi yapım var doktor ondan olduğunu söyledi
Yakında senin de daha fazla olur

Ebatlarina baktim ama paylaşmamislar canım o yüzden ben de canlandıramadim kafamda

Canım bak burada Salih 8 aylık. Gerçi minyon bir bebekti ama belki ebatları ilgili fikir verir sana diye paylaştım.

canim biz baktik blicaktik e bebege gittik gorunce aaa bu kadar kucukmuymuss dedik chiconun next2 me sini alicaz icerde kuallanmak icin bide bi arkadasim formomsin sallanan ana kucagini vericek bunlar daha mantikli geldi bana

Senin biraz daha riskliymiş atışma anın, iyi çok şükür tutmuş, inşallah son haftalara kadar dayanır zamanında doğar. Kan sulandırıcı kullanıyor musun?

çok teşekkür ederim

bebeğimin ikizini kaybetmeyi çok şükür atlatabilmiştim. veren Allah alan Allah dedim... ama sağ kalan bebeğime dooplerde söylenen şeyleri çok kafaya taktım. devletteki doçentten sonra gittiğim özel perinatolog da kan testi önerdi. genoks ile görüştüm. bugün işyerime gelip kan alacaklar... hayırlısı olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…