- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Hic bisey cikmiycak aynilari banada soylendi ve bobreklerinde buyumede vardi...bobrekleri takip ediliyo iyice geriledi 2 yasinda tamamen duzelmis olur dedi kalbinde de bisey cikmadi...dogumdan sonra nolur nolmaz kardiyolojiye de gittik hic bisey yok...bebeklerin %90 inda goruluyo doguma kadar geciyo demisti kardoyolog icini ferah tut 10 gune guzel sonuclari alcagina inaniyorumçok teşekkür ederim
bebeğimin ikizini kaybetmeyi çok şükür atlatabilmiştim. veren Allah alan Allah dedim... ama sağ kalan bebeğime dooplerde söylenen şeyleri çok kafaya taktım. devletteki doçentten sonra gittiğim özel perinatolog da kan testi önerdi. genoks ile görüştüm. bugün işyerime gelip kan alacaklar... hayırlısı olsun diyorum.
Geçmiş olsun inşallah zamınında kavuşursunuzbenimde serklaj yapıldı canım 5 haftadır yatıyorum. Kontrole gittiğimde açılma başlamış doğum başlamış demişti doktorum ama şimdilik sorun yok.Hiç kafana takma bu durumu bol bol istirahat et mümkün oldukça hiç kalkma. En önemlisi moralini yüksek tut. Ben sadece haftada bir banyoya kalkıyorum ve lavabo ihtiyacı için sadece.
Canım inşallah büyüdükçe düzelen bişeydir de sağ sağlim kucağına alırsın yavrunuKizlar hepinize iyi gunler,
Bugun bebegimin ayrintili ultrasonu vardi. Gelisimi herseyi zamanina uygun, cok guzel. Fakat doktor kalbinde beyaz bir leke oldugunu soyledi. Moralim korkunc bozuldu, simdi baska yerden randevu aldim sali gunu ultrasondan kalbine detaylica bakilacak.
Bu konuda tecrubesi olan varmi, size sormak istedim. Zamanla kayboluyormus diyorlar, korkuyorum ama. Siz neler biliyorsunuz?
Allah korktugumuza ugratmasin hicbirimizi. Dualarinizi bekliyorum insallah
Kizlar hepinize iyi gunler,
Bugun bebegimin ayrintili ultrasonu vardi. Gelisimi herseyi zamanina uygun, cok guzel. Fakat doktor kalbinde beyaz bir leke oldugunu soyledi. Moralim korkunc bozuldu, simdi baska yerden randevu aldim sali gunu ultrasondan kalbine detaylica bakilacak.
Bu konuda tecrubesi olan varmi, size sormak istedim. Zamanla kayboluyormus diyorlar, korkuyorum ama. Siz neler biliyorsunuz?
Allah korktugumuza ugratmasin hicbirimizi. Dualarinizi bekliyorum insallah
İnşallah canım Allah razı olsun hepimizin sınavı sıkıntısı ayrı Allah hepimize sağlıklı hayırlı Doğum nasip etsinpinkstrap canım geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah bu bebeğin zamanında gelir
Bide ufak bi tavsiyem daha olcak bu boyle yatak gibi saglam icine yatirinca hic kipirdamayan bisey degil hafif bi urun sallamasanda bebek hareketiyle sallaniyo.benim basima gelmedi ama teyzem inanilmaz para verip sallanan besik almisti birak sallamayi en ufak kipirtida bebek kiyameti kopariyodu.bazi bebekler boyle sallanan seylerden hic hoslanmiyo...dogumdan sonra da bakabilirsin o yuzden
Eki Görüntüle 2163188
Canım bak burada Salih 8 aylık. Gerçi minyon bir bebekti ama belki ebatları ilgili fikir verir sana diye paylaştım.
canim biz baktik blicaktik e bebege gittik gorunce aaa bu kadar kucukmuymuss dedik chiconun next2 me sini alicaz icerde kuallanmak icin bide bi arkadasim formomsin sallanan ana kucagini vericek bunlar daha mantikli geldi bana
Ooo masallah canim. Aslinda ben karnimin cikmamasindan memnunum yani daha hamile pantolonuna gecis yapmadim bir aya yaparim heralde. Ama insanlar beni cildirtiyo. Dedigin gibi ciksa laf ederler cikmasa laf ederler kilo alsan laf almasan laf. Iki canlisin ye ye deyip sonra sisko demeleri beni cildirtiyo nefret ediyorum zaten hicbir yere de gitmiyorum kolay kolay sinirlenirim diye. Esim bile bana hala ben seni fiziksel olarak hamile gormuyorum dedi. Tek fark yuzum daha aydinlik daha puruzsuz boyle bi guzellesme var bende
Halbuki doktor kiz dedi cirkinlesmem gerekmiyo muha bide hareket hissetmiyorum diye senin cocugun tembel olcak pisirik olcak yaramaz cinganin teki olcak diyolar. Bende hayir kizim akilli olcak anne babasini uzmicek diyorum. Insallah gonlumuze gore olur hersey
Ben napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
Ayni benim esim :) esim daha yeni hissetmeye basladi hep eli karnimda benim de hosuma gidiyor cak bi beslik diyip duruyor o da birbirlerinden mi duyuyorlar yoksaBazı arkadaşlar karnı çıkmadı diye şikayet ediyorlar bende hemen çıktı diye :) gören ay karnın ne kadar çıkmış diyor bende buna uyuz oluyorum :) napıyim yani geri mi sokayım çıkıcak işte büyüyor napalım :)
Bebek hareketlerine gelince ben 16 haftadan sonra net hissetmeye başladım içeriyi kaşır gibi kelebek çırpınır gibi hareketlerdi. 18 haftada da ilk defa attığı tekmeleri videoya çektim :) şimdi ise aştı kendisini kızım :) babasını hissediyor heralde o eve geldiği zaman onun sesi olduğu zaman başlıyor tekmelemeye :) eşimde dört köşe oluyor tabi eli karnımda geziyorum :) kızım çak bi beşlik diyor
bi bak gor oyle all daha mantikli munkuu :)Haklisin canım neyle karsilasacagimiz hiiiiç belli değil
Oy masaAllah salih'e onceliklebı ara mağazadan bakayım ben iyisi teşekkür ederim canım :)
Anladım canim ben de öyle hani odadan odaya taşınmasi kolay olur diye aklıma yattı .zaten belli bi aya kullaniliyor bı ara çarşıya falan bakayım
Eki Görüntüle 2163252 Kızlar bu yastıktan alan yada almayı düşünen var mı? Rahat yatamıyorum artık geceleri uykuya dalmakta zorlanıyorum
Aynen millet yakında donunu bile kocasına giydirtcekaynen öyle herşeyi aman ben yaparım hallederim dediğimiz için böyle oldu ayy hayatım yardım edermisin yapamıyorum deseydik onlara ihtiyacımız olduğunu beyinlerine kazırlardı ama şimdi senyaparsın kafası var
Eki Görüntüle 2163254 ben bundan aldim canim ama hala rahat edemiyorum bi taraftan bi tarafa donusum zor oluyorr :)
Evet ya hem erkek olmasının hem de boğa burcu olmamızdan dolayı sakiniz sanırım :) yeğenlerim kapıya gelen sucunun Kargocunun tepesine tırmanıyorlar bıcır bıcır herkesin kucağındalar :) ayy burçlarla başım dertte benimkide kısmetse akrep kızı olcak aman akrep burcu bi kuzenim var 2 sülaleye birbirine kadar dil papuç buyuğun kucuğun ağzının payını verir geçimsiz biraz o aklıma gelince vay halime diyorum :))) Sezeryan olcağı için eğer gerekli gelişimini tamamlarsa terazi olması için imkanları zorlıcam bi kaç gunle kaçırıyorum çünkü :)))Erkek cocuklarinin yapisi biraz daha ice donuk sanki...genelde 3 yas civari halka anca acilmaya hazir oluyolar sanki :) bizede simdi erkek geliyor yasayip gorcez...kizim hem yay burcu hemde 6aylikti haftada 2 gun oyun grubuna goturmeye baslamistim...doguştan sosyal :) oglumuz akrep erkegi olcak bakalim biz napicaz :)
Eki Görüntüle 2163252 Kızlar bu yastıktan alan yada almayı düşünen var mı? Rahat yatamıyorum artık geceleri uykuya dalmakta zorlanıyorum
Diğer yazdıklarınıda okudum inan seni ailene dert yanmayacağından ve evi terk etmeyeceğinden onu bırakmayacağından o kadar emin ki ondan bu rahatlığı. Valla normal şartlarda yapılması gerekenleri yazmışlar arkadaşlar ama sen illada aileme söylemicem diyosan bence devamı gelcektirBen napıcam bu kocayla bilmiyorum adamin sanki umrunda degilmisim gibi davranıyo aksam eve geliyo surat bi karis biseyler anlatiyorum keyfimiz yerinde oglumla dinliyomus gibi yapiyo dinlemiyo belli yada dalga gecip konu kapatiyo sanirim biz bitiyoruz okadar mutsuzumki ya gece cenem dustu biraz dirdir yaptim mprelim bozuluyo o tavirlarina yok yorgunmus vakti yokmus bizle ilgilenmeye en son delirdir kalkti hirgür cikardi itti kakti bogazima yapisti sinir krizi gecirdim resmen gitti ayri yatti sabahta gitti ise napim kizlar nasil davranim sasirdim surekli tehtid ediyo sole yaprim bole yaparim diye aglamaktan yoruldum gecende bisey oldu yine oglunun ustune yemin et dedim geberirseniz geberin umrumda degilsiniz dedi kafayı yicem ben cok yakın karnımın alt tarafı agrıyo sanki cocuk baskı yapıyo gibi stresten oda mahvoldu oglum duycak uyancak diye ödüm koptu korkcak aklı gotcek diye korktugumu bildigi halde gidiyo basina bagriyo cocugun beni bununla tehtid ediyo babamlar karsimda oturuyo duyucaklar diye sesimi cikaramiuorum bi iki kere vurdu napim bi akıl verin bana nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?