2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hic bisey cikmiycak aynilari banada soylendi ve bobreklerinde buyumede vardi...bobrekleri takip ediliyo iyice geriledi 2 yasinda tamamen duzelmis olur dedi kalbinde de bisey cikmadi...dogumdan sonra nolur nolmaz kardiyolojiye de gittik hic bisey yok...bebeklerin %90 inda goruluyo doguma kadar geciyo demisti kardoyolog icini ferah tut 10 gune guzel sonuclari alcagina inaniyorum

Geçmiş olsun inşallah zamınında kavuşursunuz

Canım inşallah büyüdükçe düzelen bişeydir de sağ sağlim kucağına alırsın yavrunu

aynısını yaşıyorum şuan. salı günü bebeğimin kalbinde beyaz leke olduğunu söyledi.
benim ikili testim yapıldığı sırada kalbi duran diğer bebeğim de hala tam kaybolmamış olduğundan ikili testimin doğru olmadığını öğrendim yani boşuna yaptırmış oldum.
özel bir perinatoloji uzmanına gittim. o da aynısını gördü ve gösterdi. nifty testini önerdi. bu akşam kan vereceğim.
zamanla kayboluyormuş fakat bu kaybolma 35 37. haftalarda oluyormuş. ben o zamana kadar stres içinde duramayacağım için özel kan testi yaptıracağım. zaten stresli bir işim var birde buna kafayı taktım. gülmek istiyorum artık.

Herkese merhaba umarim herkesin hamileligi guzele gidiyordur bu haftalar aylar icin en guzel zaman diyorlar. Dogru sanirim benim de 20gundur kusmalarim fln yok. Insallah hepimizinki burdan sonra da cok cok rahat gecer doguruveririz kasimda :)

Sizlere bi sorum olacak catlak onlemek icin neler yapiyorsunuz benim henuz catlagim olusmadi simdiye kadar verdiklerimi saymazsak hamile kaldigim kilonun uzerine 1 kilo aldim. Doktorum artik bu aydan sonra ayda 1kilo almam gerektigini 2yi asmamam gerektigini soyledi. Catlak kremi onerdi bir de. Coresatin barrier adinda. Kullanan memnun kalan var mi?

Haklisin canım neyle karsilasacagimiz hiiiiç belli değil

Eki Görüntüle 2163188
Canım bak burada Salih 8 aylık. Gerçi minyon bir bebekti ama belki ebatları ilgili fikir verir sana diye paylaştım.

Oy masaAllah salih'e oncelikle bı ara mağazadan bakayım ben iyisi teşekkür ederim canım :)

canim biz baktik blicaktik e bebege gittik gorunce aaa bu kadar kucukmuymuss dedik chiconun next2 me sini alicaz icerde kuallanmak icin bide bi arkadasim formomsin sallanan ana kucagini vericek bunlar daha mantikli geldi bana

Anladım canim ben de öyle hani odadan odaya taşınmasi kolay olur diye aklıma yattı .zaten belli bi aya kullaniliyor bı ara çarşıya falan bakayım

detaylı ultrasonu yapan perınotolojı uzmanı doktor bana ne dedı hocam ben haereketlerını ayırt edemiyorum bu sadece bıze soyle dedı ınsanlar sorduklarında hep hareket edıyor benı uyutmuyor de dedı gayet normal dedı 15 20 gun zamanın var dedı insanlar kafa karıştırır senı uzerler de o yüzden soyleme dedı..

Cnm tüm yazılarını okudum öncelikle diyeceğim hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Sana herşey söylenmiş zaten. Benim diyeceğim dirayetli olman elbet bu süreci atlatırsın.

Ayni benim esim :) esim daha yeni hissetmeye basladi hep eli karnimda benim de hosuma gidiyor cak bi beslik diyip duruyor o da birbirlerinden mi duyuyorlar yoksa kipir kipir icerde ama dun ultrasonda yuzustu yatmis duruyordu hic kimildamadi eve geldik iceride tek kale mac yapiyor :)

bi bak gor oyle all daha mantikli munkuu :)

Kızlar bu yastıktan alan yada almayı düşünen var mı? Rahat yatamıyorum artık geceleri uykuya dalmakta zorlanıyorum

bende cok yoruldum bugun kizlarr troid hapi kullanmama ragmen dusmuyor tsh 150 mg cikardik hapi bugun ordanda carsiya gittim hastane kuvezi icin tul kendi yatagim icin kurdela yapicam onun icin falan kumas aldim puset ortusu icin kumas aldimm cok yoruldumm pazarteside esim izne ayriliyor o zamand gidip kece alicam kapi susu yapicaz esimlee cok agirlasmasdan ve mersin iyice sicak olmadan carsi isini halledeyim diyorum

Evet ya hem erkek olmasının hem de boğa burcu olmamızdan dolayı sakiniz sanırım :) yeğenlerim kapıya gelen sucunun Kargocunun tepesine tırmanıyorlar bıcır bıcır herkesin kucağındalar :) ayy burçlarla başım dertte benimkide kısmetse akrep kızı olcak aman akrep burcu bi kuzenim var 2 sülaleye birbirine kadar dil papuç buyuğun kucuğun ağzının payını verir geçimsiz biraz o aklıma gelince vay halime diyorum :))) Sezeryan olcağı için eğer gerekli gelişimini tamamlarsa terazi olması için imkanları zorlıcam bi kaç gunle kaçırıyorum çünkü :)))

Diğer yazdıklarınıda okudum inan seni ailene dert yanmayacağından ve evi terk etmeyeceğinden onu bırakmayacağından o kadar emin ki ondan bu rahatlığı. Valla normal şartlarda yapılması gerekenleri yazmışlar arkadaşlar ama sen illada aileme söylemicem diyosan bence devamı gelcektir bırak bak biz haklı çıktık desinler sonuçta ailen onlar senin eşinden şiddet görmenden karnındaki bebeği üzmekten daha iyidir en azından bi daha yapmaz belki ! İnşallah ettiğini bulur ilahi adaletten !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…