- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ayy herkesin agzinin payini verince esim geldi gozumun onune akrep erkegim benim lafini hic esirgemez sagolsunEvet ya hem erkek olmasının hem de boğa burcu olmamızdan dolayı sakiniz sanırım :) yeğenlerim kapıya gelen sucunun Kargocunun tepesine tırmanıyorlar bıcır bıcır herkesin kucağındalar :) ayy burçlarla başım dertte benimkide kısmetse akrep kızı olcak aman akrep burcu bi kuzenim var 2 sülaleye birbirine kadar dil papuç buyuğun kucuğun ağzının payını verir geçimsiz biraz o aklıma gelince vay halime diyorum :))) Sezeryan olcağı için eğer gerekli gelişimini tamamlarsa terazi olması için imkanları zorlıcam bi kaç gunle kaçırıyorum çünkü :)))
ooo bendede oluyor canim yaa bisey olmazz ben gene rahat edemedim ama yastiklada amaEvet ya çok ağırlaşmadım ama dün gece sağdan sola dönerken karnımı acıttım yanlışla. Uyuyamadım korktum sonra oğlum tepki verince biraz rahatladım :)
benmde imkanım olsa kesinlikle terazi olsun isterdim annesi gibiEvet ya hem erkek olmasının hem de boğa burcu olmamızdan dolayı sakiniz sanırım :) yeğenlerim kapıya gelen sucunun Kargocunun tepesine tırmanıyorlar bıcır bıcır herkesin kucağındalar :) ayy burçlarla başım dertte benimkide kısmetse akrep kızı olcak aman akrep burcu bi kuzenim var 2 sülaleye birbirine kadar dil papuç buyuğun kucuğun ağzının payını verir geçimsiz biraz o aklıma gelince vay halime diyorum :))) Sezeryan olcağı için eğer gerekli gelişimini tamamlarsa terazi olması için imkanları zorlıcam bi kaç gunle kaçırıyorum çünkü :)))
benimde serklaj yapıldı canım 5 haftadır yatıyorum. Kontrole gittiğimde açılma başlamış doğum başlamış demişti doktorum ama şimdilik sorun yok.Hiç kafana takma bu durumu bol bol istirahat et mümkün oldukça hiç kalkma. En önemlisi moralini yüksek tut. Ben sadece haftada bir banyoya kalkıyorum ve lavabo ihtiyacı için sadece.
Herkese merhaba umarim herkesin hamileligi guzele gidiyordur bu haftalar aylar icin en guzel zaman diyorlar. Dogru sanirim benim de 20gundur kusmalarim fln yok. Insallah hepimizinki burdan sonra da cok cok rahat gecer doguruveririz kasimda :)
Sizlere bi sorum olacak catlak onlemek icin neler yapiyorsunuz benim henuz catlagim olusmadi simdiye kadar verdiklerimi saymazsak hamile kaldigim kilonun uzerine 1 kilo aldim. Doktorum artik bu aydan sonra ayda 1kilo almam gerektigini 2yi asmamam gerektigini soyledi. Catlak kremi onerdi bir de. Coresatin barrier adinda. Kullanan memnun kalan var mi?
Eki Görüntüle 2163252 Kızlar bu yastıktan alan yada almayı düşünen var mı? Rahat yatamıyorum artık geceleri uykuya dalmakta zorlanıyorum
bende cok yoruldum bugun kizlarr troid hapi kullanmama ragmen dusmuyor tsh 150 mg cikardik hapi bugun ordanda carsiya gittim hastane kuvezi icin tul kendi yatagim icin kurdela yapicam onun icin falan kumas aldim puset ortusu icin kumas aldimm cok yoruldumm pazarteside esim izne ayriliyor o zamand gidip kece alicam kapi susu yapicaz esimlee cok agirlasmasdan ve mersin iyice sicak olmadan carsi isini halledeyim diyorum
Walla Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ama akrep burcu diyince hırçınlık kıskançlık geliyor gözümün önüne çevremdekilerden dolayıbenmde imkanım olsa kesinlikle terazi olsun isterdim annesi gibiama malesef süre çoook uzun o yüzden teyzesi gibi akrep olmasın diye dua ediyorum. çok fena ablamda
Benim eşimde koç burcu akrebin farklı versiyonu o konudaAyy herkesin agzinin payini verince esim geldi gozumun onune akrep erkegim benim lafini hic esirgemez sagolsunkocama baktikca oglumu hayal edemiyorum
2 ayı geçti kullanıyorum boylr bir rahatlık yokEki Görüntüle 2163252 Kızlar bu yastıktan alan yada almayı düşünen var mı? Rahat yatamıyorum artık geceleri uykuya dalmakta zorlanıyorum
yaa ben bi dukkana girdim dagitilacak hersey vardiii bi mor kapi susu sordum 55 lira dedi ama esim kendimzi yapalim dedii kucuk pembe cantada buldum 50 tanesi 35 liraymiss bana uygun geldi vallaOh oh iyi etmissin canim. bende sinavdan sonra gidicem alisverise bende keceden magnet ve kapi susu dusunuyorum bakalim
yaa ben bi dukkana girdim dagitilacak hersey vardiii bi mor kapi susu sordum 55 lira dedi ama esim kendimzi yapalim dedii kucuk pembe cantada buldum 50 tanesi 35 liraymiss bana uygun geldi valla
5 haftadır dayanıyo ama nereye kadar gidicek bilmiyorum tabiki. Kan sulandırıcı kullanmıyorum. Progestan ve kril yağı hapı kullanıyorum. Serklajdan dolayı tetanoz olmama da izin vermedi doktorumSenin biraz daha riskliymiş atışma anın, iyi çok şükür tutmuş, inşallah son haftalara kadar dayanır zamanında doğar. Kan sulandırıcı kullanıyor musun?
Geçmiş olsun inşallah zamınında kavuşursunuz
Teşekkür ederim, hepimiz zamanında kucağımıza alalım inşallah
Sabaha gecer kiyamam :)Kizlar ya bugun agdaya gittim. Cok kabardi buyuk su toplama gibi oldu simdi oyle oturamiyorumda ic camasiri da giyemiyorum bol ince bi pijama giydim. Napicam ben eczaneden de bepanthol krem aldim onu surdum. Kac gune gecer bu acii
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Aman çok dikkat et kendine
odasi olmuycak canim simdilik o yzdrn pahali bisry almayi dusunmuyorum kendimiz gecedeb yapicaz zatenUygunmus canim guzellerse bende kucuk kolonya sisesi vercem bide balonlu magnet dusunuyorum yakinlarima. Oda yapacaksan kapi susu cok guzel bisey al. Ama simdilik oda yapmicaksan hastane icinse cok pahaliya kacma bence
yarina gecer canimm bu geceyi atlatinca :) gecen banada yagi az surmuss surtunmeden benimkide yandi 1 gun boyuncaKizlar ya bugun agdaya gittim. Cok kabardi buyuk su toplama gibi oldu simdi oyle oturamiyorumda ic camasiri da giyemiyorum bol ince bi pijama giydim. Napicam ben eczaneden de bepanthol krem aldim onu surdum. Kac gune gecer bu acii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?