2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy herkesin agzinin payini verince esim geldi gozumun onune akrep erkegim benim lafini hic esirgemez sagolsunkocama baktikca oglumu hayal edemiyorum

Evet ya çok ağırlaşmadım ama dün gece sağdan sola dönerken karnımı acıttım yanlışla. Uyuyamadım korktum sonra oğlum tepki verince biraz rahatladım :)
ooo bendede oluyor canim yaa bisey olmazz ben gene rahat edemedim ama yastiklada ama

benmde imkanım olsa kesinlikle terazi olsun isterdim annesi gibi ama malesef süre çoook uzun o yüzden teyzesi gibi akrep olmasın diye dua ediyorum. çok fena ablamda

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Aman çok dikkat et kendine

Ben argan yagi ve vazelin gibi krem var dr.tuna nin onu kullaniyorum canim. 2 arkadasim kullandi ve kilolulardi catlamadilar. Bunye meselesi tabiki de bakalim bende deniyorum

soruyorlar ne burcu olucak akrep diyorum vayy halıne dıyorlar benımde tanıdığım akrepler genelı oyle lafını esırgemeyen ve kındar kolay kolay unutmaz ama anası saf kızı da uyanık olur :):))

Eki Görüntüle 2163252 Kızlar bu yastıktan alan yada almayı düşünen var mı? Rahat yatamıyorum artık geceleri uykuya dalmakta zorlanıyorum

Ayy cok guzel ben 3 aydir kullaniyorum. Muhtesem bisey bel agrin varsa hele de donme zorlugun varsa cok iyi yaa tavsiye ederim canim almani yuzu fln cikip yikanabiliyo

Oh oh iyi etmissin canim. bende sinavdan sonra gidicem alisverise bende keceden magnet ve kapi susu dusunuyorum bakalim

benmde imkanım olsa kesinlikle terazi olsun isterdim annesi gibi ama malesef süre çoook uzun o yüzden teyzesi gibi akrep olmasın diye dua ediyorum. çok fena ablamda
Walla Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ama akrep burcu diyince hırçınlık kıskançlık geliyor gözümün önüne çevremdekilerden dolayı

Oh oh iyi etmissin canim. bende sinavdan sonra gidicem alisverise bende keceden magnet ve kapi susu dusunuyorum bakalim
yaa ben bi dukkana girdim dagitilacak hersey vardiii bi mor kapi susu sordum 55 lira dedi ama esim kendimzi yapalim dedii kucuk pembe cantada buldum 50 tanesi 35 liraymiss bana uygun geldi valla

yaa ben bi dukkana girdim dagitilacak hersey vardiii bi mor kapi susu sordum 55 lira dedi ama esim kendimzi yapalim dedii kucuk pembe cantada buldum 50 tanesi 35 liraymiss bana uygun geldi valla

Uygunmus canim guzellerse bende kucuk kolonya sisesi vercem bide balonlu magnet dusunuyorum yakinlarima. Oda yapacaksan kapi susu cok guzel bisey al. Ama simdilik oda yapmicaksan hastane icinse cok pahaliya kacma bence

Kizlar ya bugun agdaya gittim. Cok kabardi buyuk su toplama gibi oldu simdi oyle oturamiyorumda ic camasiri da giyemiyorum bol ince bi pijama giydim. Napicam ben eczaneden de bepanthol krem aldim onu surdum. Kac gune gecer bu acii

Senin biraz daha riskliymiş atışma anın, iyi çok şükür tutmuş, inşallah son haftalara kadar dayanır zamanında doğar. Kan sulandırıcı kullanıyor musun?
5 haftadır dayanıyo ama nereye kadar gidicek bilmiyorum tabiki. Kan sulandırıcı kullanmıyorum. Progestan ve kril yağı hapı kullanıyorum. Serklajdan dolayı tetanoz olmama da izin vermedi doktorum

Kizlar ya bugun agdaya gittim. Cok kabardi buyuk su toplama gibi oldu simdi oyle oturamiyorumda ic camasiri da giyemiyorum bol ince bi pijama giydim. Napicam ben eczaneden de bepanthol krem aldim onu surdum. Kac gune gecer bu acii
Sabaha gecer kiyamam :)

Uygunmus canim guzellerse bende kucuk kolonya sisesi vercem bide balonlu magnet dusunuyorum yakinlarima. Oda yapacaksan kapi susu cok guzel bisey al. Ama simdilik oda yapmicaksan hastane icinse cok pahaliya kacma bence
odasi olmuycak canim simdilik o yzdrn pahali bisry almayi dusunmuyorum kendimiz gecedeb yapicaz zaten
bunun pembe mor grsini yapicam canim cok basit yapimida

yarina gecer canimm bu geceyi atlatinca :) gecen banada yagi az surmuss surtunmeden benimkide yandi 1 gun boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…