2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ya bugun agdaya gittim. Cok kabardi buyuk su toplama gibi oldu simdi oyle oturamiyorumda ic camasiri da giyemiyorum bol ince bi pijama giydim. Napicam ben eczaneden de bepanthol krem aldim onu surdum. Kac gune gecer bu acii
ay o nasıl bişey ya alerji mi yaptı acaba. işe yararsa yarına geçer inşallah.

bende akşama kendime bi ağda yapıyım ağdam gelmiş dedim. Allahtan benim vücudum kendime alışık öyle sorunlar yaşamıyorum ama bu aydan sonra zorlanıcam ağdaya gidicem sanırım. bugün pantolon beni mafetti çok sıktı bide yeni yıkayıp giydim kot. çok acıttı canımı

yarina gecer canimm bu geceyi atlatinca :) gecen banada yagi az surmuss surtunmeden benimkide yandi 1 gun boyunca

Dedim ki kabarir mi bak ilk kez yaptiriyorum dedi kabarmaz merak etme bide bana guldu eve geldim bir saatte kabardi ama yani minik degil bildigin buyuk ve bolgesel insallah gecer hasta gibi yatiyorum bide buz torbasi koydum

Dedim ki kabarir mi bak ilk kez yaptiriyorum dedi kabarmaz merak etme bide bana guldu eve geldim bir saatte kabardi ama yani minik degil bildigin buyuk ve bolgesel insallah gecer hasta gibi yatiyorum bide buz torbasi koydum
ilk yaptirdigin icinoyle olmustur canim bidahakine oyle olmaz jilet yaptiysan bide daha onceden koklerde daha kalin olunca oylr oluyor

Bende ilk kez yaptirdim iste normalde evtipi lazer kullaniyodum uyusturarak. Ama malum ikiside riskli diye kullanamiyorum. 4aydir jiletle idare ettim ama onumuzdeki aylar zorlanirim korkunun ecele faydasi yok yani. Cok yanmadi aslinda ama su roll on lar varya onlarin agdasindan kullandi bacaklarimda kabarma olmuyo ama o bolgede kabardi

kızlar selam. rahim ağzı yetmezliği tanısı için doktor alttan mı bakıyor. ben gebeliğin başından beri alttan hiç muayene olmadım. doktor hep ultrasondan bakıyor. sizce atladığı bir şeyler var mıdır? pinkstrap sen mi böyle bir sorun yaşadın canım geçmişler olsun.

5 haftadır dayanıyo ama nereye kadar gidicek bilmiyorum tabiki. Kan sulandırıcı kullanmıyorum. Progestan ve kril yağı hapı kullanıyorum. Serklajdan dolayı tetanoz olmama da izin vermedi doktorum
Aa öyle birşey mi var? Ben sormayı unuttum, geçen hafta ebe yapsaydı yaptıracaktım birşey demeyince sesimi çıkarmadım. Bende progestan ve krill kullanıyorum şimdi de antibiyotik verdi. Magnezyumu bıraktırdı, Bir sayfa var serklajlı anneler yazıyor orayı da takip ediyorum, bizden ileri haftalarda olanlar, doğum yapmış olanlar var sende bak istersen, İnşallah daha ileri haftalara kadar gider.

Aynen canım alttan ultrasonla bakıp ölçüm yapıyor, ilk gebeliğimde yapılmamıştı erken doğum yaptım, bunda gittiğim perinatolog bir bakmak istiyorum dedi, kısalma gördü. Sorun olmadan bakmadıkları için ilk gebeliklerde anlaşılmıyor genelde. Alttan ultrasonla ölçüm yapmasını isteyebilirsin hiçbir zararı yok, Sağol canım

Doktora gidince benimkide pisi oluyor. Bi tane düzgün ultrason resmî yok :) doktorlara pas vermiyor benim kızım

hay aksi kuzucum ya. ama sen tecrübelisin artık. bunu da sağlıkla al inş kucağına. peki ben doktora söylemeli miyim? çok mu pinpirikli görünürüm o zaman :)

hay aksi kuzucum ya. ama sen tecrübelisin artık. bunu da sağlıkla al inş kucağına. peki ben doktora söylemeli miyim? çok mu pinpirikli görünürüm o zaman :)
Canım bende ilk bebeğimi 16 haftada düşük yaptım. Bu gebeliğimde de riskli diye bi sürü doktora gittim ama hiç biri alttan bakmak istemedi. Normal ultrasondan ölçtüler burdan bi anormallik olmadığı sürece alttan bakmaya gerek yok dediler. Hala daha her gittiğimde rahim boyu ölçtürüyorum ama karından

oluyo canım ya bende başka tip iple bıyıklarımı alınca minik minik sivilceler çıkıyo. geçenlerde koltuk altımı makineyle kısaltıyım dedm allah napmasın nasıl kötü yaptı jilet yapsam daha iyiydi. çok kötü yandı canım hala izi duruyo.
ağdayıda ilk yaptırdığın için dokunmuştur. inşallah çabucak geçer onun acısı çok kötü

İnşallah canım, Doktorun nasıl gördüğü önemli değil ki olabilecek sorunlara baktırıyorsun sonuçta, söyleyebilirsin.

ozel.bolgeye kesinlimlr roll on agda kulalandirma canim enfeksiyon kaparsin sonucta o bitanesi sende bitmiycek sende kullandiginda baskasinda kullanicak koltuk alti ve bolgeye bende kullanilmis cubukla suruyor agdayi

Benim de bu haftaya kadar, her hafta karından ölçüm yapılıyordu ama doktorum kısaldığını göremedi, bebekle ilgili bir sorun olduğu için perinatoloğa gittiğim ve erken doğum hikayemin olmasından kaynaklı kontrol etmek istemesiyle öğrendim, doğru ölçümün vajinal ultrasonda karından baskı uygulanarak olduğunu 3 farklı doktor söyledi. Perinatoloğa gittin mi bilmiyorum ama gitmediysen bir görün istersen.

Kızlar herkese cok cok tesekkur ediyorum gercekten cok iyisiniz ve iyi niyetlisiniz sizinle bi nevi dertlesmek rahatlatıyo beni annesiyle konustum bugun aksam gelicekler benimkilerede anlattim babam konusucak kendisi hic bisey yokmus gibi davraniyo ariyo soruyo bosanmak gibi bi lüksüm yok suanda ama tedavi olmasini önericem huylarini degistirmesini solicem kisacasi hep yankiz konusuyoduk bu sefer biraz kalabalik konuscaz ins allah akıl fikir verir yinede herseye ragmen burası benim mekanım ddefol git demek agır geliyo bana bununda 2 sebebi olabilir biri cok basit cocuklarimin babasina yakistiramiyorum 2.side gercekten deli gibi severekten evlendik cok zor yollardan geldik hala aşkım bitmedigi icin yakıstıramıyo olabilirim ama bu yol bole devam edersede gozumun hic biseyi gormicegini bilmesi sart

Ay iyi yapmissin canim herkes esini sever ama bizim sevdigimiz gibi sevilmekte hakkimiz. Insallah tedavi olmayi kabul eder ve olumlu bi sonuc alirsiniz daha huzurlu daha mutlu daha rahat bi yuvaniz olur. Ailelere yansitmakla en iyisini yapmissin en azından belki o zaman cok kararli oldugunu anlar bi daha bu tarz seyler yapmaz ama ailelerin icinde ona da ailelerede üçüncüde konusma firsati dahi vermeden cekip gidebilcegini hissettir iyice gözü korksun.

Banada karından ölcüm yapip rahim agzi genisligin normal falan demisti ama simdi bu konu konusulunca tekrar sorsam mi diye düşündüm yani ultrasonda yanilma payi oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…