Eger kramp gibi bi agriysa o bende de var arada gelip gidiyo bu haftalarda rahim daha cok büyüdüğü icin normalmis. Ama sen takip et sancini eger cok sık oluyosa ve uzun sureliyse yada akintin falan olursa bi görünürsün doktora ama cokta evham yapicak bisey oldugunu sanmiyorum Allahin izniyle.Kizlar bide bugun benim alttarafımda cok hfiften bi baskı vr gibiydi agrıyodu sanki ama kestiremiyorumda ne oldugunu ince ince sızliyo gibi korktum biraz da fazla ayaktaydım bugün ins bisey olmaz
kızlar selam. rahim ağzı yetmezliği tanısı için doktor alttan mı bakıyor. ben gebeliğin başından beri alttan hiç muayene olmadım. doktor hep ultrasondan bakıyor. sizce atladığı bir şeyler var mıdır?pinkstrap sen mi böyle bir sorun yaşadın canım geçmişler olsun.
Canım perinatolog ayrıntılı ultrason yaptıktan sonra, vajinal ultrasonla karın yanlarından bastırarak ölçüm yapıp, tekrar karından Başka birşeye baktı, görüyor olsa uğraşmazdı bence o kadar. Sonucu alıp Doktoruma kontrole gittim, karından bebeğe baktıktan sonra rahim ağzına bakayım ama doğru ölçüm bu değil dedi. Serklajı yaptırdığım doktorda şikayetimi kısalığın oranını falan biliyordu, karından bebeğe baktı daha sonra vajinal ultrasona geçelim dedi. Aman aman paralar verdiğim yerler değil ekstra zaman harcayıp, 2 şekilde baktılar. Serklaj yaptıran annelere de bir sorayım teşhisleri ne şekilde konulmuş.Banada karından ölcüm yapip rahim agzi genisligin normal falan demisti ama simdi bu konu konusulunca tekrar sorsam mi diye düşündüm yani ultrasonda yanilma payi oluyormu?
ozel.bolgeye kesinlimlr roll on agda kulalandirma canim enfeksiyon kaparsin sonucta o bitanesi sende bitmiycek sende kullandiginda baskasinda kullanicak koltuk alti ve bolgeye bende kullanilmis cubukla suruyor agdayi
heee tamm cnm bn direk rollon sandim bnm bi gttgm kadin suruyoru :)Roll on icindeki agdadan canim o bolgeye roll on suremez zaten
Zor ve gergin bi gün geçirdiğin için bebekte etkilenmiştir bence canim ister istemez orda ki kasların kasılıyordur diye düşünüyorum. Ayakta da çok kalmışsın.Kizlar bide bugun benim alttarafımda cok hfiften bi baskı vr gibiydi agrıyodu sanki ama kestiremiyorumda ne oldugunu ince ince sızliyo gibi korktum biraz da fazla ayaktaydım bugün ins bisey olmaz
Hii anladim ben daha detayliya girmedim de pazartesi gunu kontrolum var. Bende bi ogreneyim tamamen.Canım perinatolog ayrıntılı ultrason yaptıktan sonra, vajinal ultrasonla karın yanlarından bastırarak ölçüm yapıp, tekrar karından Başka birşeye baktı, görüyor olsa uğraşmazdı bence o kadar. Sonucu alıp Doktoruma kontrole gittim, karından bebeğe baktıktan sonra rahim ağzına bakayım ama doğru ölçüm bu değil dedi. Serklajı yaptırdığım doktorda şikayetimi kısalığın oranını falan biliyordu, karından bebeğe baktı daha sonra vajinal ultrasona geçelim dedi. Aman aman paralar verdiğim yerler değil ekstra zaman harcayıp, 2 şekilde baktılar. Serklaj yaptıran annelere de bir sorayım teşhisleri ne şekilde konulmuş.
tetanoz aşısının yan etkileri doğumu tetikler dedi doktorum izin vermedi hatta sağlık ocağı da tutanak tuttu olmadım. Muhakkak doktorunla görüş bence. Antibiyotiği bende 1 hafta kullandım. Aa ben bilmiyodum hemen bakıyım o sayfaya da. Teşekkür ederim canımAa öyle birşey mi var? Ben sormayı unuttum, geçen hafta ebe yapsaydı yaptıracaktım birşey demeyince sesimi çıkarmadım. Bende progestan ve krill kullanıyorum şimdi de antibiyotik verdi. Magnezyumu bıraktırdı, Bir sayfa var serklajlı anneler yazıyor orayı da takip ediyorum, bizden ileri haftalarda olanlar, doğum yapmış olanlar var sende bak istersen, İnşallah daha ileri haftalara kadar gider.
İnternette bazı yerlerde karından bakınca terslik görüyorsa vajinal ultrasonla ölçer yazmış. Anlayan varmış demek ki, Benim gittiğim erken doğum riskimi bilerek baka baka anlamadı.Banada karından ölcüm yapip rahim agzi genisligin normal falan demisti ama simdi bu konu konusulunca tekrar sorsam mi diye düşündüm yani ultrasonda yanilma payi oluyormu?
Roll on icindeki agdadan canim o bolgeye roll on suremez zaten
Bende mutlaka sorayım aşıyı, geçen yıldan 2 aşım vardı zaten bu 3. Olacaktı etiketleyeyim seni oraya.tetanoz aşısının yan etkileri doğumu tetikler dedi doktorum izin vermedi hatta sağlık ocağı da tutanak tuttu olmadım. Muhakkak doktorunla görüş bence. Antibiyotiği bende 1 hafta kullandım. Aa ben bilmiyodum hemen bakıyım o sayfaya da. Teşekkür ederim canım
Hii benim hic bilgim yokken ben bi ara cok sancilanmistim acil olarak doktoruma gitmistik. O zaman hersey normal rahim agzida normal aciklik falan yok gaz sancisidir ters bisey gorunmuyo demisti. Bide ben hala randevu alamadim detaylidan yaa en son kacinci haftaya kadar oluyo acabaİnternette bazı yerlerde karından bakınca terslik görüyorsa vajinal ultrasonla ölçer yazmış. Anlayan varmış demek ki, Benim gittiğim erken doğum riskimi bilerek baka baka anlamadı.
Ay ben de hep erteliyorum ama artık gitmem lazım
benim iş yerimden dolayı 2015 de 3 doz yapılmıştı o yeterli dedi. Zaten hastanede steril şartlarda doğum yapılıyo gerek kalmaz riske atmayalım dedi bizde tamam dedik inşallah da bi aksilik olmazBende mutlaka sorayım aşıyı, geçen yıldan 2 aşım vardı zaten bu 3. Olacaktı etiketleyeyim seni oraya.
Kesinlikle bunye meselesi ben hep zayif bir insandim kilo almasan bile catladim ergenlik zamanimda. Simdi nolcak cok merak ediyorum. Yag benzeri seyler de kullanmak istemiyorum kil yapar diye :) vazelin iyi fikir gubi geldi.Ben argan yagi ve vazelin gibi krem var dr.tuna nin onu kullaniyorum canim. 2 arkadasim kullandi ve kilolulardi catlamadilar. Bunye meselesi tabiki de bakalim bende deniyorum
Al birini vur otekine :) akrep burcu iste. Bizimki de yuzustu yatiyordu.Doktora gidince benimkide pisi oluyor. Bi tane düzgün ultrason resmî yok :) doktorlara pas vermiyor benim kızım
25. Haftaya kadar bakılıyor demişti doktor 22-23 iyidirHii benim hic bilgim yokken ben bi ara cok sancilanmistim acil olarak doktoruma gitmistik. O zaman hersey normal rahim agzida normal aciklik falan yok gaz sancisidir ters bisey gorunmuyo demisti. Bide ben hala randevu alamadim detaylidan yaa en son kacinci haftaya kadar oluyo acaba
Normal canım güzel bi gün geçirmedin. Kendini kastın üzüldün o da orada kasılıyo. Aynısı geçen hafta bende de oldu. Resmen semsert oldu bebek içeride. Dinlenince düzelir inşallah. Akşama da çok strest yapma kendineKizlar bide bugun benim alttarafımda cok hfiften bi baskı vr gibiydi agrıyodu sanki ama kestiremiyorumda ne oldugunu ince ince sızliyo gibi korktum biraz da fazla ayaktaydım bugün ins bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?