Cok tesekkür ederim bilgileriniz için25. Haftaya kadar bakılıyor demişti doktor 22-23 iyidir
Kızlar herkese merhaba ben bebeğin hareketlerini henüz hissetmiyorum, ilk gebeliğim. Ne zamana kadar hissediliyor acaba çok merak ediyorum
Git git :) korka korka gittim bende spreyleri varmis uyusturmak icin ilk kez oldugunu soyleseydiniz dedi bana hatta. Sende sor bi ona gore sprey istersin.
Canım okudum inşallah sonuna kadar götürürsün hamileliğini. Serklaj yapılmış sanırım.25. Haftaya kadar bakılıyor demişti doktor 22-23 iyidir
Kızlar hepinize merhaba.. günler sonra girdim bir cesaret yazayım mı yazmayayım mı bilemedim.. içim kötü oldu yazarken umarım hepiniz iyisinizdir. Ufak tefek sorunlar oluyor sanırım ama inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.
İyi olmaya çalışıyorum. Yok tekrar düşünmüyoruz o kadar yaşananlardan sonra çok zordu gerçekten unutulacak gibi değildi. Allah oğluma sağlık versin. Zaten yaşımla ilişkilendirmişler trizomi 13 ü. Bir daha cesaret edemem.Merhaba canım. Biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın? Neler yapiyorsun.? Rabbim tekrardan sabrını versin canım yasadiklarinizi tekrar yasatmasin hayırlısıyla insaAllah nasip olur yine sen moralini yüksek tut yeter ki
Kesinlikle bunye meselesi ben hep zayif bir insandim kilo almasan bile catladim ergenlik zamanimda. Simdi nolcak cok merak ediyorum. Yag benzeri seyler de kullanmak istemiyorum kil yapar diye :) vazelin iyi fikir gubi geldi.
İyi olmaya çalışıyorum. Yok tekrar düşünmüyoruz o kadar yaşananlardan sonra çok zordu gerçekten unutulacak gibi değildi. Allah oğluma sağlık versin. Zaten yaşımla ilişkilendirmişler trizomi 13 ü. Bir daha cesaret edemem.
Canım hissedersin artık yavaş yavaş
Canım ben evlenince başlamıştım ozel icin agdaya sonra jilete dönmüştum ozel bolgeyi.lazere basladim bi ara o zaman bacaklara da jilete basladim onu da devam ettiriyorum.ama şimdi basedemiyorum.kendim yapayım diyorum gözüm kesmiyor agdaciyi da habire erteliyorum ama bu hafta niyetim var artık ya kendim yapicam ya agdaciya :)) sprey evde var ama zararlıdır belki o yüzden kullanmam
Evet canım sağol inşallah Allah razı olsun, sen nasılsın?Canım okudum inşallah sonuna kadar götürürsün hamileliğini. Serklaj yapılmış sanırım.
İyi olmaya çalışıyorum. Yok tekrar düşünmüyoruz o kadar yaşananlardan sonra çok zordu gerçekten unutulacak gibi değildi. Allah oğluma sağlık versin. Zaten yaşımla ilişkilendirmişler trizomi 13 ü. Bir daha cesaret edemem.
Geçen hafta hep aklımdaydin yazammi gorurmu diye çok düşündüm ii ol olurmuKızlar hepinize merhaba.. günler sonra girdim bir cesaret yazayım mı yazmayayım mı bilemedim.. içim kötü oldu yazarken umarım hepiniz iyisinizdir. Ufak tefek sorunlar oluyor sanırım ama inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.
akıntım çok var kasılmada aksamdan beri oluyo arada geciyo sonra yine baskı yapıyo sanki bakim devam edicekmi yaEger kramp gibi bi agriysa o bende de var arada gelip gidiyo bu haftalarda rahim daha cok büyüdüğü icin normalmis. Ama sen takip et sancini eger cok sık oluyosa ve uzun sureliyse yada akintin falan olursa bi görünürsün doktora ama cokta evham yapicak bisey oldugunu sanmiyorum Allahin izniyle.
Merhaba Yasemin..sen nasılsın hep aklımdaydın Allah iyiliğini versin güç versin Rabbim. Kendini üzmüyorsun değil mi?Kızlar hepinize merhaba.. günler sonra girdim bir cesaret yazayım mı yazmayayım mı bilemedim.. içim kötü oldu yazarken umarım hepiniz iyisinizdir. Ufak tefek sorunlar oluyor sanırım ama inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.
Canım çok sağol. Yani toparlanmaya çalışıyorum bazen çok kötü oluyorum nefes alamıyorum kalp atışlarım değişiyor taşikardi olmuşum. Psikolojik destek alıyorum.yarın bir hafta olacak karnım bomboş. Garip haldeyim.Merhaba Yasemin..sen nasılsın hep aklımdaydın Allah iyiliğini versin güç versin Rabbim. Kendini üzmüyorsun değil mi?
Sağol kuzum allah razı olsun.Geçen hafta hep aklımdaydin yazammi gorurmu diye çok düşündüm ii ol olurmu
İnşallah kuzum çok sağol.Gecicek insallah bu gunler canim. Cok uzulup yipratma kendini. Insanlar 45inde bile saglikli hamilelikler yasayabiliyo. Umutsuz olma lutfenbiraz zaman biraz sabir insallah
Bazen iyiyim bazen çok kötüyüm. Ayağa kalkınca nefes alma sorunu yaşıyorum kalp hastası olduğumu düşündüm bir ara. Ama sanırım psikolojik. Ayakta kalkınca bayılacak gibiyim.Evet canım sağol inşallah Allah razı olsun, sen nasılsın?
Eger devam ederse bi hastaneye gitmenizde fayda var tabi daha deneyimli annelerde var onlarda yorum yapar muhtemelen ben biraz evhamliyim sanirim bu konularda ama siz yinede imkaniniz varsa bi gidin hastaneye cok gecmis olsun inşallah gecerde gerek kalmaz hastaneye gitmenizeakıntım çok var kasılmada aksamdan beri oluyo arada geciyo sonra yine baskı yapıyo sanki bakim devam edicekmi ya
İyi olmuş ama canim 160 TL çok iyi fiyat gerçekten teşekkür ederim bilgi verdiğin için2 goruntuleme merkezini aradı biri yapmiyormuş biri yapiyor ama radyologmuş buze perinatolog lazım..Sonra Acıbademi aradım ( adamlar isi biliyor yaa) sigortanız da dogum teminatınız varsa karşılar dedi..792 lira fiyat verdi ben 160 lira odeyecegim..Acibademe kaldim ama yine ama işimi yine o cozdü..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?