2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar herkese merhaba ben bebeğin hareketlerini henüz hissetmiyorum, ilk gebeliğim. Ne zamana kadar hissediliyor acaba çok merak ediyorum

Canım hissedersin artık yavaş yavaş

Git git :) korka korka gittim bende spreyleri varmis uyusturmak icin ilk kez oldugunu soyleseydiniz dedi bana hatta. Sende sor bi ona gore sprey istersin.

Canım ben evlenince başlamıştım ozel icin agdaya sonra jilete dönmüştum ozel bolgeyi.lazere basladim bi ara o zaman bacaklara da jilete basladim onu da devam ettiriyorum.ama şimdi basedemiyorum.kendim yapayım diyorum gözüm kesmiyor agdaciyi da habire erteliyorum ama bu hafta niyetim var artık ya kendim yapicam ya agdaciya :)) sprey evde var ama zararlıdır belki o yüzden kullanmam

Kızlar hepinize merhaba.. günler sonra girdim bir cesaret yazayım mı yazmayayım mı bilemedim.. içim kötü oldu yazarken umarım hepiniz iyisinizdir. Ufak tefek sorunlar oluyor sanırım ama inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.

Merhaba canım. Biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın? Neler yapiyorsun.? Rabbim tekrardan sabrını versin canım yasadiklarinizi tekrar yasatmasin hayırlısıyla insaAllah nasip olur yine sen moralini yüksek tut yeter ki

İyi olmaya çalışıyorum. Yok tekrar düşünmüyoruz o kadar yaşananlardan sonra çok zordu gerçekten unutulacak gibi değildi. Allah oğluma sağlık versin. Zaten yaşımla ilişkilendirmişler trizomi 13 ü. Bir daha cesaret edemem.

Kesinlikle bunye meselesi ben hep zayif bir insandim kilo almasan bile catladim ergenlik zamanimda. Simdi nolcak cok merak ediyorum. Yag benzeri seyler de kullanmak istemiyorum kil yapar diye :) vazelin iyi fikir gubi geldi.

Argan yagi da vazelinide tuylenme yapmiyo canim. Ben bir bademyagi yapiyo diye duydum oda herkeste farkli. Bide hamilelikte karin genel olarak tuyleniyo yada olanlar uzuyo degisik bisey oluyo. Onuda sordum doktora dokulur hormonal degisimle alakali dedi. Dogumdan sonra normale donermis. Ama zeytinyagi flnda kullanabilirsin hindistancevizi yagi fln. Ben arganda yag olmasina ragmen kiyafete gecmemesini sevdim. Krem gibi emiyo cildi. Ama digerleride kullanilabilir. Simitlere bacak arana gogsune flnda sur mutlaka aklinda olsun

Tekrardan geçmiş olsun canım.
Rabbim oğluna sağlıklı uzun ömürler versin. Kararınız için de hayırlı olsun. Çekirdek ailenizle mutlu huzurlu yaşayın inşallah.

Bende sprey zararli diye dusundum kiz hamilelerde kullaniyo dedi. Sanirim cok yogun bir uyusturma etkisi yok. Ben epicream kullaniyodum eski adi dr.dermiss o muhtesem uyusturuyo. Ama kendisinin dedigi aci azaltan bisey sanirim ben kullanmadim yinede randevuyla gidince geciktim fln cok acimayinca da istemedim. Gobek gorulmuyo gercekten ileri aylar zor olur

Gecicek insallah bu gunler canim. Cok uzulup yipratma kendini. Insanlar 45inde bile saglikli hamilelikler yasayabiliyo. Umutsuz olma lutfen biraz zaman biraz sabir insallah

Geçen hafta hep aklımdaydin yazammi gorurmu diye çok düşündüm ii ol olurmu

akıntım çok var kasılmada aksamdan beri oluyo arada geciyo sonra yine baskı yapıyo sanki bakim devam edicekmi ya

Merhaba Yasemin..sen nasılsın hep aklımdaydın Allah iyiliğini versin güç versin Rabbim. Kendini üzmüyorsun değil mi?

Merhaba Yasemin..sen nasılsın hep aklımdaydın Allah iyiliğini versin güç versin Rabbim. Kendini üzmüyorsun değil mi?
Canım çok sağol. Yani toparlanmaya çalışıyorum bazen çok kötü oluyorum nefes alamıyorum kalp atışlarım değişiyor taşikardi olmuşum. Psikolojik destek alıyorum.yarın bir hafta olacak karnım bomboş. Garip haldeyim.

akıntım çok var kasılmada aksamdan beri oluyo arada geciyo sonra yine baskı yapıyo sanki bakim devam edicekmi ya
Eger devam ederse bi hastaneye gitmenizde fayda var tabi daha deneyimli annelerde var onlarda yorum yapar muhtemelen ben biraz evhamliyim sanirim bu konularda ama siz yinede imkaniniz varsa bi gidin hastaneye cok gecmis olsun inşallah gecerde gerek kalmaz hastaneye gitmenize

İyi olmuş ama canim 160 TL çok iyi fiyat gerçekten teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…