Allah iman gücü nasip etsin canım, o kadar normal ki canından can gitti, hemen toparlanman beklenemez zaten.Bazen iyiyim bazen çok kötüyüm. Ayağa kalkınca nefes alma sorunu yaşıyorum kalp hastası olduğumu düşündüm bir ara. Ama sanırım psikolojik. Ayakta kalkınca bayılacak gibiyim.
Canım ne eşin için ne başka biri için üzme kendini. Bebeğin her şeyden çok daha değerli.. zamanı gelince her şey olumlu ya da olumsuz çözülür. Hamilelikte hormonlar bizi çok etkiliyor sen bebeğin için sakin kalmaya çalış lütfen.. İnan o bebek çok değerli.. şimdi değil belki ama ilerde eşinle ilgili durumu düşünüp karar verirsin o zamana kadar sinirlenme eşininde sinirlenmesene izin verme bence.akıntım çok var kasılmada aksamdan beri oluyo arada geciyo sonra yine baskı yapıyo sanki bakim devam edicekmi ya
Canım benim Rabbim sana sabır versin bi daha da yaşatmasın yaşadıkların kolay değil ama sen çok güçlü ni kadınsın bunuda en kısa zamanda atlatıp eski güzel günlerine döneceğine inanıyorumİyi olmaya çalışıyorum. Yok tekrar düşünmüyoruz o kadar yaşananlardan sonra çok zordu gerçekten unutulacak gibi değildi. Allah oğluma sağlık versin. Zaten yaşımla ilişkilendirmişler trizomi 13 ü. Bir daha cesaret edemem.
Kızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?Kızlar merhaba. Dün detaylı ultrasona girdim sonuçlar güzel çıktı. Eko ya da baktı aynı zamanda. 24.haftada şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyormuş. Devlet hastaneleri yapıyor mu bunu ya da sağlık ocakları? Her devlet hastanesinde oluyor mu
Kızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?
Kızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?
İnşallah canım çok sağol.Canım benim Rabbim sana sabır versin bi daha da yaşatmasın yaşadıkların kolay değil ama sen çok güçlü ni kadınsın bunuda en kısa zamanda atlatıp eski güzel günlerine döneceğine inanıyorum
Amin canım ya allah ona sağlık versin. İnşallah canım hepimiz güzel şeyler yaşayalım.
Buarada sizlerde hep aklımdasınız ama işte Ömer’i hatırlıyorum buraya girince. Bu arada Çanakkale’deki doktorum bebek için kız demişti. Proflar cinsiyet hakkında yorumda bulunmamıştı. Bu tür bebeklerde çünkü belli olmuyormuş. Doğumdan sonra öğrendik meğer erkekmiş bebeğim. Adını da Ömer koyduk öyle defnettik.
Umarım herşey istediğin gibi yola girer. Evinize huzur mutluluk yağsın.Kızlar herkese cok cok tesekkur ediyorum gercekten cok iyisiniz ve iyi niyetlisiniz sizinle bi nevi dertlesmek rahatlatıyo beni annesiyle konustum bugun aksam gelicekler benimkilerede anlattim babam konusucak kendisi hic bisey yokmus gibi davraniyo ariyo soruyo bosanmak gibi bi lüksüm yok suanda ama tedavi olmasini önericem huylarini degistirmesini solicem kisacasi hep yankiz konusuyoduk bu sefer biraz kalabalik konuscaz ins allah akıl fikir verir yinede herseye ragmen burası benim mekanım ddefol git demek agır geliyo bana bununda 2 sebebi olabilir biri cok basit cocuklarimin babasina yakistiramiyorum 2.side gercekten deli gibi severekten evlendik cok zor yollardan geldik hala aşkım bitmedigi icin yakıstıramıyo olabilirim ama bu yol bole devam edersede gozumun hic biseyi gormicegini bilmesi sart
Benim ikincisi bende hala hissetmiyorumKızlar herkese merhaba ben bebeğin hareketlerini henüz hissetmiyorum, ilk gebeliğim. Ne zamana kadar hissediliyor acaba çok merak ediyorum
ben ayptiricam 24. haftada zaten babam seker hastasi doktor suan seninde vucudun buna muaait dediKızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?
Rabbim sabır versin. Hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.Buarada sizlerde hep aklımdasınız ama işte Ömer’i hatırlıyorum buraya girince. Bu arada Çanakkale’deki doktorum bebek için kız demişti. Proflar cinsiyet hakkında yorumda bulunmamıştı. Bu tür bebeklerde çünkü belli olmuyormuş. Doğumdan sonra öğrendik meğer erkekmiş bebeğim. Adını da Ömer koyduk öyle defnettik.
Ayrıntılı için gittim ama bişey demedi oda. Bi sıkıntı olsa söylerlerdi heralde.Benim de bu haftaya kadar, her hafta karından ölçüm yapılıyordu ama doktorum kısaldığını göremedi, bebekle ilgili bir sorun olduğu için perinatoloğa gittiğim ve erken doğum hikayemin olmasından kaynaklı kontrol etmek istemesiyle öğrendim, doğru ölçümün vajinal ultrasonda karından baskı uygulanarak olduğunu 3 farklı doktor söyledi. Perinatoloğa gittin mi bilmiyorum ama gitmediysen bir görün istersen.
Rabbim sabır versin, Ömer meleğinle de cennetinde buluştursun canım. Büyük oğluna da sağlık sıhhat dolu uzun hayırlı çok güzel bir ömür versin...Buarada sizlerde hep aklımdasınız ama işte Ömer’i hatırlıyorum buraya girince. Bu arada Çanakkale’deki doktorum bebek için kız demişti. Proflar cinsiyet hakkında yorumda bulunmamıştı. Bu tür bebeklerde çünkü belli olmuyormuş. Doğumdan sonra öğrendik meğer erkekmiş bebeğim. Adını da Ömer koyduk öyle defnettik.
Be yaptırmak istemiyorum şimdiye kadar da doktor şeker yuklemesi yapıcaz falan diye de bişey demedi.Kızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?
Ölçüm yaptıysa sorun görse söylerdi.Ayrıntılı için gittim ama bişey demedi oda. Bi sıkıntı olsa söylerlerdi heralde.
Amin canım:)Rabbim sabır versin. Hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?