2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bazen iyiyim bazen çok kötüyüm. Ayağa kalkınca nefes alma sorunu yaşıyorum kalp hastası olduğumu düşündüm bir ara. Ama sanırım psikolojik. Ayakta kalkınca bayılacak gibiyim.
Allah iman gücü nasip etsin canım, o kadar normal ki canından can gitti, hemen toparlanman beklenemez zaten.

akıntım çok var kasılmada aksamdan beri oluyo arada geciyo sonra yine baskı yapıyo sanki bakim devam edicekmi ya
Canım ne eşin için ne başka biri için üzme kendini. Bebeğin her şeyden çok daha değerli.. zamanı gelince her şey olumlu ya da olumsuz çözülür. Hamilelikte hormonlar bizi çok etkiliyor sen bebeğin için sakin kalmaya çalış lütfen.. İnan o bebek çok değerli.. şimdi değil belki ama ilerde eşinle ilgili durumu düşünüp karar verirsin o zamana kadar sinirlenme eşininde sinirlenmesene izin verme bence.

Canım benim Rabbim sana sabır versin bi daha da yaşatmasın yaşadıkların kolay değil ama sen çok güçlü ni kadınsın bunuda en kısa zamanda atlatıp eski güzel günlerine döneceğine inanıyorum

Kızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?

Y Ysmnzgr canım benim iyi ki yazdın inan seni hep düşünüyorum. Rabbim yakisikli kuzuna hayırlı uzun ömürler versin. Bundan sonra tertemiz bir sayfa açıp bugünleri unutacak kadar güzel günler yaşayın inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim okuyabildiklerimi okudum ama konu Bay ilerlemis müjdeli haber alanlara hayırlı olsun sıkıntısı üzüntüsü olanada Rabbim sabır versin en kısa zamanda sıkıntısı geçsin

Kızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?

Canım ilk gebeligimde yaptirmamistim bunda henüz doktor bu meseleyi konuşmadı. İlk gebelikte 3 aylık seker denilen hemoglobin A 1 C değerine bakildi, açlık tokluk şekerine bakıldı. Herhangi bir sorun olmadığı için şeker yükleme testine gerek gorulmedi.

Sağlık ocakları yapmıyor bildiğim kadarı ile. Bizim burda eğitim araştırma hastaneleri yapıyormuş sadece.
Büyük ihtimal doktorlar kilomdan dolayı yaptırmamı isteyecekler ama ben kararsızım. Hala sabah bulantılarım devam ediyor, aç karnına o kadar şekerli suyu içemem gibi geliyor. Test zamanı yaklaşsın annemlerdeki şeker ölçme aletini alıp evde ölçeceğim biraz. Sonrasına sonra karar veririm diye düşünüyorum.

Amin canım ya allah ona sağlık versin. İnşallah canım hepimiz güzel şeyler yaşayalım.

Buarada sizlerde hep aklımdasınız ama işte Ömer’i hatırlıyorum buraya girince. Bu arada Çanakkale’deki doktorum bebek için kız demişti. Proflar cinsiyet hakkında yorumda bulunmamıştı. Bu tür bebeklerde çünkü belli olmuyormuş. Doğumdan sonra öğrendik meğer erkekmiş bebeğim. Adını da Ömer koyduk öyle defnettik.

Umarım herşey istediğin gibi yola girer. Evinize huzur mutluluk yağsın.

Rabbim sabır versin. Hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.

Ayrıntılı için gittim ama bişey demedi oda. Bi sıkıntı olsa söylerlerdi heralde.

Rabbim sabır versin, Ömer meleğinle de cennetinde buluştursun canım. Büyük oğluna da sağlık sıhhat dolu uzun hayırlı çok güzel bir ömür versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…