2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haha oha diyorum .)))))))) bunu ss alıp dünya halkına yaymak gerek bence benimde fikrim bu yönde tabiki . 4/5 saat oyun oynamanın ona hiç bi zararı olabılcegını dusunmuyorum elbette . Bu yonde dar goruse sahıp bı kıtle var tabi yok değil .. çok sağol tatlım benım bu kadar ayrıntılı bana vakıt ayırdıgın ıcın. @balyanakmomm kişisel blogum ordan bakabılırsın tatlım

İnanmıyorum edizin sayı saydıgını hayal edemıyorum ınanki ama olacaklarıda bılıyorum . Tabıkı kotu yapmadın tek sorun burdaki alıcak olan yerın 2 yastan ıtıbaren alması ve bez konusunu bılemıyorum henuz aramadılar form doldurdum ama 2 yastan ıtıbaren aldıklarına gore bezden cıktıklarını dusunmuyorum cocukların . Bakalım ne haber gelıcek haftada 2/3 gun gıtsın dıyorum bakıyım cok eğlenır alısırsa 5 gün gider diyorum hayırlısı onun ıcın doğuma kadar gitse yeterli. Sonraki 3 ay alırımm kardesıne alısır sonra doner geri ıns

Berdıgım blog adresım ınstagram

Allah rahmet eylesin canım, Rabbim cennetinde kavuştursun meleğine...

Rabbim sabır versin insallah. Sizi evdeki evladiniza onuda size bagislasin. Bu günlerde gecer hayirlisiyla cok şükür ki evde sizi motive edecek bi oglunuz var. Insallah hayirlisiyla dogru zamanda saglikla tekrar hamile kalirsiniz

Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun rabbim cennetinde buluştursun evladınla. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Rabbim yakışıklına ömür versin inşallah

Rabbim sabır versin insallah. Sizi evdeki evladiniza onuda size bagislasin. Bu günlerde gecer hayirlisiyla cok şükür ki evde sizi motive edecek bi oglunuz var. Insallah hayirlisiyla dogru zamanda saglikla tekrar hamile kalirsiniz
Hayırlısı olsun canım ya rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağım.

Bazen iyiyim bazen çok kötüyüm. Ayağa kalkınca nefes alma sorunu yaşıyorum kalp hastası olduğumu düşündüm bir ara. Ama sanırım psikolojik. Ayakta kalkınca bayılacak gibiyim.

Allah sana sabır güç kuvvet versin canım.
Rabbim yardımcın olsun

Kızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?

Bana doktorum temmuzda yaparız dedi ben yaptırmak istemediğimi söyledim o zaman açlık tokluk kan sekerine bakarız dedi.haftaya açlık tokluk yaptırıcam yeni aile hekimimde :)

Gerçekten mi çok merak ettim :)

Tamam tatlım çok sağol
Hem emzirme yastığı olarak da kullanılıyormuş Doğumdan sonra da kullanırız :)

Aynen canım bebişler oturmaya başladığında destek gibi de oluyor :) tek kötü yanı eşle araya girmiş oluyor eşim diyor sana sarilamiyorum bunun yuzunden ebebekteki tek taraflı ve sanki sönük gibi bu dolgun ve fermuarlı yıkanabiliyor da kılıfı

Canıımm hep aklımdaydın ama yazmak istemedim. İnşallah acın hafifler rabbim oğlunla uzun ömür nasip etsin, Ömerini de cennetinde şefaatçilerden eylesin Allahım. Allah ne derse o olur, nasip ederse elin kolun bağlanır başka meleğin dünyaya gelir. En iyisi hayırlısını istemek ki sende öyle yaptın hep. Kendine çok dikkat et, oğlusu da senide öpüyorum çok , kendine dikkat et
Ben badem yağını 1 şişe kullandım zaten göbek kısmım kıllıydı lazer de ağdada yapıyodum bende diğer tüylwrde büyüme falan yapmadı canım

Ayyy zaten eşim sarılsa of yanıyorum çok sıcak diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…