İnşallah kuzum .Rabbim sabır versin, Ömer meleğinle de cennetinde buluştursun canım. Büyük oğluna da sağlık sıhhat dolu uzun hayırlı çok güzel bir ömür versin...
Haha oha diyorum .)))))))) bunu ss alıp dünya halkına yaymak gerek bence benimde fikrim bu yönde tabiki . 4/5 saat oyun oynamanın ona hiç bi zararı olabılcegını dusunmuyorum elbette . Bu yonde dar goruse sahıp bı kıtle var tabi yok değil .. çok sağol tatlım benım bu kadar ayrıntılı bana vakıt ayırdıgın ıcın. @balyanakmomm kişisel blogum ordan bakabılırsın tatlımHerkes cok bildigi icin uzaktan ahlam kesiyo iste bunu bildigimden sana bunu bu kadar anlatiyorum.yorgunsun hamilesin ve simdiye kadar bebegini alistirdigin bir duzeni var oyun oynamak annesiyle aktiviteler yapmak v.s. ama gel gorki robot degil insan oldugun icin ve yasadigin halsizlik halinin cogu fiziksel oldugu icin biraz destege ihtiyacin var...bebegin zaten 18 -24 ay arasi atak doneminde tabiki kendini ifade edemedigi icin belli hircinliklari var buyume sancilari cok normal...ve seninde normalde sevgiyle karsilasayacagin keyifle buyumesini izleyecegin bir donem ama iste su anda bu durumu kaldiracak bedenen ve ruhen gucun yok...bir iki üç sonunda patlayip sesini yukseltiyosun ki bu donemde en ihtiyaci olmayan şey sesini yukselten bir anne...simdi dusunelim okulda olsa gunde 4 5 saat ve sen o surede dinlensen oda yasitlariyla aktiviteler yapip fazla enerjisini atmis olsa eve geldigi zaman daha keyifli vakit gecirmez misiniz??? Boyle dusunsugun zaman pedegoga goturmeyi dusunuyodun hani sence gerek var mi??Varsa gitmeli o ayri ama sanki sorun bu sekilde daha kolay cozulur gibi..ustelik kisitli bir zamandan bahsediyoruz 5 6 aylik bir destege ihtiyacin var...ve olabilecegi en keyifli ortamda gelisimine en cok destek olacak yerde sosyalleserek kendi yasitlariyla vakit gecirmesinden bahsediyoruz...simdi sana boyle anlatinca cok korkunc geliyomu?? Sen millete ne bakiyosun disardan ahkam kesmek kolay zaten herkes mukemmel anne....bu sadece gecici bir surec.kulagini kapat ve bebegin icin sana en dogru olan karari ver. Sabah gozunu acinca çanta çanta çanta diyip cantasina kosan nenne nenne (bebeginin adi) arayip cantasina koyan ustunu degistirmeden okula gitmeye calisan 18 aylik bebegim var benim o yuzden bana kimse laf anlatmasin.sanki krese degilde cocuk esirgeme kurumuna veriyoruz....sabah okula giderken peynir zeytin yumuyta diye kahvaltisini siraliyo iceri girdigi gibi elini yikayip kahvaltiya oturuyo bana anca bi bagbag yapiyo okadar...dogumdan sonra hepsi gecicek eskisi gibi 10 kaplan gucunde bir anne olcaksin ve boyle bir destege ihtiyacin kalmycak bu sadece gecici bir surec
İnanmıyorum edizin sayı saydıgını hayal edemıyorum ınanki ama olacaklarıda bılıyorum . Tabıkı kotu yapmadın tek sorun burdaki alıcak olan yerın 2 yastan ıtıbaren alması ve bez konusunu bılemıyorum henuz aramadılar form doldurdum ama 2 yastan ıtıbaren aldıklarına gore bezden cıktıklarını dusunmuyorum cocukların . Bakalım ne haber gelıcek haftada 2/3 gun gıtsın dıyorum bakıyım cok eğlenır alısırsa 5 gün gider diyorum hayırlısı onun ıcın doğuma kadar gitse yeterli. Sonraki 3 ay alırımm kardesıne alısır sonra doner geri ınsVe biz bayram tatilinde bezi biraktik okula dondugunde de hic kaza yasamadi cunku orda gozunun icine bakan ev isi yemek v.s. derdi olmayan tek isi cocuklarla ilgilenmek olan bir ogretmeni var dolayisiyla hic kaza olmadi.her gun elinin ustunde yildiz stickeryla donuyo cisini tam zamaninda soyledigi icin...16 aylikken basladi 11 kelime kullaniyordu simdi sakir sakir konusuyo 10 a kadar saymayi ogrenmis aksam babasiyla belki 50 kere sayi saydilar...sence cok mu kotu yapmisim krese baslatmakla?
Berdıgım blog adresım ınstagramHerkes cok bildigi icin uzaktan ahlam kesiyo iste bunu bildigimden sana bunu bu kadar anlatiyorum.yorgunsun hamilesin ve simdiye kadar bebegini alistirdigin bir duzeni var oyun oynamak annesiyle aktiviteler yapmak v.s. ama gel gorki robot degil insan oldugun icin ve yasadigin halsizlik halinin cogu fiziksel oldugu icin biraz destege ihtiyacin var...bebegin zaten 18 -24 ay arasi atak doneminde tabiki kendini ifade edemedigi icin belli hircinliklari var buyume sancilari cok normal...ve seninde normalde sevgiyle karsilasayacagin keyifle buyumesini izleyecegin bir donem ama iste su anda bu durumu kaldiracak bedenen ve ruhen gucun yok...bir iki üç sonunda patlayip sesini yukseltiyosun ki bu donemde en ihtiyaci olmayan şey sesini yukselten bir anne...simdi dusunelim okulda olsa gunde 4 5 saat ve sen o surede dinlensen oda yasitlariyla aktiviteler yapip fazla enerjisini atmis olsa eve geldigi zaman daha keyifli vakit gecirmez misiniz??? Boyle dusunsugun zaman pedegoga goturmeyi dusunuyodun hani sence gerek var mi??Varsa gitmeli o ayri ama sanki sorun bu sekilde daha kolay cozulur gibi..ustelik kisitli bir zamandan bahsediyoruz 5 6 aylik bir destege ihtiyacin var...ve olabilecegi en keyifli ortamda gelisimine en cok destek olacak yerde sosyalleserek kendi yasitlariyla vakit gecirmesinden bahsediyoruz...simdi sana boyle anlatinca cok korkunc geliyomu?? Sen millete ne bakiyosun disardan ahkam kesmek kolay zaten herkes mukemmel anne....bu sadece gecici bir surec.kulagini kapat ve bebegin icin sana en dogru olan karari ver. Sabah gozunu acinca çanta çanta çanta diyip cantasina kosan nenne nenne (bebeginin adi) arayip cantasina koyan ustunu degistirmeden okula gitmeye calisan 18 aylik bebegim var benim o yuzden bana kimse laf anlatmasin.sanki krese degilde cocuk esirgeme kurumuna veriyoruz....sabah okula giderken peynir zeytin yumuyta diye kahvaltisini siraliyo iceri girdigi gibi elini yikayip kahvaltiya oturuyo bana anca bi bagbag yapiyo okadar...dogumdan sonra hepsi gecicek eskisi gibi 10 kaplan gucunde bir anne olcaksin ve boyle bir destege ihtiyacin kalmycak bu sadece gecici bir surec
Buarada sizlerde hep aklımdasınız ama işte Ömer’i hatırlıyorum buraya girince. Bu arada Çanakkale’deki doktorum bebek için kız demişti. Proflar cinsiyet hakkında yorumda bulunmamıştı. Bu tür bebeklerde çünkü belli olmuyormuş. Doğumdan sonra öğrendik meğer erkekmiş bebeğim. Adını da Ömer koyduk öyle defnettik.
Rabbim sabır versin insallah. Sizi evdeki evladiniza onuda size bagislasin. Bu günlerde gecer hayirlisiyla cok şükür ki evde sizi motive edecek bi oglunuz var. Insallah hayirlisiyla dogru zamanda saglikla tekrar hamile kalirsinizBuarada sizlerde hep aklımdasınız ama işte Ömer’i hatırlıyorum buraya girince. Bu arada Çanakkale’deki doktorum bebek için kız demişti. Proflar cinsiyet hakkında yorumda bulunmamıştı. Bu tür bebeklerde çünkü belli olmuyormuş. Doğumdan sonra öğrendik meğer erkekmiş bebeğim. Adını da Ömer koyduk öyle defnettik.
Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun rabbim cennetinde buluştursun evladınla. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Rabbim yakışıklına ömür versin inşallahBuarada sizlerde hep aklımdasınız ama işte Ömer’i hatırlıyorum buraya girince. Bu arada Çanakkale’deki doktorum bebek için kız demişti. Proflar cinsiyet hakkında yorumda bulunmamıştı. Bu tür bebeklerde çünkü belli olmuyormuş. Doğumdan sonra öğrendik meğer erkekmiş bebeğim. Adını da Ömer koyduk öyle defnettik.
Amin canım inşallah.Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun rabbim cennetinde buluştursun evladınla. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Rabbim yakışıklına ömür versin inşallah
Hayırlısı olsun canım ya rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağım.Rabbim sabır versin insallah. Sizi evdeki evladiniza onuda size bagislasin. Bu günlerde gecer hayirlisiyla cok şükür ki evde sizi motive edecek bi oglunuz var. Insallah hayirlisiyla dogru zamanda saglikla tekrar hamile kalirsiniz
Ben çok oldu alalı memnunum sarılıp Yatmak güzel oluyor :)
2 ayı geçti kullanıyorum boylr bir rahatlık yok
Ayy cok guzel ben 3 aydir kullaniyorum. Muhtesem bisey bel agrin varsa hele de donme zorlugun varsa cok iyi yaa tavsiye ederim canim almani yuzu fln cikip yikanabiliyo
ooo bendede oluyor canim yaa bisey olmazz ben gene rahat edemedim ama yastiklada ama
https://m.n11.com/janbebe-5-bolge-destekli-hamile-yastigi-emzirme-yastigi-P201266956
Bu adresten almıştım canım şimdi 10.tl zamlanmis
Bazen iyiyim bazen çok kötüyüm. Ayağa kalkınca nefes alma sorunu yaşıyorum kalp hastası olduğumu düşündüm bir ara. Ama sanırım psikolojik. Ayakta kalkınca bayılacak gibiyim.
Kızlar bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Siz yaptırmayacak mısınız şeker yüklemesini?
Gerçekten mi çok merak ettim :)
Tamam tatlım çok sağol
Hem emzirme yastığı olarak da kullanılıyormuş Doğumdan sonra da kullanırız :)
Canıımm hep aklımdaydın ama yazmak istemedim. İnşallah acın hafifler rabbim oğlunla uzun ömür nasip etsin, Ömerini de cennetinde şefaatçilerden eylesin Allahım. Allah ne derse o olur, nasip ederse elin kolun bağlanır başka meleğin dünyaya gelir. En iyisi hayırlısını istemek ki sende öyle yaptın hep. Kendine çok dikkat et, oğlusu da senide öpüyorum çok , kendine dikkat etİyi olmaya çalışıyorum. Yok tekrar düşünmüyoruz o kadar yaşananlardan sonra çok zordu gerçekten unutulacak gibi değildi. Allah oğluma sağlık versin. Zaten yaşımla ilişkilendirmişler trizomi 13 ü. Bir daha cesaret edemem.
Ben badem yağını 1 şişe kullandım zaten göbek kısmım kıllıydı lazer de ağdada yapıyodum bende diğer tüylwrde büyüme falan yapmadı canımArgan yagi da vazelinide tuylenme yapmiyo canim. Ben bir bademyagi yapiyo diye duydum oda herkeste farkli. Bide hamilelikte karin genel olarak tuyleniyo yada olanlar uzuyo degisik bisey oluyo. Onuda sordum doktora dokulur hormonal degisimle alakali dedi. Dogumdan sonra normale donermis. Ama zeytinyagi flnda kullanabilirsin hindistancevizi yagi fln. Ben arganda yag olmasina ragmen kiyafete gecmemesini sevdim. Krem gibi emiyo cildi. Ama digerleride kullanilabilir. Simitlere bacak arana gogsune flnda sur mutlaka aklinda olsun
Bana doktorum temmuzda yaparız dedi ben yaptırmak istemediğimi söyledim o zaman açlık tokluk kan sekerine bakarız dedi.haftaya açlık tokluk yaptırıcam yeni aile hekimimde :)
Aynen canım bebişler oturmaya başladığında destek gibi de oluyor :) tek kötü yanı eşle araya girmiş oluyoreşim diyor sana sarilamiyorum bunun yuzunden ebebekteki tek taraflı ve sanki sönük gibi bu dolgun ve fermuarlı yıkanabiliyor da kılıfı
dene canimm belki faydali olurAlıp denemek istiyorum canım belki daha rahat uyurum. Zorlanıyorum gerçekten tedirgin oluyorum
Ben kullaniyorum canim. Isim geregi surekli disardayim. Bosluklari duraklamalari cikarsak gunde enn az 5_Gunaydın kızlar , aranızda hergün araba kullanmak zorunda kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?