Sen baya kullanıyormuşsun canım. Ben çok geriliyorum bazen kullanırken sende durumlar nasilBen kullaniyorum canim. Isim geregi surekli disardayim. Bosluklari duraklamalari cikarsak gunde enn az 5_
-6 saat kullaniyorum. Kullandigim yollarda cok bozuk
Rica ederim ozellikle yazmak istedim cunku turk kadininda boyle genel bir saplanti var herkes mukemmel anne kariyerde yapar cocukta akilda verir...yani aslinda oyle bie dunya yok evet anneyiz ama ayni zamanda insaniz tabiki yoruldugumuz ve destege ihtiyac duydugumuz donemler oluyo ama en yakinimizdan bile sagolsunlar bu destegi alamiyoruz....ya kac senelik arkadasim oglu 4 yasinda bana diyoki ay tabi cok erken 18 aylik cocuk icin kres ama tabi bakamiyosan yapicak bisey yok..ayni arkadasimin 4 yasindaki oglu kendi yemegini kendi yiyemezken benimki kendi yiyo yabancilar bile masallah derken o kalkmis niye bebek catali kullanmiyo diyo..anneligimizi kiyasliyosan otur bunla kiyasla daha bu sene 2 ayda bezi biraktirdin bide arkadasim olcaksin demedim tabi....3 aydir tanidigim komsumda dogumdan hemen sonra girtlak kanseri tedavisi gormus bebegine bakamamis bakici tutmuslar ama kiz hircin olnus krese baslatmislar...ben kizima bakamiyorum keske 2.ye acele etmesek diye aglarken o bana tatlim gecici bir sure yardim alman cocugunu hic yaralamaz ama bu psikolojiyle bide cocuk bakmaya calisirsan 6 ayda ona verdigin hasari 6 yilda duzeltemezsin dedi....evet boyle yaninda olup seni yargilamatan insanlardan cok az var ne yazikki...ilk yazdiklarini okudugumda uzuldum pedegog destegine zaten hic ihtiyacinizin oldugunu bile dusunmuyorum...o yuzden israrla yazdim...ekledim seniHaha oha diyorum .)))))))) bunu ss alıp dünya halkına yaymak gerek bence benimde fikrim bu yönde tabiki . 4/5 saat oyun oynamanın ona hiç bi zararı olabılcegını dusunmuyorum elbette . Bu yonde dar goruse sahıp bı kıtle var tabi yok değil .. çok sağol tatlım benım bu kadar ayrıntılı bana vakıt ayırdıgın ıcın. @balyanakmomm kişisel blogum ordan bakabılırsın tatlım
Lütfen nolursa olsun kendine merhamet et. Sen çok merhametli bir annesin ve durduk yerde, hatta ufak tefek sorunlarda çocuğuna asla müdahale etmemek için doktor doktor gezdin. Senin güzel ve hassas bir kalbin olduğu için şu an bu haldesin. Zaten üzüntün sana yeter lütfen bunu daha da artırıp kendini cezalandırma. Bunları veren, takdir eden Allah. İmtihandı uğradı, sabrını da o verecek kendine zaman ver lütfen. Şans ver Hayat devam ediyor. Sana armağan edilen oğlun için Allaha şükret sadaka ver. Elhamdülillah ki onu sağ salim bağışlamış sana anneliği yaşatmış Rabbim Kim bilir belki tekrar olur ama bunları düşünme şimdi. Dışarıdan akıl vermesi eminim kolaydır bunu akıl vermek olarak değil de, gönülden bi su vermek olarak gör lütfen.Canım çok sağol. Yani toparlanmaya çalışıyorum bazen çok kötü oluyorum nefes alamıyorum kalp atışlarım değişiyor taşikardi olmuşum. Psikolojik destek alıyorum.yarın bir hafta olacak karnım bomboş. Garip haldeyim.
Sorsan herkes mukemmel.anne o yuzden karsi cikiolar algi yapip kendini suclu hissetmeni sagliyorlar. Mutlu anne mutlu cocuk demisler. Ver yarim gun azcik nefes al anneysek olmedik. Cocuk evdeyken sinir harbi gecirip tahammulsuzlesmektense azcik uzaklasip ozleyince tahammulun nasil artio nasil kaliteli vakit geciriosunuz daha iyi anlayacaksin. Hic vicdan yapma o yuzden alan kres illaki vardir arastir icine sinen bi yere verİnstagram blogumda actım bu konuyu masallah herkes karsı . Bi kişi daha kucukken vermıs bı tek olumlu yorum ondan geldi geri kalan herkes karsı bende zaten cocugu sabah ezanıyla bırakıp yatsıda almıcm en azından ılk zamanlar yarım gun sonra sonra tam gun ıstegıne tavrına göre ilerlemk istiyorum . Hayırlısı
Ya merakla bekliyorum inşallah sağlıkla görürüz o günleriBenim ikincisi bende hala hissetmiyorum
İnşallah merakla bekliyorum, kurt düşüyor bazen içime o yüzden sormak istedim. Doktorum da 2 Haftaya hissedersin dedi ama merak işteCanım hissedersin artık yavaş yavaş
Kizlar her sey oturulup konusuldu hem aileler hem bizim tarafimizdan esim yuzde 100 suclu bulundu tabi dedigim gibi sabahtan beri baslamisti ozurlere yine ozur diledi tedaviyi onerdim kabul etti bakalım hakkimizda hayirlisi artik olmazsa biticegini soledim ne kadar korktuysa artik bu arada bende dert bitmiyo aksam bizim oglan disarda oynarken ariyı avucla 1 30 saat oluyo arida sok bunu ilk kez ari sokuyo cok agladi cok cani yandi ama benim korkum ya alerjisi varsa napcam kizlar ya simdi uyumak istedi ayagimda salliyorum ama cok endiseleniyorum
Canım alerji varsa ilk yarım saatte başlıyor belirtisi ama sen yinede kontrol et titreme üşüme dilde şişlik Allah korusun birşey olmaz inşallah diğer konunda çözümlenmesine sevindim kimse üzmesin anneleri yaaaaaaaaKizlar her sey oturulup konusuldu hem aileler hem bizim tarafimizdan esim yuzde 100 suclu bulundu tabi dedigim gibi sabahtan beri baslamisti ozurlere yine ozur diledi tedaviyi onerdim kabul etti bakalım hakkimizda hayirlisi artik olmazsa biticegini soledim ne kadar korktuysa artik bu arada bende dert bitmiyo aksam bizim oglan disarda oynarken ariyı avucla 1 30 saat oluyo arida sok bunu ilk kez ari sokuyo cok agladi cok cani yandi ama benim korkum ya alerjisi varsa napcam kizlar ya simdi uyumak istedi ayagimda salliyorum ama cok endiseleniyorum
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Oğlum için iyi olmaya çalışıyorum. Anne olmak o kadar güzel ki bunu defalarca kez yaşasan da doyamazsın. Bize söylenenin çok daha fazlası çıktı bebeğimizde. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok teşekkür ederim desteğin için.Lütfen nolursa olsun kendine merhamet et. Sen çok merhametli bir annesin ve durduk yerde, hatta ufak tefek sorunlarda çocuğuna asla müdahale etmemek için doktor doktor gezdin. Senin güzel ve hassas bir kalbin olduğu için şu an bu haldesin. Zaten üzüntün sana yeter lütfen bunu daha da artırıp kendini cezalandırma. Bunları veren, takdir eden Allah. İmtihandı uğradı, sabrını da o verecek kendine zaman ver lütfen. Şans ver Hayat devam ediyor. Sana armağan edilen oğlun için Allaha şükret sadaka ver. Elhamdülillah ki onu sağ salim bağışlamış sana anneliği yaşatmış Rabbim Kim bilir belki tekrar olur ama bunları düşünme şimdi. Dışarıdan akıl vermesi eminim kolaydır bunu akıl vermek olarak değil de, gönülden bi su vermek olarak gör lütfen.
umarım eşin hatasını anlamıştır ve birdaha sana aynı eziyetleri yaşatmaz.uykusu geldiyse oğlunun uyut hiç merak etme arı ilk sokmada allerji yapmaz ikincide belli olur.zaten allerjisi olsaydı 10 dakikada belli ederdi.benim allerjim var iyi bilirim.Kizlar her sey oturulup konusuldu hem aileler hem bizim tarafimizdan esim yuzde 100 suclu bulundu tabi dedigim gibi sabahtan beri baslamisti ozurlere yine ozur diledi tedaviyi onerdim kabul etti bakalım hakkimizda hayirlisi artik olmazsa biticegini soledim ne kadar korktuysa artik bu arada bende dert bitmiyo aksam bizim oglan disarda oynarken ariyı avucla 1 30 saat oluyo arida sok bunu ilk kez ari sokuyo cok agladi cok cani yandi ama benim korkum ya alerjisi varsa napcam kizlar ya simdi uyumak istedi ayagimda salliyorum ama cok endiseleniyorum
Canım ya sende hep aklımdasın yazmak için giriyorum ama kalbim acıyor çıkıyordum yine. Sende çok dikkat et kendine de bebeğine de. Takip edicem sizleri çok öpüyorum.Canıımm hep aklımdaydın ama yazmak istemedim. İnşallah acın hafifler rabbim oğlunla uzun ömür nasip etsin, Ömerini de cennetinde şefaatçilerden eylesin Allahım. Allah ne derse o olur, nasip ederse elin kolun bağlanır başka meleğin dünyaya gelir. En iyisi hayırlısını istemek ki sende öyle yaptın hep. Kendine çok dikkat et, oğlusu da senide öpüyorum çok , kendine dikkat et
Ben badem yağını 1 şişe kullandım zaten göbek kısmım kıllıydı lazer de ağdada yapıyodum bende diğer tüylwrde büyüme falan yapmadı canım
İyiyiz canım Allah razı olsun. İnan halim olmuyor girmeye artık. Ağrılarım şimdiden başladı. Nasıl geçecek 4 ay bakalım. Sen nasılsınnrine canım naber bayadır yazmamissin. Sen ve kuzucuklarin iyisinizdir inşallah görüşmeyeli :)
Canım allah razı olsun. Dualara çok ihtiyacım var sizleri çok seviyorum. Özlemişim çok sizi.Y Ysmnzgr canım kaç gündür aklımdasın ama sen yazmayınca bişey yazmak istemedim acının tarifi yok sayfaya yazmak seni kotu hissettirsede her zaman üzüntüyü paylaşmak bir nebzede olsa insanı rahatlatır ve emin ol hepimiz sana duaciyiz Allah'ım sabır versin evladına sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin
Şöyle oldu benim, ben hamile kalinca bildirdim aile hekimine onlar bana tarih verdi izleme gel diye o tarihte gittim tansiyonum ölcüldü kiloma bakildi aclik kan sekerime bakildi. Sonra ebe zaten tarih veriyor bu tarihte gel aşı yapalim, bu tarihte gel izlem yapalim, 18. Haftamdan itibarende el doppleri ile kalp atislarini dinletiyor. Baya ilgililer ben zamaninda gitmedigimde hemen ariyolar. Ben özelde yaptiriyodum tahlillerimi bizde yapiyoruz bosuna para ödeme fln dediler. Decaviti verdiler ucretsiz. Ben cok memnunum hizmetten. Eger degistirebiliosan deistr bencede. her zaman hastaneye gidemiyorum benkendi doktorum cok yogun randevu zor bulunuyo. Bebek hareket etmeynce hemen kosup saglik ocagina gidiyorum kalp atisini dinletiyolar geliyorm eve.Bugün iş çıkışı işyerinin orda aile hekimi var oraya mi tasicam napsam.ilk defa tahlili orda yaptırayım dedim böyle dedi hemşiresi.aile hekimine de kontrole mi gidiyorsunuz? Benim ignelerim vardı oylelikle yolum dustu
İyiyiz canım Allah razı olsun. İnan halim olmuyor girmeye artık. Ağrılarım şimdiden başladı. Nasıl geçecek 4 ay bakalım. Sen nasılsın
Canım alerjisi olsa ilk yarım saatte belli ederdi kendini. Bizimde karşı bahçemizde arı kovanları vardı eskiden kuzenimnde alerjisi. Her soktuğunda soktuğu kolu bacağı neresiyse tamamen şişiyodu. aklında bulunsun arı soktuğunda domates sür derlerdi eskiler birde vitamin derler çocuklar için :))Kizlar her sey oturulup konusuldu hem aileler hem bizim tarafimizdan esim yuzde 100 suclu bulundu tabi dedigim gibi sabahtan beri baslamisti ozurlere yine ozur diledi tedaviyi onerdim kabul etti bakalım hakkimizda hayirlisi artik olmazsa biticegini soledim ne kadar korktuysa artik bu arada bende dert bitmiyo aksam bizim oglan disarda oynarken ariyı avucla 1 30 saat oluyo arida sok bunu ilk kez ari sokuyo cok agladi cok cani yandi ama benim korkum ya alerjisi varsa napcam kizlar ya simdi uyumak istedi ayagimda salliyorum ama cok endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?