2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı geceler kızlar benim dr 3 yıl önce tek doz önerdi tek doz vurundum şimdi de tek doz yapılacak inşallah.

Benim de bahsettiğin yerlerde kıpırtı gaz olamaz annesi bebeğin ben buradayım anne sola dopru yat diyor :))

Cnm başka bir topikte bu süreçte yaşadıklarını okudum fakat yazamadım. Senin ve diğer arkadaşların yaşadıkları çok ağır şeyler. Allahım sizlere dayanma gücü versin yar ve yardımcınız olsun inşallah. Bedenen ve ruhen acil şifalar diliyorum sana cnm Y Ysmnzgr

Son düzenleme:
Ota boka alerjisi olan biri olarak söylüyorum arı sokmasına bala allerjim var belirteyim kaşınıp tüm vücudu sismediyse uyusun bişey olmaz cnm

Sen baya kullanıyormuşsun canım. Ben çok geriliyorum bazen kullanırken sende durumlar nasil
Ben uzun yillardir boyleyim. Araba kullanmak benim icin artik su icmek yemek yemek uyumak gibi bir sey. Hatta bir kazada gecirdim,hamilelikte ben kullanmiyordum arabayi. Bence bisey olur korkusu yasadigin icin geriliyorsun. Ama korkma olacagi varsa oluyor. Sebepler hep bahanesi. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum araba kullanirken

Canım allah razı olsun. Dualara çok ihtiyacım var sizleri çok seviyorum. Özlemişim çok sizi.
Ben valla profilden hep takip ettim seni çünkü aklımdaydın. Yazdiklarini okudum hep. En son yazdığından sonra da trizomi 13 formunda cok üzülsem de senin adına ilerise yasayacaklarin adina rahatladim. Allah tekrarını yasatmasin

Bu park yataklar mantıken evet kullanışlı görünüyor ama çok çirkin ve kaba değiller mi yoksa bana mı öyle geliyor ? Plastik mobilyanın yerini ne kadar tutabilir ?
0-4 yaş karyolalara baktım internetten ama 4 yaş sonrası ekstra masraf olacak..
Ee park yatakta kaç yaşına kadar yatacak ?
Evi kira olan var mı benim gibi ? Ne almayı. Ya da yapmayı düşünüyor sunuz ?

Büyüyen beşik+karyola takımları kullanışlı geliyor gözüme dolabı ve Şifonyeri dahil...
karyolanın altında yuva yatak var ... fiyatları 1500-4000 arası oynuyor...

Araba hiç bakmadım daha... travel sistem arabamız olmadığı için işime yarar mı yaramaz mı düşünüyorum...

Henüz bebeğe dair bi alışverişim olmadı.

Park yataklar kullanışlı bilmem ama görünce midem bulanıyor okadar soğuk geliyo ki bana bide hücre gibi çocuk içinde mahpus :)

Hep böle canım her kavgada bi kere ailesine duyurdum ortalık kalktı ayaga bayadır yapmıyodu bayramdan beri aynı yine hala aglıyorum tutamıyorumki kendimi artık
Yazdiklarini okudum gercekten cok üzüldüm. Bekara kari bosamak kolay derler ama bence siddetin üstünü örtme. Kocani en iyi sen tanirsin hangi dilden anliyosa ona o dilden güzel bi ders ver. Eger simdi ustunu ortersen siddetin siddeti artacaktir buna izin verme. Sen suan o kadar degerlisinki karninda can tasiyosun kendine bunu yaptirma. İnsallah esin biraz yumusar vicdana gelir

Ben de hamile kalınca bildirdim ama bildiriş o bildiriş hiç arama izlem falan yok.dun iş çıkışı isyerimin oradaki aile hekimine taşıdim.oraya kayıtlı arkadaşım var o dedi ilgililer arıyorlar gel tahlil yapalım aşın var falan diye.kaydimi yapan hemşire iyi ilgili birine benziyordu.durumumu anlatınca şaşırdı hatta.doktorumum istediği testi de gösterdim alt tarafı TSH açlık tokluk hemogram falan gel yaparız dedi.sadece idrar doğru sonuç vermeyebilir dedi onu hastanede yaptiricam

Kızlar benim bu mide kısmım özellikle sol taraf bu 1 haftadır sert.eskiden buyuk abdeste cikmadigimda oyle oluyordu çıkınca rahatliyordum fakat şimdi onunla da alakası kalmadı.midemle göbişim birleşmiş durumda bu sertliğe herkes normal diyor aile hekimindeki hemşire de büyüdüğü için normal dedi ama gerçekten normal mi? Aklım hep orda daha şimdiden boyleyse 9. Ayi görmeyi Allah nasip ederse o zaman ne olacak.namaza kalktım sertti şuan size yazınca yokladım sertlik şimdi de sol kasık bölgesinde.boyleyken korkmuyorum niyeyse.midede sertlik olunca korkuyorum

Hemoglobine her ay mı bakıldı her gün mü?

günaydın kızlar, iyi hafta sonlarınız olsun inşallah

Benim de bahsettiğin yerlerde kıpırtı gaz olamaz annesi bebeğin ben buradayım anne sola dopru yat diyor :))
bende bilerek kıpırtısını hissetmek için öyle yatıyorum sonra yorulup pıtpıtlamayı bırakınca dönüp yatıyorum canım
dün gebelik takvimime baktımda 19haftalık olmuşuz kendimize şaşırdım ben hala 4 aylık diyorum benim tosbik 5 olmaya şahlanmış ya kendime hayret ettim ayıp yani...
birde dün avcılar hospitalde doğum yapan akrabamıza gittim hastaneyi sevdiğini beğendiğini söyledi. normalde eşim olmadan bugün hastaneye gitmeyi düşünüyodum ama yarın gidicem onunla heralde.. artık bi doktora başlamam lazım yoksa doğumum karambole gelecek annem gibi evde doğurucam

Günaydın kızlar ben 19. Haftamdayım hala bulantı için sabah premesis ikindide de yarım tablet zofer 4 mg kullanıyorum dün zofer içmedim ve akşam nevar ne yok çıkardım ve dünden beri miğdem çok yanıyo sabah 6.40 da uyandım kahvaltımı ettim uyucam uzanınca alev alıyo midem

Benim ilk hamileligimde oyleydi dogurana kadar 8mg zofran ictim...yinede faydasi yoktu yanmayi soylemiyorum bile...buda zor geciyo ama ilki kadar degil.Allah yardimcin olsun

Benimde annem şeker hastası. Vücut nasıl müsait oluyor?
seker hastaligi genetik canim gebeliktete sekerin cikma olasiligi artiyor kilo falanda aliyoruz yaa ben meyve olarak bile sadece artik muz yiyorum sekerli meyveleri aza indirdim artik cikolata cok yerdim doktor oyle deyince onuda aza indirdim tamamen kesemiyorhm :)

ben mobily besik alicm canim her nr kadra esim kraftin park besigini begensede oda yapmiycm icin kendi ytak odmdada cirkin diye dusunuyorum mobilha besik alicam biraz buyuk olandan araba olarak benimki travel sistem diye geciyor ama tam anlamiyle bu yeni model pusetli travellerden degil ben sonradan yeni bi araba almamak icin bunu sectim bn mamas paps aldim onun fiyati pahali gelirse joie chrome da cok guzel bir araba bu ikisini onerebilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…