2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Park yataklar kullanışlı bilmem ama görünce midem bulanıyor okadar soğuk geliyo ki bana bide hücre gibi çocuk içinde mahpus :)
Goruntu olarak gercekten hos olmuo ancak kullanim olarak park yataklar daha kullanisli. Ozellikle bebeginiz cilgin gibi yatiyorsa ne kadar korumalik da yapsaniz kenarlara bi sekilde kafasini vurmayi basariyordu. Bu sebepten park yatak aldik. 2. De direkt park yatakta yatirmayi planliyorum

benim mide tarafimda sert canim zaten ben kilo aldigimdada midem ve gobegim hemen birlesir oyle yapiya shibim :) ama persembe gunh doktor mide trafimda ayaklarinin oldugunu soyledii yni bebek artik norml dogum pozisyonuna gecmis dddi bazende kafasi yukariya geliyor demekki diye dusundum ben :)

Bende mamas papas sola kullandim. Cocyk icin cok konforlu kesinlikle ama avm arabasi dar yerlerde vs yokuslarda insani mahvedio saten yasini gectikten sonra joienin baston tarzi ama komple yatanlarindan aldik. Uzunca zaman kullandik. Halada kullaniyoruz.

Benim ilk hamileligimde oyleydi dogurana kadar 8mg zofran ictim...yinede faydasi yoktu yanmayi soylemiyorum bile...buda zor geciyo ama ilki kadar degil.Allah yardimcin olsun
Benimde çok şükür bu hamileliğim diğerlerinden hafif geçiyo ama artık ilaca mahkum kalacakmışım gibi bi hissiyat çöktü geçende içmemiştim aynı geçti inşallah 20. Haftadan sonra biter artık özelliklede seninli arkadaşım

aaa soladan memnun kalmana sevindim bende sola 2 aldim cunku :) ben cok evden cikan biri degilim zaten yaa genelde arabayi esim kullanacagi icin cok dert etmiyorum :)

İlk başlarda tepik değil de dirseklerini çarpıyormuş, vücudunu döndürüyor daha çok onları tekme sanıyoruz ben de öyle sanıyordum.Ama biraz ilerleyince tekme neymiş görüyorsun resmen yerimden hoplattı beni sıpa çok sert oluyor tekme ve bazen hafif acıyor. Karnında hareketleri dışardan farketmeye başladın mı balık gibi karnını hafif hafif oynatıyor. Sadece sen dikkatli bakınca görüyorsun ama önce

Bende ultrasona göre bugun 21haftalığım maalesef her yemekten sonra hatta su bile içsem midem ekşiyor. Sözde bol bol su içmem lazım sırf bu yüzden yüzümü ekşiterek zorla içiyorum ama yeterli değil tabi. Maalesef ne yapsam ne kullansam geçmicek biliyorum mecbur eli mahkum doğum zamanımı bekliyorum. Oğlumda 12.haftadan sonra hiç bi sıkıntım kalmamıştı bunda mübarek sıkıntı bitmedi midemle alakalı. İnşallah bi mucize olurda bigün buraya bitti yazarız.

Canım bebek değişik yerlere toplanıyor merak etme aynen benim de öyle oluyor.

anladım canım olabilir olsun hareketlerini hissedebilmekte güzel ister dirsek olsun ister eli kolu
bende daha minicik ya o minnacık dokunuş ayaklarıdır diyodum.
inşallah yarın gittiğim doktordan da hastaneden de memnun kalırım, 3 hafta oldu bebişi görmeyeli

pinkstrap çok geçmiş olsun yatıp dinlen oh mis benim yerime de lütfen 1 saat dinlen olur mu bebiş dopunca bol bol gezersiniz inşallah bugünleri de çabucak unutturur sana
Teşekkür ederim inşallah ya, sağ salim kucağımıza alsak, bütün dertleri unutcaz. Çok yoruldun demi artık :) Hepimiz yarıladık sayılır, bi bu kadar daha dayancaz

Sağol tatlım . Evet malesef bu gecırdıgımız gunlerdeki süreçten dolayı bende cok koru hıssedıyorum ve cok uzgunum . Tartısma cıkan gunu belkide hıc unutamıcam . Enes bı tarafta ağlıyo esımle bız bı tarafta bağrınıyoruz filan :/ ama o gunden sonra esım artık daha sabırlı oluyo ona 2 yas sendromunuda anlattım ki ben uyku teknologuyum bebekler için . Bu yuzdende doğumdan ıtıbaren tüm ataklar vs herşeyi bılıyoruz . Bıraz daha detaylı sekılde anlattım en zorlandıgı surec olacagını soledım . Yanı aslında esım ole bı ınsanki kahvaltımı yatagıma getırır ewı siler süpürür benden iyi temızler valla ne aldıgıma karısır ne bıseye . O kadar ıyıdır ama bıraz fazla sınırlı malesef bı anda parlamaları var ve bıraz da sabırsız tabı. Çocuk ağlamasın mızmızlanmasın düşmesin yapma denılen bıseyden hemen vazgecsın yapmasın filan ıstıyo. O daha bebek yapma dedıgınde nasıl bı anda vazgecmesını beklıyosun dıorum . Bıraz sabırlı ol bırak tehlıkelı bısey değilse yapsın sen ona yuklendıkce yapıcak o an bıraksada yenıden yapıck usteleme gormezden gel dıyorum. Neyse 2 gundur daha ıyı akşamlar gecırıyoruz dun kovasını fılanda al gıdın parka kumla parkla oynasın dedım guzelce oynayıp geldıler.

O zaman yaptırmak daha mantıklı sanki. Ben de başından beri dikkat ediyorum. Meyveyi az yiyorum. Şeker çikolata hiç yemiyorum desem yeri var tatlıyla da aram pek yok. Ben daha çok et yiyorum gebeliğimde. Yine de 5 kilo almışım 5 ay için

Canim bende kendi evinde degilim. Sahsen ileriyi dusunerek bisey almicam. Eger cok yaninda kalan yardimci olan biri varsa besik mantikli. Ama yaninda fazla duran yoksa park yatak mantikli. Bebekler ne sever kestiremiyosun ki ilk 6 ayi idare et ondan sonra al derim. Arkadasim oyle guzel bir besik aldi ki bebegine 1 kez yatmadi sipa. Anne yanindan ayrilmadi. O besikte oda da curumeye mahkum edildi araba konusunda bende kararsizim bakalm nolcak

bende 5 kilo aldim canim ama ramazanda aldim ben malesef gittigim yerlerde karpuz vardi ve bende dayanamayip yemistim ben ailemde seker olmasada sker yuklemesi yaptirirdim sanirim sonucta ictigimiz seyde 1 kilo seker olacak degil yaa yaptirmaninda faydasi vardir diye dusunuyorum

İyi yapmissin. Herkesin faydalandigi bi hizmetten vatandas olarak yararlanmak en dogal hakkin. saglik ocagini eskiden begenip gitmezdim ama cok kolaylik oluyor. Ozellkle hamileyken. Ha diyince hastanede doktora randevu bulamiyosun zirt pirt aramayada cekiniyorum. aklma bisey takilnca saglik ocagina gidip soruyorum zaten bos oluyo hep bizim burdaki.

Canim her bebegin karakteri ana rahminde belirllenirmis ben bi yerde okumustum. Ana rahminde bebekler 3 e ayrilirmis 1.si görsel bebekler ultrasonda poz verenler, 2.si duyussal bebekler anne babasinin sesini duyunca hareketlenen kipir kipir olan bebekler, 3.sü dokunsal bebekler ( benimki bu gruba dahil) cok fazla hareket etmeyen surekli annesinn karnnda oksanmayi bekleyen bebeklermis. Ben 22+5 hamileyim benim bebegimde cok hareketli degil. böyle bebekler dogunca daha sevgi dolu surekli anneyle temas halinde olmaktan hoslanan daha cabuk konusan iletisimi cok kuvvetli uyumlu ve uslu olurmus. Daha cok ozellik vardida unuttm simdi. Bende uzuluyodum bebegim hareketsiz diye ama bunu okuyunca rahatladim dogrudur insallah :) hepsinin ayri ayri güzellikleri var. Allah saglikli hayirli evlat versin herkes konusur. Ben kimseyi konusturmuyorum valla benim bebegim saglikli olsunda varsin karnmda uyusun oynamasin.

Ayy inşallah canım ama şu varki biri bitiyo biri başlıyo dertlerin Rabbim dermansız dert vermesin

benim bebegim seslere tepki veren bi bebek oksanmaktan hic hoslanmiyorr :) sadece farkettikki esim dokununca hic himildamiyir ama esim arada gelip gobegimi opuyor ve konusuyir o zaman hareketleniyor sahsen opulmekten cok hoslandigini dusunuyirhz :) ama hareketsiz bebeklerin dogduktan sonra daha hareketli oldugunu duydum halam kendi kizinda hic hareket hissetmemiss ama ciktiginda ciktiginda felaketmiss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…