2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
ben yaptıracağım bu konuda tereddütüm yok
Sizin ailede de şeker hastalığı var mı? Benim annem ve teyzelerimde var. Ondan korkuyorum ve yaptırmak istiyorum. Doktorumda profesör ve o da yaptır dedi tv de duyduğuna bakma dedi. Annemde olmasa yine yaptırmazdım ama işte. peki şeker çıkınca ilaç veriyorlar mı?
 

Ayy insallah canim. Hepimizin bebegi akilli uslu ne istedigini bilen guler yuzlu mutlu bebekler olur insallah
 
Aa bizimkide hareketsiz demekki sevilmeyi okşanmayı sevecek bunu okumak benide rahatlattı teşekkür ederim canım
 

Canim bizde anneannem ve teyzemde var. Babamda da baslamis sanirim tam bilmiyorum. Bende isterse doktor yaptiririm sadece icilecek seyi icemezsem diye korkuyorum ama aromalilari fln varmis sanirim. Bilmiyorum. Ben suan dikkat ediyorum meyve tatli dozunda yiyorum ekmegi azalttim. Doktor yaptir derse yaptiririm riske atmak istemem
 
Ayy inşallah canım ama şu varki biri bitiyo biri başlıyo dertlerin Rabbim dermansız dert vermesin
Evet doğru canım amin ama annenin ve bebeğin beslenmesi için sağlıklı yemek şart ee mide bu durumdayken sırf yemek yemek için yiyiyorum. Şöyle iştahla yemek yiyip miss gibi ohh be karnım doydu demeyi özledim yemek eşittir hayatmış meğer:)
 
yaaa zaten 50 gram seker iceren sulu bi icecek veriyorlar yani ailede olmasa bile bizde olabilir seker hastaligi eee 50 gramda zaten yedigimiz 2 dilim baklavada bile o kadar glikoz varr arkadasin doktorunun dedigi gibi biri tvde cikip boyle aciklama yaptigi icin cogumuzda inandik acikcasi ama arastirip gordugum kadariyla bu seker yuklemesinin hicbir zarari yok suan suan yedigimiz meyveler bile 50 yil onceki meyve tadi yok ilacsiz organik bi meyve sebze yok organik demek etrafindan hicc araba falan gecilmeyen bir tarla bocek gelmesin diyee ilac atilmayan bir tarla demek ulkemizdede bu kriterleri saglayan bir tarla olmadigi icin :) yedigimiz ictigimiz hersey ilacli :) bi 50 gram sekercigin bunlarin yaninda bebegimize bisey bisey yapacagini dusunmuyrium :)
 
Her yemek sonrasi izdirap. Yerken bi sekilde yiyorum ama sonrasinda cektigimi ben bilirim. Oglumda bu zamanda benim de gecmisti. Her hamilelik farkli oluyornus gercekten. Ilk hamililegimde 16. Haftada hissediyordum. Hareketlerini cok hareketliydi. 29. Hafta bitti bunda nadir. Hissediyorum. Oglum o kadar harekete sakin bi bebek oldu kiz tam tersimi olacak die korkmuo degilim
 

Aynen herkes büyüdüğü için normal diyor da işte acemilik başa bela ama 2 3 gündür hareketi de az geçen günlere göre
 
Kızlar merhaba ayrıntılı Usg yaptırdınız mi nerede yaptırdınız? Devlet hastanesi mi önerirsiniz? Ben çok kararsızım
 
Kızlar merhaba ayrıntılı Usg yaptırdınız mi nerede yaptırdınız? Devlet hastanesi mi önerirsiniz? Ben çok kararsızım
Ben p. Tesi gidicem. Devlet hastanesinde sıra olmadığı için fakültede araştırma hastanesine yönlendirdiler. Gidenler yaklaşık 20 dk doktorun muayne ettiğini ve cdye kaydetip verdiğini söyledi. Bende merak edip bekliyorum. Özellere gidenlerde var. Ben 122 lira ödeyeceğim.
 
Her bebegin yapisi farkli iste ne olacaklarida belli olmuyo :) benimki üc gun hareketliyse 2 gün sessizdir ama ben konstugmda sevdigimde tepki verir bi sekilde. Hic ilgilenmezsem yogunsam asla hareket etmiyor. Ama hareket etmiyo diyede minicik bebege uyusuk olacak demek ne kadar yanlis bi tutum ben cok sinirleniyorum ya.
 
yaa tabikide her bebegin bunyesi o kadar farklikii tabiki icerde illa hareket ediyordu ama henuz kucuk oldugu icin yaxa biz bazen coj hareketli oldugumuz icin kacirabiliyorjz hareketlerini ayaktayken bende cok cok cok hissetmiyorum meselaa ama oturim yada yatimm sanki hic durmuyormhs gibi geliyor :)
 
Aa bizimkide hareketsiz demekki sevilmeyi okşanmayı sevecek bunu okumak benide rahatlattı teşekkür ederim canım
Rica ederim canim. Ben ailemin yanina geldim 1 haftaligina yogunluktan bebekle fazla ilgilenmedim. Normalde evdeyken yalnzm zaten surekli karnimi severek konusuyorum. Ama ailemin yanina gelince cok aklima gelmedi herkesin kendi annesi :))) asla hareket etmedi 2 gün boyunca. En son doktora gidicektim cok endiselendim. Sonra gece yatarken sevdim oksamdim konustum endiseleniyorum iyi oldugunu bilmek istiyorum fln dedim elimin oldugu yere gelip tekmelemeye basladi :) dünde yanimiza babasi geldi 1 haftadir ayrilar sevmeye basladi karnimi onada tepki verdi. Cocugum sevgiye ac :))
 
Benimki vur kac yapar genelde azicik severim gelir iki vurur sonra gider :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…