Sizin ailede de şeker hastalığı var mı? Benim annem ve teyzelerimde var. Ondan korkuyorum ve yaptırmak istiyorum. Doktorumda profesör ve o da yaptır dedi tv de duyduğuna bakma dedi. Annemde olmasa yine yaptırmazdım ama işte. peki şeker çıkınca ilaç veriyorlar mı?ben yaptıracağım bu konuda tereddütüm yok
Canim her bebegin karakteri ana rahminde belirllenirmis ben bi yerde okumustum. Ana rahminde bebekler 3 e ayrilirmis 1.si görsel bebekler ultrasonda poz verenler, 2.si duyussal bebekler anne babasinin sesini duyunca hareketlenen kipir kipir olan bebekler, 3.sü dokunsal bebekler ( benimki bu gruba dahil) cok fazla hareket etmeyen surekli annesinn karnnda oksanmayi bekleyen bebeklermis. Ben 22+5 hamileyim benim bebegimde cok hareketli degil. böyle bebekler dogunca daha sevgi dolu surekli anneyle temas halinde olmaktan hoslanan daha cabuk konusan iletisimi cok kuvvetli uyumlu ve uslu olurmus. Daha cok ozellik vardida unuttm simdi. Bende uzuluyodum bebegim hareketsiz diye ama bunu okuyunca rahatladim dogrudur insallah :) hepsinin ayri ayri güzellikleri var. Allah saglikli hayirli evlat versin herkes konusur. Ben kimseyi konusturmuyorum valla benim bebegim saglikli olsunda varsin karnmda uyusun oynamasin.
Aa bizimkide hareketsiz demekki sevilmeyi okşanmayı sevecekCanim her bebegin karakteri ana rahminde belirllenirmis ben bi yerde okumustum. Ana rahminde bebekler 3 e ayrilirmis 1.si görsel bebekler ultrasonda poz verenler, 2.si duyussal bebekler anne babasinin sesini duyunca hareketlenen kipir kipir olan bebekler, 3.sü dokunsal bebekler ( benimki bu gruba dahil) cok fazla hareket etmeyen surekli annesinn karnnda oksanmayi bekleyen bebeklermis. Ben 22+5 hamileyim benim bebegimde cok hareketli degil. böyle bebekler dogunca daha sevgi dolu surekli anneyle temas halinde olmaktan hoslanan daha cabuk konusan iletisimi cok kuvvetli uyumlu ve uslu olurmus. Daha cok ozellik vardida unuttm simdi. Bende uzuluyodum bebegim hareketsiz diye ama bunu okuyunca rahatladim dogrudur insallah :) hepsinin ayri ayri güzellikleri var. Allah saglikli hayirli evlat versin herkes konusur. Ben kimseyi konusturmuyorum valla benim bebegim saglikli olsunda varsin karnmda uyusun oynamasin.
Sizin ailede de şeker hastalığı var mı? Benim annem ve teyzelerimde var. Ondan korkuyorum ve yaptırmak istiyorum. Doktorumda profesör ve o da yaptır dedi tv de duyduğuna bakma dedi. Annemde olmasa yine yaptırmazdım ama işte. peki şeker çıkınca ilaç veriyorlar mı?
Evet doğru canım amin ama annenin ve bebeğin beslenmesi için sağlıklı yemek şart ee mide bu durumdayken sırf yemek yemek için yiyiyorum. Şöyle iştahla yemek yiyip miss gibi ohh be karnım doydu demeyi özledimAyy inşallah canım ama şu varki biri bitiyo biri başlıyo dertlerin Rabbim dermansız dert vermesin
yaaa zaten 50 gram seker iceren sulu bi icecek veriyorlar yani ailede olmasa bile bizde olabilir seker hastaligi eee 50 gramda zaten yedigimiz 2 dilim baklavada bile o kadar glikoz varr arkadasin doktorunun dedigi gibi biri tvde cikip boyle aciklama yaptigi icin cogumuzda inandik acikcasi ama arastirip gordugum kadariyla bu seker yuklemesinin hicbir zarari yok suan suan yedigimiz meyveler bile 50 yil onceki meyve tadi yok ilacsiz organik bi meyve sebze yok organik demek etrafindan hicc araba falan gecilmeyen bir tarla bocek gelmesin diyee ilac atilmayan bir tarla demek ulkemizdede bu kriterleri saglayan bir tarla olmadigi icin :) yedigimiz ictigimiz hersey ilacli :) bi 50 gram sekercigin bunlarin yaninda bebegimize bisey bisey yapacagini dusunmuyrium :)Canim bizde anneannem ve teyzemde var. Babamda da baslamis sanirim tam bilmiyorum. Bende isterse doktor yaptiririm sadece icilecek seyi icemezsem diye korkuyorum ama aromalilari fln varmis sanirim. Bilmiyorum. Ben suan dikkat ediyorum meyve tatli dozunda yiyorum ekmegi azalttim. Doktor yaptir derse yaptiririm riske atmak istemem
Her yemek sonrasi izdirap. Yerken bi sekilde yiyorum ama sonrasinda cektigimi ben bilirim. Oglumda bu zamanda benim de gecmisti. Her hamilelik farkli oluyornus gercekten. Ilk hamililegimde 16. Haftada hissediyordum. Hareketlerini cok hareketliydi. 29. Hafta bitti bunda nadir. Hissediyorum. Oglum o kadar harekete sakin bi bebek oldu kiz tam tersimi olacak die korkmuo degilimEvet doğru canım amin ama annenin ve bebeğin beslenmesi için sağlıklı yemek şart ee mide bu durumdayken sırf yemek yemek için yiyiyorum. Şöyle iştahla yemek yiyip miss gibi ohh be karnım doydu demeyi özledimyemek eşittir hayatmış meğer:)
KIZLAR BEBİŞLERİNİZE HAZIRLIK YAPMAYA BAŞLADINIZMI BAKALIM
benim mide tarafimda sert canim zaten ben kilo aldigimdada midem ve gobegim hemen birlesir oyle yapiya shibim :) ama persembe gunh doktor mide trafimda ayaklarinin oldugunu soyledii yni bebek artik norml dogum pozisyonuna gecmis dddi bazende kafasi yukariya geliyor demekki diye dusundum ben :)
Ben p. Tesi gidicem. Devlet hastanesinde sıra olmadığı için fakültede araştırma hastanesine yönlendirdiler. Gidenler yaklaşık 20 dk doktorun muayne ettiğini ve cdye kaydetip verdiğini söyledi. Bende merak edip bekliyorum. Özellere gidenlerde var. Ben 122 lira ödeyeceğim.Kızlar merhaba ayrıntılı Usg yaptırdınız mi nerede yaptırdınız? Devlet hastanesi mi önerirsiniz? Ben çok kararsızım
bende bu konuda cok kararsızım özel hastane pahalı devlet hastanesinde renkli verilmiyoKızlar merhaba ayrıntılı Usg yaptırdınız mi nerede yaptırdınız? Devlet hastanesi mi önerirsiniz? Ben çok kararsızım
tesekkürler canım eline saglıkCiciler için ayrı bir konu açtım canım ilk mesajda linkini paylaştım
Her bebegin yapisi farkli iste ne olacaklarida belli olmuyo :) benimki üc gun hareketliyse 2 gün sessizdir ama ben konstugmda sevdigimde tepki verir bi sekilde. Hic ilgilenmezsem yogunsam asla hareket etmiyor. Ama hareket etmiyo diyede minicik bebege uyusuk olacak demek ne kadar yanlis bi tutum ben cok sinirleniyorum ya.benim bebegim seslere tepki veren bi bebek oksanmaktan hic hoslanmiyorr :) sadece farkettikki esim dokununca hic himildamiyir ama esim arada gelip gobegimi opuyor ve konusuyir o zaman hareketleniyor sahsen opulmekten cok hoslandigini dusunuyirhz :) ama hareketsiz bebeklerin dogduktan sonra daha hareketli oldugunu duydum halam kendi kizinda hic hareket hissetmemiss ama ciktiginda ciktiginda felaketmiss :)
İnsallah canim önce saglikli olsunlar sonra mutlu huzurlu bebekler olsunlar bizde yiyelim onlari :)Ayy insallah canim. Hepimizin bebegi akilli uslu ne istedigini bilen guler yuzlu mutlu bebekler olur insallah
canin benimkide bigun cok ffazla hareket ediyor bigub daha azz keyiflerine gore yani :)Aynen herkes büyüdüğü için normal diyor da işte acemilik başa belaama 2 3 gündür hareketi de az geçen günlere göre
yaa tabikide her bebegin bunyesi o kadar farklikii tabiki icerde illa hareket ediyordu ama henuz kucuk oldugu icin yaxa biz bazen coj hareketli oldugumuz icin kacirabiliyorjz hareketlerini ayaktayken bende cok cok cok hissetmiyorum meselaa ama oturim yada yatimm sanki hic durmuyormhs gibi geliyor :)Her bebegin yapisi farkli iste ne olacaklarida belli olmuyo :) benimki üc gun hareketliyse 2 gün sessizdir ama ben konstugmda sevdigimde tepki verir bi sekilde. Hic ilgilenmezsem yogunsam asla hareket etmiyor. Ama hareket etmiyo diyede minicik bebege uyusuk olacak demek ne kadar yanlis bi tutum ben cok sinirleniyorum ya.
Rica ederim canim. Ben ailemin yanina geldim 1 haftaligina yogunluktan bebekle fazla ilgilenmedim. Normalde evdeyken yalnzm zaten surekli karnimi severek konusuyorum. Ama ailemin yanina gelince cok aklima gelmedi herkesin kendi annesi :))) asla hareket etmedi 2 gün boyunca. En son doktora gidicektim cok endiselendim. Sonra gece yatarken sevdim oksamdim konustum endiseleniyorum iyi oldugunu bilmek istiyorum fln dedim elimin oldugu yere gelip tekmelemeye basladi :) dünde yanimiza babasi geldi 1 haftadir ayrilar sevmeye basladi karnimi onada tepki verdi. Cocugum sevgiye ac :))Aa bizimkide hareketsiz demekki sevilmeyi okşanmayı sevecekbunu okumak benide rahatlattı teşekkür ederim canım
Benimki vur kac yapar genelde azicik severim gelir iki vurur sonra gider :))yaa tabikide her bebegin bunyesi o kadar farklikii tabiki icerde illa hareket ediyordu ama henuz kucuk oldugu icin yaxa biz bazen coj hareketli oldugumuz icin kacirabiliyorjz hareketlerini ayaktayken bende cok cok cok hissetmiyorum meselaa ama oturim yada yatimm sanki hic durmuyormhs gibi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?