2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah razı olsun canım. Allah hepimizé güç kuvvet versin inşallah.

Teşekkür ederim inşallah ya, sağ salim kucağımıza alsak, bütün dertleri unutcaz. Çok yoruldun demi artık :) Hepimiz yarıladık sayılır, bi bu kadar daha dayancaz
İnşallah sağ salim gelsinlerde canım. Evet yoruldum canım bu hafta biraz hareketli geçti küçük kızımın wc eğitimi bide koşarken düştü kaşının üstü açıldı dikiş atıldı canımdan can gitti

Ben bugun bisey hissettim icimde hanimlar yani tam emin degildim sag tarata kemik hizasinda boyle batma itme gibi biseydi sanirim. Basta kasik agrisi diye dusundum ama anlik 3 kez oldu bu. Ay heyecan yaptim daha kimseye diyemedim. Oyle kelebek gibi fln degildi itme seklindeydi derinlerde.

Benim bulantim yok ama mide yanginim cok canim. Agzima gelip gelip gittigi cok oluyo. Doktorum ilacta vermedi dikkat ediyorum ama yine de gece gunduz yaniyo

Oyy geçmiş olsun. Tırnakları kırılsa için gider de ne kadar sakınsan da oluyor işte

Aa oyle mi tatlim nerde egitim aldin.
Cok sevindim iyi olmaniza.oluyo oyle arada patliyo insan.rica ederim canim

Ay artik insallah bir an once gonlune gore hastane doktor bulursun ya

Benim bulantim yok ama mide yanginim cok canim. Agzima gelip gelip gittigi cok oluyo. Doktorum ilacta vermedi dikkat ediyorum ama yine de gece gunduz yaniyo

Benim özellikle geceleri yatarken oluyor mide yanmam sanki boğazımı bişey kızdırıyor gibi oluyor. Soğuk süt biraz rahatlatıyor canım denedin mi

iyi haftasonları arkadaşlar. nasılsınız? bir şey danışacaktım yine size. ara sıra karnım taş gibi oluyor. nefes almakta bile zorlanıyorum gerim gerim geriliyor karnım. normal mi? ilk gebeliğim tecrübesizim.

pit pit diye vurmustur canim :) ben kelebek ucmasi falan hissetmedim pitpitlardan tekmelere gectik biz :)

benim doktorum rennie vermisti bana onu iciyorum arada cok yanarsa midem ama gunde 2 tane soda icersen cok faydasi oluyorr

Benim özellikle geceleri yatarken oluyor mide yanmam sanki boğazımı bişey kızdırıyor gibi oluyor. Soğuk süt biraz rahatlatıyor canım denedin mi

Hicbisey denemedim canim. Ben genelde en gec 8de yemeyi birakiyorum 9da ise icmeyi. Gece 12 1 gibide uyuyorum. Hatta yemekten sonra 2saat uzanmamaya dikkatte ediyorum ama yok yani. Onceden de sikintiliydi midem zaten simdi bi ilac alamamak cok zor geliyo. Baharat aci agir seyler tuketmiyorum zaten. Ama gittikce articak dedi doktor bana. Bebek yukari ciktigi icin mideye baski artiyormus

pit pit diye vurmustur canim :) ben kelebek ucmasi falan hissetmedim pitpitlardan tekmelere gectik biz :)
Ohh ne guzel darisi basimiza :)
benim doktorum rennie vermisti bana onu iciyorum arada cok yanarsa midem ama gunde 2 tane soda icersen cok faydasi oluyorr

Yok canim sodayi denedim bi ise yaramiyo. Ben onceden lansor kullaniyodum bana etkili gelen tek ilactir kendisi. Doktorda hic ilac vermedi. Yeni yayinlanan makalelerde mide ilaclari bebekte astim hastaligina sebep olabiliyormus. Daha kucuk biraz idare et dedi. Ileri aylarda vercek sanirim ilac

hadi yaa benimki otomatige bagliyor resmenn :) gece yatarken ve sabah uyandigimda ne gece uyutuyor ne sabah erkenden uyaniyor cocuuumn
İste her bebek kendine özgü oluyor ayni haftalarda iki bebek ne kadar farklilar :) bizimkilerin tek ortak noktalari maden suyu icince harekete gecmeleri sanirim

Evet 6. Aydan sonra pulcet vermisti bana resmen dunyam aydinlanmisti...insallah cok artmaz yanman.ya bi ara diyodumki normal hayatima tekrar donebilcekmiyim bu yakar bu yakar mi acaba demeden yemek yiyebilcekmiyim derdim..

benim doktorumda anne psikooji iyiyse bebekte iyidir diyor :) gaviscon rennie genelde her gebeye veriliyor oyle olsaydi cogu doktor vermezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…