Allah razı olsun canım. Allah hepimizé güç kuvvet versin inşallah.Tahmin edebiliyorum ne kadar yoğun olduğunu canım, ben tek çocukla hamilelikte zorlanıyorum Allah sana kat kat güç kuvvet versinuzun süre gelmeyince endişelendim arada uğra habersiz bırakma bizi inşallah :)
Biz iyiyiz çok şükür biri karnimda biri kucağımda büyüyor yaramazlar
hadi yaa benimki otomatige bagliyor resmenn :) gece yatarken ve sabah uyandigimda ne gece uyutuyor ne sabah erkenden uyaniyor cocuuumnBenimki vur kac yapar genelde azicik severim gelir iki vurur sonra gider :))
İnşallah sağ salim gelsinlerde canım. Evet yoruldum canım bu hafta biraz hareketli geçti küçük kızımın wc eğitimi bide koşarken düştü kaşının üstü açıldı dikiş atıldı canımdan can gittiTeşekkür ederim inşallah ya, sağ salim kucağımıza alsak, bütün dertleri unutcaz. Çok yoruldun demi artık :) Hepimiz yarıladık sayılır, bi bu kadar daha dayancaz
Evet doğru canım amin ama annenin ve bebeğin beslenmesi için sağlıklı yemek şart ee mide bu durumdayken sırf yemek yemek için yiyiyorum. Şöyle iştahla yemek yiyip miss gibi ohh be karnım doydu demeyi özledimyemek eşittir hayatmış meğer:)
Oyy geçmiş olsun. Tırnakları kırılsa için gider de ne kadar sakınsan da oluyor işteİnşallah sağ salim gelsinlerde canım. Evet yoruldum canım bu hafta biraz hareketli geçti küçük kızımın wc eğitimi bide koşarken düştü kaşının üstü açıldı dikiş atıldı canımdan can gitti
Aa oyle mi tatlim nerde egitim aldin.Sağol tatlım . Evet malesef bu gecırdıgımız gunlerdeki süreçten dolayı bende cok koru hıssedıyorum ve cok uzgunum . Tartısma cıkan gunu belkide hıc unutamıcam . Enes bı tarafta ağlıyo esımle bız bı tarafta bağrınıyoruz filan :/ ama o gunden sonra esım artık daha sabırlı oluyo ona 2 yas sendromunuda anlattım ki ben uyku teknologuyum bebekler için . Bu yuzdende doğumdan ıtıbaren tüm ataklar vs herşeyi bılıyoruz . Bıraz daha detaylı sekılde anlattım en zorlandıgı surec olacagını soledım . Yanı aslında esım ole bı ınsanki kahvaltımı yatagıma getırır ewı siler süpürür benden iyi temızler valla ne aldıgıma karısır ne bıseye . O kadar ıyıdır ama bıraz fazla sınırlı malesef bı anda parlamaları var ve bıraz da sabırsız tabı. Çocuk ağlamasın mızmızlanmasın düşmesin yapma denılen bıseyden hemen vazgecsın yapmasın filan ıstıyo. O daha bebek yapma dedıgınde nasıl bı anda vazgecmesını beklıyosun dıorum . Bıraz sabırlı ol bırak tehlıkelı bısey değilse yapsın sen ona yuklendıkce yapıcak o an bıraksada yenıden yapıck usteleme gormezden gel dıyorum. Neyse 2 gundur daha ıyı akşamlar gecırıyoruz dun kovasını fılanda al gıdın parka kumla parkla oynasın dedım guzelce oynayıp geldıler.
Ay artik insallah bir an once gonlune gore hastane doktor bulursun yaanladım canım olabilir olsun hareketlerini hissedebilmekte güzel ister dirsek olsun ister eli kolu
bende daha minicik ya o minnacık dokunuş ayaklarıdır diyodum.
inşallah yarın gittiğim doktordan da hastaneden de memnun kalırım, 3 hafta oldu bebişi görmeyeli
Benim bulantim yok ama mide yanginim cok canim. Agzima gelip gelip gittigi cok oluyo. Doktorum ilacta vermedi dikkat ediyorum ama yine de gece gunduz yaniyo
pit pit diye vurmustur canim :) ben kelebek ucmasi falan hissetmedim pitpitlardan tekmelere gectik biz :)Ben bugun bisey hissettim icimde hanimlaryani tam emin degildim sag tarata kemik hizasinda boyle batma itme gibi biseydi sanirim. Basta kasik agrisi diye dusundum ama anlik 3 kez oldu bu. Ay heyecan yaptim daha kimseye diyemedim. Oyle kelebek gibi fln degildi itme seklindeydi derinlerde.
benim doktorum rennie vermisti bana onu iciyorum arada cok yanarsa midem ama gunde 2 tane soda icersen cok faydasi oluyorrBenim bulantim yok ama mide yanginim cok canim. Agzima gelip gelip gittigi cok oluyo. Doktorum ilacta vermedi dikkat ediyorum ama yine de gece gunduz yaniyo
Benim özellikle geceleri yatarken oluyor mide yanmam sanki boğazımı bişey kızdırıyor gibi oluyor. Soğuk süt biraz rahatlatıyor canım denedin mi
Ohh ne guzel darisi basimiza :)pit pit diye vurmustur canim :) ben kelebek ucmasi falan hissetmedim pitpitlardan tekmelere gectik biz :)
benim doktorum rennie vermisti bana onu iciyorum arada cok yanarsa midem ama gunde 2 tane soda icersen cok faydasi oluyorr
İste her bebek kendine özgü oluyor ayni haftalarda iki bebek ne kadar farklilar :) bizimkilerin tek ortak noktalari maden suyu icince harekete gecmeleri sanirimhadi yaa benimki otomatige bagliyor resmenn :) gece yatarken ve sabah uyandigimda ne gece uyutuyor ne sabah erkenden uyaniyor cocuuumn
Ben hiç yaşamadım ama kasılmayı öyle anlatıyorlar.iyi haftasonları arkadaşlar. nasılsınız? bir şey danışacaktım yine size. ara sıra karnım taş gibi oluyor. nefes almakta bile zorlanıyorum gerim gerim geriliyor karnım. normal mi? ilk gebeliğim tecrübesizim.
kötü bir şey miBen hiç yaşamadım ama kasılmayı öyle anlatıyorlar.
Evet 6. Aydan sonra pulcet vermisti bana resmen dunyam aydinlanmisti...insallah cok artmaz yanman.ya bi ara diyodumki normal hayatima tekrar donebilcekmiyim bu yakar bu yakar mi acaba demeden yemek yiyebilcekmiyim derdim..Ohh ne guzel darisi basimiza :)
Yok canim sodayi denedim bi ise yaramiyo. Ben onceden lansor kullaniyodum bana etkili gelen tek ilactir kendisi. Doktorda hic ilac vermedi. Yeni yayinlanan makalelerde mide ilaclari bebekte astim hastaligina sebep olabiliyormus. Daha kucuk biraz idare et dedi. Ileri aylarda vercek sanirim ilac
benim doktorumda anne psikooji iyiyse bebekte iyidir diyor :) gaviscon rennie genelde her gebeye veriliyor oyle olsaydi cogu doktor vermezdiOhh ne guzel darisi basimiza :)
Yok canim sodayi denedim bi ise yaramiyo. Ben onceden lansor kullaniyodum bana etkili gelen tek ilactir kendisi. Doktorda hic ilac vermedi. Yeni yayinlanan makalelerde mide ilaclari bebekte astim hastaligina sebep olabiliyormus. Daha kucuk biraz idare et dedi. Ileri aylarda vercek sanirim ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?