- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Canım ben bilmiyorum ama ablam doğum kasılmasını öyle anlatıyordu sanki.. İstersen bir doktora görün. Önemli bir şey değilse de aklın kalmaz gidersen. Düzenli mi geliyor peki, dakika tuttun mu hiçiyi haftasonları arkadaşlar. nasılsınız? bir şey danışacaktım yine size. ara sıra karnım taş gibi oluyor. nefes almakta bile zorlanıyorum gerim gerim geriliyor karnım. normal mi? ilk gebeliğim tecrübesizim.
kesinlikle canim seninkide maden suynda hareket ediyordu evetfİste her bebek kendine özgü oluyor ayni haftalarda iki bebek ne kadar farklilar :) bizimkilerin tek ortak noktalari maden suyu icince harekete gecmeleri sanirim
ara sira demissin canim mesela yemekten sonrami uzun sure oturuncami yada yatarkende oluyyormu benimde arada tas gibi oluyor eger uzun sure oturarsam oyle oluyor mesela yada yemek yedikten sonra ayakta uzun kaldiysamiyi haftasonları arkadaşlar. nasılsınız? bir şey danışacaktım yine size. ara sıra karnım taş gibi oluyor. nefes almakta bile zorlanıyorum gerim gerim geriliyor karnım. normal mi? ilk gebeliğim tecrübesizim.
ben hastane cikisi almadim ama e bebegin beyaz zibinlarindan aliyorjm icine giydirmek icin bence kumasi kumasi falan cok iyiE bebekte zıbınlar hastane çıkışları indirimde alan var mı? Tavsiye eder misiniz? Bir de alış veriş topiği açsak alış veriş konusu tek bir başlıkta olsa nasıl olur?Emira SY
Şimdi o beyazlar 7 lira alanlar var ama anlamıyorum kalitesinden. Ben de alayım o zaman bir kaç adet. Teşekkür ederimben hastane cikisi almadim ama e bebegin beyaz zibinlarindan aliyorjm icine giydirmek icin bence kumasi kumasi falan cok iyi
valla su içmediğimde çok hissediyorum. tam bir sebebi de yok aslında. daha dün doktora gittim. bunu sormadım ama erken doğum konusu açıldı. doktorum senin erken doğum riskin yok dedi. ama güvenemiyorum.ara sira demissin canim mesela yemekten sonrami uzun sure oturuncami yada yatarkende oluyyormu benimde arada tas gibi oluyor eger uzun sure oturarsam oyle oluyor mesela yada yemek yedikten sonra ayakta uzun kaldiysam
mesela bir saattir belki de taş gibi.Canım ben bilmiyorum ama ablam doğum kasılmasını öyle anlatıyordu sanki.. İstersen bir doktora görün. Önemli bir şey değilse de aklın kalmaz gidersen. Düzenli mi geliyor peki, dakika tuttun mu hiç
Evet 6. Aydan sonra pulcet vermisti bana resmen dunyam aydinlanmisti...insallah cok artmaz yanman.ya bi ara diyodumki normal hayatima tekrar donebilcekmiyim bu yakar bu yakar mi acaba demeden yemek yiyebilcekmiyim derdim..
benim doktorumda anne psikooji iyiyse bebekte iyidir diyor :) gaviscon rennie genelde her gebeye veriliyor oyle olsaydi cogu doktor vermezdi
Suan ben oyleyim iste. En hafif sey bile yakiyo valla. Banada verir insallah bu ay bir ilac.
Veriliyo tabi zarari yoktur belkide ama riske girmeyi istemiyo doktorum. Ne kadar az ilac o kadar iyi diyo oyle olunca da kafama gore alip kullanamiyorum
ozmn bol bol su icc canim doktoru ara sor istiyorsanvalla su içmediğimde çok hissediyorum. tam bir sebebi de yok aslında. daha dün doktora gittim. bunu sormadım ama erken doğum konusu açıldı. doktorum senin erken doğum riskin yok dedi. ama güvenemiyorum.
7 liraysa phli canimm gecen hfta 5 liraya almistim bn hmden5 al 4 ode vardiŞimdi o beyazlar 7 lira alanlar var ama anlamıyorum kalitesinden. Ben de alayım o zaman bir kaç adet. Teşekkür ederim
tabiki oyledirr mesela bnm 2 doktorumda omega 3 vermiyor :) resmn yalvariyorum verin diye yok diyor git balik ye yogurt ye diyor bi tanesi d vitaminibe bile karsi aksam 5 te gunese cik 10 dkika gunesln diyor :) yani bunlari kullanirkende mide ilaci vermemesi ilginc ieldi bnaSuan ben oyleyim iste. En hafif sey bile yakiyo valla. Banada verir insallah bu ay bir ilac.
Veriliyo tabi zarari yoktur belkide ama riske girmeyi istemiyo doktorum. Ne kadar az ilac o kadar iyi diyo oyle olunca da kafama gore alip kullanamiyorum
tabiki oyledirr mesela bnm 2 doktorumda omega 3 vermiyor :) resmn yalvariyorum verin diye yok diyor git balik ye yogurt ye diyor bi tanesi d vitaminibe bile karsi aksam 5 te gunese cik 10 dkika gunesln diyor :) yani bunlari kullanirkende mide ilaci vermemesi ilginc ieldi bna
Hicbisey denemedim canim. Ben genelde en gec 8de yemeyi birakiyorum 9da ise icmeyi. Gece 12 1 gibide uyuyorum. Hatta yemekten sonra 2saat uzanmamaya dikkatte ediyorum ama yok yani. Onceden de sikintiliydi midem zaten simdi bi ilac alamamak cok zor geliyo. Baharat aci agir seyler tuketmiyorum zaten. Ama gittikce articak dedi doktor bana. Bebek yukari ciktigi icin mideye baski artiyormus
Sütü dene bence canım. Ben yatmadan önce az da olsa içiyorum o yangını alıyor.
Arkadaslar hamilelikten burun tıkanıklıgi burun kanaması normal diyolar sizdede yasayaniniz var mi? Ilac kullanmıyorum simdilik ama nefes almakta zorlaniyorum. Bide boğazımda da et parcasi var sanki sesim kısılıyo bazen ama üsütmede ki gibi değil resmen sesim icime kaciyoyasayaniniz var mi bu durumlari yada onerebilceginiz bitkisel bisey var mi ilac almak istemiyorum bebegim icin pazartesi de kontrolum var zaten o zamanda doktora sorcam ama bu gece rahat uyumak istiyorum bel agrisi sıcaklar derken zaten uyuyamiyordum simdi bide bu eklendi hic uyuyamiyorum
Ay gece yatarken mi ictiniz onu acaba yoksa günün herhangi saattlerinde icsekte fayda eder miBen de var. Özellikle burun tıkanıklığı bayadır var. Sabahları kusarsam eğer kanıyor da. Boğazım da birkaç gün kötüydü bal ve ıhlamurla geçirdim şükür. Sen de dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?