2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ben bilmiyorum ama ablam doğum kasılmasını öyle anlatıyordu sanki.. İstersen bir doktora görün. Önemli bir şey değilse de aklın kalmaz gidersen. Düzenli mi geliyor peki, dakika tuttun mu hiç

İste her bebek kendine özgü oluyor ayni haftalarda iki bebek ne kadar farklilar :) bizimkilerin tek ortak noktalari maden suyu icince harekete gecmeleri sanirim
kesinlikle canim seninkide maden suynda hareket ediyordu evetf benimki yerinde durmuyor maden suyusndan snraa

ara sira demissin canim mesela yemekten sonrami uzun sure oturuncami yada yatarkende oluyyormu benimde arada tas gibi oluyor eger uzun sure oturarsam oyle oluyor mesela yada yemek yedikten sonra ayakta uzun kaldiysam

E bebekte zıbınlar hastane çıkışları indirimde alan var mı? Tavsiye eder misiniz? Bir de alış veriş topiği açsak alış veriş konusu tek bir başlıkta olsa nasıl olur? Emira SY
ben hastane cikisi almadim ama e bebegin beyaz zibinlarindan aliyorjm icine giydirmek icin bence kumasi kumasi falan cok iyi

E bebekte zıbınlar hastane çıkışları indirimde alan var mı? Tavsiye eder misiniz? Bir de alış veriş topiği açsak alış veriş konusu tek bir başlıkta olsa nasıl olur? Emira SY
Emira SY alışveriş konusu açtı canım. Bu konunun ilk mesajına da link koymuş, oradan ulaşabilirsin

ara sira demissin canim mesela yemekten sonrami uzun sure oturuncami yada yatarkende oluyyormu benimde arada tas gibi oluyor eger uzun sure oturarsam oyle oluyor mesela yada yemek yedikten sonra ayakta uzun kaldiysam
valla su içmediğimde çok hissediyorum. tam bir sebebi de yok aslında. daha dün doktora gittim. bunu sormadım ama erken doğum konusu açıldı. doktorum senin erken doğum riskin yok dedi. ama güvenemiyorum.

Evet 6. Aydan sonra pulcet vermisti bana resmen dunyam aydinlanmisti...insallah cok artmaz yanman.ya bi ara diyodumki normal hayatima tekrar donebilcekmiyim bu yakar bu yakar mi acaba demeden yemek yiyebilcekmiyim derdim..

Suan ben oyleyim iste. En hafif sey bile yakiyo valla. Banada verir insallah bu ay bir ilac.

benim doktorumda anne psikooji iyiyse bebekte iyidir diyor :) gaviscon rennie genelde her gebeye veriliyor oyle olsaydi cogu doktor vermezdi

Veriliyo tabi zarari yoktur belkide ama riske girmeyi istemiyo doktorum. Ne kadar az ilac o kadar iyi diyo oyle olunca da kafama gore alip kullanamiyorum

Suan ben oyleyim iste. En hafif sey bile yakiyo valla. Banada verir insallah bu ay bir ilac.

Veriliyo tabi zarari yoktur belkide ama riske girmeyi istemiyo doktorum. Ne kadar az ilac o kadar iyi diyo oyle olunca da kafama gore alip kullanamiyorum

Canım ben de yeni rennie ye basladim yanma olunca alıyorum hemen geçiyor

valla su içmediğimde çok hissediyorum. tam bir sebebi de yok aslında. daha dün doktora gittim. bunu sormadım ama erken doğum konusu açıldı. doktorum senin erken doğum riskin yok dedi. ama güvenemiyorum.
ozmn bol bol su icc canim doktoru ara sor istiyorsan

tabiki oyledirr mesela bnm 2 doktorumda omega 3 vermiyor :) resmn yalvariyorum verin diye yok diyor git balik ye yogurt ye diyor bi tanesi d vitaminibe bile karsi aksam 5 te gunese cik 10 dkika gunesln diyor :) yani bunlari kullanirkende mide ilaci vermemesi ilginc ieldi bna

Omegayi banada vermedi beslenmene dikkat et dedi. D vitaminide ben kapaliyim guneslenme imkanim yok diye mecburiyetten verdi. Yoksa hic ilac taraftari degil. Beslenmene dikkat et diyo bide bol su ic diyor. Ama mide yaninca su icemiyosun iste agzina kadar gelip geri yutuyosun o asiti. Cok kotu cidden ama eminim ona gelen her hastaya aynisini yapiyodur. 11inde randevum var bakalim vercek mi. Suan tek sikayetim midem yani

Sütü dene bence canım. Ben yatmadan önce az da olsa içiyorum o yangını alıyor.

Arkadaslar hamilelikten burun tıkanıklıgi burun kanaması normal diyolar sizdede yasayaniniz var mi? Ilac kullanmıyorum simdilik ama nefes almakta zorlaniyorum. Bide boğazımda da et parcasi var sanki sesim kısılıyo bazen ama üsütmede ki gibi değil resmen sesim icime kaciyo yasayaniniz var mi bu durumlari yada onerebilceginiz bitkisel bisey var mi ilac almak istemiyorum bebegim icin pazartesi de kontrolum var zaten o zamanda doktora sorcam ama bu gece rahat uyumak istiyorum bel agrisi sıcaklar derken zaten uyuyamiyordum simdi bide bu eklendi hic uyuyamiyorum

Ben de var. Özellikle burun tıkanıklığı bayadır var. Sabahları kusarsam eğer kanıyor da. Boğazım da birkaç gün kötüydü bal ve ıhlamurla geçirdim şükür. Sen de dene istersen.

Ben de var. Özellikle burun tıkanıklığı bayadır var. Sabahları kusarsam eğer kanıyor da. Boğazım da birkaç gün kötüydü bal ve ıhlamurla geçirdim şükür. Sen de dene istersen.
Ay gece yatarken mi ictiniz onu acaba yoksa günün herhangi saattlerinde icsekte fayda eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…