Dönem dönem Bendede çok oluyor. Okyanus suyu aldım onu kullanıyorum. Burun bandı kullanıyorum ve 2 yastıkla yatıyorum azcık iyi geliyor ama çok zor gerçekten. Bendede aşırı mide yanması oluyor neredeyse sürekli. Gaviscon bile işe yaramıyorArkadaslar hamilelikten burun tıkanıklıgi burun kanaması normal diyolar sizdede yasayaniniz var mi? Ilac kullanmıyorum simdilik ama nefes almakta zorlaniyorum. Bide boğazımda da et parcasi var sanki sesim kısılıyo bazen ama üsütmede ki gibi değil resmen sesim icime kaciyoyasayaniniz var mi bu durumlari yada onerebilceginiz bitkisel bisey var mi ilac almak istemiyorum bebegim icin pazartesi de kontrolum var zaten o zamanda doktora sorcam ama bu gece rahat uyumak istiyorum bel agrisi sıcaklar derken zaten uyuyamiyordum simdi bide bu eklendi hic uyuyamiyorum
Ay gece yatarken mi ictiniz onu acaba yoksa günün herhangi saattlerinde icsekte fayda eder mi
E bebekte zıbınlar hastane çıkışları indirimde alan var mı? Tavsiye eder misiniz? Bir de alış veriş topiği açsak alış veriş konusu tek bir başlıkta olsa nasıl olur?Emira SY
mesela bir saattir belki de taş gibi.
Senin ki baya büyükmüş ama canım, ben onla konuşurken garip oluyorum bir iki kelime söyleyip resmen utanıyorumRica ederim canim. Ben ailemin yanina geldim 1 haftaligina yogunluktan bebekle fazla ilgilenmedim. Normalde evdeyken yalnzm zaten surekli karnimi severek konusuyorum. Ama ailemin yanina gelince cok aklima gelmedi herkesin kendi annesi :))) asla hareket etmedi 2 gün boyunca. En son doktora gidicektim cok endiselendim. Sonra gece yatarken sevdim oksamdim konustum endiseleniyorum iyi oldugunu bilmek istiyorum fln dedim elimin oldugu yere gelip tekmelemeye basladi :) dünde yanimiza babasi geldi 1 haftadir ayrilar sevmeye basladi karnimi onada tepki verdi. Cocugum sevgiye ac :))
Amin canım aminn inşallah. Yarın belli olacak bakalımAy artik insallah bir an once gonlune gore hastane doktor bulursun ya
Canım ona gebelik riniti diyolar. Bi ara bende de aynısı oldu. Okyanus suyu aldım dünya para verip hiç ama hiç fayda etmedi öyle duruyo dolapta. 2 yastıkla yatıyorum bende. Benimki 2 3 hafta sürdü sonra kendiliğinden geçti. İnşallah seninkide geçerArkadaslar hamilelikten burun tıkanıklıgi burun kanaması normal diyolar sizdede yasayaniniz var mi? Ilac kullanmıyorum simdilik ama nefes almakta zorlaniyorum. Bide boğazımda da et parcasi var sanki sesim kısılıyo bazen ama üsütmede ki gibi değil resmen sesim icime kaciyoyasayaniniz var mi bu durumlari yada onerebilceginiz bitkisel bisey var mi ilac almak istemiyorum bebegim icin pazartesi de kontrolum var zaten o zamanda doktora sorcam ama bu gece rahat uyumak istiyorum bel agrisi sıcaklar derken zaten uyuyamiyordum simdi bide bu eklendi hic uyuyamiyorum
Ubider uyku bilimlerinden cnm . Evet gercekten patlama oldu . Ama olması gerekıyomus ıyıye gıdebılmek içinAa oyle mi tatlim nerde egitim aldin.
Cok sevindim iyi olmaniza.oluyo oyle arada patliyo insan.rica ederim canim
İstanbulda misin ? Cerrahpasa nin fiyatı oydu diye hatırliyorum çünküBen p. Tesi gidicem. Devlet hastanesinde sıra olmadığı için fakültede araştırma hastanesine yönlendirdiler. Gidenler yaklaşık 20 dk doktorun muayne ettiğini ve cdye kaydetip verdiğini söyledi. Bende merak edip bekliyorum. Özellere gidenlerde var. Ben 122 lira ödeyeceğim.
Evet verilmiyor , baltalimani levent polikliniginde yapıyorlarmis ücretsiz 9 temmuzda randevum var . Eğer memnun kalmazsam bezmialeme gideceğim 240 TL mis bezmialem sanırım.bende bu konuda cok kararsızım özel hastane pahalı devlet hastanesinde renkli verilmiyo
Aynı dertten muzdaribim..midemi yemek borusunu parçalıyorlar sanki öyle hissediyorum. Yediğim çoğu şeyde oluyor Malesef ve gaviscon falan işe yaramıyor. Geçen gün 3 kez içtim yarım saat ara ile bana mısın demedi. Bu böylede gider gibime geliyor doğuma kadar.Omegayi banada vermedi beslenmene dikkat et dedi. D vitaminide ben kapaliyim guneslenme imkanim yok diye mecburiyetten verdi. Yoksa hic ilac taraftari degil. Beslenmene dikkat et diyo bide bol su ic diyor. Ama mide yaninca su icemiyosun iste agzina kadar gelip geri yutuyosun o asiti. Cok kotu cidden ama eminim ona gelen her hastaya aynisini yapiyodur. 11inde randevum var bakalim vercek mi. Suan tek sikayetim midem yani
Ay bende henüz mide yanmalari başlamadı Allah a şükür oda olursa artik sabaha kadar nöbet tutarim heraldeDönem dönem Bendede çok oluyor. Okyanus suyu aldım onu kullanıyorum. Burun bandı kullanıyorum ve 2 yastıkla yatıyorum azcık iyi geliyor ama çok zor gerçekten. Bendede aşırı mide yanması oluyor neredeyse sürekli. Gaviscon bile işe yaramıyor
Ay insallah ya okyanus suyu fayda etmedi mi ay bende doktoruma danisip alicaktiimSenin ki baya büyükmüş ama canım, ben onla konuşurken garip oluyorum bir iki kelime söyleyip resmen utanıyorumdaha babası pek sevmediği için tepki verirmi bilmiyorum ama akşamları sırf üstü yatınca bekliyorum harekrt ediyo :))
Amin canım aminn inşallah. Yarın belli olacak bakalım
Canım ona gebelik riniti diyolar. Bi ara bende de aynısı oldu. Okyanus suyu aldım dünya para verip hiç ama hiç fayda etmedi öyle duruyo dolapta. 2 yastıkla yatıyorum bende. Benimki 2 3 hafta sürdü sonra kendiliğinden geçti. İnşallah seninkide geçer
Okyanus suyu Bi bakıma tuzlu su hiç bir zararı yok burun bandında aynı şekilde. Yalnız bunlar seni mükemmel rahatlığa ulaştırmayacak. Kötünün iyisi Bi rahatlama :) umarım böyle bir mide yanmasını kimse yaşamaz nefesimi kesiyor bazen :)Ay bende henüz mide yanmalari başlamadı Allah a şükür oda olursa artik sabaha kadar nöbet tutarim heraldeokyanus suyunu bende sorucaktim doktoruma eger sakincasi yoksa kullanmaya baslicaktim. Ama burun bandını hic dusunmemistim onu da denim en iyisi
Aminn bulantilarim yeni yeni gecti bide mide yanmasi baslamaz insallah . Burun bandini kesinlikle denicem insallah rahat bi uyurum. Tesekkur ederim onerileriniz icinOkyanus suyu Bi bakıma tuzlu su hiç bir zararı yok burun bandında aynı şekilde. Yalnız bunlar seni mükemmel rahatlığa ulaştırmayacak. Kötünün iyisi Bi rahatlama :) umarım böyle bir mide yanmasını kimse yaşamaz nefesimi kesiyor bazen :)
Sizin ailede de şeker hastalığı var mı? Benim annem ve teyzelerimde var. Ondan korkuyorum ve yaptırmak istiyorum. Doktorumda profesör ve o da yaptır dedi tv de duyduğuna bakma dedi. Annemde olmasa yine yaptırmazdım ama işte. peki şeker çıkınca ilaç veriyorlar mı?
Rica ederim canim. Ben ailemin yanina geldim 1 haftaligina yogunluktan bebekle fazla ilgilenmedim. Normalde evdeyken yalnzm zaten surekli karnimi severek konusuyorum. Ama ailemin yanina gelince cok aklima gelmedi herkesin kendi annesi :))) asla hareket etmedi 2 gün boyunca. En son doktora gidicektim cok endiselendim. Sonra gece yatarken sevdim oksamdim konustum endiseleniyorum iyi oldugunu bilmek istiyorum fln dedim elimin oldugu yere gelip tekmelemeye basladi :) dünde yanimiza babasi geldi 1 haftadir ayrilar sevmeye basladi karnimi onada tepki verdi. Cocugum sevgiye ac :))
Benimkide acıktığımda uxandığımda maşallah hiç yerinde durmuyor kızlar ya bişey sormam dışarıdan eşleriniz hissediyor mu hareketleri?Benimki vur kac yapar genelde azicik severim gelir iki vurur sonra gider :))
hadi yaa benimki otomatige bagliyor resmenn :) gece yatarken ve sabah uyandigimda ne gece uyutuyor ne sabah erkenden uyaniyor cocuuumn
7iyi haftasonları arkadaşlar. nasılsınız? bir şey danışacaktım yine size. ara sıra karnım taş gibi oluyor. nefes almakta bile zorlanıyorum gerim gerim geriliyor karnım. normal mi? ilk gebeliğim tecrübesizim.
Benimkide acıktığımda uxandığımda maşallah hiç yerinde durmuyor kızlar ya bişey sormam dışarıdan eşleriniz hissediyor mu hareketleri?
7
Canım dün ben kontrole gittim . Doktora söyledim sağ taraf taş gibi oluyor ip varda gerim gerim geriliyor sankı dedim. Evet normal çünkü geriliyor dedi bazen çok ağrıyor kalkamıyorum dedim uzun oluyorsa sıkıntı ama bir kaç dakika sürüp geçiyor sa normal dedi
Benimkide acıktığımda uxandığımda maşallah hiç yerinde durmuyor kızlar ya bişey sormam dışarıdan eşleriniz hissediyor mu hareketleri?
Benimki 22+5 te ben 20. Ha
7
Canım dün ben kontrole gittim . Doktora söyledim sağ taraf taş gibi oluyor ip varda gerim gerim geriliyor sankı dedim. Evet normal çünkü geriliyor dedi bazen çok ağrıyor kalkamıyorum dedim uzun oluyorsa sıkıntı ama bir kaç dakika sürüp geçiyor sa normal dedi
Canim benim esim ben hissettgmden beri hissediyor cunku ben emin olana kadar aylar yillar gecti acaba bebekmi gazmi celiskileri icerisndeydim surekliBenimkide acıktığımda uxandığımda maşallah hiç yerinde durmuyor kızlar ya bişey sormam dışarıdan eşleriniz hissediyor mu hareketleri?
7
benim cok nadir belli oluyor disardan esimdisardan esimde 1 2 kez gordu cunku ecunku elini koyunca hareket benim bebis :)Canim benim esim ben hissettgmden beri hissediyor cunku ben emin olana kadar aylar yillar gecti acaba bebekmi gazmi celiskileri icerisndeydim surekliben emin oldugumda zaten artik disari tasiyodu hareketler
Niye utaniyosunki canim ben cok inaniyorum bu zamanlarda bag kurmaya baslaniyor bebekle. Haftalik gelismelerini takip ettm surekli sanirim 17. haftaydi annenin sesini titresimlerden algilamaya basliyor. Bizde benim esim ben hamile kaldigimdan beri eli karnimda sever surekli beni tanisin cocuk der. En güzel simdi sevilir heralde aglama yok huyszluk yokSenin ki baya büyükmüş ama canım, ben onla konuşurken garip oluyorum bir iki kelime söyleyip resmen utanıyorumdaha babası pek sevmediği için tepki verirmi bilmiyorum ama akşamları sırf üstü yatınca bekliyorum harekrt ediyo :))
Amin canım aminn inşallah. Yarın belli olacak bakalım
Canım ona gebelik riniti diyolar. Bi ara bende de aynısı oldu. Okyanus suyu aldım dünya para verip hiç ama hiç fayda etmedi öyle duruyo dolapta. 2 yastıkla yatıyorum bende. Benimki 2 3 hafta sürdü sonra kendiliğinden geçti. İnşallah seninkide geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?