2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dönem dönem Bendede çok oluyor. Okyanus suyu aldım onu kullanıyorum. Burun bandı kullanıyorum ve 2 yastıkla yatıyorum azcık iyi geliyor ama çok zor gerçekten. Bendede aşırı mide yanması oluyor neredeyse sürekli. Gaviscon bile işe yaramıyor

Ay gece yatarken mi ictiniz onu acaba yoksa günün herhangi saattlerinde icsekte fayda eder mi

Balı sabah hemen kalkınca ve gece yatmadan önde birer kaşık şeklinde içtim mutlaka. Ihlamuru da içine bal ve limon koyarak günde 2-3 kupa bardak içtim.

E bebekte zıbınlar hastane çıkışları indirimde alan var mı? Tavsiye eder misiniz? Bir de alış veriş topiği açsak alış veriş konusu tek bir başlıkta olsa nasıl olur? Emira SY

Açtım canım :)
E bebek in ürünleri güzel ama indirime aldanma bazen kandırmaca olabiliyor. Markayı biliyorsan internetten de kontrol et gerçekten indirim var mı diye derim.
mesela bir saattir belki de taş gibi.

Canım eğer ne yaparsan yap geçmeyen bir kasılma varsa mutlaka doktora git. Mesela bazen bebek kendini itiyor veya bir yerde toplaniyor o zaman yatiyorsan atıyorum sağdan sola dönersin o his geçer ama kasılmaysa ne yaparsan yap gecmez...

Senin ki baya büyükmüş ama canım, ben onla konuşurken garip oluyorum bir iki kelime söyleyip resmen utanıyorum daha babası pek sevmediği için tepki verirmi bilmiyorum ama akşamları sırf üstü yatınca bekliyorum harekrt ediyo :))
Ay artik insallah bir an once gonlune gore hastane doktor bulursun ya
Amin canım aminn inşallah. Yarın belli olacak bakalım
Canım ona gebelik riniti diyolar. Bi ara bende de aynısı oldu. Okyanus suyu aldım dünya para verip hiç ama hiç fayda etmedi öyle duruyo dolapta. 2 yastıkla yatıyorum bende. Benimki 2 3 hafta sürdü sonra kendiliğinden geçti. İnşallah seninkide geçer

İstanbulda misin ? Cerrahpasa nin fiyatı oydu diye hatırliyorum çünkü

bende bu konuda cok kararsızım özel hastane pahalı devlet hastanesinde renkli verilmiyo
Evet verilmiyor , baltalimani levent polikliniginde yapıyorlarmis ücretsiz 9 temmuzda randevum var . Eğer memnun kalmazsam bezmialeme gideceğim 240 TL mis bezmialem sanırım.

@rozahak ben haftasonu bez alirken baktim hastane cikislari 60 70 80 lira bide sari etiketliymis dw indirimdeymis...hic indirim filan yok setlerin icinde kullanisli bisey de yok eger onlari diyosan

Aynı dertten muzdaribim..midemi yemek borusunu parçalıyorlar sanki öyle hissediyorum. Yediğim çoğu şeyde oluyor Malesef ve gaviscon falan işe yaramıyor. Geçen gün 3 kez içtim yarım saat ara ile bana mısın demedi. Bu böylede gider gibime geliyor doğuma kadar.

Ay bende henüz mide yanmalari başlamadı Allah a şükür oda olursa artik sabaha kadar nöbet tutarim heralde okyanus suyunu bende sorucaktim doktoruma eger sakincasi yoksa kullanmaya baslicaktim. Ama burun bandını hic dusunmemistim onu da denim en iyisi

Ay insallah ya okyanus suyu fayda etmedi mi ay bende doktoruma danisip alicaktiim
Fayda etmiyosa almim o zaman ben ya iyiki söylediniz zaten su siralar hersey masraf tesekkur ederim

Okyanus suyu Bi bakıma tuzlu su hiç bir zararı yok burun bandında aynı şekilde. Yalnız bunlar seni mükemmel rahatlığa ulaştırmayacak. Kötünün iyisi Bi rahatlama :) umarım böyle bir mide yanmasını kimse yaşamaz nefesimi kesiyor bazen :)

Aminn bulantilarim yeni yeni gecti bide mide yanmasi baslamaz insallah . Burun bandini kesinlikle denicem insallah rahat bi uyurum. Tesekkur ederim onerileriniz icin

Ailede kimsede yok
Şeker çıkınca seviyesine göre diyet ya da insülin veriliyormuş
Ben ekmek, pirinç, makarna tüketiyorum. Eğer hiç şekersiz karatay tarzı yaşasaydım o zaman belki yaptırmazdım
Bir defalığına 1 kutu şekerli içecek içmekten bana da bebeğe de bi zarar geleceğini düşünmüyorum
Eğer şekerim varsa ve fark edilmezse daha büyük sorunlar yaşayabileceğimden kar zarar hesabına bakarak yaptıracağım şeker yüklemesi

Benimki vur kac yapar genelde azicik severim gelir iki vurur sonra gider :))
Benimkide acıktığımda uxandığımda maşallah hiç yerinde durmuyor kızlar ya bişey sormam dışarıdan eşleriniz hissediyor mu hareketleri?

hadi yaa benimki otomatige bagliyor resmenn :) gece yatarken ve sabah uyandigimda ne gece uyutuyor ne sabah erkenden uyaniyor cocuuumn

7
Canım dün ben kontrole gittim . Doktora söyledim sağ taraf taş gibi oluyor ip varda gerim gerim geriliyor sankı dedim. Evet normal çünkü geriliyor dedi bazen çok ağrıyor kalkamıyorum dedim uzun oluyorsa sıkıntı ama bir kaç dakika sürüp geçiyor sa normal dedi

Aslında uğraşsa hisseder ama ne zaman karnıma elini koysa bizimki hareketi kesiyor
Eşim daha anlayamadı yani

Canim benim esim ben hissettgmden beri hissediyor cunku ben emin olana kadar aylar yillar gecti acaba bebekmi gazmi celiskileri icerisndeydim surekli ben emin oldugumda zaten artik disari tasiyodu hareketler

Canim benim esim ben hissettgmden beri hissediyor cunku ben emin olana kadar aylar yillar gecti acaba bebekmi gazmi celiskileri icerisndeydim surekli ben emin oldugumda zaten artik disari tasiyodu hareketler
benim cok nadir belli oluyor disardan esimdisardan esimde 1 2 kez gordu cunku ecunku elini koyunca hareket benim bebis :)

Niye utaniyosunki canim ben cok inaniyorum bu zamanlarda bag kurmaya baslaniyor bebekle. Haftalik gelismelerini takip ettm surekli sanirim 17. haftaydi annenin sesini titresimlerden algilamaya basliyor. Bizde benim esim ben hamile kaldigimdan beri eli karnimda sever surekli beni tanisin cocuk der. En güzel simdi sevilir heralde aglama yok huyszluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…