2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay insallah ya okyanus suyu fayda etmedi mi ay bende doktoruma danisip alicaktiim
Fayda etmiyosa almim o zaman ben ya iyiki söylediniz zaten su siralar hersey masraf tesekkur ederim
Ama şöyle bişey var canım ben normalde grip olduğumda da otrivineden başka burun spreyi iyi gelmezdi. Okyanus suyunun fayda etmiceğini bile bile aldım bi ihtimal ama işe yaramadı. Onun yerine 1 su bardağına 1 çay kaşığından çok az tuz koyup burnuma çektim daha çok faydasını gördüm
Benim eşim benim zorumla seviyo sadece
Bende daha yeni yeni bir iki kelime anca konuşuyorum, zaten işyerinde de sürekli konuşuyorum az da olsa sesimi hissediyodur heralde dimi

Aslında uğraşsa hisseder ama ne zaman karnıma elini koysa bizimki hareketi kesiyor
Eşim daha anlayamadı yani
Evet erken galiba bizim için sanırım dün eşimin eli karnimdaykan cok şiddetli bir vuruş gerçekleştirdi minik hissettin mi dedim hayır dedi sonra elinn olduğu yere bi kaç kere daha vurdu ama anlamadı .

Canim benim esim ben hissettgmden beri hissediyor cunku ben emin olana kadar aylar yillar gecti acaba bebekmi gazmi celiskileri icerisndeydim surekli ben emin oldugumda zaten artik disari tasiyodu hareketler
ne kadarlık şu anda ?

benim cok nadir belli oluyor disardan esimdisardan esimde 1 2 kez gordu cunku ecunku elini koyunca hareket benim bebis :)
Daha var ozaman sabırsızlanıyoruz aslında a:) bir an önce hissetse esimde keşke.

sen konustukca sesin titresiyor ya onu algiliyormus ilerleyen zamanlarda duymaya baslayacak ve diger seslerden ayirt etmeye baslayacak dogdugnda artik senin sesine alismis olacak ne kadar özel bir his degilmi ya sen bebeginlede konus ben instagramda bi anne takip ediyorum kizi cok kucuk yastan beri cok guzel konusuyor bayiliyorum kiza cokta tatli dilli. Onun postunu okumustumda sormuslar nasil boyle akici konusuyo diye karnimdaykende ilk dogdugu zamandan itibarende surekli onunla konustum ne olursa konustum diye yazmisti.

22+5 canim

Canim allah yardimcin olsun .cocuk babadindan destek aldigi iccn yspiyor sanirim bunu agiz birligi yapsaniz esinle oyle yspmaz sanirim.bilmiyorum yegenlerim haricinde cocuk buyutmedim ama gordugum ayni sey

Evet canım aslında konuşmak gerek, ben fırsat bulursam çok yorgun olmazsam ona sesli kitap okuyorum bu aralar ama öyle konuşamıyorum sürekli. Alışırım sanırım ona da yavaş yavaş

Evet canım aslında konuşmak gerek, ben fırsat bulursam çok yorgun olmazsam ona sesli kitap okuyorum bu aralar ama öyle konuşamıyorum sürekli. Alışırım sanırım ona da yavaş yavaş
bende konusupta iste bisey bulamazsam o an ne yaptigimi anlatiyorum müzik dinliyoruz kitap okuyoruz ben calismiyorum isi biraktim o yuzden daha cok vaktim oluyor. harektlerini hissettkce konusursn sende yavas yavas

yemek yiyorum mahvoluy
canım ben anlamıyorum. doktora gidiyorum her şey normal diyor. adam senelerin doktoru erken doğum riskin yok senin dedi. ama kasılıyorum da anlayamıyorum.

Zor gercekten. Bende yemekten sonra iki saat oturuyorum uzanmiyorum. Bi dene istersen bunu bi tik daha iyi oluyo

canım doktorun ege hanım mi?benim doktorum o.

Doktor konusunda ben de bi dikiş tutturamadım sürekli mekan değiştirmekten. Bir de acilden çıkamayınca normal takip hiç olmadı heralde En iyisi tüp bebek doktorum her sonucu her başıma geleni ona aktarıyorum ilaçlarım falan onun kontrolünde o yüzden içim rahat biraz. Mesela progestanı bırak hiç bi işe yaramıyor bu haftadan sonra dedi acildeki doktor. Kendi doktoruma mesaj attım sakın bırakma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…