canim hareket ettiginde esin kulagini karnina dayasin esim oyle yapiyo cok hosuna gidiyo kulagima girdi diyobenim cok nadir belli oluyor disardan esimdisardan esimde 1 2 kez gordu cunku ecunku elini koyunca hareket benim bebis :)
Ama şöyle bişey var canım ben normalde grip olduğumda da otrivineden başka burun spreyi iyi gelmezdi. Okyanus suyunun fayda etmiceğini bile bile aldım bi ihtimal ama işe yaramadı. Onun yerine 1 su bardağına 1 çay kaşığından çok az tuz koyup burnuma çektim daha çok faydasını gördümAy insallah ya okyanus suyu fayda etmedi mi ay bende doktoruma danisip alicaktiim
Fayda etmiyosa almim o zaman ben ya iyiki söylediniz zaten su siralar hersey masraf tesekkur ederim
Benim eşim benim zorumla seviyo sadeceNiye utaniyosunki canim ben cok inaniyorum bu zamanlarda bag kurmaya baslaniyor bebekle. Haftalik gelismelerini takip ettm surekli sanirim 17. haftaydi annenin sesini titresimlerden algilamaya basliyor. Bizde benim esim ben hamile kaldigimdan beri eli karnimda sever surekli beni tanisin cocuk der. En güzel simdi sevilir heralde aglama yok huyszluk yok
Evet erken galiba bizim için sanırım dün eşimin eli karnimdaykan cok şiddetli bir vuruş gerçekleştirdi minikAslında uğraşsa hisseder ama ne zaman karnıma elini koysa bizimki hareketi kesiyor
Eşim daha anlayamadı yani
Canim benim esim ben hissettgmden beri hissediyor cunku ben emin olana kadar aylar yillar gecti acaba bebekmi gazmi celiskileri icerisndeydim surekliben emin oldugumda zaten artik disari tasiyodu hareketler
Daha var ozaman sabırsızlanıyoruz aslında a:) bir an önce hissetse esimde keşke.benim cok nadir belli oluyor disardan esimdisardan esimde 1 2 kez gordu cunku ecunku elini koyunca hareket benim bebis :)
sen konustukca sesin titresiyor ya onu algiliyormus ilerleyen zamanlarda duymaya baslayacak ve diger seslerden ayirt etmeye baslayacak dogdugnda artik senin sesine alismis olacak ne kadar özel bir his degilmi yaAma şöyle bişey var canım ben normalde grip olduğumda da otrivineden başka burun spreyi iyi gelmezdi. Okyanus suyunun fayda etmiceğini bile bile aldım bi ihtimal ama işe yaramadı. Onun yerine 1 su bardağına 1 çay kaşığından çok az tuz koyup burnuma çektim daha çok faydasını gördüm
Benim eşim benim zorumla seviyo sadece
Bende daha yeni yeni bir iki kelime anca konuşuyorum, zaten işyerinde de sürekli konuşuyorum az da olsa sesimi hissediyodur heralde dimi
22+5 canimEvet erken galiba bizim için sanırım dün eşimin eli karnimdaykan cok şiddetli bir vuruş gerçekleştirdi minikhissettin mi dedim hayır dedi sonra elinn olduğu yere bi kaç kere daha vurdu ama anlamadı .
ne kadarlık şu anda ?
Daha var ozaman sabırsızlanıyoruz aslında a:) bir an önce hissetse esimde keşke.
Canim allah yardimcin olsun .cocuk babadindan destek aldigi iccn yspiyor sanirim bunu agiz birligi yapsaniz esinle oyle yspmaz sanirim.bilmiyorum yegenlerim haricinde cocuk buyutmedim ama gordugum ayni seyKasılma oluyo ara ara ama sanırım benim böbrek ilgili bi sorunum var . Yarın kendi dr gitmeye karar verdim . Sağlık ocagında onceki gün kan ıdrar vermıstım ama evın cocugun derdınde. Sonuc ıcın aramayı unuttum . Yarın sonucu mail isteyip gidicem bugun ıkı kere idrar yaparken kasıklardan sol arkaya vuran ve sonrasındada tüm bel ve kasıgı saran bi ağrı yasadım gunduzde doğrulup yuruyemeyeeck kadar zorlayan bi ağrı olmustu gene . Başıma bi işler açılck ama ne bılmıyorum yarın gorucem. Bugunde esimle kavga ettık avazım cıkana kadar bagırttılar benı sonunda . Akşam olunca su cocukla kavgalarından bağrıs çığrışlarından bıktım usandım artık . Her akşam aynı sey oğlumuda pedegoğa goturcem . Akşam olunca babası gelınce başlayan bu mızırtılı hali ve yatana kadar bıtmek bılmeyen ağlamalar sınırler bişeylerinden bıktım artık yoruldum gercektn cekılmez bı hal aldı artık. Ben akşama kadar olmayacak hiç bişeye ızın vermıyorum . Bnden talepde etmıyo musade etmedıgım ıcın bılıyo . O kadar bı mızırtısıda olmuyo uykusunu almadan kalkma işi olmadıgı surece. Kendi kendine girip çıkıyo oynuyo . Yerı gelıyo bazı seylerı oturup anlatıyorm her ne kadar bağırsamda bazı seylerı ınatla devam etme huyu olmasına rağmen en azından yapıyorum. Evet bende sucluyum bagırdığım cok oluyo artık sınırlerım dayanmıyo doğru ama akşam 6:30 oldu mu cocuk babayı goruyo akşam 9:30 10 a kadar uyuyana kadar sürekli bi ağlamaklı hal. Mız mızlık bişeyler yapma yaptırma cabası kapı pence carpma . Akşama kadar yapmadıgı ne varsa sıralıyo resmen hayret ıcınde ızlıyorm yoruldum artık ya . Suan boğazım yanıyo nasıl bağırdıysam artık dişlerim mişlerim kan içinde kaldı : / zaten cektıgım anlamlı anlamsız ağrılar kaç gundur kafamı kurcalıyo nolcagım belirsiz bi hamilelik gecırıyorum bıde bu huzursuz ortam yıprandım ya bende ınsanım :.( akşam olunca bi huzur olur ne bılıyım yemek yenır oynanır gulunur uyunur yok her gun kavga bağrıs ıkısının arasında bağırmadan anlat cocugu itip kakma dedikçe sinir hastası adam laf dinlemiyo ya :/ işte böyle bi kerede ben içimi dökmüş oluyum . Sudan gereksiz sebeplerden cıkan ewımdekı bu huzursuzluklardan gebeliğim nası etkılenıyo bi fikrim yok . Ama hıcde ıyı bı gebelık gecırmıyorum bence boyle stres altında ... erken doğumdan o kadar korkum varki bu sefer neden bılmıyorum. Daha 20. Haftaya gırmedık ödüm kopuyo :/ 34 36 lara bari ulasırsam sağ salim iyidir diyorum ne diyim başka :/
yaaa onu yaptii o zaman hareket ediyor essek sipasii ama benim esim sabirlu degil birazz beklemeyi beceremiyorr :)canim hareket ettiginde esin kulagini karnina dayasin esim oyle yapiyo cok hosuna gidiyo kulagima girdi diyo
senin ayrintilida ne zaman dogum olcagini soyeldilermi canimm22+5 canim
bizden daha hevesliler doguncada insallah bu kadar bakmaya hevesli olurlaryaaa onu yaptii o zaman hareket ediyor essek sipasii ama benim esim sabirlu degil birazz beklemeyi beceremiyorr :)
Evet canım aslında konuşmak gerek, ben fırsat bulursam çok yorgun olmazsam ona sesli kitap okuyorum bu aralar ama öyle konuşamıyorum sürekli. Alışırım sanırım ona da yavaş yavaşsen konustukca sesin titresiyor ya onu algiliyormus ilerleyen zamanlarda duymaya baslayacak ve diger seslerden ayirt etmeye baslayacak dogdugnda artik senin sesine alismis olacak ne kadar özel bir his degilmi yasen bebeginlede konus ben instagramda bi anne takip ediyorum kizi cok kucuk yastan beri cok guzel konusuyor bayiliyorum kiza cokta tatli dilli. Onun postunu okumustumda sormuslar nasil boyle akici konusuyo diye karnimdaykende ilk dogdugu zamandan itibarende surekli onunla konustum ne olursa konustum diye yazmisti.
Evet canim soyledi 30 ekim dedi senin ne zamansenin ayrintilida ne zaman dogum olcagini soyeldilermi canimm
bende konusupta iste bisey bulamazsam o an ne yaptigimi anlatiyorum müzik dinliyoruz kitap okuyoruz ben calismiyorum isi biraktim o yuzden daha cok vaktim oluyor. harektlerini hissettkce konusursn sende yavas yavasEvet canım aslında konuşmak gerek, ben fırsat bulursam çok yorgun olmazsam ona sesli kitap okuyorum bu aralar ama öyle konuşamıyorum sürekli. Alışırım sanırım ona da yavaş yavaş
23 ekim dedi canim bana :) benim bebis 10 gun onden gidiyorr o yuzden sanirimEvet canim soyledi 30 ekim dedi senin ne zaman
Yok ben izmitteyimİstanbulda misin ? Cerrahpasa nin fiyatı oydu diye hatırliyorum çünkü
yemek yiyorum mahvoluyAçtım canım :)
E bebek in ürünleri güzel ama indirime aldanma bazen kandırmaca olabiliyor. Markayı biliyorsan internetten de kontrol et gerçekten indirim var mı diye derim.
Canım eğer ne yaparsan yap geçmeyen bir kasılma varsa mutlaka doktora git. Mesela bazen bebek kendini itiyor veya bir yerde toplaniyor o zaman yatiyorsan atıyorum sağdan sola dönersin o his geçer ama kasılmaysa ne yaparsan yap gecmez...
canım ben anlamıyorum. doktora gidiyorum her şey normal diyor. adam senelerin doktoru erken doğum riskin yok senin dedi. ama kasılıyorum da anlayamıyorum.Benimkide acıktığımda uxandığımda maşallah hiç yerinde durmuyor kızlar ya bişey sormam dışarıdan eşleriniz hissediyor mu hareketleri?
7
Canım dün ben kontrole gittim . Doktora söyledim sağ taraf taş gibi oluyor ip varda gerim gerim geriliyor sankı dedim. Evet normal çünkü geriliyor dedi bazen çok ağrıyor kalkamıyorum dedim uzun oluyorsa sıkıntı ama bir kaç dakika sürüp geçiyor sa normal dedi
Aynı dertten muzdaribim..midemi yemek borusunu parçalıyorlar sanki öyle hissediyorum. Yediğim çoğu şeyde oluyor Malesef ve gaviscon falan işe yaramıyor. Geçen gün 3 kez içtim yarım saat ara ile bana mısın demedi. Bu böylede gider gibime geliyor doğuma kadar.
canım doktorun ege hanım mi?benim doktorum o.Sizin ailede de şeker hastalığı var mı? Benim annem ve teyzelerimde var. Ondan korkuyorum ve yaptırmak istiyorum. Doktorumda profesör ve o da yaptır dedi tv de duyduğuna bakma dedi. Annemde olmasa yine yaptırmazdım ama işte. peki şeker çıkınca ilaç veriyorlar mı?
masallah kuzuya23 ekim dedi canim bana :) benim bebis 10 gun onden gidiyorr o yuzden sanirim
Doktor konusunda ben de bi dikiş tutturamadım sürekli mekan değiştirmekten. Bir de acilden çıkamayınca normal takip hiç olmadı heraldeanladım canım olabilir olsun hareketlerini hissedebilmekte güzel ister dirsek olsun ister eli kolu
bende daha minicik ya o minnacık dokunuş ayaklarıdır diyodum.
inşallah yarın gittiğim doktordan da hastaneden de memnun kalırım, 3 hafta oldu bebişi görmeyeli
amin cnm insaallh yaaamasallah kuzuyabenimki haftasiyla uyumlu. Günlerini saglikla doldurup gelsinler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?