- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Aynen bende öyleyimHer yemek sonrasi izdirap. Yerken bi sekilde yiyorum ama sonrasinda cektigimi ben bilirim. Oglumda bu zamanda benim de gecmisti. Her hamilelik farkli oluyornus gercekten. Ilk hamililegimde 16. Haftada hissediyordum. Hareketlerini cok hareketliydi. 29. Hafta bitti bunda nadir. Hissediyorum. Oglum o kadar harekete sakin bi bebek oldu kiz tam tersimi olacak die korkmuo degilim
Evet bnmde bulantım yok ekşimem var bana da rennie ya da gaviscon kullanabilirsin dedi ama ikisinin tadıda berbat çaresizim bu konudaBenim bulantim yok ama mide yanginim cok canim. Agzima gelip gelip gittigi cok oluyo. Doktorum ilacta vermedi dikkat ediyorum ama yine de gece gunduz yaniyo
Ahh ahh canım ne çektiğini ne hissettiğini yaşayan bilirİnşallah sağ salim gelsinlerde canım. Evet yoruldum canım bu hafta biraz hareketli geçti küçük kızımın wc eğitimi bide koşarken düştü kaşının üstü açıldı dikiş atıldı canımdan can gitti
Kuzum seninle sat aynı ya bizim Bu 10 gün önde gitme durumunu tam olarak ne ölçüsüne göre alıyorlar. Baş çevresi , karın bi sürü şey ölçüyorlar hepsinin ölçüsü başka hafta çıkıyor mesela nasıl anlayacağız ki :) Bana da genel olarak bir hafta büyük söylüyorlar23 ekim dedi canim bana :) benim bebis 10 gun onden gidiyorr o yuzden sanirim
Bak mesela bu son ölçü23 ekim dedi canim bana :) benim bebis 10 gun onden gidiyorr o yuzden sanirim
Ya ağız bırlıgınden zıyade atıyorum mesela otomatıgın tusuna basmak ıstıyo cameraya gunduz aklına duserse bana 1 kere gosterır her zaman değil nadir hayır oğlum ne zili şimdi gel der yurur gıderım yanından . İkna etmeye fılanda çalışmam uzanamayacagı ıcın gel der gıderım . Ama baba geldıgınde oraya goturup ıh ıh dıyıp gosterıyo oda alıo kucagına bı kere bas dıyo durur mu bı daha bı daha ıstıyo bu sefer ındırınce ağlıyo nıye musade ettın dıgımce napıyım ıstıyo dıyo hayır desene bılmıyo musun hayır demeyı dıorum . Bugun mesela şok oldum akşama kadar bi kere bile bana balkonu aç demedı. Babası gelır gelmez oraya goturdu. Neden cunku ben oraya gıttıgımdede onu hemen alıp cıkarıyorum ısımız bıttı dıyıp ama baba olunca ole mı açar dayar dıbıne kadar geç der böyle olunca cocuk ne anlıyo anne dğil baba ısteklerı karsılıyo sonrada rahat bırakmıyo oluyo bırakmaz cok normal.Canim allah yardimcin olsun .cocuk babadindan destek aldigi iccn yspiyor sanirim bunu agiz birligi yapsaniz esinle oyle yspmaz sanirim.bilmiyorum yegenlerim haricinde cocuk buyutmedim ama gordugum ayni sey
Denicem bundan sonra canim insallah etkili olur. Soguk ilik farkediyo mu?
Aynı durumdayız :) erkekler cocuk büyütmeyi ihtiyaçlarını karşılamaktan ibaret sanıyorlar maalesef eşimde öyle daha oğlumu görür görmez ne alayım sana der. Öyle kötü alıştıki alma hastalığı oldu çoçukta hiç bi marketten eli boş çıkmıyor. He bide abur cubur sorunumuz var. Mümkün oldukça vermiyorum çünkü iştahsız bi çoçuk zaten bide yemekten önce bişey yerse hiç yemek yemiyor. Hadi onuda geçtim uzmanlar ne kadar zararlı olduğundan bahsediyor. Hani şu minişler var ya kolalı ayıcıklı felan haribo, citos, çikolata. Allahım bunları elinde görünce çıldırıyorum onların fabrikasında çalışanlar kesinlikle yemiyor ve tavsiye etmiyor bi bildikleri var demekki içine ne koyuyorlarsa artık o kadar zararlı demekki.Ya ağız bırlıgınden zıyade atıyorum mesela otomatıgın tusuna basmak ıstıyo cameraya gunduz aklına duserse bana 1 kere gosterır her zaman değil nadir hayır oğlum ne zili şimdi gel der yurur gıderım yanından . İkna etmeye fılanda çalışmam uzanamayacagı ıcın gel der gıderım . Ama baba geldıgınde oraya goturup ıh ıh dıyıp gosterıyo oda alıo kucagına bı kere bas dıyo durur mu bı daha bı daha ıstıyo bu sefer ındırınce ağlıyo nıye musade ettın dıgımce napıyım ıstıyo dıyo hayır desene bılmıyo musun hayır demeyı dıorum . Bugun mesela şok oldum akşama kadar bi kere bile bana balkonu aç demedı. Babası gelır gelmez oraya goturdu. Neden cunku ben oraya gıttıgımdede onu hemen alıp cıkarıyorum ısımız bıttı dıyıp ama baba olunca ole mı açar dayar dıbıne kadar geç der böyle olunca cocuk ne anlıyo anne dğil baba ısteklerı karsılıyo sonrada rahat bırakmıyo oluyo bırakmaz cok normal.
Kızlar gaz sancısına ne iyi gelir? Resmen kıvranıyorum
Ona da dikkat edeyim. Küp şekerde bazen iyi geliyorZor gercekten. Bende yemekten sonra iki saat oturuyorum uzanmiyorum. Bi dene istersen bunu bi tik daha iyi oluyo
Soda içsen belki biraz çıkarabilirsin iyi olur. Aslında günde 1 tane sade soda içmek gerekiyormuş ben içemiyorum ama.Kızlar gaz sancısına ne iyi gelir? Resmen kıvranıyorum
Benimde diğer doktorum kanama alanı varken bile kullandırtmadı bana. Hatta başka bi doktor vermişti 4 tane bile içmedim bıraktırdı ve kanama alanı kendi kendine geçti.. şuan bile sadece gyno ferro sanol galiba demir ilacı onu kullanıyorum. Her doktorun yoğurt yiyişi farklı işte. Rabbim iyi doktorlar çıkartsın karşımıza çünkü psikolojim bozuldu...Doktor konusunda ben de bi dikiş tutturamadım sürekli mekan değiştirmekten. Bir de acilden çıkamayınca normal takip hiç olmadı heraldeEn iyisi tüp bebek doktorum her sonucu her başıma geleni ona aktarıyorum ilaçlarım falan onun kontrolünde o yüzden içim rahat biraz. Mesela progestanı bırak hiç bi işe yaramıyor bu haftadan sonra dedi acildeki doktor. Kendi doktoruma mesaj attım sakın bırakma dedi.
Ohhh ne güzel canım dinlen bol boll.. bugün bende denize aşerdim bu sıcakta hatta klorlu suya aşerdim resmenKızlarrrr çok fazla giremiyorum. Didime tayile geldik. Beklediğim kadar zor geçmiyor çocuklarla tatil. Eve hiç gidesim yokyemek hazır, havuz deniz
boyunu olcttukten sonra dedi bana canimKuzum seninle sat aynı ya bizim Bu 10 gün önde gitme durumunu tam olarak ne ölçüsüne göre alıyorlar. Baş çevresi , karın bi sürü şey ölçüyorlar hepsinin ölçüsü başka hafta çıkıyor mesela nasıl anlayacağız ki :) Bana da genel olarak bir hafta büyük söylüyorlar
Seninle batimiz ayni canim.inanirmisin simdiye kadar pek hissetmemistim birde ucuncu gebelik.dun sabah oglum kucagimda oturuyordu bi anda bisey batti.senmi yaptin dedim hayir dedi.tam kaburgamin altina.bi dakika sonra yine ayni sey oldu o zaman anladim bebis oldugunu. resmen itti sanki.Ben bugun bisey hissettim icimde hanimlaryani tam emin degildim sag tarata kemik hizasinda boyle batma itme gibi biseydi sanirim. Basta kasik agrisi diye dusundum ama anlik 3 kez oldu bu. Ay heyecan yaptim daha kimseye diyemedim. Oyle kelebek gibi fln degildi itme seklindeydi derinlerde.
Ona da dikkat edeyim. Küp şekerde bazen iyi geliyor
Soda içsen belki biraz çıkarabilirsin iyi olur. Aslında günde 1 tane sade soda içmek gerekiyormuş ben içemiyorum ama.
Rezene içebilirsin canım
Amin canım inşallah.Ben valla profilden hep takip ettim seni çünkü aklımdaydın. Yazdiklarini okudum hep. En son yazdığından sonra da trizomi 13 formunda cok üzülsem de senin adına ilerise yasayacaklarin adina rahatladim. Allah tekrarını yasatmasin
Haklisin canim suç cocukta degil babada benceYa ağız bırlıgınden zıyade atıyorum mesela otomatıgın tusuna basmak ıstıyo cameraya gunduz aklına duserse bana 1 kere gosterır her zaman değil nadir hayır oğlum ne zili şimdi gel der yurur gıderım yanından . İkna etmeye fılanda çalışmam uzanamayacagı ıcın gel der gıderım . Ama baba geldıgınde oraya goturup ıh ıh dıyıp gosterıyo oda alıo kucagına bı kere bas dıyo durur mu bı daha bı daha ıstıyo bu sefer ındırınce ağlıyo nıye musade ettın dıgımce napıyım ıstıyo dıyo hayır desene bılmıyo musun hayır demeyı dıorum . Bugun mesela şok oldum akşama kadar bi kere bile bana balkonu aç demedı. Babası gelır gelmez oraya goturdu. Neden cunku ben oraya gıttıgımdede onu hemen alıp cıkarıyorum ısımız bıttı dıyıp ama baba olunca ole mı açar dayar dıbıne kadar geç der böyle olunca cocuk ne anlıyo anne dğil baba ısteklerı karsılıyo sonrada rahat bırakmıyo oluyo bırakmaz cok normal.
Seninle batimiz ayni canim.inanirmisin simdiye kadar pek hissetmemistim birde ucuncu gebelik.dun sabah oglum kucagimda oturuyordu bi anda bisey batti.senmi yaptin dedim hayir dedi.tam kaburgamin altina.bi dakika sonra yine ayni sey oldu o zaman anladim bebis oldugunu. resmen itti sanki.
Aynen öyle canım olacağı varmış dedik her ne kadar çok üzülsem de Allah razı olsunOyy geçmiş olsun. Tırnakları kırılsa için gider de ne kadar sakınsan da oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?