2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen bende öyleyim ben hareketlerini hissediyorum ama o bile heyecan vermiyor, ne acı...
Benim bulantim yok ama mide yanginim cok canim. Agzima gelip gelip gittigi cok oluyo. Doktorum ilacta vermedi dikkat ediyorum ama yine de gece gunduz yaniyo
Evet bnmde bulantım yok ekşimem var bana da rennie ya da gaviscon kullanabilirsin dedi ama ikisinin tadıda berbat çaresizim bu konuda
Ahh ahh canım ne çektiğini ne hissettiğini yaşayan bilir dün 3 yaşındaki oğlumun kulağı ağrımaya başladı bi anda dışardaydık. Babasının kucağından bana gelmek istiyor anne şefkatiyle geçeçeğini düşünüyor arabaya gitmeye çalışıyoruz kucağıma alıyorum soluk soluğa kalıyorum yürüyemiyorum karnıma baskı yapıyor o inmicem diye ağlıyor ben yürüyemiyorum çok zorlandım, off off şimdiden yetemez olduk evlatlarımıza ilgi ikiye bölünüyor dedikleri doğruymuş çok çok geçmiş olsun kuzuna...

23 ekim dedi canim bana :) benim bebis 10 gun onden gidiyorr o yuzden sanirim
Kuzum seninle sat aynı ya bizim Bu 10 gün önde gitme durumunu tam olarak ne ölçüsüne göre alıyorlar. Baş çevresi , karın bi sürü şey ölçüyorlar hepsinin ölçüsü başka hafta çıkıyor mesela nasıl anlayacağız ki :) Bana da genel olarak bir hafta büyük söylüyorlar

Canim allah yardimcin olsun .cocuk babadindan destek aldigi iccn yspiyor sanirim bunu agiz birligi yapsaniz esinle oyle yspmaz sanirim.bilmiyorum yegenlerim haricinde cocuk buyutmedim ama gordugum ayni sey
Ya ağız bırlıgınden zıyade atıyorum mesela otomatıgın tusuna basmak ıstıyo cameraya gunduz aklına duserse bana 1 kere gosterır her zaman değil nadir hayır oğlum ne zili şimdi gel der yurur gıderım yanından . İkna etmeye fılanda çalışmam uzanamayacagı ıcın gel der gıderım . Ama baba geldıgınde oraya goturup ıh ıh dıyıp gosterıyo oda alıo kucagına bı kere bas dıyo durur mu bı daha bı daha ıstıyo bu sefer ındırınce ağlıyo nıye musade ettın dıgımce napıyım ıstıyo dıyo hayır desene bılmıyo musun hayır demeyı dıorum . Bugun mesela şok oldum akşama kadar bi kere bile bana balkonu aç demedı. Babası gelır gelmez oraya goturdu. Neden cunku ben oraya gıttıgımdede onu hemen alıp cıkarıyorum ısımız bıttı dıyıp ama baba olunca ole mı açar dayar dıbıne kadar geç der böyle olunca cocuk ne anlıyo anne dğil baba ısteklerı karsılıyo sonrada rahat bırakmıyo oluyo bırakmaz cok normal.

Kızlarrrr çok fazla giremiyorum. Didime tayile geldik. Beklediğim kadar zor geçmiyor çocuklarla tatil. Eve hiç gidesim yok yemek hazır, havuz deniz

Aynı durumdayız :) erkekler cocuk büyütmeyi ihtiyaçlarını karşılamaktan ibaret sanıyorlar maalesef eşimde öyle daha oğlumu görür görmez ne alayım sana der. Öyle kötü alıştıki alma hastalığı oldu çoçukta hiç bi marketten eli boş çıkmıyor. He bide abur cubur sorunumuz var. Mümkün oldukça vermiyorum çünkü iştahsız bi çoçuk zaten bide yemekten önce bişey yerse hiç yemek yemiyor. Hadi onuda geçtim uzmanlar ne kadar zararlı olduğundan bahsediyor. Hani şu minişler var ya kolalı ayıcıklı felan haribo, citos, çikolata. Allahım bunları elinde görünce çıldırıyorum onların fabrikasında çalışanlar kesinlikle yemiyor ve tavsiye etmiyor bi bildikleri var demekki içine ne koyuyorlarsa artık o kadar zararlı demekki.

Zor gercekten. Bende yemekten sonra iki saat oturuyorum uzanmiyorum. Bi dene istersen bunu bi tik daha iyi oluyo
Ona da dikkat edeyim. Küp şekerde bazen iyi geliyor
Kızlar gaz sancısına ne iyi gelir? Resmen kıvranıyorum
Soda içsen belki biraz çıkarabilirsin iyi olur. Aslında günde 1 tane sade soda içmek gerekiyormuş ben içemiyorum ama.

Benimde diğer doktorum kanama alanı varken bile kullandırtmadı bana. Hatta başka bi doktor vermişti 4 tane bile içmedim bıraktırdı ve kanama alanı kendi kendine geçti.. şuan bile sadece gyno ferro sanol galiba demir ilacı onu kullanıyorum. Her doktorun yoğurt yiyişi farklı işte. Rabbim iyi doktorlar çıkartsın karşımıza çünkü psikolojim bozuldu...
Kızlarrrr çok fazla giremiyorum. Didime tayile geldik. Beklediğim kadar zor geçmiyor çocuklarla tatil. Eve hiç gidesim yok yemek hazır, havuz deniz
Ohhh ne güzel canım dinlen bol boll.. bugün bende denize aşerdim bu sıcakta hatta klorlu suya aşerdim resmen

boyunu olcttukten sonra dedi bana canim

Seninle batimiz ayni canim.inanirmisin simdiye kadar pek hissetmemistim birde ucuncu gebelik.dun sabah oglum kucagimda oturuyordu bi anda bisey batti.senmi yaptin dedim hayir dedi.tam kaburgamin altina.bi dakika sonra yine ayni sey oldu o zaman anladim bebis oldugunu. resmen itti sanki.

Ona da dikkat edeyim. Küp şekerde bazen iyi geliyor

Soda içsen belki biraz çıkarabilirsin iyi olur. Aslında günde 1 tane sade soda içmek gerekiyormuş ben içemiyorum ama.

İçtim canım anlık rahatlattı tekrar başladı.
Çok kötü birşeymiş ya gaz sancısı(

Haklisin canim suç cocukta degil babada bence

Benimle ayni hisseden biri ayy cok mutlu oldum suan. O zaman bebistir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…