2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah razı olsun canim..Kıyamam ya gerçekten zor kucağına aldığındaki vicdan azabına ne demeli ben de kucaklıyorum arada mecburen 2016 doğumlu mu senin kuzuda.

Yaa kızlar kolum ağrıyor bileğe yakın bir kısmı sanki ezilmiş gibi sinir sıkışması gibi geldi bana başına gelen var mı hareket edince elimle bastırınca içten bir ağrı var dinlenirse hafifliyor sanki

Allah razı olsun canim..Kıyamam ya gerçekten zor kucağına aldığındaki vicdan azabına ne demeli ben de kucaklıyorum arada mecburen 2016 doğumlu mu senin kuzuda.
Amin canım cümlemizden, 2015 mayıs doğumlu, aslında geçen haftaya kadar banamısın demiyordum kucağımda da taşıyordum ağır işleride yapıyordum, bi anda bi hastalık çöktü bi yorgun düştüm tansiyonum düştü aciller serumlar felan derken halen eski gücüm yok resmen şırıngayla çekilmiş gibi doğuma kadar böyle gitçek sanırım ikinci hamilelikler ağır geçiyormuş gerçekten

Kızlarrrr çok fazla giremiyorum. Didime tayile geldik. Beklediğim kadar zor geçmiyor çocuklarla tatil. Eve hiç gidesim yok yemek hazır, havuz deniz
Bizde dün geldik tatilden, tam tersi çok sıkıldım boş boş geçti eve girince ohh be dedim kendimi direk yatağa attım. Hiç hayat enerjim yok ondan dolayı sanırım bide bu sıcaklar beni mahvediyor yollarda çok kötü oldum bu yaz ızdırap bana ahh eşimi dinleyip bu aylarda hamile kalıp bahar gibi doğurmadığıma pişmanım. Biraz Acele ettim sanırım bişeyi çok zorlamayacaksın demekki...

Günaydın dün ayrıntılıya girdik bizim küçük prens gayet sağlıklıymış şükür bunu da atlattık 1 ay sonra şeker ölçümü için çağırdı .. grupta 20 haftalık bebeklerinizin boyu kaç öğrenebilir miyim

Gözün aydin canim ben 21+3te girdim ayrintiliya o gun boyu 26cm idi

20+2 yim bende..23.5 boyu bebişin fakat nettn baktım 25-26 cm diyor bizim ufaklık kısa mı diye düşündüm ben uzun boyluyum çünkü
bende 21 de girdim canim ayrintiliya bebisin boyu 28 cm di uzun boylu olucak dedi doktor ama bizim ailede ben haric herkes uzun ve kalipli esimin baba tarafida oyle

gunaydin kizlarr bizde kvlerin yaylasina geldik sabah sabah soganla kiyma kavurmus bide yumurtayi gorunce mide alt ust suannda benimm daha mutfaha girerken kusmaya kostum

Arefeden bi gün önce gittim 19+4teydim 24 cm demişti doktor

Anladım arkadaşım sağolasın

Anladım arkadaşım teşekkürler.

Şimdiden paylaşamıyo annesini demekki bak abisi kucağındayken başlamış tekmelemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…