Allah razı olsun canim..Kıyamam ya gerçekten zor kucağına aldığındaki vicdan azabına ne demeli ben de kucaklıyorum arada mecburen 2016 doğumlu mu senin kuzuda.Aynen bende öyleyimben hareketlerini hissediyorum ama o bile heyecan vermiyor, ne acı...
Evet bnmde bulantım yok ekşimem var bana da rennie ya da gaviscon kullanabilirsin dedi ama ikisinin tadıda berbat çaresizim bu konuda
Ahh ahh canım ne çektiğini ne hissettiğini yaşayan bilirdün 3 yaşındaki oğlumun kulağı ağrımaya başladı bi anda dışardaydık. Babasının kucağından bana gelmek istiyor anne şefkatiyle geçeçeğini düşünüyor arabaya gitmeye çalışıyoruz kucağıma alıyorum soluk soluğa kalıyorum yürüyemiyorum karnıma baskı yapıyor o inmicem diye ağlıyor ben yürüyemiyorum çok zorlandım, off off şimdiden yetemez olduk evlatlarımıza ilgi ikiye bölünüyor dedikleri doğruymuş çok çok geçmiş olsun kuzuna...
Amin canım cümlemizden, 2015 mayıs doğumlu, aslında geçen haftaya kadar banamısın demiyordum kucağımda da taşıyordum ağır işleride yapıyordum, bi anda bi hastalık çöktü bi yorgun düştüm tansiyonum düştü aciller serumlar felan derken halen eski gücüm yok resmen şırıngayla çekilmiş gibi doğuma kadar böyle gitçek sanırım ikinci hamilelikler ağır geçiyormuş gerçektenAllah razı olsun canim..Kıyamam ya gerçekten zor kucağına aldığındaki vicdan azabına ne demeli ben de kucaklıyorum arada mecburen 2016 doğumlu mu senin kuzuda.
Bizde dün geldik tatilden, tam tersi çok sıkıldım boş boş geçti eve girince ohh be dedim kendimi direk yatağa attım. Hiç hayat enerjim yok ondan dolayı sanırım bide bu sıcaklar beni mahvediyor yollarda çok kötü oldum bu yaz ızdırap banaKızlarrrr çok fazla giremiyorum. Didime tayile geldik. Beklediğim kadar zor geçmiyor çocuklarla tatil. Eve hiç gidesim yokyemek hazır, havuz deniz
Günaydın canim aşı acıtmiyor hic ama sonrasinda 3 5 gun suren kol ağrısı yapıyor mesela o kolla uzanip bardak alamadim yukardanKizlar yarin ilk asimi olucam cok aciyor mu ya
Gözün aydin canim ben 21+3te girdim ayrintiliya o gun boyu 26cm idiGünaydın dün ayrıntılıya girdik bizim küçük prens gayet sağlıklıymış şükür bunu da atlattık 1 ay sonra şeker ölçümü için çağırdı .. grupta 20 haftalık bebeklerinizin boyu kaç öğrenebilir miyim
Gunaydin canim tesekkur ederim en son ilkokulda olmustum da korkuyorum galiba birazGünaydın canim aşı acıtmiyor hic ama sonrasinda 3 5 gun suren kol ağrısı yapıyor mesela o kolla uzanip bardak alamadim yukardan
Yok yok korkma bildigin sinek ısırığı :)Gunaydin canim tesekkur ederim en son ilkokulda olmustum da korkuyorum galiba biraz
20+2 yim bende..23.5 boyu bebişin fakat nettn baktım 25-26 cm diyor bizim ufaklık kısa mı diye düşündümGözün aydin canim ben 21+3te girdim ayrintiliya o gun boyu 26cm idi
bende 21 de girdim canim ayrintiliya bebisin boyu 28 cm di uzun boylu olucak dedi doktor ama bizim ailede ben haric herkes uzun ve kalipli esimin baba tarafida oyle20+2 yim bende..23.5 boyu bebişin fakat nettn baktım 25-26 cm diyor bizim ufaklık kısa mı diye düşündümben uzun boyluyum çünkü
aci aci yapildiginda acimiyor ama benim gecesine kolumda kas agrisi gibi bi agri oldu 2 gun surdu oyle cok abarti bi agri olmuyotKizlar yarin ilk asimi olucam cok aciyor mu ya
Günaydın dün ayrıntılıya girdik bizim küçük prens gayet sağlıklıymış şükür bunu da atlattık 1 ay sonra şeker ölçümü için çağırdı .. grupta 20 haftalık bebeklerinizin boyu kaç öğrenebilir miyim
Evet canım ege hanım. Sana da dedi mi? Bu ay gittin mi muayeneye?canım doktorun ege hanım mi?benim doktorum o.
Anladım arkadaşım sağolasınAilede kimsede yok
Şeker çıkınca seviyesine göre diyet ya da insülin veriliyormuş
Ben ekmek, pirinç, makarna tüketiyorum. Eğer hiç şekersiz karatay tarzı yaşasaydım o zaman belki yaptırmazdım
Bir defalığına 1 kutu şekerli içecek içmekten bana da bebeğe de bi zarar geleceğini düşünmüyorum
Eğer şekerim varsa ve fark edilmezse daha büyük sorunlar yaşayabileceğimden kar zarar hesabına bakarak yaptıracağım şeker yüklemesi
Anladım arkadaşım teşekkürler.Canim bizde anneannem ve teyzemde var. Babamda da baslamis sanirim tam bilmiyorum. Bende isterse doktor yaptiririm sadece icilecek seyi icemezsem diye korkuyorum ama aromalilari fln varmis sanirim. Bilmiyorum. Ben suan dikkat ediyorum meyve tatli dozunda yiyorum ekmegi azalttim. Doktor yaptir derse yaptiririm riske atmak istemem
Şimdiden paylaşamıyo annesini demekki bakSeninle batimiz ayni canim.inanirmisin simdiye kadar pek hissetmemistim birde ucuncu gebelik.dun sabah oglum kucagimda oturuyordu bi anda bisey batti.senmi yaptin dedim hayir dedi.tam kaburgamin altina.bi dakika sonra yine ayni sey oldu o zaman anladim bebis oldugunu. resmen itti sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?