2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar yarin ilk asimi olucam cok aciyor mu ya
Canım bünyeden bünyeye değişiyo o. Bende iğneden kan aldırmaktan çok korkuyorum ama 2 sn falan sürüyo heralde hemşire bitti deyince şaşırdım. Bende hiç ağrı vs olmadı ne ilk gün ne de sonrasında bi şişlik vs. Olmadı
Herkese mutlu pazarlar :) ay midem bulanmiyo ilk defa iş bile yaptim :)
Maşallah canım ne güzel inşallah böyle devam eder :)

Gunaydin. Bugun oglum ananesi ile memlekete gitti. En az bir hafta yok kolum kanadim kirilmis gibi. Ev kalkmis gidio yapmam gereken bir suru sey var. Canim hic bisey yapmak istemiyor. Onumuzdeki hafta bi bebegimiz daha oluo. Yavru kedi aldik o gelicek onun malzemelerini almaliyim. Ev icinde bi kac duzen yapilmasi gerekiyor. Ben yatiyorum. Hamilelik insani depresyona sokuyor sanirim.

Evet canım ege hanım. Sana da dedi mi? Bu ay gittin mi muayeneye?
Gittim canım ama 5 Haziran'da gittim en son o zaman 16 haftalıktım bana sadece fetal eko ve detaylı için yönlendirme yaptı.ama fetal eko için randevu alamadım detaylı için sermet sağımdan aldım.onları yaptır sonuçları getir dedi o zaman söyler sanırım şeker yüklemeyi.ege de yapılmıyor mu bu şeker yükleme acaba.bu arada da ege hanım Temmuz'da izinliymiş yokmuş.
Sen detaylı ve fetal ekoyu yaptırdın mı eğer yaptırdıysan kime yaptırdın.

@ruyam28 sermet sağol canım yanlış yazmışım.

Yaaaa bende sıcağa dayanamıyorum.
Kızımda da sıcağa denk gelmişti ikinci olursa yaZa denk gelmesi diye hamileliğim çok dua etmiştim. Ama paşam sürpriz yaptı yine yaza denk geldi :)
Sende mi benim gibi sıcak memlekette yaşıyorsun canım? İnan dışarı çıkasım gelmiyor sıcaktan

gunaydin kizlarr bizde kvlerin yaylasina geldik sabah sabah soganla kiyma kavurmus bide yumurtayi gorunce mide alt ust suannda benimm daha mutfaha girerken kusmaya kostum
Allah kolaylık versin
Neden gönderdin ki annesi. 1 hafta çok değil mi ikiniz içinde Allah kavuştursun tez zamanda başka ayrılık göstermesin. Bende aynen makinedeki çamaşırlar durdu ama camış gibi yatıyorum bide duş almam lazım Allahım ona bile gücüm yok. Ne kendime ne eve bakabiliyorum.

İstanbuldayım mübarek her yer bina oldu rüzgar esemiyor ki alan kalmadı artı nem felan derken anam ağlıyor dün geldik tatilden biraz iyiydim bugun sabah yine sıcaktan tansiyonum düştü yatalak oldum yine bismillah demeden

Annemlerin memlekette isleri oluyor genelde izin ayarliyorduk o donemde ama bu sefer bebis gelecegi icin ayarlayamadik. Cok kucuk degil benimki 5 yasinda anliyor cok sukur herseyi ama ayrilik zor.

amin canim sagolasinn

Canim tatli falan ye yolda bol bol bide arada bir öksür uyumasin ayda bir goruyoruz onda da totolarini devirip yatiyolar ya

Allah razı olsun canim..Kıyamam ya gerçekten zor kucağına aldığındaki vicdan azabına ne demeli ben de kucaklıyorum arada mecburen 2016 doğumlu mu senin kuzuda.
Benim kızım 2014 doğumlu çok kilolu bir çocuk değil ama benimde kucağıma almam gerekiyor bazen. Neyseki rabbim koruyor

Canim tatli falan ye yolda bol bol bide arada bir öksür uyumasin ayda bir goruyoruz onda da totolarini devirip yatiyolar ya
Ben ilk günden beridir birkere takla attığını falan görmedim hep uykucu anca elini ayaklarını hareket ettirdi sadece bir kere
Kahvaltı yaptım tatlı yedim bizimkine gram fayda etmedi cinsiyetini öğrenceğimiz zaman. Öksürmeyi deniyim bide bu sefer bari

Gerçekten bu sıcaklar beni de mahvediyor geriliyorum çok. Bu gece bizde yola çıkacağız tatile gitmek için 9 saatlik yol nasıl geçecek bilmem. Hiç tatil moduna giremedim busene. Değişik bir psikoloji

Bizimkide ilk zamanlar cok hareketliydi son iki kontrolde hep uyuyo ama ya bakalim bizde yarin gidicez bakalim bizimki napcak ya bide ben devlette mi dogum yapsam diye dusunmeye basladim su eksiden gecen ozel hastane ihmali konusundan sonra kizlar fikriniz ne acaba

Selamlar herkese. Ilk kızım karnimda çok hareketliydi. Doğduktan sonra aynı hareketlilik devam etti hatta şimdi profesyonel jimnastikçi oldu Şimdiki çok sakin. Günde en fazla 10 15 hareketi oluyo. O da tekme gibi değil de sakin bir gerinme gibi. Bakalım doğduktan sonra da sakin bir bebek mi olacak :)
Bir de benim gittiğim doktor prof. Perinatoloji uzmanlığı yok ama her muayenede yaklaşık yarim saat her organa yapiya bakiyo tek tek açıklama yapiyo. Herşeyine çok iyi dedi Allaha şükürler olsun. Çok memnunum ama yine de perinatoloji uzmanı bir doktora ayrıntılı ultrasona gitsem mi diye düşünüyorum. 2 doktorun görmesi dahami iyi olur diye aklımdan geçiyor. Siz olsanız gidermiydiniz?

Kizlar az once tuvaletimi yaptiktan sonra temizlerken elime biraz su geldi. Bulanik bi su raki rengine yakin kokladim idrar kokmuo icim kurtlandi. Acaba bebegin suyumu sizio. Son zamanlarda ic camasirimda islaklik hissediyordum ancak terliyorumdur falan diyordum aman aman dokulme gibi degilde. Yarin kontrolum var ama bugun nobetci bi doktora gorunsemmi die tereddut icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…