- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Canım bünyeden bünyeye değişiyo o. Bende iğneden kan aldırmaktan çok korkuyorum ama 2 sn falan sürüyo heralde hemşire bitti deyince şaşırdım. Bende hiç ağrı vs olmadı ne ilk gün ne de sonrasında bi şişlik vs. OlmadıKizlar yarin ilk asimi olucam cok aciyor mu ya
Maşallah canım ne güzel inşallah böyle devam eder :)Herkese mutlu pazarlar :) ay midem bulanmiyo ilk defa iş bile yaptim :)
Gittim canım ama 5 Haziran'da gittim en son o zaman 16 haftalıktım bana sadece fetal eko ve detaylı için yönlendirme yaptı.ama fetal eko için randevu alamadım detaylı için sermet sağımdan aldım.onları yaptır sonuçları getir dedi o zaman söyler sanırım şeker yüklemeyi.ege de yapılmıyor mu bu şeker yükleme acaba.bu arada da ege hanım Temmuz'da izinliymiş yokmuş.Evet canım ege hanım. Sana da dedi mi? Bu ay gittin mi muayeneye?
@ruyam28 sermet sağol canım yanlış yazmışım.Gittim canım ama 5 Haziran'da gittim en son o zaman 16 haftalıktım bana sadece fetal eko ve detaylı için yönlendirme yaptı.ama fetal eko için randevu alamadım detaylı için sermet sağımdan aldım.onları yaptır sonuçları getir dedi o zaman söyler sanırım şeker yüklemeyi.ege de yapılmıyor mu bu şeker yükleme acaba.bu arada da ege hanım Temmuz'da izinliymiş yokmuş.
Sen detaylı ve fetal ekoyu yaptırdın mı eğer yaptırdıysan kime yaptırdın.
Benim hic acimadi cok korkarak gitmeme ragmen ne sislik oldu ne kizariklik sadece kol uyusmasi gibi hafif agri oluyo ilk gün o da cok fazla rahatsiz etmiyoKizlar yarin ilk asimi olucam cok aciyor mu ya
Aynen canim.esimde ayni yorumu yapti.ordan beri kiskanmasa hareket edecegi yoktu diyor.isimiz var demekŞimdiden paylaşamıyo annesini demekki bakabisi kucağındayken başlamış tekmelemeye
Bizde dün geldik tatilden, tam tersi çok sıkıldım boş boş geçti eve girince ohh be dedim kendimi direk yatağa attım. Hiç hayat enerjim yok ondan dolayı sanırım bide bu sıcaklar beni mahvediyor yollarda çok kötü oldum bu yaz ızdırap banaahh eşimi dinleyip bu aylarda hamile kalıp bahar gibi doğurmadığıma pişmanım. Biraz Acele ettim sanırım bişeyi çok zorlamayacaksın demekki...
Allah kolaylık versingunaydin kizlarr bizde kvlerin yaylasina geldik sabah sabah soganla kiyma kavurmus bide yumurtayi gorunce mide alt ust suannda benimm daha mutfaha girerken kusmaya kostum
Neden gönderdin ki annesi. 1 hafta çok değil mi ikiniz içindeGunaydin. Bugun oglum ananesi ile memlekete gitti. En az bir hafta yok kolum kanadim kirilmis gibi. Ev kalkmis gidio yapmam gereken bir suru sey var. Canim hic bisey yapmak istemiyor. Onumuzdeki hafta bi bebegimiz daha oluo. Yavru kedi aldik o gelicek onun malzemelerini almaliyim. Ev icinde bi kac duzen yapilmasi gerekiyor. Ben yatiyorum. Hamilelik insani depresyona sokuyor sanirim.
İstanbuldayım mübarek her yer bina oldu rüzgar esemiyor ki alan kalmadı artı nem felan derken anam ağlıyorYaaaa bende sıcağa dayanamıyorum.
Kızımda da sıcağa denk gelmişti ikinci olursa yaZa denk gelmesi diye hamileliğim çok dua etmiştim. Ama paşam sürpriz yaptı yine yaza denk geldi :)
Sende mi benim gibi sıcak memlekette yaşıyorsun canım? İnan dışarı çıkasım gelmiyor sıcaktan
Annemlerin memlekette isleri oluyor genelde izin ayarliyorduk o donemde ama bu sefer bebis gelecegi icin ayarlayamadik. Cok kucuk degil benimki 5 yasinda anliyor cok sukur herseyi ama ayrilik zor.Allah kolaylık versin
Neden gönderdin ki annesi. 1 hafta çok değil mi ikiniz içindeAllah kavuştursun tez zamanda başka ayrılık göstermesin. Bende aynen makinedeki çamaşırlar durdu ama camış gibi yatıyorum bide duş almam lazım Allahım ona bile gücüm yok. Ne kendime ne eve bakabiliyorum.
amin canim sagolasinnAllah kolaylık versin
Neden gönderdin ki annesi. 1 hafta çok değil mi ikiniz içindeAllah kavuştursun tez zamanda başka ayrılık göstermesin. Bende aynen makinedeki çamaşırlar durdu ama camış gibi yatıyorum bide duş almam lazım Allahım ona bile gücüm yok. Ne kendime ne eve bakabiliyorum.
Canim tatli falan ye yolda bol bol bide arada bir öksür uyumasinAyy kızlar dua edin bu doktordan ve hastaneden memnun kalıyım. Biraz sonra çıkıcaz evden doktor nöbetçiymiş muayene olucaz, odalarını falan geziyim diyorum. 3 hafta sonra da Egoşu görücez bakalım yine uslu uslu oturcakmı yoksa diğer yaramazlar gibi taklalar mı atıcak
Benim kızım 2014 doğumlu çok kilolu bir çocuk değil ama benimde kucağıma almam gerekiyor bazen. Neyseki rabbim koruyorAllah razı olsun canim..Kıyamam ya gerçekten zor kucağına aldığındaki vicdan azabına ne demeli ben de kucaklıyorum arada mecburen 2016 doğumlu mu senin kuzuda.
Ben ilk günden beridir birkere takla attığını falan görmedim hep uykucu anca elini ayaklarını hareket ettirdi sadece bir kereCanim tatli falan ye yolda bol bol bide arada bir öksür uyumasinayda bir goruyoruz onda da totolarini devirip yatiyolar ya
Gerçekten bu sıcaklar beni de mahvediyor geriliyorum çok. Bu gece bizde yola çıkacağız tatile gitmek için 9 saatlik yol nasıl geçecek bilmem. Hiç tatil moduna giremedim busene. Değişik bir psikolojiBizde dün geldik tatilden, tam tersi çok sıkıldım boş boş geçti eve girince ohh be dedim kendimi direk yatağa attım. Hiç hayat enerjim yok ondan dolayı sanırım bide bu sıcaklar beni mahvediyor yollarda çok kötü oldum bu yaz ızdırap banaahh eşimi dinleyip bu aylarda hamile kalıp bahar gibi doğurmadığıma pişmanım. Biraz Acele ettim sanırım bişeyi çok zorlamayacaksın demekki...
Bizimkide ilk zamanlar cok hareketliydi son iki kontrolde hep uyuyo ama ya bakalim bizde yarin gidicez bakalim bizimki napcakBen ilk günden beridir birkere takla attığını falan görmedim hep uykucu anca elini ayaklarını hareket ettirdi sadece bir kere
Kahvaltı yaptım tatlı yedim bizimkine gram fayda etmedi cinsiyetini öğrenceğimiz zaman. Öksürmeyi deniyim bide bu sefer bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?