2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olabilir canım. benimde bulantım vs olmadı hiç çok şükür. bende bazen yeyip yeyip doymuyorum. ama artık kendimi durduruyorum 6kg aldım çünkü bazen 7 oluyo geri iniyo falan bu sabah tam 6 kg almış gözüküyodum. durmaya karar verdim artık. 5 ayda 6kg aşırı çok olmasada az da değil yani..

bu yeni doktorun tavsiye ettiği yeri aradım detaylı için. bakırköyde yeri. 400 tl dediler. diğer yerler 575 467 ve 600dü. bakırköyde yaptırmaya karar verdim. 20.haftadan sonra 22.haftan bitene kadar yaptır dedi. temmuzun 20si 24ü gibi gidicem nasip olursa

Canim allah yardimcin olsun sayili gunde ve zor surecte yaninda olsun..
Esimin kuzenide aynilarini yasadi tabi o kurtlu oturmuyodu is yapiyodu 32.haftada dogum yapti dogumdan bir gun once evde buzdolabini siliyodu konustugumuzda..hiv durmadiki...onun kayinpederde boyle degisik.cocuk 45 gun kuvezde kaldi elimi opmeye getirmediler diye küstü...hastaneden ciktilar 2 ay eve kimse girmesin misafir almayin dendi adam butun sulaleyi gonderdi evlerine hemde yatili....ama kendi küs el opmeye gitmedi diye...kv ayri tavir yapiyodu bizde 4 tane dogurduk ne simariklik diye....cahil insana laf anlatmak cok zor.esinde artik gitmesin askere benim esiminde 1ayi vardi konusulurken 1 ayda cikmadi tabi.kacak oldu 4 5 ay yani eşimin elektronik şirketi var her seyi kayit altinda yeri yurdu belli eskisi gibi gelip jandarma filan almiyoki hatta surekli seyahat halindeydi işi geregi gun icinde ankaraya istanbula ucakla gidiyodu arabasi kac kez cevirmeye girdi bu surede...yakalama karari filan cikmiyo kaçaklara haberiniz olsun.o arada cikti hemen ilk gun gitti odemeyi yapti bitti gitti.

Valla benimde tam kalkmaya hazkrlanirken hooop yerdeyim allahtan anladimda yavas dustum popomun ustune

Ben hiç dikkat etmedim canım ya ne zaman hareket ettiğine. Çünkü saatleri sürekli değişiyor gibi.bu arada sen kaçıncı haftadasin

Canım içime su serptin bunu eşimle paylaşayım o da ceza öderim ama yakalarlar diye korkuyor. Yüksek Lisans falan hep bitti mecbur artık erteleyemiyor..Dediğin gibi cahile laf anlatmak zor aslında cahil de denemez ama bu konuda malesef bilmediği, hakkında fikir sahibi olmadığı bir şeye bu kadar ısrarla kızdığı için cahil denebilir.

Bu sabah anne kaka yapcam dedi ben de gel tuvalette yapalım dedim banyoya alissin diye ama tuvalete girer girmez korktum anne dedi ve daha bu saat oldu yapmadi. Banyo yapmaktan da çok korkuyor yaa başka odada lazımlikla denemekten başka çarem yok sanırım... İnşallah başarılı olabilirim ikinci gelmeden canım.

Maşallah her çocuk farklı işte bakalım inşallah Salih de kolay öğrenir. Aslında yasina gore baya akıllı ama biraz inat huyu var malesef.

Sünneti kesinlikle küçükken yaptır canım sonra istersen bir ara düğün yaparsin. İlerde hem ona hem sana travma olur. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben şimdi iyi ki yaptirmisim diyorum :)

Haklısın aslında canım bu konuyu eşimle uzun uzadıya konuşmam lazm benim. bikaç sene sonra Ege uslu bi bebek olursa rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip ederse arayı açmadan 2.çocuk düşünüyorum. beraber büyüsünler diye. o zamanda bana faydası olur inşallah

Hayirli sabahlar bayanlar bizde kuafore geldik. Kardesim perma yaptircak bende sac kesimi. Kuaforum gorur gormez sen hamile misin kilo mu aldin dedi dedi siman degismis. Kardesimde hemen anneler gibi yuruyo artik diyo bugun kendime hamis pantolonu bakacagim. Oluyo aalinda pantolonlarim ama geriyo karnimi artik oyle hissediyorum rahat biseyler bakacagim.

Kp i de birgun senle doktora gotur canim. Madem yatmani iatemiyor doktora soylesin yatmasini istemiyorum diye. Nefret ediyorum boyle erkeklerden. Hayattan sogutuyolar insani. Kalksan napican evin isi biter miymisss. Ne desen bos yani uzulme sen tamam mi bosver demekki cenesi durmuyo herkeste biliyo sen uzme kendini yorma. Sabir az kaldi insallah

Canım boya yapılırken o ortamda durma sakın. benim kuaförüm kaşlarımı aldırcağım zaman bile birinin saçı boyalı bekliyosa şimdi gelme diyo. boyanın kokusu bile zararlı

Canım boya yapılırken o ortamda durma sakın. benim kuaförüm kaşlarımı aldırcağım zaman bile birinin saçı boyalı bekliyosa şimdi gelme diyo. boyanın kokusu bile zararlı

Maalesef durdum valla agzimi fln kapadim ama secenegim yoktu once kardesimi almak istedi bende beklemek zorunda kaldim

İnşallah gönlüne göre olsun canım. Bır anne olarak evladını o ameliyat masasina yatırmak yeterince zor zaten ama onun iyiliği için bu gerekiyor işte...
Birinciyi sütten ve bezden kesmeden ikinciyi düşünme gözünü seveyim

Maalesef durdum valla agzimi fln kapadim ama secenegim yoktu once kardesimi almak istedi bende beklemek zorunda kaldim
keşke dışarıda falan bekleme şansın varsa yada kapıya yakın bekleseydin. bidahakine temkinli ol bari canım nolur nolmaz
ay evet evet okadar erken demedim canımm

keşke dışarıda falan bekleme şansın varsa yada kapıya yakın bekleseydin. bidahakine temkinli ol bari canım nolur nolmaz

ay evet evet okadar erken demedim canımm

Bi daha kuafore yolum dusmez zaten canim yilda 1 yada 2 kez geldigim icin. Insallah zarari olmamistir

Teşekkür ederim.
Valla görümcemler o hastaneye dava açtılar şu an o gece kabul etmedikleri için. Ama giden geri gelmiyor tabi. İnşallah hiçbirimiz böyle kötü durumlarla karşılaşmayız tabi ama hazırlıklı olmakta da fayda var. Gönlümüze göre olur herşey umarım

Kızlar merhaba,

Haftasonu okuyamadım, geriye dönüp okuyacağım fırsat buldukça ,her şey yolundadır umarım.

Benim bu sabah detaylı ultrasonum vardı. 45 dk sürdü, hem karından hem vajinal ultrasonla baktı doktor. Tek tek uzun uzun bütün organları inceledi. Çok şükür ki her şey yolundaymış. Bizim sıpanın iki eli de yüzünde, yumruk yapmış elleri göstermedi bir türlü yüzünü. Ama güzel haberler aldık ya çok şükür, başka hiç bir şeyin önemi yok. Darısı hepinizin başına inşallah..Sağlık sıhhatle kucağımıza da alalım bu yolculuğun sonunda.

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…