2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar şeker muhabbeti geçmişti geçenlerde. Geçen hafta gittiğimiz endokrin doktoru birkaç test istemişti, bir de bir hafta boyunca günde 6kere evde şeker ölçmemi istedi (sabah aç tok, öğle aç tok, akşam aç tok)

Kan testleri gayet güzel çıkmış. 3aylık şeker, fruktozamin, homa ir filan hepsi çok çok iyi. Evdeki testler de iyi. Fakat şu evdeki şeker testini yapmaktan çok bunaldım. Parmaklarımda delecek yer kalmadı... Hiç yapasım gelmiyor ya

Bende ara ara kıpırdanmalar oluyor ama sürekli olmadığından tedirgin oldum.Ama sanırım biraz daha beklemem gerekecek. Peki hergün hissediyor musun ya da ne sıklıkla oluyor canım

aynı şeyleri düşünmüştüm bende. herkes hissetti bi ben kaldım vb. hatta bu sebepten randevularımı erkene aldığım oldu. ama doktorum 22ye kadar yolu vr dedi :)

artık hergün hissediyorum. çalışırken çok anlamıyorum ama akşam eve gidince kıpır kıpır bebiş

Kv nasil peki? Oda mi kocasini destekliyor

Seker yuklemesi istemicek o zaman senden degerlerin iyi oldugu icin. Aslinda seker aleti o kadar acitan bisey degil bi kac kez yaptirdim ama gunde 6 kez olunca yorucudur eminim bir hafta sik disini annesi

Kv nasil peki? Oda mi kocasini destekliyor
Arkasından desteklemiyor gibi konuşuyor. Yani o dediğim dediktir, bi kendi bilir, o hiç bende görmedi alışkın değil falan diyor ama olay anı sessiz kalır genelde. Benim arkamdan ne diyor o konudan pek emin değilim çok güvenemiyorum açıkçası.

Bosver o zaman kuzum esin seni destekliyo ya en onemli sey o. Dogumdan hemen sonra da evine donecek misin peki?

Bosver o zaman kuzum esin seni destekliyo ya en onemli sey o. Dogumdan hemen sonra da evine donecek misin peki?
Aynen elhamdülillah kuzum. Bizim 2.5 yıldır bebeğimiz olmadı bir de tedavi ile oldu yani bunu da biliyorlar ama. Aslında 30 haftaya ulaşsam annemin yanına dönmeyi düşünüyorum. İnşallah sağ salim zaman geçer de.

Ulasirsin insallah. Suan kac oldun? Ailen nerede peki Ankaraya uzak mi

yaa kızlar ben 3-4 gündür nescafe ye dadandım canım çok istiyor kendime engel olamıyorum günde bi fincan içmeye başladım içerken iyi hoş ta içtikten sonra vicdan yapıyorum bebeğime zarar mı veriyorum acaba diye sizce ne yapsam zarar mı veriyorum ?

ya kızlar size bişey sorucam, benden kahverengi akıntı geldi ama öyle az buz değil. tuvalete girdim en son afedersiniz taharet alıcakken gördüm baya gelmiş tuvalette kalan kalmış işte tarif edemedim. peçeteye de geldi öyle minik falan değildi.

dün eşimin kuzeni 6 aylık o kucağımdaydı yerden kalktık o kucağımdayken. 15 dk sonra falan karnımda ağrı oldu ama akşam bişey yoktu. doktora yazdım şimdi ama sizce nedir? korkmam gerekir mi

bende bu 2 haftadır falan çaya sardım iyice. 6 bardak falan içiyodurum. ama hergün günde 1 tane bişey olmaz sanmıyorum. kafein oranına bak internetten canım

Bende 23.haftamdayim bugun tartildim tam 6 Kilo almisim. Ben gece yemeyi biraktim abur cuburuda kesersem tamamdir. Tatliyi sevmezdm normalde hamileligimde cok istiyo canim. Hayatimda hic kilolu olmadim hep zayiftim :) ilk baslarda karnm cikmiyo ciksin artik diye soylenirdim simdi ya veremezsem diye endiseleniyorum. Hayirlisi bakalim :) ayrintiliya 300 ödedim bende bu arada benimji temiz cikti cok sükür darisi sana ve gireceklerin basina olsun insallah

oo sen bizden baya büyüksün senin yine iyi ayına göre :) bende ilk zamanlar tatlıyı hiç yiyemedim ki çok seviyodum. sonradan düzeldi ama. bende kiloluydum zayıf değildim sonra kilo vermiştim bünyem müsait almaya yani.. ama verirsin zaten zayıfsan hep vücudun tutmaz o kiloyu. ya ben ne yapayım

bende bu 2 haftadır falan çaya sardım iyice. 6 bardak falan içiyodurum. ama hergün günde 1 tane bişey olmaz sanmıyorum. kafein oranına bak internetten canım
baktım canım aslında kafeın limitini aşmamış oluyorum ama ne bilim işte vicdan yaptım sanırım

canım benim minicik gelmişti ama endişelenip gitmiştim eşi aşağıya inmiş dediler yatış vermişlerdi istersen sende bi git ne olur ne olmaz

canım benim minicik gelmişti ama endişelenip gitmiştim eşi aşağıya inmiş dediler yatış vermişlerdi istersen sende bi git ne olur ne olmaz
ay olurmu olur dimi.. daha dün gittim ama işte anımız bi anımızı tutmuyo. benimki öyle az buz değildi. tuvalette kalanı gördüm o da baya vardı. peçeteye de geldi. akaşm gidicem eşimle korktum biraz açıkcası

Canım bekleme hastaneye git kahverengi olunca tehlikeli değil derler İnşallah mühim birşey değildir ama yine de git. Çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…