Kuzum kağıtta yazan FL x 7= bebeğin boyu. Mesela FL =40m 40x7=280 28 cm boyu oluyor diye biliyorum @Emilyslittlepeanut29 mu maşallahUzun boylu olacak .. biz anne baba uzunuz bakalım bi önümüzdeki ay ne olacak .. dr uzun dedi mi size
Bende ara ara kıpırdanmalar oluyor ama sürekli olmadığından tedirgin oldum.Ama sanırım biraz daha beklemem gerekecek. Peki hergün hissediyor musun ya da ne sıklıkla oluyor canım
Aynen öyle. Ben deli gibi iş yaparken kafamı bir yere vurduğum zamanlarda bile tembelsiniz ondan demişti. Az önce evden çıkacağız benim sancı tuttu evi toparlayalım dedi beni çağırıyor kalktım gidiyorum eşim yat dedi kızdı neyse tekrar inatla beni çağırıyor eşim de sancısı var ne iş varsa ben yapayım dedi kayınvalidem bi iş yok dedi kp "ağrıya ağrıya yapsın ne var sancısı varsa" dedi . Beni sinirden bir gülme aldı. Kalktım eşim yine yatırdı iş yok diye. Ev de gayet temiz ve toplu hakikaten benim yapacağım bir iş yoktu ama adam cidden taktı inat etti amacı beni kaldırmak, bu korkumu kendince delmeye çalışıyor galiba başka açıklama bulamıyorum zira..
Arkadaşlar şeker muhabbeti geçmişti geçenlerde. Geçen hafta gittiğimiz endokrin doktoru birkaç test istemişti, bir de bir hafta boyunca günde 6kere evde şeker ölçmemi istedi (sabah aç tok, öğle aç tok, akşam aç tok)
Kan testleri gayet güzel çıkmış. 3aylık şeker, fruktozamin, homa ir filan hepsi çok çok iyi. Evdeki testler de iyi. Fakat şu evdeki şeker testini yapmaktan çok bunaldım. Parmaklarımda delecek yer kalmadı... Hiç yapasım gelmiyor ya
Arkasından desteklemiyor gibi konuşuyor. Yani o dediğim dediktir, bi kendi bilir, o hiç bende görmedi alışkın değil falan diyor ama olay anı sessiz kalır genelde. Benim arkamdan ne diyor o konudan pek emin değilim çok güvenemiyorum açıkçası.Kv nasil peki? Oda mi kocasini destekliyor
Arkasından desteklemiyor gibi konuşuyor. Yani o dediğim dediktir, bi kendi bilir, o hiç bende görmedi alışkın değil falan diyor ama olay anı sessiz kalır genelde. Benim arkamdan ne diyor o konudan pek emin değilim çok güvenemiyorum açıkçası.
Aynen elhamdülillah kuzum. Bizim 2.5 yıldır bebeğimiz olmadı bir de tedavi ile oldu yani bunu da biliyorlar ama. Aslında 30 haftaya ulaşsam annemin yanına dönmeyi düşünüyorum. İnşallah sağ salim zaman geçer de.Bosver o zaman kuzum esin seni destekliyo ya en onemli sey o. Dogumdan hemen sonra da evine donecek misin peki?
Aynen elhamdülillah kuzum. Bizim 2.5 yıldır bebeğimiz olmadı bir de tedavi ile oldu yani bunu da biliyorlar ama. Aslında 30 haftaya ulaşsam annemin yanına dönmeyi düşünüyorum. İnşallah sağ salim zaman geçer de.
bende bu 2 haftadır falan çaya sardım iyice. 6 bardak falan içiyodurum. ama hergün günde 1 tane bişey olmaz sanmıyorum. kafein oranına bak internetten canımyaa kızlar ben 3-4 gündür nescafe ye dadandım canım çok istiyor kendime engel olamıyorum günde bi fincan içmeye başladım içerken iyi hoş ta içtikten sonra vicdan yapıyorum bebeğime zarar mı veriyorum acaba diye sizce ne yapsam zarar mı veriyorum ?
3saat uzakta kuzum. Şu an 22+3 bakalım.Ulasirsin insallah. Suan kac oldun? Ailen nerede peki Ankaraya uzak mi
3saat uzakta kuzum. Şu an 22+3 bakalım.
Bende 23.haftamdayim bugun tartildim tam 6 Kilo almisim. Ben gece yemeyi biraktim abur cuburuda kesersem tamamdir. Tatliyi sevmezdm normalde hamileligimde cok istiyo canim. Hayatimda hic kilolu olmadim hep zayiftim :) ilk baslarda karnm cikmiyo ciksin artik diye soylenirdim simdi ya veremezsem diye endiseleniyorum. Hayirlisi bakalim :) ayrintiliya 300 ödedim bende bu arada benimji temiz cikti cok sükür darisi sana ve gireceklerin basina olsun insallaholabilir canım. benimde bulantım vs olmadı hiç çok şükür. bende bazen yeyip yeyip doymuyorum. ama artık kendimi durduruyorum 6kg aldım çünkü bazen 7 oluyo geri iniyo falan bu sabah tam 6 kg almış gözüküyodum. durmaya karar verdim artık. 5 ayda 6kg aşırı çok olmasada az da değil yani..
bu yeni doktorun tavsiye ettiği yeri aradım detaylı için. bakırköyde yeri. 400 tl dediler. diğer yerler 575 467 ve 600dü. bakırköyde yaptırmaya karar verdim. 20.haftadan sonra 22.haftan bitene kadar yaptır dedi. temmuzun 20si 24ü gibi gidicem nasip olursa
oo sen bizden baya büyüksün senin yine iyi ayına göre :) bende ilk zamanlar tatlıyı hiç yiyemedim ki çok seviyodum. sonradan düzeldi ama. bende kiloluydum zayıf değildim sonra kilo vermiştim bünyem müsait almaya yani.. ama verirsin zaten zayıfsan hep vücudun tutmaz o kiloyu. ya ben ne yapayımBende 23.haftamdayim bugun tartildim tam 6 Kilo almisim. Ben gece yemeyi biraktim abur cuburuda kesersem tamamdir. Tatliyi sevmezdm normalde hamileligimde cok istiyo canim. Hayatimda hic kilolu olmadim hep zayiftim :) ilk baslarda karnm cikmiyo ciksin artik diye soylenirdim simdi ya veremezsem diye endiseleniyorum. Hayirlisi bakalim :) ayrintiliya 300 ödedim bende bu arada benimji temiz cikti cok sükür darisi sana ve gireceklerin basina olsun insallah
baktım canım aslında kafeın limitini aşmamış oluyorum ama ne bilim işte vicdan yaptım sanırımbende bu 2 haftadır falan çaya sardım iyice. 6 bardak falan içiyodurum. ama hergün günde 1 tane bişey olmaz sanmıyorum. kafein oranına bak internetten canım
canım benim minicik gelmişti ama endişelenip gitmiştim eşi aşağıya inmiş dediler yatış vermişlerdi istersen sende bi git ne olur ne olmazya kızlar size bişey sorucam, benden kahverengi akıntı geldi ama öyle az buz değil. tuvalete girdim en son afedersiniz taharet alıcakken gördüm baya gelmiş tuvalette kalan kalmış işte tarif edemedim. peçeteye de geldi öyle minik falan değildi.
dün eşimin kuzeni 6 aylık o kucağımdaydı yerden kalktık o kucağımdayken. 15 dk sonra falan karnımda ağrı oldu ama akşam bişey yoktu. doktora yazdım şimdi ama sizce nedir? korkmam gerekir mi
ay olurmu olur dimi.. daha dün gittim ama işte anımız bi anımızı tutmuyo. benimki öyle az buz değildi. tuvalette kalanı gördüm o da baya vardı. peçeteye de geldi. akaşm gidicem eşimle korktum biraz açıkcasıcanım benim minicik gelmişti ama endişelenip gitmiştim eşi aşağıya inmiş dediler yatış vermişlerdi istersen sende bi git ne olur ne olmaz
ya kızlar size bişey sorucam, benden kahverengi akıntı geldi ama öyle az buz değil. tuvalete girdim en son afedersiniz taharet alıcakken gördüm baya gelmiş tuvalette kalan kalmış işte tarif edemedim. peçeteye de geldi öyle minik falan değildi.
dün eşimin kuzeni 6 aylık o kucağımdaydı yerden kalktık o kucağımdayken. 15 dk sonra falan karnımda ağrı oldu ama akşam bişey yoktu. doktora yazdım şimdi ama sizce nedir? korkmam gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?