2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Ben raporuda gönderdim hatta belirttim ekoda var içinde diye. Hemşiresi bir şey demedi. Ege hanımda görmüş raporu tamam demiş. Sermet beyin muayenesi ne kadar?
 
Once cis deneyin canim. Kaka sonraki asama oglum kakasini bir hafta sonra yapti. Ama ben hala bekle diyorum. Simdi bide bu strese girmeyin. Dogum sonrasi daha rahat olur. Yawrunda kucuk daha
 
Aynen öyle. Ben deli gibi iş yaparken kafamı bir yere vurduğum zamanlarda bile tembelsiniz ondan demişti. Az önce evden çıkacağız benim sancı tuttu evi toparlayalım dedi beni çağırıyor kalktım gidiyorum eşim yat dedi kızdı neyse tekrar inatla beni çağırıyor eşim de sancısı var ne iş varsa ben yapayım dedi kayınvalidem bi iş yok dedi kp "ağrıya ağrıya yapsın ne var sancısı varsa" dedi . Beni sinirden bir gülme aldı. Kalktım eşim yine yatırdı iş yok diye. Ev de gayet temiz ve toplu hakikaten benim yapacağım bir iş yoktu ama adam cidden taktı inat etti amacı beni kaldırmak, bu korkumu kendince delmeye çalışıyor galiba başka açıklama bulamıyorum zira..
 
Allah yardimcin olsun canim. Zor gercekten. Zaten halin belli bide bunlarla ugrasmak sikintili. Allah onlara vicdan merhamet versin demekten baska elimizden bisey gelmio sanirim.
Amin canım amin. Allah bir insanı 'her şeyi ben bilirim insanı' yapmasın. Nolur ki en kötü ihtimalle bir kaç ay daha yatsam nolur yani.. Ufak tefek işleri zaten hallediyorum hep yatmıyorum ama bu da bir çeşit imtihan galiba.
 
Ayy allah sabir versin size ya . Neyseki esiniz destekcinizmis. İnsallah bedelli olurda askere gidip sizi bu kp ile yanliz birakmaz. Sizde takmamaya calisin lütfen biliyorum cok zor sizin icin ama bide kp stresi yuklemeyin kendinize
 
Ben raporuda gönderdim hatta belirttim ekoda var içinde diye. Hemşiresi bir şey demedi. Ege hanımda görmüş raporu tamam demiş. Sermet beyin muayenesi ne kadar?
Çok sevindim bende öyle yaparım o zaman.sermet beyden telefonda randevu aldım sekreteri 350 dedi.bende şaşırdım daha pahalıdır diye düşünmüştüm.
Peki senin ege hanımla birdahaki randevun ne zaman.temmuzda yokmuşya.doğumu konuştun mu hiç.ben haziran muaynesinde konuştum seminerim toplantım seyahatim olmazsa girerim dedi.ama İnan Doğuma girdiğini hiç duymadım ya gerçekten işi vardı yada kaçtı Doğumdan bilemiyorum.birde şey dedi bana illa bi dr takip etsin kesin doğumuma o girsin diye bir düşüncen varsa dr bakabilirsin kendine belkide sermeti tercih edersin dedi.bende ne olur ne olmaz diye birde çınarlıdan Reşat bozoklardan randevu aldım.
 
Kızlar benim kuzu iyice hareketlendi. Bazen uyutmuyo hatta. İçerden vurup duruyo
Ama arada sağ kasık tarafıma bi ağrı giriyo, resmen kımıldayamıyorum. Normaldir diye düşünüyorum.
 
Ayy allah sabir versin size ya . Neyseki esiniz destekcinizmis. İnsallah bedelli olurda askere gidip sizi bu kp ile yanliz birakmaz. Sizde takmamaya calisin lütfen biliyorum cok zor sizin icin ama bide kp stresi yuklemeyin kendinize
İnşallah canım çok teşekkür ederim iyi geldi desteğiniz
 
Kızlar ben bebeğimi hiç hissetmiyorum artık bu haftalarda hissetmem gerekmezmi bir sorunmu var acaba cokmu takintiliyim bilmiyorum ya doğuma kadar stresle nasıl zaman gecicek bilmiyorum
 
Temmuzda olmadığı için Ağustos ta görüşeceğiz. Hemşiresi tlf da bbana da öyle dedi. Bende doğumu sordum ege hanım giriyor mu diye idari işleri çok dedi gündüz doğum olursa ve toplantısı olmazsa bburadaysa girer dedi. Gece olursa doğumhane ekibi girer dedi. Gündüz kendi olmazsa ya uzman doktorlar ya da yine doğumhane ekibi girecek sanırım. İsterseniz başka bir doktor takibi yapabilir dedi. Ben de ege hanımı istiyorum dedim. Bizim eylülde tayin işi var manisada oturuyorum tayin çıkmazsa manisa da özgür atlıya giderim 7ay bitmiş olucam o zaman doktor kabul eder mi son dakika acaba? İzmire tayinim çıkarsa da orada bir doktor bulmam lazım.
 
Yaaa.hayırlısı olsun canım.ben direk ege hanımla konuştum o sadece toplantı ve şehir dışını söyledi öyle gece gündüz olayını bahsetmedi.ama çok bulantı ve kusmadan dolayı 15 gün hastanede yattım ben bu sırada hastalarıyla tanıştım genelde 6. Ayda kendinize doktor bulun demiş yada doğumuna gelmemiş doğumu genelde Gülnaz yada ferruh yapıyor doğumhane ekibiyle birlikte.
 
Gülnaz ya da ferruh yaparsa o da iyi benim için. Gece olursa yine gülnaz ya da ferruh oluyor mu acaba? Bir de ege hanıma ödeyeceğimiz ücreti mi ödeyeceğiz onlara?
 
Gülnaz ya da ferruh yaparsa o da iyi benim için. Gece olursa yine gülnaz ya da ferruh oluyor mu acaba? Bir de ege hanıma ödeyeceğimiz ücreti mi ödeyeceğiz onlara?
Gece doğumu olanı hiç duymadım çünkü benim dediğim doğumlar zorunlu sezeryanlıydı ve gülnazla ferruh girdi hiç ücret ödemediler onlar uzman doktor olduğu için.acaba ege hanım kaç para alıyor Doğuma.sanırım ücretler az diye ege hanımda Doğuma girmeyi tercih etmiyor.geçen sene benim bir düştüğüm olmuştu kürtajımı ferruh yapmıştı hiç ödeme yapmamıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…