bende bu 2 haftadır falan çaya sardım iyice. 6 bardak falan içiyodurum. ama hergün günde 1 tane bişey olmaz sanmıyorum. kafein oranına bak internetten canım
baktım canım aslında kafeın limitini aşmamış oluyorum ama ne bilim işte vicdan yaptım sanırım
Seninki benimkinin yanında masum kalıyoyaa kızlar ben 3-4 gündür nescafe ye dadandım canım çok istiyor kendime engel olamıyorum günde bi fincan içmeye başladım içerken iyi hoş ta içtikten sonra vicdan yapıyorum bebeğime zarar mı veriyorum acaba diye sizce ne yapsam zarar mı veriyorum ?
Çok heyecanlı bisey canım ya çok güzel bir his.benim 6 yıl sonra 3.tüp bebek denemesinden sonra olunca çok heyecanlanıyorum.herseyi bir an önce yasamak istiyorumaynı şeyleri düşünmüştüm bende. herkes hissetti bi ben kaldım vb. hatta bu sebepten randevularımı erkene aldığım oldu. ama doktorum 22ye kadar yolu vr dedi :)
artık hergün hissediyorum. çalışırken çok anlamıyorum ama akşam eve gidince kıpır kıpır bebiş
yani canım malesef bu tür akıntılar normal sayılmıyor hiç ihmale gelmez baya vardı da diyorsun sen aksama hiç ihmal etme kesilse bi daha gelmese bile git en azından için rahat eder gittikten sonrada mutlaka haber ver merak ederiz tatlımay olurmu olur dimi.. daha dün gittim ama işte anımız bi anımızı tutmuyo. benimki öyle az buz değildi. tuvalette kalanı gördüm o da baya vardı. peçeteye de geldi. akaşm gidicem eşimle korktum biraz açıkcası
amin canım. eski doktormla görüştüm korkma dedi. istinyedeki bülent hocayla . akşam git bi gözük dedi.Canım bekleme hastaneye git kahverengi olunca tehlikeli değil derler İnşallah mühim birşey değildir ama yine de git. Çok geçmiş olsun...
yazarım canım çok teşekkür ederim dua edin.. akşam eşim gelsin gidicez nasipseyani canım malesef bu tür akıntılar normal sayılmıyor hiç ihmale gelmez baya vardı da diyorsun sen aksama hiç ihmal etme kesilse bi daha gelmese bile git en azından için rahat eder gittikten sonrada mutlaka haber ver merak ederiz tatlım
yok canım 3ü 1 arada normalde de sevmem zaten nescafeyle süt tozu karıştırıyorum. Süt fikri iyimiş bide öyle denim çok teşekkür ederimCanım üçü bir arada mi içiyorsun bilmiyorum ama bence icebiliyorsan bir bardak süte bir çay kaşığı Nescafe koyup yaparak ic. Hem süt içmiş olursun hem az kahve tüketmiş olursun.
amin canım bende beslenmeme dikkat ediyorum yararlı şeyler yemeğe özen gösteriyorum ama işte napalım insanız neticesinde dayanamıyoruz bazen inşallah bi zararı dokunmazSeninki benimkinin yanında masum kalıyotatildeyim ya, kolaya fantaya dadandım. İçim yandıkça içtim. Nescafeyi söylemiyorum bile. Ama her öğün mutlaka salatamı çorbamı vs yiyorum. Allah korusn meleklerimizi.
süt tozu normalde de iyi değil canım.. 3ü bir arada tadı yakalamak istiyosan yarı süt yarı su ve kahve koy.yok canım 3ü 1 arada normalde de sevmem zaten nescafeyle süt tozu karıştırıyorum. Süt fikri iyimiş bide öyle denim çok teşekkür ederim
sırf süt daha mantıklı geldi aslında öyle de içilir illa süt tozuna gerek yok zaten nescafe ye aşeriyorum yumuşatmak için süt tozu koyuyordum süt koyarım artık bende canımsüt tozu normalde de iyi değil canım.. 3ü bir arada tadı yakalamak istiyosan yarı süt yarı su ve kahve koy.
ama latte tarzı istersen sırf süt ve kahve daha iyi :)
amin canım. eski doktormla görüştüm korkma dedi. istinyedeki bülent hocayla . akşam git bi gözük dedi.
bülent hocanın sezaryeni 7 bin normali 6 bin olmuş. imkanı yok artık orasının. beni başka doktora yönlendirdi. 2 doktorun var gibi düşün detaylıdan sonra gel bi ben göreyim dedi. seviyorum o adamı ya sağolsun..
dualarımız seninle canım çok ta kendini sıkıtılı modlara sokma ihmal etme yeter panik olmana gerek yok benimde ağrım olmustu ama bebeğim gayet sağlıklıydı eğer bi sıkıntı varsa erkenden önlemini alırsın korkma inşallah önemli bişey çıkmıcakyazarım canım çok teşekkür ederim dua edin.. akşam eşim gelsin gidicez nasipse
kendimi böyle durumlarda çok korkutan bi insan değilim ama karnımda ağrıyo şuan psikolojikmi bilmem midem tuttu bide
BÜLENT hoca güldü benimki artmış sadece falan dedi. başka hastanede doğuma girermisinz falan dedim şuan olmaz buradaki işimden ayrılırsam olabilir dedi. avcılar hospitalde zerrin karabulutu tavsiye etti zerrin abla diyo sürekli. 2 doktorun var gibi düşün bana da gel ona da git farketmez dedi. ama inşallah artmamıştır sizinkilerde gerçekten çok çok aşırı bi fiyat artık.. amin canım gidiyim hemen yazıcam dönerken size.. ama evde yemek yapmam lazım malesefki dinlenmek yağmura haram...Ayyy bizim doktorun da arttı mı acabaneyse inşallah güzel haberlerle dönersin canım dinlen eşin gelene kadar...
inşallah canım kanama alanım varken bukadar korkmamıştım ve onda böyle bişey gelmemişti az az olmuştu şimdi bundan korktum açıkcası.. Allahın izniyle bişey olmaz..dualarımız seninle canım çok ta kendini sıkıtılı modlara sokma ihmal etme yeter panik olmana gerek yok benimde ağrım olmustu ama bebeğim gayet sağlıklıydı eğer bi sıkıntı varsa erkenden önlemini alırsın korkma inşallah önemli bişey çıkmıcak
Ilk zamanlar doktorum bana filtre yada türk kahvesi iç dedi diğerleri işlenmis oldugu icin tavsiye etmem demişti ama hamilelik ilerledikce bende bazı yasakları bozdum..Çayı icmezken günde 4-5 bardağa çıktı..Sende abartma ama canın istiyosa iç gitsinyaa kızlar ben 3-4 gündür nescafe ye dadandım canım çok istiyor kendime engel olamıyorum günde bi fincan içmeye başladım içerken iyi hoş ta içtikten sonra vicdan yapıyorum bebeğime zarar mı veriyorum acaba diye sizce ne yapsam zarar mı veriyorum ?
Normal doğum olmuyor mu hiç biz gitsek bize de sezeryan mı yapacaklar ? Yoksao bayanların mecbur sezeryan mıydı ? Senle tanıştığım iyi oldu arkadaşım. Benim pek bilgim yoktu bu konuyla ilgili. Ücret konusunda haklısın az aldığı için girmiyordur doğumlara. Benim ilk bebek ve tüp bebek. Sence 7. Ay bitimi farklı doktora gitsem geç olur mu? Kabul eder mi öyle doktorlar?Gece doğumu olanı hiç duymadım çünkü benim dediğim doğumlar zorunlu sezeryanlıydı ve gülnazla ferruh girdi hiç ücret ödemediler onlar uzman doktor olduğu için.acaba ege hanım kaç para alıyor Doğuma.sanırım ücretler az diye ege hanımda Doğuma girmeyi tercih etmiyor.geçen sene benim bir düştüğüm olmuştu kürtajımı ferruh yapmıştı hiç ödeme yapmamıştım.
BÜLENT hoca güldü benimki artmış sadece falan dedi. başka hastanede doğuma girermisinz falan dedim şuan olmaz buradaki işimden ayrılırsam olabilir dedi. avcılar hospitalde zerrin karabulutu tavsiye etti zerrin abla diyo sürekli. 2 doktorun var gibi düşün bana da gel ona da git farketmez dedi. ama inşallah artmamıştır sizinkilerde gerçekten çok çok aşırı bi fiyat artık.. amin canım gidiyim hemen yazıcam dönerken size.. ama evde yemek yapmam lazım malesefki dinlenmek yağmura haram...
inşallah canım kanama alanım varken bukadar korkmamıştım ve onda böyle bişey gelmemişti az az olmuştu şimdi bundan korktum açıkcası.. Allahın izniyle bişey olmaz..
ablamda telaşlandı tatil planını iptal ederiz haber ver falan diyo. ama Allah korusun öyle bişey olsada o planı iptal ettiremem onlara hakkım yok
Ben tüp bebek hastasıyken normal yolla hamile kaldığım için ege hanıma gittim sağolsun oda eski hastası olduğum için aldı beni.benim gördüğüm doğumlar zorunlu sezeryandı birinde erken Doğum vardı birinde rahim ağzı yetmezliği vardı o yüzden yatıyorlardı hastanede.ama tüp bebekleri zaten riske atmamak adına sezeryan yaptırıyorlar diye biliyorum.bazı doktorlar 7. Aydan sonra almadığı için bende garanti olsun diye ağustos ayına başka doktoranda aldım hem ege hanıma hemde Reşat beye gideceğim.duruma göre Doğuma karar vereceğim.bende çok sevindim canım seninle karşılaşınca.Normal doğum olmuyor mu hiç biz gitsek bize de sezeryan mı yapacaklar ? Yoksao bayanların mecbur sezeryan mıydı ? Senle tanıştığım iyi oldu arkadaşım. Benim pek bilgim yoktu bu konuyla ilgili. Ücret konusunda haklısın az aldığı için girmiyordur doğumlara. Benim ilk bebek ve tüp bebek. Sence 7. Ay bitimi farklı doktora gitsem geç olur mu? Kabul eder mi öyle doktorlar?
Kendimi korkutmamaya çalıştım ama hala gelmeye devam ediyo çamaşırdan pantolonuma bile geçti. Şimdi gidiyoruz hastaneye inşallah kötü bişey olmazCanım ne tatil ne yemek şuan hiç biri önemli değil. Bu akşam da ekmek arası peynir yersiniz ne olacak bebeğin ve sen iyi olun da...
Seninki benimkinin yanında masum kalıyotatildeyim ya, kolaya fantaya dadandım. İçim yandıkça içtim. Nescafeyi söylemiyorum bile. Ama her öğün mutlaka salatamı çorbamı vs yiyorum. Allah korusn meleklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?