2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bende az once camasirimda 3 4damla kadar kan gordum. Basta inanamadim ama sanirim dolmus cok salladigi icin oldu gibi geldi. Devami gelirse bende gidecem doktora insallah sikinti olmaz

Kizlar bende az once camasirimda 3 4damla kadar kan gordum. Basta inanamadim ama sanirim dolmus cok salladigi icin oldu gibi geldi. Devami gelirse bende gidecem doktora insallah sikinti olmaz

Geçmiş olsun canım parlak kırmızıysa bekleme bence hemen git. Daha önce ölmüş muydu kanama veya leke? Bir de sivilce veya basur gibi birşeyden gelmiş olamaz dimi?

Geçmiş olsun canım parlak kırmızıysa bekleme bence hemen git. Daha önce ölmüş muydu kanama veya leke? Bir de sivilce veya basur gibi birşeyden gelmiş olamaz dimi?

Parlak kirmizi degildi. Daha once bir kez daha yorulmustum onda da koyu kahve lekelenme yasamistim bi daha yorulmamaya dikkat ediyordum. Ama bugun disardaydim heralde tekrar yoruldum sanirim. Kapidan girerken kasiklarim agriyodu. Baktim kendime de ne sivilce ne baska bisey var sadece camasirda var. Devami gelmez insallah

Geçmiş olsun canım ayaklarını yuksekte tutup uzan inşallah tekrar etmez

Bende tatil hazirliklari dip bucak temizlik derken zaman gecmis komsularim geldi saat beste az once gittiler. Simdi de hala bi suru isim var daha camasirlari yikicam valiz hazirlicam ütü yapcam yemek yapcam gözlerimde nasil buyuyo anlatamam bide kasiklarimda agri basladi birazcik dinlenmem lazim galiba kizlar siz nasilsiniz insallah kötü bisey yoktur yorumlarin hepsini okuyamadim ama aydingelini ve Tententen sizin yorumlara gözüm çarptı insallah kötü bisey yoktur. Nasil oldunuz

Canım çok geçmiş olsun kendini yorma benim başta hep ondan oldu kanama hemen yat. Ama rahim ağzına bi baksalar keşke açılma var mı diye. Kaç haftalıksın şimdi

Ben esime diyorum dogumu yapiyim takicam kanguruyu alicam bebegimi zumba yapicam evde spor niyetine emzirince cabuk verilirmis kilo emzirebilirsem sütüm gelirse bi ona guveniyorum iste :)

Canım dün kalkarken yerden kanamış bugün de atıyor büyük ihtimalle kahverengi olduğuna göre aktif değildir inşallah bir şey olmaz. Haber et

Nasıl oldun canım inşallah bişey yoktur

Canım dün kalkarken yerden kanamış bugün de atıyor büyük ihtimalle kahverengi olduğuna göre aktif değildir inşallah bir şey olmaz. Haber et
Emira SY
Çok sağolun kızlar anca çıktım doktordan. Uzuuuun uzun dinledi kalp atışını. Ama bin şükür bişey yok çok korktum. Eski kanama alanın sökülmüştür dedi. 5gün istirahat verdi ama nerede dinlenicem diğer muhasebecide çok hastaydı izin aldı. Progestan verdi. Magnezyumu iç erken doğuma engel oluyo dedi. Bidaha gelirse korkmalı mıyım dedim. İlacını iç istirahat et dedi. Artık hayırlısı Allahtan . Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Bu arada bizimki yine uslu uslu oturuyodu ayakları yukarı çekmiş biraz korktu heralde :)

Kuzum proluton iğne vermedi mi o daha etkili haftamız büyüdü artık. Çok şükür iyiymiş ama lütfen dinlen.

aydingelini çok geçmiş olsun canım bebisin iyi olmasına sevindim. Evden PC başından halledemez misin işleri?

Şimdi gördüm yazdığını tatlım çok sevindim iyi olmanıza ama keşke evde dinlensen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…