İnşallah Yusufçuk kuşun annesiKendimi korkutmamaya çalıştım ama hala gelmeye devam ediyo çamaşırdan pantolonuma bile geçti. Şimdi gidiyoruz hastaneye inşallah kötü bişey olmaz
Kendimi korkutmamaya çalıştım ama hala gelmeye devam ediyo çamaşırdan pantolonuma bile geçti. Şimdi gidiyoruz hastaneye inşallah kötü bişey olmaz
Kizlar bende az once camasirimda 3 4damla kadar kan gordum. Basta inanamadim ama sanirim dolmus cok salladigi icin oldu gibi geldi. Devami gelirse bende gidecem doktora insallah sikinti olmaz
Geçmiş olsun canım parlak kırmızıysa bekleme bence hemen git. Daha önce ölmüş muydu kanama veya leke? Bir de sivilce veya basur gibi birşeyden gelmiş olamaz dimi?
Parlak kirmizi degildi. Daha once bir kez daha yorulmustum onda da koyu kahve lekelenme yasamistim bi daha yorulmamaya dikkat ediyordum. Ama bugun disardaydim heralde tekrar yoruldum sanirim. Kapidan girerken kasiklarim agriyodu. Baktim kendime de ne sivilce ne baska bisey var sadece camasirda var. Devami gelmez insallah
Kendimi korkutmamaya çalıştım ama hala gelmeye devam ediyo çamaşırdan pantolonuma bile geçti. Şimdi gidiyoruz hastaneye inşallah kötü bişey olmaz
İnşallah canım çok teşekkür ederim  dua edelim birbirimizeCok uzak degilmis. Az kalmis canim az daha dayan. Gecicek bu gunler 8 hafta nedir ki hemen geciyor
Canım çok geçmiş olsun kendini yorma benim başta hep ondan oldu kanama hemen yat. Ama rahim ağzına bi baksalar keşke açılma var mı diye. Kaç haftalıksın şimdiKizlar bende az once camasirimda 3 4damla kadar kan gordum. Basta inanamadim ama sanirim dolmus cok salladigi icin oldu gibi geldi. Devami gelirse bende gidecem doktora insallah sikinti olmaz
Ben esime diyorum dogumu yapiyim takicam kanguruyu alicam bebegimi zumba yapicam evde spor niyetineoo sen bizden baya büyüksün senin yine iyi ayına göre :) bende ilk zamanlar tatlıyı hiç yiyemedim ki çok seviyodum. sonradan düzeldi ama. bende kiloluydum zayıf değildim sonra kilo vermiştim bünyem müsait almaya yani.. ama verirsin zaten zayıfsan hep vücudun tutmaz o kiloyu. ya ben ne yapayım
Canım dün kalkarken yerden kanamış bugün de atıyor büyük ihtimalle kahverengi olduğuna göre aktif değildir inşallah bir şey olmaz. Haber etya kızlar size bişey sorucam, benden kahverengi akıntı geldi ama öyle az buz değil. tuvalete girdim en son afedersiniz taharet alıcakken gördüm baya gelmiş tuvalette kalan kalmış işte tarif edemedim. peçeteye de geldi öyle minik falan değildi.
dün eşimin kuzeni 6 aylık o kucağımdaydı yerden kalktık o kucağımdayken. 15 dk sonra falan karnımda ağrı oldu ama akşam bişey yoktu. doktora yazdım şimdi ama sizce nedir? korkmam gerekir mi
Nasıl oldun canım inşallah bişey yokturKizlar bende az once camasirimda 3 4damla kadar kan gordum. Basta inanamadim ama sanirim dolmus cok salladigi icin oldu gibi geldi. Devami gelirse bende gidecem doktora insallah sikinti olmaz
Bende tatil hazirliklari dip bucak temizlik derken zaman gecmis komsularim geldi saat beste az once gittiler. Simdi de hala bi suru isim var daha camasirlari yikicam valiz hazirlicam ütü yapcam yemek yapcam gözlerimde nasil buyuyo anlatamam bide kasiklarimda agri basladi birazcik dinlenmem lazim galibakizlar siz nasilsiniz insallah kötü bisey yoktur yorumlarin hepsini okuyamadim ama aydingelini ve Tententen sizin yorumlara gözüm çarptı insallah kötü bisey yoktur. Nasil oldunuz
Canım dün kalkarken yerden kanamış bugün de atıyor büyük ihtimalle kahverengi olduğuna göre aktif değildir inşallah bir şey olmaz. Haber et
Kuzum proluton iğne vermedi mi o daha etkili haftamız büyüdü artık. Çok şükür iyiymiş ama lütfen dinlen.Nasıl oldun canım inşallah bişey yoktur
Emira SY
Çok sağolun kızlar anca çıktım doktordan. Uzuuuun uzun dinledi kalp atışını. Ama bin şükür bişey yok çok korktum. Eski kanama alanın sökülmüştür dedi. 5gün istirahat verdi ama nerede dinlenicem diğer muhasebecide çok hastaydı izin aldı. Progestan verdi. Magnezyumu iç erken doğuma engel oluyo dedi. Bidaha gelirse korkmalı mıyım dedim. İlacını iç istirahat et dedi. Artık hayırlısı Allahtan . Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Bu arada bizimki yine uslu uslu oturuyodu ayakları yukarı çekmiş biraz korktu heralde :)
Şimdi gördüm yazdığını tatlım çok sevindim iyi olmanıza ama keşke evde dinlensen yaaaNasıl oldun canım inşallah bişey yoktur
Emira SY
Çok sağolun kızlar anca çıktım doktordan. Uzuuuun uzun dinledi kalp atışını. Ama bin şükür bişey yok çok korktum. Eski kanama alanın sökülmüştür dedi. 5gün istirahat verdi ama nerede dinlenicem diğer muhasebecide çok hastaydı izin aldı. Progestan verdi. Magnezyumu iç erken doğuma engel oluyo dedi. Bidaha gelirse korkmalı mıyım dedim. İlacını iç istirahat et dedi. Artık hayırlısı Allahtan . Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Bu arada bizimki yine uslu uslu oturuyodu ayakları yukarı çekmiş biraz korktu heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?