2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum proluton iğne vermedi mi o daha etkili haftamız büyüdü artık. Çok şükür iyiymiş ama lütfen dinlen.
Yok canım progestan verdi zaten diğer dktorum bana hiç ilaç kullandırtmıyodu. Hatta bugün aradı konuştuk çok önemli bişey değildir ilişkiyi kes dedi ki kaç haftadır adamı görmüyorum zaten, demir ilacına devam ve dinlen dedi. Adamın bu rahat tavrını seviyorum:)
aydingelini çok geçmiş olsun canım bebisin iyi olmasına sevindim. Evden PC başından halledemez misin işleri?
Muhasebeciyim canım malesef keşke öyle olsa dinlene dinlene yapabilsem.. bırak diğer mhasebecide gelmiycekmiş yarın o da hasta.. dişi ağrıyo
aydingelini Tententen kız size ikinize birden nazar mu deydi noldu cok gecmis olsun tekrari olmasin
Valla oldu bişeyler canım Allah beterinden korusun inşallah
Şimdi gördüm yazdığını tatlım çok sevindim iyi olmanıza ama keşke evde dinlensen yaaa
Dinletemiyorum ki canım 5 gün rapor yazdı doktor ama diğer muhasebeci aradı yarın gelmicem diye.. mecburi yani ay ne biliyim ya canımızın kıymetini bildirtmiyolar bile
aydingelini Tententen gecmis olsun kizlarr tekrari yasanmasin insaallahh.
Amin canım amin inşallah..

Pantolonuma kadar çıktı o kahverengi akıntı ilk defa böyle oldu. 2.de aklım çıktı resmen bitti bidaha gelmez diye telkin etmiştim kendimi..

Muhasebeciyim canım malesef keşke öyle olsa dinlene dinlene yapabilsem.. bırak diğer mhasebecide gelmiycekmiş yarın o da hasta.. dişi ağrıyo
Ya diş mi önemli bebiş miiii? Sen mi kurtaracaksın arkadaşım dünyayı bırak patron düşünsün gözünü sevem yaa çok üzüldüm şu an

Çok geçmiş olsun canım Allah in izniyle sağlıkla sıhhatle uslu uslu otursun

Ben tam beyanname vereceğimiz gün rapor almak zorunda kalmıştım doktor bana yaticaksin başka yolu yok bunun dedi kimse umrumda Olmz vallahi seninde olmasın Allah korusun bişey olsa sana bunun hesabını verebikirler mi çok sinirleniyorum böyle olunca bu benciller yüzünden bebeğini düşünemiyorsun

Kizlar bende az once camasirimda 3 4damla kadar kan gordum. Basta inanamadim ama sanirim dolmus cok salladigi icin oldu gibi geldi. Devami gelirse bende gidecem doktora insallah sikinti olmaz
Geçmiş olsun, nasıl oldun?

Geçmiş olsun, tekrarlamaz inşallah.

Dinleniyorum kuzum simdilik gelen giden yok cok sukur.

Canım çok geçmiş olsun kendini yorma benim başta hep ondan oldu kanama hemen yat. Ama rahim ağzına bi baksalar keşke açılma var mı diye. Kaç haftalıksın şimdi

18+6tim canim. Bu ayin 11ine randevum var zaten o zaman gidecem. Simdilik dinleniyorum valla yatiyorum paso. Gecmezse giderim
Yatiyorum canim bi daha kan gelmedi cok sukur. Gelirse gidecem ama
aydingelini Tententen kız size ikinize birden nazar mu deydi noldu cok gecmis olsun tekrari olmasin
Yorulunca boyle oluyo canim. Yani 1 saat dolmusla oyle hayvan gibi suruyolar ki cok yoruldum sanirim ondan oldu. Iyiyim suan cok sukur
Geçmiş olsun, nasıl oldun?

Geçmiş olsun, tekrarlamaz inşallah.

Allah razi olsun canim iyiyim suan. Uzandim ayagimi yukari kaldirdim dinleniyorum. Gecer insallah

merhaba kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeişim iyi çıktı ama rahim ağzında açıklık var dedi perinatalog, takip eden doktoruna git hemen muayene etsin dikiş gerekebilir dedi servikal uzunluk 30mm olmakla beraber 7.6 mmlık açıklık izlenmektedir yazıyor raporda sizce çok mu riskli erken doğum açısından

İyi hadi çok şükür, İnşallah tekrarlamaz

dikkat et canim agir fln kldrmaa

30 tam sınır, benim 18. Hafta 24 mm ölçüldü dikiş öyle atıldı. Rahim ne kadar ağırlığı taşır bilinmediğinden risk için net bir mm söylenemiyor. Serklaj öneriliyorsa bu işi sürekli olarak yapan uzman birine yaptırmanı öneririm.

Son düzenleme:
İyi hadi çok şükür, İnşallah tekrarlamaz

Insallah canim. Korkutuyo valla sipalar. Az once de asagi indik annemin arkadasinin oglu hacivat karagoz golge oyunu hazirlamislar. Tum site asagida 50 den fazla anneler ve cocuklar vardi. Misir patlatmislar cekirdek cay hizmette sinir yoktu. O kadar eglenceliydi ki oturdum onlari seyrettim. Hele biri 3 yasinda kiz cocugu ben sarki soylemek istiyorun deyip sahneye cikti. Ingilizce sarki soyledi filan. Agzimiz acik seyrettik. Iyi geldi dinlendim valla

Oy maşallah, seneye bebeğinle iner izlersin inşallah Kıymet bilelim diye mi yapıyorlar nedir, hep bir atraksiyon yaşatıyorlar, sürekli tetikteyiz.

Oy maşallah, seneye bebeğinle iner izlersin inşallah Kıymet bilelim diye mi yapıyorlar nedir, hep bir atraksiyon yaşatıyorlar, sürekli tetikteyiz.

Kiymeti bilinmez mi ya lutuf onlar. Insallah valla cok heveslendim. Ortaokuldan yeni yurumeye baslayana kadar bi suru cocuk vardi. Bazisinin babasi inmis yuruyus yapanlarda sirf merakindan oturup seyretti fln. Cok guzeldi teknolojisiz herkes oturup eglendi bizde cimlerde elektrik attik ustumuzden. Bizlerde o gunleri goruruz insallah

sağol canım takip yapan doktorumda yurt dışındaymış perşembe dönecekmiş zaten pekte takip ettiği söylenemez çok ilgisiz bir doktor aradım açmadı seminerdeyim yurtdışında yazdı sonra durumu anlattım cumaya kadar yat dinlen gelince bakarız dedi sonra endişelenecek bir durum var mı dedim cevap bile vermedi..yani önemsiz bir durum olsa zaten perinatalog yarın hemen git göster demezdi heralde ne bileyim vakit kaybetmemek için yarın farklı bir doktora gideceğim medical park floryada hediye dağdeviren diye bir doktor ilk kez gideceğim onada bugün perinatalog beni biraz korkuttu endişeliyim o yüzden

Her doktor serklaj yapmıyor, ona yönelik mi buldun doktoru?

Ne güzel ya :) İnşallah canım İnşallah

Durum önemli zaten, 30mm'nin sınır olduğunu söylemişti görüştüğüm doktorlar, araştırırken 19mm lerde bebeğin kesesi çıkmaya başlamışken ittirip diktirenleri okudum, bizden çok daha riskli durumlarda da yapılmış o yüzden panik yapma, tabi ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi ama araştırma yapacağın, doktor bulacağın zamanın var, Yarın randevuna git içine sinmezse, benim yaptırdığım doktoru önereyim, tavsiye üzerine gitmiştim, gayet ilgili babacan bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…