2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bende az once camasirimda 3 4damla kadar kan gordum. Basta inanamadim ama sanirim dolmus cok salladigi icin oldu gibi geldi. Devami gelirse bende gidecem doktora insallah sikinti olmaz
Kızlar bugün noldu size sanada cok gecmis olsun dikkat et bebisinede kendine de tatlim

Oh cok sükür valla sevindim canim rabbim tekrarini yasatmasin korkunun. Saglikla al kucağına insallah. Saglikli olsunda varsın otursun nasilsa doğunca yeterince yaramazlik yapar ordayken hem kendı hem annesi biraz dinlensin

Cok şükür canim atlatirsin insallah. Bol bol dinlen senden ve bebeginden önemli hic bi işin yok bunu aklindan çıkarmadan istirahet et .Rabbim tekrarini yasatmasin bu korkunun. Saglikla kucagimiza alalim her birimiz evlatlarimizi.

Ya diş mi önemli bebiş miiii? Sen mi kurtaracaksın arkadaşım dünyayı bırak patron düşünsün gözünü sevem yaa çok üzüldüm şu an
Herkesin canı kendine canım ne diyebilirim ki. Bugün sabahtan dişin ağrıyo diyodu sonradan geçti dedi. Ben lavabodan geldim dedim kahverengi akıntı ama öyle böyle değil falan. Pek inanır gibi olmadı. Ablamı aradm doktormla konuştuk. Sonrasında yine dişi tuttu yüzünden belliydi. Yarın gelmesemmi falan dedi. Gelme dedim ne diyebilirim ki... dr dan çıkınca da aradı yarın gelmicem diye.
Başka zaman olsa umursamazdm ama zaten patrın işten çıkartmaya yer arıyo çekemicem o stresti şuan. Ama hala geliyo durmadı çok ilginç.. progestan aldım şimdi uzandım Allaha emanet ne diyelim. Patronda memleketinde bizde gitmezsek orası yalan olur ..
Çok geçmiş olsun canım Allah in izniyle sağlıkla sıhhatle uslu uslu otursun
Aminn canım Allah razı olsun
Aynen öyle canım ama ben gitmezsem kasıtlı gelmedin dicekler. Daha öncesinde de böyle bi durum oldu. Diğer arkadaşa da anlattım vaziyet öyle olunca ben de gelmicem ne olursa olsun da diyemiyosun..
Geçmiş olsun, nasıl oldun?

Geçmiş olsun, tekrarlamaz inşallah.
Amin pinkçim teşekkür ederim
Oh cok sükür valla sevindim canim rabbim tekrarini yasatmasin korkunun. Saglikla al kucağına insallah. Saglikli olsunda varsın otursun nasilsa doğunca yeterince yaramazlik yapar ordayken hem kendı hem annesi biraz dinlensin
Öyle valla canım, doktor sırası beklerken içerden bir iki oynadı resmen hala burdayım dedi çok şükür. İlerisi için enerji topluyo sanırım :))

anladım canım çok sağol adını verirsen sevinirim doktorun

Kendime okadar kızgınımki anlatamam şuan acıdan kıvranıyorum niye çünkü sadece ev süpürdüm ve belim kilitlendi resmen niyeee çünkü yıllarca ha zayıflıcam ha zayıflıcam diye diye dahada şiştim niyeeee nefsime yenik düştüm sonuç ne kilo yüzünden kalçada belde kuyruk sokumunda problem ve daha 4.5 aylığım daha kilo alıcam bu bel bu karnı nasıl taşır kimbilir beni daha ne acılar bekliyo

Ben ayni bu hislerle dogum yapip 6 ay sonra mide kucultme amelyati oldum.103 kgydum.aslinda 98 dim amelyat ivin gerekli 5kgyuda aldim o arada ve oldum.zaten boyum 160 nerden baksan 50 kg vermem gerekiyodu ve yani bu kadar sene verememisim simdi cocuk var gittikce agirlasacak kucaga almak parkta pesinden kosmak enerjisine ayak uydurmak nasil olacak diye dusundugum icin 3 gun babanesine ve babasina emanet ettim gittim amelyat oldum cok sukur su an kus gibiym 40kg verdim tabi 9 ayda 40 kilo verdigim icin simdi almiyorumda daha hic kilo alamadim.eger sende donulmez noktadaysan dusun derim.10 kilo 20 kilo verilirde 30 un ustuyse verilmiyo versen veriridin zaten

Sorma ya. Normalde bizim eve kola girmez, kırkyılda bir fanta. Ama burda dadandım işte.

Kızlar bide ben çok fena yandım sırtım ön tarafım. Sırtımın neyseki acısı hafifledide, gmğüs altım ve göbek kısmım fena yanıyo. Sabahtan belli hametan sürüyorum. Yemeğe inecez diye sütyenimi takmıştım. Ama öyle bi acı verdiki, arkadan açtım odaya çıkana kadar. Manyak gibi yanmadım diye durursam güneşin alnında olacağı buydu. Bide huyumuda biliyorum he, beyaz tenliyim.

60 kiloyla evlendim iki kızımdada 86 ile doğumdaydım ama ne ilahi hikmet ne denediysem fazlasıyla aldım şimdi 98 im artık sporda yapamaz haldeyim çünkü nerdeyse vücudumdaki her kemikte hasar var mide ameliyatından çok korkuyorum ama aklımda lazerlipo var emzirme bitince onuda denicem

Çok heyecanlı bisey canım ya çok güzel bir his.benim 6 yıl sonra 3.tüp bebek denemesinden sonra olunca çok heyecanlanıyorum.herseyi bir an önce yasamak istiyorum

seni çok iyi anlıyorum canım.
benimde tedaviyle oldu. çok sevindim senin adına
sağlıcakla kucağına al inşallah

bende beyaz tenliyim. güneşte perişan oluyorum. bildiğin kızarmış tavuk oluyorum. ve çok acıyor görüntü de pek hoş olmuyor geçmiş olsun. zamanla hafifler artık

Ohhh çok şükür canım çok sevindim. Maşallah ona

Kızlar ben de dünden beri çok kötüyüm. Migrenim tuttu.gece artık başımı yastığa koyamayacak durumdaydım.nasil sabahı ettim bilmiyorum.hala da ağrıyor...normalde olmayan migren hamilelikte oldu ...

günaydın kızlar nasılsınız?
benden hala kahverengi akıntı normal akmaya devam ediyo

Ohhh çok şükür canım çok sevindim. Maşallah ona

aydingelini Tententen

Kızlar çok geçmiş olsun. Allah korusun miniklerinizi
çok teşekkür ederim kızlar sağolun.
ilaç kullandırmıyo doktorum diye diye 4 tane ilacım oldu
magnezyum yazdı hergün iç dedi erken doğuma engelmiş. magnorm adı, hergün içen varmı aranızda
bide progestan decavit magnorm tok karnına aralarını açıp mı içiyim birbirlerine yan etki yaparlarmı

Cok gecmis olsun. Bende bir sure devam etti o kahverengi lekeler. Oncesinde kanama olmustu. Ise gitmen mecbur anladigim kadariyla. Otobusle ayakta filan gidiyorsan bugunlerde taksi kullanmaya calis. Ofiste de mumkunse ayaklarini bir sandalyeye uzatarak oturmays calis. Bir oda filan varsa arada uzanabilirsen iyi olur. Bu ihtimaller zordur belki. Ama dinlenmek ilactan daha fazla etkili. Bol su icmeyi de ihmal etme. Insallah cabucak gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…