2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben de dünden beri çok kötüyüm. Migrenim tuttu.gece artık başımı yastığa koyamayacak durumdaydım.nasil sabahı ettim bilmiyorum.hala da ağrıyor...normalde olmayan migren hamilelikte oldu ...
ağrısı başlar başlamaz keşke parol içseydin canım. o tuttumu lanet ettiriyo resmen çok kötü. bi doktora git istersen serum taksınlar yada önce parol iç geçmezse git doktora

zaten doktorda önce istirahat sonra ilaç bunun çözümü dedi. benim önceden kanama alanım vardı geçmişti ozamanlar lekelenme oluyodu kahverengi korkmuyodum. bu bildiğin sıvı akıyo çamaşırımdan pantolonuma geçti korktum o yüzden. boş dinlenme odamız var artık arada bir oraya kaçıcam yapacak bişey yok. malesef raporu kullanamam patronlar yok 2muhasebeciyiz idarede. diğeri de gelmedi o da rahatsız. mecburi devam yani. daha öncede 10gün rapor almıştım burnumdan getirmişlerdi. istemiyorum pek o yüzden

Allah kolaylik versin canim. Sen odaya gec bol bol. Ihtiyac oldukca cagirirlar artik. Ben bi de sabahlari ac karnina bir iki dis sarimsagi kucuk parcalara bolup bol suyla yutarim. Sanki o da bana iyi geldi. Kokuyor mu dersen bilmiyorum. Kendi kendime anlayamadim.

aman dikkat et canım baya ufak parçalara böl. bizim bi tanıdığın boğazına yapıştı sarımsak az kalsın nefessiz kalıp ölcekti. ama o baş parmak kadar büyük sarımsağı bi kerede yutmaya çalışmış. allaha emanetiz hepimiz

ayy canım yaa şu an ki durumun zaten zor bide bu tiplerle uğraşıyorsun anlayışsız insanlar Allah yardımcın olsun

ben iciyorum cnim her gun magvital benimki sbah kahvaltidan sonra devavit iciyorum sonra d vitamini bazen ayni anda aldigimda oluyor aksam yemeginden 2 saat sonra ferrum fort iciyorum yarim saat sonrarada maynezyumu icip yatiyorum

bende ilk başlarda ağzıma sürmedim canım ama 5 aylık olunca bende de bi yasak delme durumu oldu.. abartmamaya çalışıyorum günde 1 ile sınırlandırdım bazı günler içmiyorum bide

Ben de diasporal direkt içiyordum, magnezyum. Kaç gündür taşınma telaşesiyle içmemiştim, kasık ağrısından dolayı acile gittik dün gece. Doktor yorulmuşsun, magnezyum iç rahatlatır dedi. Tekrar düzenli içmeye başlayacağım inşallah

canım ben hergun magnorm kullanıyorum kahvaltıdan sonra yada öğle yemeğinden sonra alıyorum tok karnına olmaya özen göster çünkü aksi halde bulantı yapıyor kusuyorsun yada bana özgü bişey bilmiyorum soğuk sıya yapıyorum bi dikişte içiyorum yoksa hoşuma gitmiyorum onu içmek ayrıca hala akıntın devam ediyorsa kız yarın geldiğinde sen gitme artık evde dinlen lütfen

Kızlar aydingelini Tententen Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanırsınız.
Benim de 2 haftadır sıkıntılarım vardı kasık ağrısı ishal sonra ishal gecti agri devam etti doktora gittim idrar yolları iltihabı icin antibiyotik verdi onun da ishal yan etkisi vardı yeniden ishal oldum 2 hafta boyu mahvetti beni. 3-4 gündür bütün ilaçları kullanmayı bıraktım dün artık en son çare leblebi ve kola denedim ishalim geçsin diye şükür işe yaradı. Ishal olup düzelemeyen varsa tavsiye ederim.

Sen bilirsin tabi seni gercekten cok iyi anliyorum o yuzden yazmak istedim.yokus cikarken bebek arabasiyla nefes nefese kaliyodum cok zordu o kadar iyi biliyorumki Allah yardimcin olsun

aydingelini kuzum raporluyken calusma cezasi isveren icin gunluk 823tl.patronuna durumunu bildir durumum ciddi zorunlu istirahatim var bugun sizi zor durumda birakmamak icin geldim fakat yatip dinlenmek zorundayim zaten gebelerin raporu direk sgkya bildiriliyo isveren bildirmese bile parasi yatikoki bildirmedigi icin yine ceza aliyo...

ben iciyorum cnim her gun magvital benimki sbah kahvaltidan sonra devavit iciyorum sonra d vitamini bazen ayni anda aldigimda oluyor aksam yemeginden 2 saat sonra ferrum fort iciyorum yarim saat sonrarada maynezyumu icip yatiyorum
Ozaman bi sorun olmaz canım bende progestan içtim bi 20dk sonra magnezyumu içiyim bari
Aman dikkat et canım Allah kolaylık versin
Devam ederse akıntı gelmiycem canım. Gerekirse işten çıkartıyolarsa da çıkarırlar. Tavsiyen için teşekkür ederim deniycem birazdan bende
Sana da çok geçmiş olsun canım
Adam dağlı anlamaz zor durumdan falan. Bana testleri bile yaptırma dedi. Okadar değişik bi adam yani. Zaten durumlarıda sen az çok biliyosun, duruma göre bakıcam olmazsa çıkartır işten kendi uğraşır benle :)

olmaz canimmagnezyumu istedigin bi saatte icebilirsin bana eczaci gece yatmadan once ic demisti o yuzden ben oyle iciyorum bide gunde 2 tane maden suyu ondada magnezyum var bebegede faydali hem kilo aldiriyor

Herkese çok geçmiş olsun. .. Bu gebelikler eskiden de mi zor geçerdi yoksa yedigimiz ictigimiz soludugumuzun etkisiyle mi böyleyiz bayanlar?
Sebze sebze degil et et degil su su degil...hava kirliligi egzoz atiklar paketlenmis yiyecekler?
Yoksa eskiden bilinmiyordu hastaliklar riskler bundan mı?..

Günaydın kizlar aydingelini ve Tententen geçmiş olsun adını hatırlayamadım açılmasi olan kuzu sanada geçmiş olsun.umarım sorunsuz halledersin dr işini pinkstrap koşmuş yine sağolsun. Anamin yanından bildiriyorum 12 saat süren bir yolculuk yaptık dinlene dinlene şükür ayakbileklerimin bacaklarımla birleşmesi disinda sorun yaşamadım. Erkek kardeşimin karabuk teki düğünü tamamlandı simdi sıra burdakine tabi ben pek oynayamadim kurtlarım hala içindeler :) birazdan burdaki dr arayıp detaylı usg için ne zaman geleyim diye sorucam opuyorum hepinizi malatyadan canı bişe çeken olursa yazsin cekinmesin

Gece içtim canım ama hala ağrıyor. Doktor serum yapıyor mu ki hiç bilmiyordum.ben sadece parol kullanabilirim sanıyordum
ağrısı başlar başlamaz keşke parol içseydin canım. o tuttumu lanet ettiriyo resmen çok kötü. bi doktora git istersen serum taksınlar yada önce parol iç geçmezse git doktora

Kuzum ben sana benim ilaçları sayayım en başından beri kullanıyorum çoğunu baygınlık geçirirsin.. Günde 3 kere progestan, Sabah 10.Adalat crone Kasılma için . Ardından Magvital Magnezyum bu da aynı şekilde. Akşam 8 Hibor 3500 kan sulandırıcı. Pıhtılaşma sorunu için. Vinalac vitamin,Ferrum Fort demir, Gece Vaji-hex enfeksiyon fitili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…