- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ağrısı başlar başlamaz keşke parol içseydin canım. o tuttumu lanet ettiriyo resmen çok kötü. bi doktora git istersen serum taksınlar yada önce parol iç geçmezse git doktoraKızlar ben de dünden beri çok kötüyüm. Migrenim tuttu.gece artık başımı yastığa koyamayacak durumdaydım.nasil sabahı ettim bilmiyorum.hala da ağrıyor...normalde olmayan migren hamilelikte oldu ...
zaten doktorda önce istirahat sonra ilaç bunun çözümü dedi. benim önceden kanama alanım vardı geçmişti ozamanlar lekelenme oluyodu kahverengi korkmuyodum. bu bildiğin sıvı akıyo çamaşırımdan pantolonuma geçti korktum o yüzden. boş dinlenme odamız var artık arada bir oraya kaçıcam yapacak bişey yok. malesef raporu kullanamam patronlar yok 2muhasebeciyiz idarede. diğeri de gelmedi o da rahatsız. mecburi devam yani. daha öncede 10gün rapor almıştım burnumdan getirmişlerdi. istemiyorum pek o yüzdenCok gecmis olsun. Bende bir sure devam etti o kahverengi lekeler. Oncesinde kanama olmustu. Ise gitmen mecbur anladigim kadariyla. Otobusle ayakta filan gidiyorsan bugunlerde taksi kullanmaya calis. Ofiste de mumkunse ayaklarini bir sandalyeye uzatarak oturmays calis. Bir oda filan varsa arada uzanabilirsen iyi olur. Bu ihtimaller zordur belki. Ama dinlenmek ilactan daha fazla etkili. Bol su icmeyi de ihmal etme. Insallah cabucak gecer.
Allah kolaylik versin canim. Sen odaya gec bol bol. Ihtiyac oldukca cagirirlar artik. Ben bi de sabahlari ac karnina bir iki dis sarimsagi kucuk parcalara bolup bol suyla yutarim. Sanki o da bana iyi geldi. Kokuyor mu dersen bilmiyorum. Kendi kendime anlayamadim.zaten doktorda önce istirahat sonra ilaç bunun çözümü dedi. benim önceden kanama alanım vardı geçmişti ozamanlar lekelenme oluyodu kahverengi korkmuyodum. bu bildiğin sıvı akıyo çamaşırımdan pantolonuma geçti korktum o yüzden. boş dinlenme odamız var artık arada bir oraya kaçıcam yapacak bişey yok. malesef raporu kullanamam patronlar yok 2muhasebeciyiz idarede. diğeri de gelmedi o da rahatsız. mecburi devam yani. daha öncede 10gün rapor almıştım burnumdan getirmişlerdi. istemiyorum pek o yüzden
aman dikkat et canım baya ufak parçalara böl. bizim bi tanıdığın boğazına yapıştı sarımsak az kalsın nefessiz kalıp ölcekti. ama o baş parmak kadar büyük sarımsağı bi kerede yutmaya çalışmış. allaha emanetiz hepimizAllah kolaylik versin canim. Sen odaya gec bol bol. Ihtiyac oldukca cagirirlar artik. Ben bi de sabahlari ac karnina bir iki dis sarimsagi kucuk parcalara bolup bol suyla yutarim. Sanki o da bana iyi geldi. Kokuyor mu dersen bilmiyorum. Kendi kendime anlayamadim.
ayy canım yaa şu an ki durumun zaten zor bide bu tiplerle uğraşıyorsun anlayışsız insanlar Allah yardımcın olsunHerkesin canı kendine canım ne diyebilirim ki. Bugün sabahtan dişin ağrıyo diyodu sonradan geçti dedi. Ben lavabodan geldim dedim kahverengi akıntı ama öyle böyle değil falan. Pek inanır gibi olmadı. Ablamı aradm doktormla konuştuk. Sonrasında yine dişi tuttu yüzünden belliydi. Yarın gelmesemmi falan dedi. Gelme dedim ne diyebilirim ki... dr dan çıkınca da aradı yarın gelmicem diye.
Başka zaman olsa umursamazdm ama zaten patrın işten çıkartmaya yer arıyo çekemicem o stresti şuan. Ama hala geliyo durmadı çok ilginç.. progestan aldım şimdi uzandım Allaha emanet ne diyelim. Patronda memleketinde bizde gitmezsek orası yalan olur ..
Aminn canım Allah razı olsun
Aynen öyle canım ama ben gitmezsem kasıtlı gelmedin dicekler. Daha öncesinde de böyle bi durum oldu. Diğer arkadaşa da anlattım vaziyet öyle olunca ben de gelmicem ne olursa olsun da diyemiyosun..
Amin pinkçim teşekkür ederim
Öyle valla canım, doktor sırası beklerken içerden bir iki oynadı resmen hala burdayım dedi çok şükür. İlerisi için enerji topluyo sanırım :))
ben iciyorum cnim her gun magvital benimki sbah kahvaltidan sonra devavit iciyorum sonra d vitamini bazen ayni anda aldigimda oluyor aksam yemeginden 2 saat sonra ferrum fort iciyorum yarim saat sonrarada maynezyumu icip yatiyorumgünaydın kızlar nasılsınız?
benden hala kahverengi akıntı normal akmaya devam ediyo
çok teşekkür ederim kızlar sağolun.
ilaç kullandırmıyo doktorum diye diye 4 tane ilacım oldu
magnezyum yazdı hergün iç dedi erken doğuma engelmiş. magnorm adı, hergün içen varmı aranızda
bide progestan decavit magnorm tok karnına aralarını açıp mı içiyim birbirlerine yan etki yaparlarmı
bende ilk başlarda ağzıma sürmedim canım ama 5 aylık olunca bende de bi yasak delme durumu oldu.. abartmamaya çalışıyorum günde 1 ile sınırlandırdım bazı günler içmiyorum bideIlk zamanlar doktorum bana filtre yada türk kahvesi iç dedi diğerleri işlenmis oldugu icin tavsiye etmem demişti ama hamilelik ilerledikce bende bazı yasakları bozdum..Çayı icmezken günde 4-5 bardağa çıktı..Sende abartma ama canın istiyosa iç gitsin
Ben de diasporal direkt içiyordum, magnezyum. Kaç gündür taşınma telaşesiyle içmemiştim, kasık ağrısından dolayı acile gittik dün gece. Doktor yorulmuşsun, magnezyum iç rahatlatır dedi. Tekrar düzenli içmeye başlayacağım inşallahgünaydın kızlar nasılsınız?
magnezyum yazdı hergün iç dedi erken doğuma engelmiş. magnorm adı, hergün içen varmı aranızda
bide progestan decavit magnorm tok karnına aralarını açıp mı içiyim birbirlerine yan etki yaparlarmı
canım ben hergun magnorm kullanıyorum kahvaltıdan sonra yada öğle yemeğinden sonra alıyorum tok karnına olmaya özen göster çünkü aksi halde bulantı yapıyor kusuyorsun yada bana özgü bişey bilmiyorum soğuk sıya yapıyorum bi dikişte içiyorum yoksa hoşuma gitmiyorum onu içmekgünaydın kızlar nasılsınız?
Bakırköy'de Emin Sarıkaya, internette telefonu, adresi yazıyoranladım canım çok sağol adını verirsen sevinirim doktorun
Sen bilirsin tabi seni gercekten cok iyi anliyorum o yuzden yazmak istedim.yokus cikarken bebek arabasiyla nefes nefese kaliyodum cok zordu o kadar iyi biliyorumki60 kiloyla evlendim iki kızımdada 86 ile doğumdaydım ama ne ilahi hikmet ne denediysem fazlasıyla aldım şimdi 98 im artık sporda yapamaz haldeyim çünkü nerdeyse vücudumdaki her kemikte hasar var mide ameliyatından çok korkuyorum ama aklımda lazerlipo var emzirme bitince onuda denicem
Ozaman bi sorun olmaz canım bende progestan içtim bi 20dk sonra magnezyumu içiyim bariben iciyorum cnim her gun magvital benimki sbah kahvaltidan sonra devavit iciyorum sonra d vitamini bazen ayni anda aldigimda oluyor aksam yemeginden 2 saat sonra ferrum fort iciyorum yarim saat sonrarada maynezyumu icip yatiyorum
Aman dikkat et canım Allah kolaylık versinBen de diasporal direkt içiyordum, magnezyum. Kaç gündür taşınma telaşesiyle içmemiştim, kasık ağrısından dolayı acile gittik dün gece. Doktor yorulmuşsun, magnezyum iç rahatlatır dedi. Tekrar düzenli içmeye başlayacağım inşallah
Devam ederse akıntı gelmiycem canım. Gerekirse işten çıkartıyolarsa da çıkarırlar. Tavsiyen için teşekkür ederim deniycem birazdan bendecanım ben hergun magnorm kullanıyorum kahvaltıdan sonra yada öğle yemeğinden sonra alıyorum tok karnına olmaya özen göster çünkü aksi halde bulantı yapıyor kusuyorsun yada bana özgü bişey bilmiyorum soğuk sıya yapıyorum bi dikişte içiyorum yoksa hoşuma gitmiyorum onu içmekayrıca hala akıntın devam ediyorsa kız yarın geldiğinde sen gitme artık evde dinlen lütfen
Sana da çok geçmiş olsun canımKızlaraydingelini Tententen Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanırsınız.
Benim de 2 haftadır sıkıntılarım vardı kasık ağrısı ishal sonra ishal gecti agri devam etti doktora gittim idrar yolları iltihabı icin antibiyotik verdi onun da ishal yan etkisi vardı yeniden ishal oldum 2 hafta boyu mahvetti beni. 3-4 gündür bütün ilaçları kullanmayı bıraktım dün artık en son çare leblebi ve kola denedim ishalim geçsin diye şükür işe yaradı. Ishal olup düzelemeyen varsa tavsiye ederim.
Adam dağlı anlamaz zor durumdan falan. Bana testleri bile yaptırma dedi. Okadar değişik bi adam yani. Zaten durumlarıda sen az çok biliyosun, duruma göre bakıcam olmazsa çıkartır işten kendi uğraşır benle :)aydingelini kuzum raporluyken calusma cezasi isveren icin gunluk 823tl.patronuna durumunu bildir durumum ciddi zorunlu istirahatim var bugun sizi zor durumda birakmamak icin geldim fakat yatip dinlenmek zorundayim zaten gebelerin raporu direk sgkya bildiriliyo isveren bildirmese bile parasi yatikoki bildirmedigi icin yine ceza aliyo...
olmaz canimmagnezyumu istedigin bi saatte icebilirsin bana eczaci gece yatmadan once ic demisti o yuzden ben oyle iciyorum bide gunde 2 tane maden suyu ondada magnezyum var bebegede faydali hem kilo aldiriyorOzaman bi sorun olmaz canım bende progestan içtim bi 20dk sonra magnezyumu içiyim bari
Aman dikkat et canım Allah kolaylık versin
Devam ederse akıntı gelmiycem canım. Gerekirse işten çıkartıyolarsa da çıkarırlar. Tavsiyen için teşekkür ederim deniycem birazdan bende
Sana da çok geçmiş olsun canım
Adam dağlı anlamaz zor durumdan falan. Bana testleri bile yaptırma dedi. Okadar değişik bi adam yani. Zaten durumlarıda sen az çok biliyosun, duruma göre bakıcam olmazsa çıkartır işten kendi uğraşır benle :)
ağrısı başlar başlamaz keşke parol içseydin canım. o tuttumu lanet ettiriyo resmen çok kötü. bi doktora git istersen serum taksınlar yada önce parol iç geçmezse git doktora
Kuzum ben sana benim ilaçları sayayım en başından beri kullanıyorum çoğunu baygınlık geçirirsin.. Günde 3 kere progestan, Sabah 10.Adalat crone Kasılma için . Ardından Magvital Magnezyum bu da aynı şekilde. Akşam 8 Hibor 3500 kan sulandırıcı. Pıhtılaşma sorunu için. Vinalac vitamin,Ferrum Fort demir, Gece Vaji-hex enfeksiyon fitili..çok teşekkür ederim kızlar sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?