2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gece içtim canım ama hala ağrıyor. Doktor serum yapıyor mu ki hiç bilmiyordum.ben sadece parol kullanabilirim sanıyordum
canım ben 2 keremigren yüzünden gebelikte serum yedim. Hemen yapıyorlar sende bi git yaptır istersen

Yani korkma yan etki olacağını sanmıyorum hem magnezyum ilaç sayılmaz takviye vitamin gibi bir şey. Progestanı keşke fitil alsan alttan çok daha etkili olur.

Bu kaçıncı oldu ben hep çekiyorum böyle günlerce .olmazsa gideyim bende geçecek gibi değil çünkü
magnezyum yagi diye bisey var canim benimmigren icin doktorum onu vermisti bode parol aliyorum cok tutarsada patates bagliyorum gozlerime iyi geliyor lavanta yagida super boseyy

Aaa bende bugün malatyaya gelicem sen vee bende detayli usg yaptirabilcegim hastane arayislarindaydim sen hangi hastaneye doktora gidicen ve fiyati ne kadar canim ben bulamadim da henuz bi yer

olmaz canimmagnezyumu istedigin bi saatte icebilirsin bana eczaci gece yatmadan once ic demisti o yuzden ben oyle iciyorum bide gunde 2 tane maden suyu ondada magnezyum var bebegede faydali hem kilo aldiriyor
evet maden suyunu oldukça içiyorum canım şimdi işyerinde kalmadı içemedim. teşekkür ederim :)
havasından suyundan tabiki canım, yediğimiz içtiğimiz ne doğal ki? içtiğimiz su bile şişesinde nelere karışıyo.. yarınlar bu günlerdende beter olacak ondan korkuyorum. bizim çocuklarımızın torunlarımızın Allah yardımcısı olsun..
çok teşekkür ederim canım sende dikkat et kendine. Allah razı olsun teşekkürler ince düşünüşün için :)
Gece içtim canım ama hala ağrıyor. Doktor serum yapıyor mu ki hiç bilmiyordum.ben sadece parol kullanabilirim sanıyordum
tabi canım bi git, hamilelikte migren ataklarına iyi bakmıyo doktorlar
oooy Allah sana sabır versin... ilaçla doyuyosundur zaten...
Yani korkma yan etki olacağını sanmıyorum hem magnezyum ilaç sayılmaz takviye vitamin gibi bir şey. Progestanı keşke fitil alsan alttan çok daha etkili olur.
doktor ilaç olarak iç dedi ama fitil olarak ta yaparım canım akşam eve gidince. benim pek ilaçlarla aram yok çok şükür magnezyumu falan ilaç olarak yutturabilirler yani bana... içtim zaten şimdi aroması portakallı inşallah midem tutmaz ben portakal yiyemiyorum portakal suyu içemiyorum... ama bu bebişler elimizi kolumuzu bağlıyo.
bide hastanede sıra beklerken pıt pıt vuruyo. kızdım ona eşim diyo niye kızıyosun. rahat durmuyo ben burda telaşlanmışım o ordan pıtırdayıp duruyo diyorum :) sonrada ben burdayım demek istiyo oh be falan dedm ama baya kasmıştım kendimi..

Ben artık kanama ve lekelenmenin hamilelikte normal sayılacağı günlere geldiğimizi düşünüyorum valla. Korkm Rahim ağzı kapalı olduktan sonra kanama lekelenmeden bir şey olmuyor Allahın izniyle. Benden de bildiğin kahverengi su akardı ya çok korkardım o zamanlar. Ah bu oğlan çocukları kanatmayı çok seviyorlar. Vursun bakalım yaramazlar bi doğsunlar biz de popişlere şap yapcaz inşallah

Ooo Malatyalı mısın Yat dinlen, tadını çıkar

dün diyorum zaten Ege doğmadan delirttin beni diye pazar gnü doktor rahim ağzı kapalı herşey nrmal demişti nazar değdi heralde ilk olunca insan tedirgin oluyo yoksa öyle evhamlı biri değilimdir az çok anlamışsındır da işte can taşıyoruz ne yapalım...
evet bu erkek bebeler niye bunu yapıyo yahu, kız da bebe erkekde bebe dertleri ne

Kuzum eskiler bile söylüyor erkek bebekte kanama olur diye adamlar daha ana rahminde zorlar napcan Kız çocukları da çok bulantı yapıyor işte genelde. Evet farkettim maşallah soğuk kanlısın. Böyle devam et sen ya sakin kal.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bende Ağustosta arayayım doktoru sorayım şimdiden kabul eder mi diye? Reşat bey nasıl iyi bir doktor mu?

evet kızlar çok bulantı yaparmış. bunu geçen birisi daha söyledi bana.
haklısın daha orada rahat durmuyolar
hepimiz gerektiği kadar soğuk kanlı olalım canım. benm gibi herşeye amaan bişey olmaz demekte bazen sıkıntı yaratıyo, önceden hep öyleydim çünkü.
orta karar her zaman mikemmeldir

bu arada lc den hamile pantolonu aldım kızlar boru paçaydı ama 49,90 yazıyodu etiketinde kasada 39,90 a düştü haberiniz olsun almak isteyen olursa gayet iyiydi fiyatı..

bu arada lc den hamile pantolonu aldım kızlar boru paçaydı ama 49,90 yazıyodu etiketinde kasada 39,90 a düştü haberiniz olsun almak isteyen olursa gayet iyiydi fiyatı..
Henuz hamile pantolonu asamasina gecemedik bile biz oglumla sanirim gobeksiz dogum yaparak tarihe gecicem bu gidisle

Bu kaçıncı oldu ben hep çekiyorum böyle günlerce .olmazsa gideyim bende geçecek gibi değil çünkü
şöyle yaparsan kurtulma olasılığın var canım. Doktora gidiyrosun serum u bağlatıyorsun sonra o ağrı geçiyor. Her ağrı başlangıcında şiddetlenmeden parol içiyorsun böylelikle bu kdr çekmemiş oluyorsun ama bu kadar şiddetli ağrıyı ancak serumla atlatabilirsin parolla geçmez. Geçtikten sonra az ağrımaya başladığında ancak parol içersen geçer ben öyle kurtuldum inşallah sende de işe yarar

merhaba kızlar nasılsınız? ben bu haftalarda çok yorgunum halsizim masa başı çalışıyorum gögüsümle karnım arası hep ağrıyor kalkamıyorum yerimden resmen oturarak çalışıorum ama malesef hep kötüyüm ilk zamanlar kusma şimdi bu ağrı sızılar sırt ağrım fazlası ile var sizde durumlar nasıl neler yaşıyorsunuz?

Henuz hamile pantolonu asamasina gecemedik bile biz oglumla sanirim gobeksiz dogum yaparak tarihe gecicem bu gidisle
Ne güzel işte fit doğum banada daha bol geliyolar ama psikolojik baskıdan dolayı aldım. hoş ben bide kilo alınca diğer pantolonlarım sıktı ister istemez, 2 beden büyük aldım sıkmasın diye. hala onlarla idare edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…