2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aranizda denize giren var mu doktor deniz konusunda bu aylarda ne düşünüyor acil cevap verirseniz sevinirim tatildeyim.
denize gorebilirsin dedi benim doktorum ama aksam 5 ten sonra yada sabah erken saatlerde dedi kasigimada arada agri giragri giriyor evett soldan yavasca kalkmaya calis

Yanı orasi oyle de iste azcik kendini gostersede fena olmazdi yani

Allah yardimcin olsun canim kaynanayi eşi gectin birde kp mi cikti berabermi ksluyosunuz.biran once evinizi ayirmayi tavsiye ederim .cekilmez vslla biyle insanlar adam takmis sana

Kızlar benim kilitlenen kalça hala geçmedi gece sabaha kadar inledim resmen iki kere bitkisel kremle masaj yaptırdım bide minoset içtim banamısın demedi hala yarım yamalağım biev süpürmeye yaaaaa bide ben henüz magnezyuma başlamadım onunda etkisi varmıdır ki

bu arada lc den hamile pantolonu aldım kızlar boru paçaydı ama 49,90 yazıyodu etiketinde kasada 39,90 a düştü haberiniz olsun almak isteyen olursa gayet iyiydi fiyatı..

Bende dun aldim ama penye tarzi beli lastikli olan hamile pantolonlarindan aldim. Acayip rahat normalde giyiyodum ama hamis olanlari daha efil efil geldi. Pacasi fermuarli olani da rahat bak sadece yaz olunca bol giyinmek daha iyi gibi geldi digerini sectim

aynı durumdayız canım benimde öyle malesef Allah beterinden saklasın ama biri bitiyor biri başlıyor hiç çalışmak istemiyorum

Geciliyomus canim. Benim 3 gunde gobegim cikti resmen. Bende doguma kadar gecemicem saniyodum artik uzandigimda bile ortaya cikiyor
Benim disarda hamile olduguma inanmiyolar o derece gobeksizim nereye saklanıyosa sıpa neyseki kontrollerimiz iyi hersey yolundaymis gelismesi de öndeymis azcik. O yuzden artık dert etmiyorum gobegi o saglikli olsunda bende buyuyen gobegimi degil dogunca onu severim bol bol

Benimde disardan hala belli degil dar giyinmedigim icin evde de dar giyinmiyorum. Ama dun hamile pantolonunu giyince dar bide hepsi ortaya cikti :) cikar ama bir haftaya bende cikmaz saniyodum yanilmisim :)

veee kizlarr esim esim so hissetti bizim zeynep linanin tekmelerini elini koydu 3 4 kere vurdu bizimki yer degistridigini bile hissetti :) bid bid eespri yapti kizim sen buyudunde artik tekmemi atiyorsun diyeebiz kv ile birlikte yaylaya ciktik valla burda rahatim cok iyi oldu kahvaltiyi yemegi bulasigi camasiri kv yapiyor bizede yatmak dustu

Ayy az once yemeklerde corbalar baktim bi taneye bayildim bi baktim kiminmis. LezzetliCipetpet Aferin kiz eline saglik valla gorur gormez corbani kestirdim gozume
Teşekkür ederim canım ya, beğenmene çok sevindim

O tarifle çorbalar yarışmasında birinci olmuştum

Allah yardimcin olsun canim kaynanayi eşi gectin birde kp mi cikti berabermi ksluyosunuz.biran once evinizi ayirmayi tavsiye ederim .cekilmez vslla biyle insanlar adam takmis sana
Yok canım beraber kalmıyoruz evimiz ayrı da hamileliktdn dolayı evimiz ilçede, arabayı sattık vs o yüzden Aynen bayağı taktı bana.

Seninki pat diye çıkacak gör bak annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…