denize gorebilirsin dedi benim doktorum ama aksam 5 ten sonra yada sabah erken saatlerde dedi kasigimada arada agri giragri giriyor evett soldan yavasca kalkmaya calisAranizda denize giren var mu doktor deniz konusunda bu aylarda ne düşünüyor acil cevap verirseniz sevinirim tatildeyim.
Yanı orasi oyle de iste azcik kendini gostersede fena olmazdi yaniNe güzel işte fit doğumbanada daha bol geliyolar ama psikolojik baskıdan dolayı aldım. hoş ben bide kilo alınca diğer pantolonlarım sıktı ister istemez, 2 beden büyük aldım sıkmasın diye. hala onlarla idare edebiliyorum
Allah yardimcin olsun canim kaynanayi eşi gectin birde kp mi cikti berabermi ksluyosunuz.biran once evinizi ayirmayi tavsiye ederim .cekilmez vslla biyle insanlar adam takmis sanaAynen öyle. Ben deli gibi iş yaparken kafamı bir yere vurduğum zamanlarda bile tembelsiniz ondan demişti. Az önce evden çıkacağız benim sancı tuttu evi toparlayalım dedi beni çağırıyor kalktım gidiyorum eşim yat dedi kızdı neyse tekrar inatla beni çağırıyor eşim de sancısı var ne iş varsa ben yapayım dedi kayınvalidem bi iş yok dedi kp "ağrıya ağrıya yapsın ne var sancısı varsa" dedi . Beni sinirden bir gülme aldı. Kalktım eşim yine yatırdı iş yok diye. Ev de gayet temiz ve toplu hakikaten benim yapacağım bir iş yoktu ama adam cidden taktı inat etti amacı beni kaldırmak, bu korkumu kendince delmeye çalışıyor galiba başka açıklama bulamıyorum zira..
Henuz hamile pantolonu asamasina gecemedik bile biz oglumla sanirim gobeksiz dogum yaparak tarihe gecicem bu gidisle
bu arada lc den hamile pantolonu aldım kızlar boru paçaydı ama 49,90 yazıyodu etiketinde kasada 39,90 a düştü haberiniz olsun almak isteyen olursa gayet iyiydi fiyatı..
aynı durumdayız canım benimde öyle malesef Allah beterinden saklasın ama biri bitiyor biri başlıyor hiç çalışmak istemiyorummerhaba kızlar nasılsınız? ben bu haftalarda çok yorgunum halsizim masa başı çalışıyorum gögüsümle karnım arası hep ağrıyor kalkamıyorum yerimden resmen oturarak çalışıorum ama malesef hep kötüyüm ilk zamanlar kusma şimdi bu ağrı sızılar sırt ağrım fazlası ile var sizde durumlar nasıl neler yaşıyorsunuz?
Aranizda denize giren var mu doktor deniz konusunda bu aylarda ne düşünüyor acil cevap verirseniz sevinirim tatildeyim.
Benim disarda hamile olduguma inanmiyolar o derece gobeksizim nereye saklanıyosa sıpaGeciliyomus canim. Benim 3 gunde gobegim cikti resmen. Bende doguma kadar gecemicem saniyodum artik uzandigimda bile ortaya cikiyor
Benim disarda hamile olduguma inanmiyolar o derece gobeksizim nereye saklanıyosa sıpaneyseki kontrollerimiz iyi hersey yolundaymis gelismesi de öndeymis azcik. O yuzden artık dert etmiyorum gobegi o saglikli olsunda bende buyuyen gobegimi degil dogunca onu severim bol bol
maşallah canım yaa seninki doğuma az kalmış kadar büyük :)))Buda benim göbüş yarısı yağ kızlarEki Görüntüle 2164447
Teşekkür ederim canım ya, beğenmene çok sevindimAyy az once yemeklerde corbalar baktim bi taneye bayildim bi baktim kiminmis.LezzetliCipetpet Aferin kiz eline saglik valla gorur gormez corbani kestirdim gozume
maşallah canım yaa seninki doğuma az kalmış kadar büyük :)))
Yok canım beraber kalmıyoruz evimiz ayrı da hamileliktdn dolayı evimiz ilçede, arabayı sattık vs o yüzden Aynen bayağı taktı bana.Allah yardimcin olsun canim kaynanayi eşi gectin birde kp mi cikti berabermi ksluyosunuz.biran once evinizi ayirmayi tavsiye ederim .cekilmez vslla biyle insanlar adam takmis sana
Seninki pat diye çıkacak gör bak annesi :)Benim disarda hamile olduguma inanmiyolar o derece gobeksizim nereye saklanıyosa sıpaneyseki kontrollerimiz iyi hersey yolundaymis gelismesi de öndeymis azcik. O yuzden artık dert etmiyorum gobegi o saglikli olsunda bende buyuyen gobegimi degil dogunca onu severim bol bol
Teşekkür ederim canım ya, beğenmene çok sevindim
O tarifle çorbalar yarışmasında birinci olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?