2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende o tarz bitane aldım bayramda defactodan. şimdi yine almayı düşünüyorum ama benm basenler kocaman boy kısa. öyle bol giyince koca bi kütük belden aşağısında duruyo gibi oluyo
oh gözünüz aydın canım, bende dün bekledim ama kıpraşmadı inat.. babasına hissettiricektim
şanslısın canım ne güzel nazlan niyazlan.. bizimki bu saat oldu arayıp sormadı bile nasıl oldun falan diye

ben almadim ama mamajoo ve lansinoh ikisinden birini tercih edicem canim
Mamajooya baktım babymallda fiyatı çok düşmüş. Kafam çelindi şu an. Ben çok yüksek bütçe ayıramayacağım için orta sınıf bakıyorum. Bu ilgimi çekti şu an. Sen araştırdın mı iyice ben okudum bi kaç kez sonuç fiyat performans olarak hep lansinoha çıkıyordu.

canim valla mamajoo icinde cok iyi dediler ama lansinohta iyi ben alacagim zaman hangisi indirimde olursa onu alicam zatencalismiyorum oyle cok sik lazim olmuycak bana

valla oyle canim zaten yemekleri hep o yapiyordu ben hala kokulara gelemiyorjm cunku bulasikta yikatmiyor :) kiyamam canim bazi kvler oyle yaa benimki herseye hherseye karisir ederhic isten kacmaz ama ben cok uzun suredir hamile tayti giyiyorum buralar 40 50 derece olumca pantalon vekilmiyor valla :)

Ne güzel işte yapsın Allah razı olsun. ay neresiydi ki orası baya sıcakmış.
burasıda sıcak yanıyorum ama okadar değildir heralde istanbulda hava

canim valla mamajoo icinde cok iyi dediler ama lansinohta iyi ben alacagim zaman hangisi indirimde olursa onu alicam zatencalismiyorum oyle cok sik lazim olmuycak bana
Benim anlamadığım mamajoonun 2li olanının bi 400 tllik olanı bir de 300 tllik olanı var ikisi arasındaki fark sadece ısı korumalı çantası mı?

O zaman boru veya dar paca senin icin mantikli canim.

Ben de sağ kalça kemiğimde bir ağrı hissediyorum zaman zaman sinir sıkışması oldu sanırım. Çünkü ben aynı tempo çalışmaya devam ediyorum. Ama 2 haftadır hamile pilatesine başladım inanılmaz rahatladım kendimi de daha iyi ve zinde hissediyorum. İnşallah bi sorunum olmazsa Doğuma kadar devam edeceğim

Aranizda denize giren var mu doktor deniz konusunda bu aylarda ne düşünüyor acil cevap verirseniz sevinirim tatildeyim.
Ben geçen hafta bi güzel girdim valla yüzmek zaten gebelikte en çok tavsiye edilen egzersizlerden birisi. Havuz tavsiye edilmiyor sadece. Bi de kendini güneşten güzel koru.

Seninki pat diye çıkacak gör bak annesi :)
Ay insallah ilk zamanlar cikmiyo diye seviniyodum ama simdi akrabalar aaa nie bu kadar zayifsin bebek cok zayif olcak yemek ye vs diye soylemlerine maruz kalicam çünkü sirf onlar cok yorum yapmasin diye karnima yastik koyup mu gezsem diye dusunuyorum

Kızlar merhaba.
Rahatsızlanan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Gebeliğimizde yarıyı geçtik çok şükür. Aslında ilk yarıdan ikinci yarı sanki daha çok dikkat etmemiz gerekiyor gibi. Benim de korkularım başladı. İlk hamileliğimde 31 haftalık ani tansiyon yükselmesi sebebiyle erken Doğum yaptığım için yine aynı şey başıma gelirse diye endişe ediyorum. Gebeliğimde hiç bir sorun yokken birden Doğuma girmem şok etkisi yapmıştı. Allah ım hayırlısıyla evlatlarımızı vaktinde sağlıkla kucağımZa almayı nasip etsin. Sıcaklardan dışarı çıkasım gelmiyor.

aynı durumdayız canım benimde öyle malesef Allah beterinden saklasın ama biri bitiyor biri başlıyor hiç çalışmak istemiyorum
BNDE O KADAR ZOR SABAH KALKIP İŞE GELİYORUM Kİ ÖĞLEN FIRSAT BULUP YARIM SAAT UYURSAM BNDEN İYİSİ YOK GERÇEKTEN AMA MUHASEBE İŞİ OLDUĞU İÇİN GELEN GİDEN HESAP KİTAP BİTMİO BUDA BANA ACI VERİO AĞRILARIMI ÇOĞALTIO MALESEF Kİ

ne güzel spor yapmaya vakit bulabiliyorsun ben kndimi dinlendirmeye zor vakit buluyorum çalışma saatlerim çok uzun eve git yemek yap yemek ye saat oluyor 10 e biraz uzan tv ye bak 11de yat aşağı sabahın köründe gene kalk spor yapıp kndine vakit ayıran kişileri kıskanmıo değilimmmm kalçan içinde canım oturuo isen beline destek al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…