ben almadim ama mamajoo ve lansinoh ikisinden birini tercih edicem canimKızlar lansinoh süt makinası alan var mı?
bende o tarz bitane aldım bayramda defactodan. şimdi yine almayı düşünüyorum ama benm basenler kocaman boy kısa. öyle bol giyince koca bi kütük belden aşağısında duruyo gibi oluyoBende dun aldim ama penye tarzi beli lastikli olan hamile pantolonlarindan aldim. Acayip rahat normalde giyiyodum ama hamis olanlari daha efil efil geldi. Pacasi fermuarli olani da rahat bak sadece yaz olunca bol giyinmek daha iyi gibi geldi digerini sectim
oh gözünüz aydın canım, bende dün bekledim ama kıpraşmadı inat.. babasına hissettiricektimveee kizlarr esim esim so hissetti bizim zeynep linanin tekmelerini elini koydu 3 4 kere vurdu bizimki yer degistridigini bile hissetti :) bid bid eespri yapti kizim sen buyudunde artik tekmemi atiyorsun diyeebiz kv ile birlikte yaylaya ciktik valla burda rahatim cok iyi oldu kahvaltiyi yemegi bulasigi camasiri kv yapiyor bizede yatmak dustu
Mamajooya baktım babymallda fiyatı çok düşmüş. Kafam çelindi şu an. Ben çok yüksek bütçe ayıramayacağım için orta sınıf bakıyorum. Bu ilgimi çekti şu an. Sen araştırdın mı iyice ben okudum bi kaç kez sonuç fiyat performans olarak hep lansinoha çıkıyordu.ben almadim ama mamajoo ve lansinoh ikisinden birini tercih edicem canim
canim valla mamajoo icinde cok iyi dediler ama lansinohta iyi ben alacagim zaman hangisi indirimde olursa onu alicam zatencalismiyorum oyle cok sik lazim olmuycak banaMamajooya baktım babymallda fiyatı çok düşmüş. Kafam çelindi şu an. Ben çok yüksek bütçe ayıramayacağım için orta sınıf bakıyorum. Bu ilgimi çekti şu an. Sen araştırdın mı iyice ben okudum bi kaç kez sonuç fiyat performans olarak hep lansinoha çıkıyordu.
valla oyle canim zaten yemekleri hep o yapiyordu ben hala kokulara gelemiyorjm cunku bulasikta yikatmiyor :) kiyamam canim bazi kvler oyle yaa benimki herseye hherseye karisir ederhic isten kacmaz ama ben cok uzun suredir hamile tayti giyiyorum buralar 40 50 derece olumca pantalon vekilmiyor valla :)bende o tarz bitane aldım bayramda defactodan. şimdi yine almayı düşünüyorum ama benm basenler kocaman boy kısa. öyle bol giyince koca bi kütük belden aşağısında duruyo gibi oluyo
oh gözünüz aydın canım, bende dün bekledim ama kıpraşmadı inat.. babasına hissettiricektim
şanslısın canım ne güzel nazlan niyazlan.. bizimki bu saat oldu arayıp sormadı bile nasıl oldun falan diye
Teşekkür ederim, canını çektirmedim inşallah canım yaGordum en guzel sunum senindi. Hakettin
Ne güzel işte yapsın Allah razı olsun. ay neresiydi ki orası baya sıcakmış.valla oyle canim zaten yemekleri hep o yapiyordu ben hala kokulara gelemiyorjm cunku bulasikta yikatmiyor :) kiyamam canim bazi kvler oyle yaa benimki herseye hherseye karisir ederhic isten kacmaz ama ben cok uzun suredir hamile tayti giyiyorum buralar 40 50 derece olumca pantalon vekilmiyor valla :)
Benim anlamadığım mamajoonun 2li olanının bi 400 tllik olanı bir de 300 tllik olanı var ikisi arasındaki fark sadece ısı korumalı çantası mı?canim valla mamajoo icinde cok iyi dediler ama lansinohta iyi ben alacagim zaman hangisi indirimde olursa onu alicam zatencalismiyorum oyle cok sik lazim olmuycak bana
evet canim allah razi olsun genee mersindeyiz canim bizNe güzel işte yapsın Allah razı olsun. ay neresiydi ki orası baya sıcakmış.
burasıda sıcak yanıyorum ama okadar değildir heralde istanbulda hava
o kadr arastirmadim canim burda indirime giriyor arada ben 400 luk fiyat hic gormedim 229 du sanirimBenim anlamadığım mamajoonun 2li olanının bi 400 tllik olanı bir de 300 tllik olanı var ikisi arasındaki fark sadece ısı korumalı çantası mı?
Teşekkür ederim, canını çektirmedim inşallah canım ya
Kızlar lansinoh süt makinası alan var mı?
bende o tarz bitane aldım bayramda defactodan. şimdi yine almayı düşünüyorum ama benm basenler kocaman boy kısa. öyle bol giyince koca bi kütük belden aşağısında duruyo gibi oluyo
oh gözünüz aydın canım, bende dün bekledim ama kıpraşmadı inat.. babasına hissettiricektim
şanslısın canım ne güzel nazlan niyazlan.. bizimki bu saat oldu arayıp sormadı bile nasıl oldun falan diye
Ben de sağ kalça kemiğimde bir ağrı hissediyorum zaman zaman sinir sıkışması oldu sanırım. Çünkü ben aynı tempo çalışmaya devam ediyorum. Ama 2 haftadır hamile pilatesine başladım inanılmaz rahatladım kendimi de daha iyi ve zinde hissediyorum. İnşallah bi sorunum olmazsa Doğuma kadar devam edeceğimmerhaba kızlar nasılsınız? ben bu haftalarda çok yorgunum halsizim masa başı çalışıyorum gögüsümle karnım arası hep ağrıyor kalkamıyorum yerimden resmen oturarak çalışıorum ama malesef hep kötüyüm ilk zamanlar kusma şimdi bu ağrı sızılar sırt ağrım fazlası ile var sizde durumlar nasıl neler yaşıyorsunuz?
Ben geçen hafta bi güzel girdim valla yüzmek zaten gebelikte en çok tavsiye edilen egzersizlerden birisi. Havuz tavsiye edilmiyor sadece. Bi de kendini güneşten güzel koru.Aranizda denize giren var mu doktor deniz konusunda bu aylarda ne düşünüyor acil cevap verirseniz sevinirim tatildeyim.
Ay insallah ilk zamanlar cikmiyo diye seviniyodum ama simdi akrabalar aaa nie bu kadar zayifsin bebek cok zayif olcak yemek ye vs diye soylemlerine maruz kalicam çünkü sirf onlar cok yorum yapmasin diye karnima yastik koyup mu gezsem diye dusunuyorumSeninki pat diye çıkacak gör bak annesi :)
ay evet baya sıcaktır oralar Allah kolaylık versinevet canim allah razi olsun genee mersindeyiz canim biz
aynen canım genelde dar tercihim :)O zaman boru veya dar paca senin icin mantikli canim.
BNDE O KADAR ZOR SABAH KALKIP İŞE GELİYORUM Kİ ÖĞLEN FIRSAT BULUP YARIM SAAT UYURSAM BNDEN İYİSİ YOK GERÇEKTEN AMA MUHASEBE İŞİ OLDUĞU İÇİN GELEN GİDEN HESAP KİTAP BİTMİO BUDA BANA ACI VERİO AĞRILARIMI ÇOĞALTIO MALESEF Kİaynı durumdayız canım benimde öyle malesef Allah beterinden saklasın ama biri bitiyor biri başlıyor hiç çalışmak istemiyorum
ne güzel spor yapmaya vakit bulabiliyorsun ben kndimi dinlendirmeye zor vakit buluyorum çalışma saatlerim çok uzun eve git yemek yap yemek ye saat oluyor 10 e biraz uzan tv ye bak 11de yat aşağı sabahın köründe gene kalk spor yapıp kndine vakit ayıran kişileri kıskanmıo değilimmmmBen de sağ kalça kemiğimde bir ağrı hissediyorum zaman zaman sinir sıkışması oldu sanırım. Çünkü ben aynı tempo çalışmaya devam ediyorum. Ama 2 haftadır hamile pilatesine başladım inanılmaz rahatladım kendimi de daha iyi ve zinde hissediyorum. İnşallah bi sorunum olmazsa Doğuma kadar devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?