2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Senin iç karnın geniştir çok büyümez bence bu süper bi şey

Cnm hangi şehirdesin ve doktorun kim?ben hala doktorumdan memnun değilim ve doktor arıyorum da.

Hala 9 tane 24 saat nöbet tutuyorum ondan zamanım oluyor canım. Nöbet ertesi akşama kadar pertim ama bana kalan günler de oluyor. Düzensiz yaşamı pozitife çevirmeye alıştık artık yıllardır. Hatta zorunlu olarak nöbetten çıkıcam bir süre sonra her gün işe gitmek gözümde büyüyor resmen.
Sabah kalkıp spor yapmak tabi ki zor olur senin için bi de masabaşı çalışmakta ağrıları artırıyordur.

banada uyku yetmiyor sabahları son dk ya kadar kullanıyorum hakkımı hatta geç bile kalıyorum bazen gece pek uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum.

O akrabaların lafı hiç bitmez ki. Çıksa bu seferde aaa çok çıkmış derler. Keyfini çıkar sen son aylarda zaten çıkar.Benim de 15 günde atak yaptı resmen

Göbeğim çıkmadı diyenlere inanamıyorum kızlar :) Benim de ilk ama 2 aydır baya baya hamile göbekliyim. Gerçi baya kilo da aldım ondan daha belirgin oldu herhalde. Bir yandan korkuyorum bu hızla ne olucak halim 9. ayda diye, bir yandan da hoşuma gidiyor :)

Kg rekorun kaç canım, ben 6 oldum
Artık gırtlağımı tutayım dedikçe önüme daha çık çeşit geliyo

Ben yaklasik 54 kiloyla hamile kalip bulantilar yuzunden 47 ye düştüm ve hala kilo alamadim kilo olmayinca gobekte olmadi tabi dumduz degil ama minicik yani benden baskasi anlamiyo esim bile diyo bu cocuk nerde nie karnin cikmadi daha diye

Valla benim hamilelikte balayım bundan öncesiydi..Simdilerde cok zorluyor, bugun hatta bulunduğum yerde klima calismiyordu bi tansiyon problemi yaşadım sanırim, gözum.karardı falan..Allah bize yardım etsin gercekten

Sıcaktan mı yükselmişti tansiyonun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…