Senin iç karnın geniştir çok büyümez bence bu süper bi şeyAy insallah ilk zamanlar cikmiyo diye seviniyodum ama simdi akrabalar aaa nie bu kadar zayifsin bebek cok zayif olcak yemek ye vs diye soylemlerine maruz kalicam çünkü sirf onlar cok yorum yapmasin diye karnima yastik koyup mu gezsem diye dusunuyorum
amin canimay evet baya sıcaktır oralar Allah kolaylık versin
aynen canım genelde dar tercihim :)
Cnm hangi şehirdesin ve doktorun kim?ben hala doktorumdan memnun değilim ve doktor arıyorum da.Ayyy kızlar o nasıl bi yağmurdudoktora gitmiştim benim kızlarla. Dönüşte yolda yakalandım. Resmen kıyamet kopuyo sandım. Normalde çok korkarım gök gürültüsünden, ama çocuklar olunca soğuk kanlı olunuyormuş. Bebeğim 360 gr civarnındaymış, herşeyi normalmiş. Temmuzun 25 ine detaylı ultrason için randevu alırsın dedi. Mide için rennie şurup yazdı. Elleri kolları oynuyordu. Kalbi atıyordu çok şükür:)
Bide benim doktorum diğer kızlarımlada çok ilgili. Bugün resme 10 dk onların sohbeti bitsin diye bekledim. Bu çok hoşuma gidiyo:)
Ben geçen hafta bi güzel girdim valla yüzmek zaten gebelikte en çok tavsiye edilen egzersizlerden birisi. Havuz tavsiye edilmiyor sadece. Bi de kendini güneşten güzel koru.
Hala 9 tane 24 saat nöbet tutuyorum ondan zamanım oluyor canım. Nöbet ertesi akşama kadar pertim ama bana kalan günler de oluyor. Düzensiz yaşamı pozitife çevirmeye alıştık artık yıllardır. Hatta zorunlu olarak nöbetten çıkıcam bir süre sonra her gün işe gitmek gözümde büyüyor resmen.ne güzel spor yapmaya vakit bulabiliyorsun ben kndimi dinlendirmeye zor vakit buluyorum çalışma saatlerim çok uzun eve git yemek yap yemek ye saat oluyor 10 e biraz uzan tv ye bak 11de yat aşağı sabahın köründe gene kalk spor yapıp kndine vakit ayıran kişileri kıskanmıo değilimmmmkalçan içinde canım oturuo isen beline destek al
banada uyku yetmiyor sabahları son dk ya kadar kullanıyorum hakkımı hatta geç bile kalıyorum bazen gece pek uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum.BNDE O KADAR ZOR SABAH KALKIP İŞE GELİYORUM Kİ ÖĞLEN FIRSAT BULUP YARIM SAAT UYURSAM BNDEN İYİSİ YOK GERÇEKTEN AMA MUHASEBE İŞİ OLDUĞU İÇİN GELEN GİDEN HESAP KİTAP BİTMİO BUDA BANA ACI VERİO AĞRILARIMI ÇOĞALTIO MALESEF Kİ
O akrabaların lafı hiç bitmez ki.Ay insallah ilk zamanlar cikmiyo diye seviniyodum ama simdi akrabalar aaa nie bu kadar zayifsin bebek cok zayif olcak yemek ye vs diye soylemlerine maruz kalicam çünkü sirf onlar cok yorum yapmasin diye karnima yastik koyup mu gezsem diye dusunuyorum
Denizde girdim canım. 3 günlük kısa bi kaçamak yaptık eşimle. Yaşadığımız ilde deniz yok ama konum olarak kıyı şeridin çoğuna yakınız.Nerde girdiniz
Kg rekorun kaç canım, ben 6 oldumGöbeğim çıkmadı diyenlere inanamıyorum kızlar :) Benim de ilk ama 2 aydır baya baya hamile göbekliyim. Gerçi baya kilo da aldım ondan daha belirgin oldu herhalde. Bir yandan korkuyorum bu hızla ne olucak halim 9. ayda diye, bir yandan da hoşuma gidiyor :)
MasallahO akrabaların lafı hiç bitmez ki.Çıksa bu seferde aaa çok çıkmış derler. Keyfini çıkar sen son aylarda zaten çıkar.Benim de 15 günde atak yaptı resmen
Ben yaklasik 54 kiloyla hamile kalip bulantilar yuzunden 47 ye düştüm ve hala kilo alamadim kilo olmayinca gobekte olmadiGöbeğim çıkmadı diyenlere inanamıyorum kızlar :) Benim de ilk ama 2 aydır baya baya hamile göbekliyim. Gerçi baya kilo da aldım ondan daha belirgin oldu herhalde. Bir yandan korkuyorum bu hızla ne olucak halim 9. ayda diye, bir yandan da hoşuma gidiyor :)
Valla benim hamilelikte balayım bundan öncesiydi..Simdilerde cok zorluyor, bugun hatta bulunduğum yerde klima calismiyordu bi tansiyon problemi yaşadım sanırim, gözum.karardı falan..Allah bize yardım etsin gercektenKızlar merhaba.
Rahatsızlanan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Gebeliğimizde yarıyı geçtik çok şükür. Aslında ilk yarıdan ikinci yarı sanki daha çok dikkat etmemiz gerekiyor gibi. Benim de korkularım başladı. İlk hamileliğimde 31 haftalık ani tansiyon yükselmesi sebebiyle erken Doğum yaptığım için yine aynı şey başıma gelirse diye endişe ediyorum. Gebeliğimde hiç bir sorun yokken birden Doğuma girmem şok etkisi yapmıştı. Allah ım hayırlısıyla evlatlarımızı vaktinde sağlıkla kucağımZa almayı nasip etsin. Sıcaklardan dışarı çıkasım gelmiyor.
Kız yaklaşık 20 cm veleti nereye sakladınBen yaklasik 54 kiloyla hamile kalip bulantilar yuzunden 47 ye düştüm ve hala kilo alamadim kilo olmayinca gobekte olmaditabi dumduz degil ama minicik yani benden baskasi anlamiyo esim bile diyo bu cocuk nerde nie karnin cikmadi daha diye
Benim de öyle Yağmur yalnız değilsinKg rekorun kaç canım, ben 6 oldum
Artık gırtlağımı tutayım dedikçe önüme daha çık çeşit geliyo
Çok nadir oluyor canım. Doktora sordum normal dedi. Benimki yataktan kalkınca oluyordu.Selam kızlar yataktan kalkınca ya da otururken kalkınca kasiginiza agri giriyor mu?
Sıcaktan mı yükselmişti tansiyonun?Kızlar merhaba.
Rahatsızlanan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Gebeliğimizde yarıyı geçtik çok şükür. Aslında ilk yarıdan ikinci yarı sanki daha çok dikkat etmemiz gerekiyor gibi. Benim de korkularım başladı. İlk hamileliğimde 31 haftalık ani tansiyon yükselmesi sebebiyle erken Doğum yaptığım için yine aynı şey başıma gelirse diye endişe ediyorum. Gebeliğimde hiç bir sorun yokken birden Doğuma girmem şok etkisi yapmıştı. Allah ım hayırlısıyla evlatlarımızı vaktinde sağlıkla kucağımZa almayı nasip etsin. Sıcaklardan dışarı çıkasım gelmiyor.
Gel seni bi öpeyim o zamanBenim de öyle Yağmur yalnız değilsin
Hangi mağazada indirime giriyor? Meme pompasından bahsediyorsunuz değil mio kadr arastirmadim canim burda indirime giriyor arada ben 400 luk fiyat hic gormedim 229 du sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?