Senin kayınamca napıyo, seni delirtmeye devam mı
Sıcaktan mı yükselmişti tansiyonun?
Valla benim hamilelikte balayım bundan öncesiydi..Simdilerde cok zorluyor, bugun hatta bulunduğum yerde klima calismiyordu bi tansiyon problemi yaşadım sanırim, gözum.karardı falan..Allah bize yardım etsin gercekten
Valla bilsem nerde bulup cikarcam azcik gostersin kendini bide mevlut var haftasonu tum akrabalar orda olcak göbek olaydi iyiydi simdi bide hepsinden nasihat dinlicem yemek ye zayif olma diyeKız yaklaşık 20 cm veleti nereye sakladın
Rica ederim canım.daha önce gitmiştim Reşat beye iyi deneyimli bir doktor onda Doğum yapanlar memnun çınarlıda İzmir'de yılların kadın Doğum hastanesi o yüzden ondan randevu aldım.Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bende Ağustosta arayayım doktoru sorayım şimdiden kabul eder mi diye? Reşat bey nasıl iyi bir doktor mu?
Göbeğim çıkmadı diyenlere inanamıyorum kızlar :) Benim de ilk ama 2 aydır baya baya hamile göbekliyim. Gerçi baya kilo da aldım ondan daha belirgin oldu herhalde. Bir yandan korkuyorum bu hızla ne olucak halim 9. ayda diye, bir yandan da hoşuma gidiyor :)
ALLAH ÇALIŞANLARIN YARDIMCISI OLSUN BEN GEÇ KALAMIORUM BİLE ÖYLE BİR LÜKSÜMYOK MALESEF Kİbanada uyku yetmiyor sabahları son dk ya kadar kullanıyorum hakkımı hatta geç bile kalıyorum bazen gece pek uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum.
Tatile gittiler bir haftalık kurtuldum ama bildiğin giderken tavırlı gitti. Akşam da eşime mesaj atmış SEN bizim için kıymetlisin sana kızdım kusura bakma bunlar alışık olduğum şeyler değil diye..ne ara kızdıysa haberim de yok soruyorum söylemiyor. Mesajdaki sen kısmına vurgu yapmak istiyorum. Sadece sen yazmış siz değil, ben kimsem karnımdaki kimin çocuğu acaba..Senin kayınamca napıyo, seni delirtmeye devam mı
Kesinlikle ağrılarım çok fazla sabah nasıl kalkıp spor yapayım 7 de kalkıorum zten işe gitmek için spor için 6 da kalkmam gerekir o zmn yaşamayayım bn öleyim hahah :))Hala 9 tane 24 saat nöbet tutuyorum ondan zamanım oluyor canım. Nöbet ertesi akşama kadar pertim ama bana kalan günler de oluyor. Düzensiz yaşamı pozitife çevirmeye alıştık artık yıllardır. Hatta zorunlu olarak nöbetten çıkıcam bir süre sonra her gün işe gitmek gözümde büyüyor resmen.
Sabah kalkıp spor yapmak tabi ki zor olur senin için bi de masabaşı çalışmakta ağrıları artırıyordur.
Anamm kuzum kaç haftalıktın ya hakikaten çıkmamış maşallah aslında özeniyorum size karnınız geniş diye. Rahat taşırsınız gibime geliyor 9 ay. Ben şimdiden yemek sonrası falan nefes alamıyorumValla canim cikmayinca da cikmiyor. Hos benim karnim iki gundur belirgin buda belirgin hali. Az once sofradan yemek yiyip kalktim bide. Daha yeni cektim bak. Kilo de 0.500gram almisim
Anamm kuzum kaç haftalıktın ya hakikaten çıkmamış maşallah aslında özeniyorum size karnınız geniş diye. Rahat taşırsınız gibime geliyor 9 ay. Ben şimdiden yemek sonrası falan nefes alamıyorum
Tatile gittiler bir haftalık kurtuldum ama bildiğin giderken tavırlı gitti. Akşam da eşime mesaj atmış SEN bizim için kıymetlisin sana kızdım kusura bakma bunlar alışık olduğum şeyler değil diye..ne ara kızdıysa haberim de yok soruyorum söylemiyor. Mesajdaki sen kısmına vurgu yapmak istiyorum. Sadece sen yazmış siz değil, ben kimsem karnımdaki kimin çocuğu acaba..
Tatile gittiler bir haftalık kurtuldum ama bildiğin giderken tavırlı gitti. Akşam da eşime mesaj atmış SEN bizim için kıymetlisin sana kızdım kusura bakma bunlar alışık olduğum şeyler değil diye..ne ara kızdıysa haberim de yok soruyorum söylemiyor. Mesajdaki sen kısmına vurgu yapmak istiyorum. Sadece sen yazmış siz değil, ben kimsem karnımdaki kimin çocuğu acaba..
canim suan indirimddmi blmyrum sadece takip ediyorum ben joker e bebek bide gorush bebe var burda dobusumlu takil ediyorum sanirim gecends goruste 229 du tekrar indirime girdiginde alicam benHangi mağazada indirime giriyor? Meme pompasından bahsediyorsunuz değil mi
Kızlar sizde de oluyor mu? Ben sabahları uyandığımda kulağımda nabız sesi oluyor. Baya bir süre devam ediyor hatta. Tansiyon yükselince boyunda da ağrı filan oluyor, bu öyle değil sadece sanki böyle nabzım kulağımda zonkluyor. Tansiyonum da hep düşük çıkıyor zaten 10-5 9-4 filan oluyor.
Maşallah senin kayınpedere. Böyle şeyler görünce özeniyorum valla ne yalan söyleyim.Bosver kuzu hic takma. Bir haftanin keyfini cikarirsin esinle rahat edersin. Benide bugyn gorumcem aradi. Kp bana para gonderilmesini istemis oda hesabima para gondermis bi kontrol edermisin yenge diyor. Baktim 500tl yatmis hesabima. Esime de mesaj attim boyle boyle diye haberi varmi bilmiyorum olsa soylerdi heralde. Yogun sanirim esim donmedi daha bana. Sasirdim valla
Maşallah senin kayınpedere. Böyle şeyler görünce özeniyorum valla ne yalan söyleyim.
Benim kayınpeder etkisiz eleman. En son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile. Kayınvalidem de iyi kadındır, hiçbirşeyimizi karışmaz huzurumuzu kaçırmaz. Ama insan en azından bu süreçte bi sorulmak isteniyor. Çocuk olana kadar yedi beni çocuk yapın diye, şimdi eşimi aradıkça soruyor napıyor nasıl gidiyor diye. Ama bişeye ihtiyacınız var mı, ne yapacaksınız, ne alalım diye soran yok. Bitek görümcem beşiği ben alayım bari dedi, onu da kardeşim bebek arabasını aldı diye mecbur kaldı da dedi. Ki beşik almayacağım ben oda yapacağız zaten. Onun dışında hiçbirşey sordukları yok.
Gerçi düğün zamanı da aynısını yapmıştı. Hiç sormadı napıyorsunuz neye ihtiyacınız var diye. Düğünden 1 hafta önce yüklenmiş bir sürü yorgan battaniye yastık getirdi eve. Ben zaten almıştım, evde bana yük oldu hepsi. Şimdi çocukta da aynısını yapacak gibi geliyor. İnsan ona güvenip almamazlık da edemiyor. Olmasalar başımızda yoklar napalım deriz ama varken yok saydırıyorlar kendilerini. Anneme yazık diyorum bazen, şu an ben de çalışmıyorum diye üstümüzdeki yükü azaltmak için sürekli bişeyler almaya, yapmaya çalışıyor. Keşke diyorum kayınvalidem annemin yarısı kadar düşünceli olsa.
Ay bugün full hormon yüklüyüm yine, herşeyi kafama takıp üzülüyorum.
Nabız zaten kalp atışı/kalp ritmi demek. Anlamadım canım ne demek istediğini... Kulağımda zonklama gibi kalp atışı duyuyorum yani.Nabzinla kalp ritmini karistiriyo olabilir misjn canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?