2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla benim hamilelikte balayım bundan öncesiydi..Simdilerde cok zorluyor, bugun hatta bulunduğum yerde klima calismiyordu bi tansiyon problemi yaşadım sanırim, gözum.karardı falan..Allah bize yardım etsin gercekten

Amin canım. Sıcaklara gelmesi bunaltıyor gerçekten hamilelikten de zaten vucüd hararetli gibi oluyor.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bende Ağustosta arayayım doktoru sorayım şimdiden kabul eder mi diye? Reşat bey nasıl iyi bir doktor mu?
Rica ederim canım.daha önce gitmiştim Reşat beye iyi deneyimli bir doktor onda Doğum yapanlar memnun çınarlıda İzmir'de yılların kadın Doğum hastanesi o yüzden ondan randevu aldım.

Valla canim cikmayinca da cikmiyor. Hos benim karnim iki gundur belirgin buda belirgin hali. Az once sofradan yemek yiyip kalktim bide. Daha yeni cektim bak. Kilo de 0.500gram almisim

Eklentiler

• IMAG1603~2.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 77
banada uyku yetmiyor sabahları son dk ya kadar kullanıyorum hakkımı hatta geç bile kalıyorum bazen gece pek uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum.
ALLAH ÇALIŞANLARIN YARDIMCISI OLSUN BEN GEÇ KALAMIORUM BİLE ÖYLE BİR LÜKSÜMYOK MALESEF Kİ

Senin kayınamca napıyo, seni delirtmeye devam mı
Tatile gittiler bir haftalık kurtuldum ama bildiğin giderken tavırlı gitti. Akşam da eşime mesaj atmış SEN bizim için kıymetlisin sana kızdım kusura bakma bunlar alışık olduğum şeyler değil diye..ne ara kızdıysa haberim de yok soruyorum söylemiyor. Mesajdaki sen kısmına vurgu yapmak istiyorum. Sadece sen yazmış siz değil, ben kimsem karnımdaki kimin çocuğu acaba..

Kesinlikle ağrılarım çok fazla sabah nasıl kalkıp spor yapayım 7 de kalkıorum zten işe gitmek için spor için 6 da kalkmam gerekir o zmn yaşamayayım bn öleyim hahah :))

Valla canim cikmayinca da cikmiyor. Hos benim karnim iki gundur belirgin buda belirgin hali. Az once sofradan yemek yiyip kalktim bide. Daha yeni cektim bak. Kilo de 0.500gram almisim
Anamm kuzum kaç haftalıktın ya hakikaten çıkmamış maşallah aslında özeniyorum size karnınız geniş diye. Rahat taşırsınız gibime geliyor 9 ay. Ben şimdiden yemek sonrası falan nefes alamıyorum

19 haftalik canim. Benimde aksamlari karnim geriliyo ama sabah sifir yani eski haline donuyor. Bende 2 haftaya cikar diyorum. Insallah bakalim. Yazin karin cekilmiyo valla Allah yardimcimiz olsun

Bosver kuzu hic takma. Bir haftanin keyfini cikarirsin esinle rahat edersin. Benide bugyn gorumcem aradi. Kp bana para gonderilmesini istemis oda hesabima para gondermis bi kontrol edermisin yenge diyor. Baktim 500tl yatmis hesabima. Esime de mesaj attim boyle boyle diye haberi varmi bilmiyorum olsa soylerdi heralde. Yogun sanirim esim donmedi daha bana. Sasirdim valla

Kızlar sizde de oluyor mu? Ben sabahları uyandığımda kulağımda nabız sesi oluyor. Baya bir süre devam ediyor hatta. Tansiyon yükselince boyunda da ağrı filan oluyor, bu öyle değil sadece sanki böyle nabzım kulağımda zonkluyor. Tansiyonum da hep düşük çıkıyor zaten 10-5 9-4 filan oluyor.

Okudum yazdıklarını ama yorum yapmamıştım sanırım.
Kayınaile biraz densiz galiba. Bi de yaşlı insanlarda anlayışsızlık çok fazla oluyor. Benim ananem kendi çocuğu gibi sever beni ama bazı günler yemek yapamıyor olmamı ya da hala mide bulantısı çekiyor olmamı anlayamıyoR, çünkü kendi yaşamamış. Hatta geçen gün bana “senin de bu mide bulantıların yetti artık ha” gibi bişey söyledi. Ki ondan bişey beklemiyor olmama rağmen söyledi bunu. Bazı insanlarda empati yeteneği az oluyor maalesef. Senin kayınaile de öyle sanırım. Onlara en güzel cevabı eşin verir. Sen bişey desen tavır gösterirler ama eşine karşı o kadar sert çıkamazlar. Anlat eşine kendi durumunu, doktora gelmiyorsa da gelsin mutlaka doktordan da dinlesin. Hatta kayınpederin gelmez belki ama kayınvaliden mutlaka gelsin, duysun. O zaman anlayış göstermek zorunda kalırlar anlam veremeseler de. Ama sakın onların gazına gelip de kalkıp iş yapmaya falan çalışma. Allah korusun, bebeğinin başına gelecek herhangi birşey de onların senin kadar üzülme ihtimalleri yok. Allah yardımcın olsun ve sabır versin.

Hangi mağazada indirime giriyor? Meme pompasından bahsediyorsunuz değil mi
canim suan indirimddmi blmyrum sadece takip ediyorum ben joker e bebek bide gorush bebe var burda dobusumlu takil ediyorum sanirim gecends goruste 229 du tekrar indirime girdiginde alicam ben

Nabzinla kalp ritmini karistiriyo olabilir misjn canim.

Maşallah senin kayınpedere. Böyle şeyler görünce özeniyorum valla ne yalan söyleyim.
Benim kayınpeder etkisiz eleman. En son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile. Kayınvalidem de iyi kadındır, hiçbirşeyimizi karışmaz huzurumuzu kaçırmaz. Ama insan en azından bu süreçte bi sorulmak isteniyor. Çocuk olana kadar yedi beni çocuk yapın diye, şimdi eşimi aradıkça soruyor napıyor nasıl gidiyor diye. Ama bişeye ihtiyacınız var mı, ne yapacaksınız, ne alalım diye soran yok. Bitek görümcem beşiği ben alayım bari dedi, onu da kardeşim bebek arabasını aldı diye mecbur kaldı da dedi. Ki beşik almayacağım ben oda yapacağız zaten. Onun dışında hiçbirşey sordukları yok.
Gerçi düğün zamanı da aynısını yapmıştı. Hiç sormadı napıyorsunuz neye ihtiyacınız var diye. Düğünden 1 hafta önce yüklenmiş bir sürü yorgan battaniye yastık getirdi eve. Ben zaten almıştım, evde bana yük oldu hepsi. Şimdi çocukta da aynısını yapacak gibi geliyor. İnsan ona güvenip almamazlık da edemiyor. Olmasalar başımızda yoklar napalım deriz ama varken yok saydırıyorlar kendilerini. Anneme yazık diyorum bazen, şu an ben de çalışmıyorum diye üstümüzdeki yükü azaltmak için sürekli bişeyler almaya, yapmaya çalışıyor. Keşke diyorum kayınvalidem annemin yarısı kadar düşünceli olsa.
Ay bugün full hormon yüklüyüm yine, herşeyi kafama takıp üzülüyorum.

Uzulme kuzum. Bakma aslinda benim kv kp beni sevmezler. Yani en basinda istenmeyen gelindim. Cunku kultur inanc yasanti farkimiz cook fazla. Ama benim esim bana cok deger verir ve ailesinin yaninda ozellikle elimi tutar sarilir dibimden ayrilmaz. Onlara oturmaya gitsek sikildin mi kalkalim mi iyi misin der durur. Tum akrabalari esimin beni cok sevdigini bilir. O yuzden sevmeselerde kirici laflarda etmezler cunku beni kirdiklarinda yada bi laf ettiklerinde esim resti ceker. Oyle olunca da resmi cercevede yilda bikac kez kv ile bayramdan bayrama da kp ile gorusuyorum. Esiminde paradan haberi yokmus bu arada oda guldu torununu gelinini dusunuyo demek ki dedi. Ama bebek icin gonderdigini biliyorum yani 2 yildir evliyim bi kere gondermedi cunku. Ama sikinti da degil hic aramasalar bile ben tavir yapan biri degilim. Esime hep hatirlarini sor gonullerini al gorusmemezlik yapma derim. Zit olsakta ortada bulusmayi tercih edenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…