2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nabız zaten kalp atışı/kalp ritmi demek. Anlamadım canım ne demek istediğini... Kulağımda zonklama gibi kalp atışı duyuyorum yani.

Ben bazen boynumdaki nabzi da kalbimdeki ritmide duyuyorum canim. Ani hizlanis ve yavaslayislari hissediyorum tansiyonumda dusuk bence normal. Ben soyle dusundum bebek buyuyor ya organlarimiz sikisiyo olabilir oda ritim degisimine neden olabilir mi acaba diye

Sebebini bilmiyorum önceden tansiyon sorunum olmadığı için hatta hep düşüktü tansiyonum gebeliğim boyunca. Birden yükselmiş
Benimde genelde 10 a 6. Sen tansiyon deyince korktum vallahi. Sağlıkla tamamlarız inşallah gebeliğimizi.

Onları ben de hissediyorum ama bu başka, zonklama gibi oluyor canım kulağımda. Her sabah olmaya başlayınca ben de hamilelikten herhalde diye düşünmeye başladım

Onları ben de hissediyorum ama bu başka, zonklama gibi oluyor canım kulağımda. Her sabah olmaya başlayınca ben de hamilelikten herhalde diye düşünmeye başladım

Insallah oyledir valla doktoruna bi sor istersen yine de canim. Erteleme yine de Allah korusun daha yolu yariladik diger yariyi da saglam atlatiriz insallah

ay amaaan zıkkım olsunlar. insanı delirtiyolar benm sinirler gene tepeye sıçradı inadına inadına yat kız kalkma yerinden. sen doğurana kadar o sinirinden dokuz doğursun anlayışsız insanlar ya kayınamcaya laf demek düşermi erkek o bikere. kadın halinden çok anlar sanki. hoş kadınlar kadının halinden anlamyo.. bak bizimki nato taaş nato mermer. ablama okadar saydırıyorum kaç defa aradı. kayınanne de tık yok. aramazda. ama o nasıl eşime yağmur beni aramıyo hastayım sormuyo diye sızlanıyodu bende sızlanacam anacım... çok gerildim ahhaha bizdede öyle erkek olacağını öğrendi kadının morali yerle bir.. kız istiyormuştu da...
eşin seni destekliyosa ailesinin ağzına bakmıyosa umursama canım Rabbimin hikmeti büyüktür..
bizimki çok anacı çook..
ooo kayınemmiye bak sen.. maşallah onaa. hakkını yemem bizimde kayınanne vermiş oğluna bin tl. oğluşu yarısını yemiş yarısınıda benle kavga edince getirdi. çünkü annesinden para almasından nefret ediyorum kadın resmen parayla köpek gibi oynatıyo.. bende o yüzden raporumu bile kullanamıyorum kullanırsam işten çıkarıcaklar ve ona gebe kalıcaz... hoş maaşından vermiyo kadın rahmetli kayınbabadan kalan öyle yatırımlarla ödüyo ama olsun yinede istemiyorum. eşimlede farkedince kavga ettim o parayı mecbur verdi.
dünde doğum hediyesi bakalım bana dedim yok sana hediye dedi. tam saklıycam biriktiricem öğreniyosun kavga çıkarıyosun dedi. bende annenden para alma ben seni parasız bırakmıyorum onunla hayli hayli en güzel şeyi alırsın dedim. ama bakalım ne olacak..

o bende sürekli oluyo canım hele gece yatarken uyuyamıyorum sinirimden. nabzmla eşit atıyo resmen. ama nedendir bilmem haftanın belki 2 gcesi olmuyodur. sürekli oluyo...

o sabah kalkmadaki işkence bana da aynen son dakikasına kadar yatıyor ama gecelerı hep donuyorum sızde oyyle oluyormu böyle delıksız uykum yok bırde sıcaklar benı mahfedıyor Allahtan calıstıgımız yer klıma ama dışarı çıkınca fena..

Niye gizledi ki esin parayi o kismi anlamadim. Annesi verir de onunla nasi parmaginda oynatiyo bilemedim bak

Kızlar ben şimdi bu hamile yastığına baktım da gg de biri 56₺ ye satıyor diğeri 80₺ arası da yok alanlar hangisini aldı

valla hic kafaya takipta uzulme canimm bizdede tam tersi kv yemektir sudur budur yapar hic eksik etmez kisligimizi flan alirr ama boylee buyuk para verilip alimcak seylere surekli ne gerek var falan derr derr kpde tam tersii ben cogu seyi kp soyelrim yaparmisin diyee yaparr hemenn bebek arabasina bile kv surekli ne gerek var demistii kp cikardi ben verim parasini parasini dedi :) kv tutmasaa bizdede kp yagdircak

Aaa bende bugün malatyaya gelicem sen vee bende detayli usg yaptirabilcegim hastane arayislarindaydim sen hangi hastaneye doktora gidicen ve fiyati ne kadar canim ben bulamadim da henuz bi yer
Cnm park hospitalde ozhan akkan bnm ilk dr onu aradim şaka gibi 75tl ye yaptirdim arayıp gidebilirsin radyoloji dr çok şeker di kısa sürdü ama baya anlattı sorularıma cvp verdi

aydingelini cnm ben de magnorm kullanıyorum. Benim el ve ayaklarımda uyuşukluk var diye vermişti. Şimdi kasılmalar arttı düzenli kullanmaya başladım yatmadan içiyorum.

Nabız zaten kalp atışı/kalp ritmi demek. Anlamadım canım ne demek istediğini... Kulağımda zonklama gibi kalp atışı duyuyorum yani.

Cnm benim de 2. aydan beri oluyordu sol kulakta bir basınç hissi ile birlikte kalbim kulağımda atıyordu. Hem druma hem de dahiliyeye söyledim elle tutulur birşey söylemediler. Kansızlığımdan kaynaklanabileceğini söyledi. 2 ünite kan almıştım birax geçmişti ama devamdı nerdeyse 2 3 haftadır olmuuor pek. Kbb görün demişti ama gitmedim. Bir süre sonra sıkıntı verici oluyor. Duymam azalmıştı.

Kız Allah iyiliğini versin ne güldüm ha. Kayınbaba bırak kadın halinden anlamayı kadınlara düşman bir yapısı var hep akılsız eksik görür. Çok değişik ya tez konusu anlayacağın.
Senin kv de haa millet erkek diye ölür illa ters olacaklar ya seninki de kız değil diye bozuluyor ayy Allahım bunlara başka dert vermesin ha yazık biz burda hop oturup hop kalkıyoruz adamların biri iş yaptırma derdinde biri kız çocuk olmadı diye bozulur. Yok ya ben dedim zamanında iyi gelin olcam, kendi ailem gibi sevcem sen sevsen onlar seni sevmiyor olmuyor bu dünyanın kanunu bu galiba. Anacı erkek de zordur ama sen sen ol sakın anasını kötüleme ne yaptıracaksan överek yaptır kızsan da arkasından konuşma bunu bir yerde okumuştum ters tepiyormuş yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…