2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben dogum sonrasi alcam canim. Sutum hemen gelirse almam. Ama sut gelmezse alabilirim otomatik olanlardan. Duruma bakicam artik. Calissam kesin alirdim ama evdeyim suan o yuzden ihtiyaca gore bakicam
Ben de çalışmıyorum şu an ama göğüs uçlarım küçük o yüzden endişeliyim.

Aslında çok genç sayılırlar 50 yaşında kp 48 yaşında kv. Ama hastalık vs konusunda çok sağlamlar kv de çok hareketli aşırı titiz deli dolu bir kadın, hamilelikleri kolay geçmiş o yüzden bilmedikleri için de inatla ama inatla diyorum bak asla benim durumu kabullenip tamam bu sefer de böyle olsun demiyorlar. İlla Afife ayağa kalkacak, o işleri yapacak geberecek gerekirse Öncesinde de hiç durmadan yorulur gene yaranamazdım zaten aşırı eleştirme meraklısı her şey onun istediği gibi olmalı. Zorlar ya başından beri böyleler benim ailem çok şaşırıyor bunlara. Her olay sonrası uyarı mesajı gelir mutlaka laf söyler düzeltmeye yontmaya herkesi hizaya getirmeye uğraşır. Gaza gelip bi kaç kere kalktım çok yormamaya çalışarak çünkü ben de aynısını düşünüyorum bunu da güzelce anlattık ama kabul etmiyor alakası yok, korkma korkacak bi şey yok her şey Allahtan deyip çıkıyor. O zaman neden ekmek parası için çaba harcıyorsun bırak Allaha diyemiyorsun işte çünkü anlamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım sağolasın.

Oooo maşallah maşallah hayırdır doğum hediyesi mi oluyor bu şimdi

O bende hamilelik öncesi olurdu canım kulakta sıkıntı var diye düşünüyordum neden oluyormuş acaba benim de tansiyon hep düşüktür.

Seni gel esimin sulalesine gotureyim :) sulalecek yedirmeyi severler. Hele kv ilk evlendigimde o cok erken kalkar bende erken kalkarim onunla yasadim 1ay. Oturur bamya ayiklardik :) kardesinin incir bahcesi vardi ordan incir getirtir soyar yedirirdi :)) bayiliyorlar beslemeye. Bi donem yine 10 gun kaldim. Uyandigimda kahvalti hazirlamis olurdu kendi kahvalti pek sevmez ama ben yiyorum diye cay bile demlerdi kadin. Allah var cok iyi bakiyor gercekten bende hosuna gitcek seyler yapiyorum bazen. Her ne kadar istedigi gibi bi gelin olamasamda benimle ilgili hic kotu sozunu duymadim bende hep overim onu baskalarinin yaninda esim duyacak sekilde fln. Sevmedigimi bilse de ovdugumu saygisizlik yapmadigimk gorunce kiymetli olunuyo gercekten

Artık bekar arkadaşlarıma diyorum ki kv kp leri sadece normal bir aile olması için dua edin kendi hallerinde insanlar olsunlar yeter ben çok iyi olsunlar diye dua ettim iyi insanlar başkalarına karşı bize de çok iyilikleri dokundu ama böyle her şeye karışmak, her şeye laf sokmak, sürekli beklenti insanı yoruyor ya.

Ben gece 2 3 kez illaki kalkıyorm canım, o da tuvalet ihtiyacı oluyo ve her uyandığımda nefesim kesilmiş ilk nefesi alıyomuşm gibi ses çıkararak alıyoem onu farkettim
Niye gizledi ki esin parayi o kismi anlamadim. Annesi verir de onunla nasi parmaginda oynatiyo bilemedim bak
Gizlemesinin sebebi bana doğum hediyesi alacakmış(mış) ama bu ilk gizlediği para değil canım. Kızmamın sebebi ben tüm maaşımı resmen ona yediriyorum kendim asla yemezken. Hep kenarı koyucam bebek için diyodum kaç aydır 2bin zor koymuşum.. kızdığım madem annenden para alıyosun neden bendende para istiyosun bırak çocuk için kalsın işte. Sırf çok para gitmesin diye hastane arıyorum hepiniz biliyosunuz. Tabiki annesidir verir, zaten vermese de vermiyo deriz ona lafım yok ama oğlunu biliyo parası varken bu adam içki içiyo. Verme işte yada bana söyle bileyim nereye harcıyo. 2 günde 400 tl harcanırmı harcamış... içki içtikçede biz kavga ediyoruz bunuda biliyo içerse bana söyle diyo iyi de ben her defasında anne oğlun içiyo diyemem demem yani.
Parmağında da şöylw oynatıyo mesela bizim planımız var bunu biliyo. Beni şurata götür sana para veriyim bana bunu yap sana para veriyim diyo. E para da tatlı eşim hemen ağzının suyunu siliyo. Ya da bi muhabbet geçsin hemen toplum içinde de olsak hııı paran bitince gelirsin ama sen bana, annebankta para bitmez sen kimseyi umursama anneni kolla diyo. Yani yağmuru salla sen bana gel diyo. O yüzden ondan para almasına uyuz oluyorum..
Çok teşekkürler canımm
Ay bide sonra dediki bizimki hı neyse hayırlı olsun, ikincisi kız olur onu severiz dedi
Valla canım hepsi ayrı dert. Eşim diyo gidelim annemde yemek yiyelim. Gidemem dedim neden dedi. Birkere aramadı bugün nasıl gidip yemek yiyim insan bi sorar torunu için nasılsın diye dedim. E cam silicekti dedi. Cam slince aranmıyomu dedm. Kuzum ben neler duydum bikre eşime demedm annen böyle dedi diye. Bunu bildiği içinde oğlunu doldurup salıyo. Daha doğrusu oğluna ağlıyo aramıyo etmiyo diye benm için eşimde bana surat yapıp laf sokuyo. O yüzden ilk defa söyledim o arasın bikerede diye.

Yemin ederim senin dediklerini ben dedim hep. Annem yok annem olsun, kızı yok kızı olayım dedim. Yeri geldi sarıldım öptüm pohpohladım. Ama noldu... yağmur kötü. Niye kötü onu bilmiyorum... nişanlıyken evini temizlemeye gitmemişim diye neler demişti bana arayıp. İstediğin kdar uğraş el kızıyız anacım... bi plan yapılır ben asla yokum ister gel ister gelme der resmen hatta onu bile demez ben etkisiz elemanım. Eşim anneci olsun vallahi gözüm yok benim abim annemi görmeye gelmezdi 2 sokak öteden annem ağlardı hep sesini duysa felçliydi yerinden kalkamaz sesini duyduğuna sevinir ağlardı. Yemin ettim annemin çektiğini çektirmem asla diye. Allah var yukarıda bikerede annene gitme sevme sarılma demem, sarıl benm annem gibi ağlamasın derim ama bunları hep kendi lehine kullandı. Ve iyi oynuyo resmen göz boyayıp istediğini yaptırıyo. Ben salağım hemen kaba kaba konuşur sinirlenirim. Asla yumuşak tonda konuşamam..
Dogum hediyesi 10bin tl evin borcuna yardim parasi verdi canim. Ben daha agzimi acip bisey demedim. Ilk torun olunca yapmak istiyolar biseyler sanirim karismiyorum hic
Ooh ne güzel Allah razı olsun ondan. Bırak yapacaklarını yapsınlar kırık iğne alcaklarsa hevesleri varsa alsınlar. Sonra aldırtmadı olur.. ne güzel işte yaranıza merhem olmuştur azıcıkta olsa

Çok çok geçmiş olsun canım. Ben hamilelikten önce 3 serum ferinject almıştım. O yüzden kanım normal seviyelerde çok şükür.

Sen de aynı benim gibi yapmışsın ben de kv yi her zaman korur destek olurdum kocası oğulları ayrı ayrı dalga geçerler biraz heyecanlı çocuk gibi yapısından dolayı. Kp ye en çok saygıyı ben gösterdim hep hak vermesem de saygılı oldum hatta eşim hep dedi babamın arayıp da bulamadığı evlatsın diye ama bu dünyada iyilerin kıymetini ancak iyiler anlar diğerleri haa bu iyi demek ki saf ezelim mantığı ile yaklaşıyor. Psikolojide de bu böyle adam kendini saygıdeğer görmüyor, biri saygı sevgi gösterince noluyo lan bu beni niye sevdi diye karşıdakini ya sevmiyor ya da ezmek için uğraşıp duruyor. Yakında olsan kahve içip ne kaynatırdık haa senle pinkstrap görmesin bu arada saklan Gene kaynana konusu açıldı yağmur oraya damladı diyecek.

Bi de bu konuda sen ondan akıllı ol sen net kızsın delikanlısın belli ama o işler öyle olmuyor anacım, sen de taktik yapacaksın Annesini çok sevdiğini düşündür hep öv o kötü bi şey söyleyince anne yağmur seni övüyo seviyor sen hep kötülüyorsun diye takmamaya başlayacak gör bak denendi test edildi. Bunun sonucunda kimse kaybetmez herkes kazanır.

Fırsatı kaçıracağına ihtimal bile vermem Takip etmedim muhabbeti haklıdır belki sallamayayım şimdi

Benimkinin avantajı hiç karışmıyor işte. Ama sonunda kendi bildiğini yapıyor. Düşün bak hiç sormadan etmeden 3 tane yorgan, 6 yastık, 4 nevresim takımı, 4 battaniye almış. E ben onun alacağını bilmediğim için ben de almıştım. Evde her yerden yorgan yastık taşıyor. Ne gerek var aslında çifte masraf yapıldı boşuna. Şimdi de aynısının olma ihtimali var. Ya da burda okuduğumuz bazı kv modelleri gibi bi tulum alıp gelecek, görecez bakalım.
Keşke parasını verse bize düşünüp de ama onu da düşünmez. Yaptı mı yaptı denecek işte arkasından.
Allah’ıma şükür Rabbim eşimden yana yüzümü fazlasıyla güldürdü. Kayınvalidem de kötü insan değil de insan biraz daha ilgi istiyor sadece. Hele annemin ne kadar çabaladığını görünce elimde değil kalbim kırılıyor.

Hepsinin modeli farklı işte :)
Kötü insan değiller, yuva yıkmaya çalışmıyorlar, ama insanoğlu daha fazlasını istiyor demek :)

Yaşlı değillermiş. Benim ananem gibi düşündükleri için 70 üstüler herhalde dedim :)
Görmezden duymazdan gelmek lazım o zaman canım. Şu an bir nevi muhtaçsınız da onlara, yapacak başla birşeyiniz yok yani. Kulaklarını tıkayıp bildiğini yapacaksın. Ya da doktordan yazılı kağıt getireceksin, Afife kesinlikle yerinden kalkmayacak diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…