2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ahahah vallahi düşünmedim değil canım ya. Ama adam doktorları takmıyor ki. Hah işte en can alıcı noktaya dokundun. Şu an muhtacız ve bu durum dibine kadar suistimal ediliyor. Bu zulüm değil de nedir? Başka çaremiz olsa onlardan kaçacağımı çok iyi biliyor. Allah niyetlerine göre muamele etsin canım. Bugünlerin yarınları var İnşallah ben onlar gibi olmam diye dua ediyorum.

Allah yardimcin olsun canim zor isiniz. Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin hep bunu diyorum. Kiymet bilenlerle karsilastirsin insallah. Amin. Zor gercekten evlilikte gecinmek idare etmek. Kirmak ne kadar kolay oysa. Neden bisey yaparken insanlar olcup bicip tartip konusmaz ki. Insallah bizler iyi anne iyi kvler oluruz

Bugün yediğimiz hurmalar, yarın tırmalayacak gibi hissediyorum ben

İyi ki kızım olacak da beni tırmalamayacak hurmalar

O zaman birkaç hafta daha sabretmekten başka yapabileceğin hiçbirşey yok canım. Rabbim herkesin kalbine göre versin. Kötü niyetleri varsa elbet yaptıkları karşılarına çıkacaktır bir gün.

tabiki canim kotu insanalr segiller ama insan iste karisilmak istemiyorr :)

Şansın da böylesi Hayırdır bir daha yapmamayı mı düşünüyorsun?

Hahahah valla yakınlara gelip iki kahve hüpürdetsek iyiydi bizimkine bazı konularda mana bulmuyorum eşi vefat etmiş kolu kanadı benim eşim olmuş, paylaşmak istemiyo. Daha doğrusu gelin pasif kalsın yok gibi olsun oğlu hep onla olsun istiyo ama o da olmuyo ben onun oğlunu 7 sene beklemişim 2 senede platonik sevmişim 9sene az değil yani...
Bide bi psikoloğun yazısını okumuştum bi kadın eşi ölünce eşinin yerine oğlunu koymuş gelinini istemiyomuş. Oğlunuda evlendirmek istememiş. Psikolog bile kadına hak vermiş durumu iyi değil üsteleyip daha kötü olmasına sebep olmayın falan demiş. Bizimkide aynı işte
valla desin ne yapayım tutamıyorum içimde

İşte asla ve asla yapamıyorum. Bugün bile dedm yardm et biraz vallahi karnım ağrıyo dedim. Traş olmaya gidecekmiş 1 saatim var dedi. Yardm et yetişmez dedim sen neler başardın bi saatte neler yaparsın dedi gitti odaya... nazlanmıyorum olduğumdan değişik bi şekilde gösteremiyorum kendimi..
Ama biraz bu taktiği denemek lazım haklısın ama bende ki bu huyda izin vermiyor anacım..
Bugün yediğimiz hurmalar, yarın tırmalayacak gibi hissediyorum ben
Valla hakedersek tırmalasın canım ne yapalım. Haketmezsekte Allah büyük :)
İnşallah canım aminn
Valla ben hurma yemedim Şey azıcık çekiştirdik ya yüzlerine karşı öfke kalmıyor mis gibi oluyorsun ondan yani demi kız yağmur aydingelini
E tabi canım yüzlerine kalkıp sen şunu dedin bunu dedin diye çirkeflik yapmıyoruz kiii, içimize ata ata taşa mı dönelim. Burda kimse kimseyi tanımıyo içimizi döküyoruz ne güzel işte

Kg rekorun kaç canım, ben 6 oldum
Artık gırtlağımı tutayım dedikçe önüme daha çık çeşit geliyo
Ahh ahh şu çok yiyorum iştahım açıldı diyenlere o kadar özeniyorumki maşallah size. Yemek yemek gittikçe işkenceye dönüştü. Yediğim yemek midemi ekşitince o yemekten tiksiniyorum öle öle derken tüm yemeklere karşı ön yargı oluştu. Şimdi sadece aç kalmamak için zorunlu olarak çorba felan içiyorum midem iyice küçüldü porsiyonlarım azaldı. Tadımlık yiyorum. İştahla yemek yemeyi o kadar özledim ki psikolojim berbat hayatımda bi boşluk var resmen ve artı bebeği besleyememenin verdiği ızdırap...

Aranizda denize giren var mu doktor deniz konusunda bu aylarda ne düşünüyor acil cevap verirseniz sevinirim tatildeyim.
Bayadır giriyorum denize. Dikkat etmen gereken aşırı halk plajı gibi kalabalık yerler olmasın, ıslak mayoyla oturma uzun süre, direk güneş ışığında kalma uzun süre canım :)

Canım hiçbir şey yiyemiyorsan süt, muz madensuyu, kaşar yemeye çalış çocuğa bunlar kilo yapıyormuş.

Deşarj olma yolunu bulduk diyorsun
Aynen öyle diyorum Senin nasıl gidiyor istirahat?

Doğru bak aslında senin kv psikolojik bir durum yaşıyor idare etmek de tabiki biz gençlere düşüyor. Sen her şeyi yüklenmişsin be Yağmur ya eşin sorumluluğu sanki biraz senin üstüne bırakmış gibi evde patron sensin anladığım kadarıyla. Ne kadar güçlü görünüyorsan adam nazlamıyor seni. Bu çok yanlış bak nazlı sümsük kadın olmayı dene zamanla öğreneceksin yoksa her iş tepene biner çocuklar doğunca da sorumluluk alamaz eşin yani sen becerirsin diye düşünür bizim komşu öyle oldu şimdi çok pişman. Erkekler panter kadın sevmiyo aslında aciz davranacaksın o zaman yardım edince bir vasıfları olduğunu düşünüp seviniyolla

Ayy seninki baya zor ama bizimkide zor cidden canım. Yakında gerçekten yuvarlanıcam yememk kötü ama yemek daha da kötü
benimki karisir vallaa :) az once cay icerken esim sen doldur bana kp diyor oglum sen hizmet ediceksin karina diyor sasirdim :)
Oo maşallah :) bende daha yeni çay demliyorum...

Evet canım aynen öyle babamın evinde de aynısıydı çünkü. Elimde tornavida gezerim ben eşim tam tersi.. eşimin kuzeninin eşi var aman nazlııı niyazlıı ama eşi peşinde prvanee. Bu aciz sümsük olma konusunu deniycem canım çünkü cidden baş edemiyorum artık sinirmden ağlıyorum. İlk başlarda böyle değildi ben cabbar gibi herşeye koştum adam cekti elini eteğini

Full yatış kısmını bugün bitirdim çok şükür, İlk 5 gün kalkmak, duş almak vs yok sonra kalkabilirsin demişti, eşim kaldırırsa İş yapmamak kaydıyla, hareket ederim diye düşünüyorum bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…