2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde genelde 10 a 6. Sen tansiyon deyince korktum vallahi. Sağlıkla tamamlarız inşallah gebeliğimizi.

Korkma canım olacağı varmış demek ki. Çok zor günlerdi küvez sürecimiz falan ama Allahıma şükürler olsun kızıma sağlıkla kavuştuk şimdi koca kız oldu 2 yaşımıza giricez:)
Ama şunu söyleyim stresten uzak durmak gerekiyor. Çünkü öncesinde eşimle tartışmıştık ve çok ağlamıştım. Zaten çok duygusaldım en ufak birşeye ağlıyordum. Oda tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum.

Kuzum ağlama kıyamam biraz zaman ver kendine düzelir. Ama asla gururunun bu oyunu bozmasına izin verme. Senin, hatta çocuklarının, aile sağlığının iyiliği için onun da sana yardım etmesine izin ver. O zaman bugün başla inşallah Allah yardım eder. Yılmak yok hemen öyle, az sabır kaç yıldır adamı alıştırmışsın bu da zaman alacak İlk bir kaç gün deli taklidi yap yorulmuş, yıpranmış psikolojisi bozulmuş bir deli. Adama soğuk duş etkisi olur bi uyanır  Valla bak ciddiyim yap bunu.

Oh elhamdülillah eşin iyi ya çok seviniyorum Allah razı olsun ondan. Yat boşver rahime yük binmesin Allahın izniyle bu sefer sağ salim doğacak kuzun

Çok şükür Allah razı olsun iyidir merhametlidir, Rabbim herkesi vicdan merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah canım inşallah bütün çabamız sağ salim kucağımıza alabilmek için, Rabbim aynı acılarla sınamasın.

Amin canım korktuklarımıza uğratmasın..

Kızlar bizim oglan sanırım bugün kafasınımı poposunu mu bilmiyorum neresini dayadı karnıma bir agrı saplandı sag tarafımdan bi anlık 5 10 saniye sonra gecti ama hareketsiz bırakti nefes alamadım hemen gecmesini harekete bagladım cunku o an orasi sanki sertlesti yumusadı sonra anlamadım yani umarim kötü bisey yoktur

Cnm hangi şehirdesin ve doktorun kim?ben hala doktorumdan memnun değilim ve doktor arıyorum da.
İstanbul beylikdüzündeyim. Medilife hastanesi Ali Sunay doktorum.
Yok ben de öyleyim. Ama anlatamadım sana aynı sitede 2li mamajoo sagım makinası var biri 250 tl biri 400 küsür.
Ya canım mamajoo aldınmı bilmiyorum ama alma derim. Ben ikinci kızımda aldım hiç memnun kalmadım. Çekim gücünü falan beğenmedim. Sen bilirsin yinede ama. Kardeşime verdim, oda tam kullanamadı. Hatta mamajoo ile sağım yaptı, süt bitti daha gelmiyordu. Sonra kendi aldığı hastane tipi makineyle denedi ve süt gelmeye devam etti.

Hani saclara fln iyi geliyor ya argan tuylere de gelir diye korktum :) evet benim de tuylendi yoktu hic cikti ama ben aliyorum rahatsiz oluyorum. Diger bolgelerde de lazer vardi hamilelikle onlar da cikmaya basladi tabi daha az ilk ergenlige girer gibi cikiyor ben de o yuzden costurcak biseylerden kaçınmaya calisiyorum. Coresatin barrieri aldim vazelin de suruyorum. Evet yanlara uyguluyorum bacak aralarim da dun geldi aklima surmeye devam bakalim nolcak. Sevdim ben bu ikiliyi. Coresatin surunce parlak parlak oluyor yagli ama kiyafete bulasmiyor hemen de emmiyor. Insallah iyi gelir.

Mrb kızlar bı sorum olacak benim disimdeki dolgu düştü doktora gittim disi kurtarmak için kaplama yapılması gerekiyor dedi kendi doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi ama ben hâlâ tereddutluyum sizler ne dersiniz?

Canım o kasılma belirtisi. Yalancı doğum kasılması..

Canım Allah korusun diş gitmesin doktor olur verdiyse yaptır mutlaka.

Ben diş tedavisi yaptırdım bi sorun olacağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…