İnşallah canımKarışmasalar ama sorsalar en azından daha iyi olurdu sanki
Allah isteyenlere nasip etsin, ben bunu sağlıkla kucağıma alayım da başka düşünmüyorum
Benimde genelde 10 a 6. Sen tansiyon deyince korktum vallahi. Sağlıkla tamamlarız inşallah gebeliğimizi.
Evet canım aynen öyle babamın evinde de aynısıydı çünkü. Elimde tornavida gezerim ben eşim tam tersi.. eşimin kuzeninin eşi var aman nazlııı niyazlıı ama eşi peşinde prvanee. Bu aciz sümsük olma konusunu deniycem canım çünkü cidden baş edemiyorum artık sinirmden ağlıyorum. İlk başlarda böyle değildi ben cabbar gibi herşeye koştum adam cekti elini eteğini
Oh elhamdülillah eşin iyi ya çok seviniyorum Allah razı olsun ondan. Yat boşver rahime yük binmesin Allahın izniyle bu sefer sağ salim doğacak kuzunFull yatış kısmını bugün bitirdim çok şükür, İlk 5 gün kalkmak, duş almak vs yok sonra kalkabilirsin demişti, eşim kaldırırsa İş yapmamak kaydıyla, hareket ederim diye düşünüyorum bakalım :)
inşallah canım ya500 den sonra cok net duyarsin diyorlad canim ondan sordum
sağlıklı olsunda geçte hissetsem olurİlk hamilelikte hissetmen 24. 25. haftaları bulabiliyor endişelenme.
Yok ben de öyleyim. Ama anlatamadım sana aynı sitede 2li mamajoo sagım makinası var biri 250 tl biri 400 küsür.e bebek pahali canimm ben indirimde bile olsa hemen internetten bakiyorum diyerlerinde ne kadar diyee cogu seeyi oyle aliyorum
Çok şükür Allah razı olsun iyidir merhametlidir, Rabbim herkesi vicdan merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah canım inşallah bütün çabamız sağ salim kucağımıza alabilmek için, Rabbim aynı acılarla sınamasın.Kuzum ağlama kıyamam biraz zaman ver kendine düzelir. Ama asla gururunun bu oyunu bozmasına izin verme. Senin, hatta çocuklarının, aile sağlığının iyiliği için onun da sana yardım etmesine izin ver. O zaman bugün başla inşallah Allah yardım eder. Yılmak yok hemen öyle, az sabır kaç yıldır adamı alıştırmışsın bu da zaman alacakİlk bir kaç gün deli taklidi yap yorulmuş, yıpranmış psikolojisi bozulmuş bir deli. Adama soğuk duş etkisi olur bi uyanır  Valla bak ciddiyim yap bunu.
Oh elhamdülillah eşin iyi ya çok seviniyorum Allah razı olsun ondan. Yat boşver rahime yük binmesin Allahın izniyle bu sefer sağ salim doğacak kuzun
hee evett cnim baktim birinin cantasi var diye sanirim bask ozellik yazmiyor cunkuYok ben de öyleyim. Ama anlatamadım sana aynı sitede 2li mamajoo sagım makinası var biri 250 tl biri 400 küsür.
benimki karisir vallaa :) az once cay icerken esim sen doldur bana kp diyor oglum sen hizmet ediceksin karina diyor sasirdim :)
Amin canım korktuklarımıza uğratmasın..Çok şükür Allah razı olsun iyidir merhametlidir, Rabbim herkesi vicdan merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah canım inşallah bütün çabamız sağ salim kucağımıza alabilmek için, Rabbim aynı acılarla sınamasın.
Yaaa bendeee, ve acayip stres yaptım yaaHala bebeği hissedemiyorum :/
İstanbul beylikdüzündeyim. Medilife hastanesi Ali Sunay doktorum.Cnm hangi şehirdesin ve doktorun kim?ben hala doktorumdan memnun değilim ve doktor arıyorum da.
Ya canım mamajoo aldınmı bilmiyorum ama alma derim. Ben ikinci kızımda aldım hiç memnun kalmadım. Çekim gücünü falan beğenmedim. Sen bilirsin yinede ama. Kardeşime verdim, oda tam kullanamadı. Hatta mamajoo ile sağım yaptı, süt bitti daha gelmiyordu. Sonra kendi aldığı hastane tipi makineyle denedi ve süt gelmeye devam etti.Yok ben de öyleyim. Ama anlatamadım sana aynı sitede 2li mamajoo sagım makinası var biri 250 tl biri 400 küsür.
Hani saclara fln iyi geliyor ya argan tuylere de gelir diye korktum :) evet benim de tuylendi yoktu hic cikti ama ben aliyorum rahatsiz oluyorum. Diger bolgelerde de lazer vardi hamilelikle onlar da cikmaya basladi tabi daha az ilk ergenlige girer gibi cikiyor ben de o yuzden costurcak biseylerden kaçınmaya calisiyorum. Coresatin barrieri aldim vazelin de suruyorum. Evet yanlara uyguluyorum bacak aralarim da dun geldi aklima surmeye devam bakalim nolcak. Sevdim ben bu ikiliyi. Coresatin surunce parlak parlak oluyor yagli ama kiyafete bulasmiyor hemen de emmiyor. Insallah iyi gelir.Argan yagi da vazelinide tuylenme yapmiyo canim. Ben bir bademyagi yapiyo diye duydum oda herkeste farkli. Bide hamilelikte karin genel olarak tuyleniyo yada olanlar uzuyo degisik bisey oluyo. Onuda sordum doktora dokulur hormonal degisimle alakali dedi. Dogumdan sonra normale donermis. Ama zeytinyagi flnda kullanabilirsin hindistancevizi yagi fln. Ben arganda yag olmasina ragmen kiyafete gecmemesini sevdim. Krem gibi emiyo cildi. Ama digerleride kullanilabilir. Simitlere bacak arana gogsune flnda sur mutlaka aklinda olsun
ilk olduğu için hissetmiyoruz seninde mi ilk canımYaaa bendeee, ve acayip stres yaptım yaa
Canım o kasılma belirtisi. Yalancı doğum kasılması..Kızlar bizim oglan sanırım bugün kafasınımı poposunu mu bilmiyorum neresini dayadı karnıma bir agrı saplandı sag tarafımdan bi anlık 5 10 saniye sonra gecti ama hareketsiz bırakti nefes alamadım hemen gecmesini harekete bagladım cunku o an orasi sanki sertlesti yumusadı sonra anlamadım yani umarim kötü bisey yoktur
Canım Allah korusun diş gitmesin doktor olur verdiyse yaptır mutlaka.Mrb kızlar bı sorum olacak benim disimdeki dolgu düştü doktora gittim disi kurtarmak için kaplama yapılması gerekiyor dedi kendi doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi ama ben hâlâ tereddutluyum sizler ne dersiniz?
Ben diş tedavisi yaptırdım bi sorun olacağını zannetmiyorum.Mrb kızlar bı sorum olacak benim disimdeki dolgu düştü doktora gittim disi kurtarmak için kaplama yapılması gerekiyor dedi kendi doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi ama ben hâlâ tereddutluyum sizler ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?