2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hiçbir şey yiyemiyorsan süt, muz madensuyu, kaşar yemeye çalış çocuğa bunlar kilo yapıyormuş.
Yiyorum ama sonra ağzımda çok kötü tat oluşuyor sanki ilaç içmişimde tadı kalmış gibi ee o zamanda yemek yemekten soğuyorsun tiksiniyorsun hatta su içmekten bile
Ayy seninki baya zor ama bizimkide zor cidden canım. Yakında gerçekten yuvarlanıcam yememk kötü ama yemek daha da kötü

Oo maşallah :) bende daha yeni çay demliyorum...
Yok canım yerimde olsan sürekli yiyip kilo almayı tercih edersin kilo nedir ki inan emzirirken hepsi bebeğe gidiyor ve aldığın kiloları 1 yıl içinde veriyorsun

Kızlar cevaplarınız icin tsk ederim
.
Denize girdim o kadar güzel ki insanın cikasi gelmiyor. En önemli nokta öğle ikindi arası tehlikeli diğer zamanlar daha güvenli olduğunu öğrendim.
Ben de saat 4 ten sonra girdim.

Bebeğim de girdi ilk gün çok ağladı korktu. 3. Gün sevdi denizi ama artık gitme zamanı.

Kızlar bebeğim hala yürümüyor hepinizden dua istiyorum. Kardeşinin doğmasına şurada çok az zaman kaldı bari o yürüsün artık istiyorum 14 aylık oldu doktor normal 18 aya kadar yürür merak etme diyor ama kardeşi doğacak o zamana.

Allah allah bu korkulcak bisey ozaman ama tekrarı olmadı bi kere oldu cok canim yandı ama dr mı gitsem acaba
Yok canım arada bir olması normal diye biliyorum ben. Benim sürekli oluyor bazen ağrılı bazen ağrısız yine de sor istersen belki kasılma değildir normaldir.

Allah allah bu korkulcak bisey ozaman ama tekrarı olmadı bi kere oldu cok canim yandı ama dr mı gitsem acaba
Korkma o bende de var. Resmen göbeğim taşşş gibi sertlesiyor ve aciyla karisik agri yapiyor. Rahim icinde oynayip sırtını yasliyor annesi. Rahim de henüz cok genis olmadigindan acitiyor. Gunde 4-5 kez ahhh uuh yapiyorum ben de.Yine de bgn randevumda doktoruma soracağım seni de haberdar ederim.

Bende hamilelik oncesi ayni sey oldu. Anesteziye bile gerek olmadan disi kuculttu ve kaplama yapildi. Oyle fazla aci da olmadi. Bekledikce curuk filan yapar. Bence bekleme

Bende aynıyum canım çok duygusalım. 1 haftadırda eşimle aram limoni. Dikkat edeceğim bundan sonra. İnşallah bu bebişini de sağlıkla alırsın kucağına tam zamanında inşallah

Afife haklı. Benim eşim de supurme yapma falan der ama kendi yapmaz. Niye biliyor ki ben yine hallederim.
Gecen ignemi yaptı canim yandi.Arkasindan sertce o bölgeye dokundu.Aglamaya başladım. Naptim ya sadece dokundum diye şakaya vurmaya çalıştı. Birden aglamaya başladım. Hormonlardan tabi...elleme diyorum normal degilim hamileyim normal gibi davransam da normal degilim anla artık diye bir yandan agliyorum bir yandan iç cekiyorum. Karnim ağrıyor canım yaniyor sicak bunaltıyor diye basladım annesinin acı sozlerine kadar ne varsa döktüm. Acıdı bana. Öptü okşadı hemen vantilatör bakmaya başladı. Dun benim yerime rapor almaya o gitti sicakta çıkma diye. .. Evet ben de evde patronum her seyin önünü arkasini ben hesaplar hallederim maddi manevi daha baskınımdır. Bir randevuyu bile o almamıştır hatta gider gelirim arayıp sormaz bile nasılsa ben hallederim diye rahattır. Ama arada o kadar da kolay olmadığını anlatırım niye hep ben kosuyorum bu bebek yalniz benim mi desem de fayda etmez. Sanmayin ki ilgisiz öküzün teki. Hayır. İşler yürüyor cunku ona ihtiyaç kalmiyor ki o ne yapsın.. Sözler de işlemiyor.
Ama ağlayıp zirlayinca aramis hastaneyi ben alabilir miyim raporu diye alirsiniz denince 2-3 vasıta sicakta hem de mesaisinin ortasinda gidip aldı. Ama ben niye agladım??Sözde canım yandı diye. Aslında acıyor dokunma dedigim halde yine dokundu beni dinlemiyor onemsemiyor hiç acımı çektiğimi diye agladim. Peki o ne gördü? Aciz bir kadın. Iste o zaman hemen atıldı kurt... Sözle olmuyor anlatmayla olmuyor. Ilk gunlerde uyku ve halsizligime bile anlam verememiş sikayetlenmisti ne oluyor sana diye...Ne olacak salak hamileyim diyordum ama vızzzz geliyordu. Şimdi kramplarım icin kas gevşetici iç diyor. Sanki aklimiza gore ilac icebiliyoruz hamilelik öncesi gibi. Basmıyor kafalarına henüz. Yapilan bir arastirma erkeklerin babalık koruma gudusunun bebek dogduktan ancak 3 ay sonra başladığını gösteriyor. Tamamen biyolojik bisi yani. Hareketlerinle belli edeceksin. Gozleriyel görecek. Yazık bana desen de yazık sana demiyorlar zira....

canım iki gündür o kadar kötüyüm ki yeni girebildim.Doktorum serum filan bağlatmadı sadece parol içebilirsin geçmesini bekleyeceksin dedi .Öldüm resmen simdi yeni yeni geçiyor.alnımdaki damarım filan şişmiş ,masaj yapmaktan galiba

tatlım o kadar güzel yazmış kendini ifade etmişsin ki hayran kaldım benimkide işten gidiorum tek o çalışmış gibi evve geldin nie bşey yapmıon dio bnde ağladım dün akşam nankörsün çalışıorum bide geliorum evde uğraşıorum bana da günah artık dayanamıorum die herkes nasıl yapıo sen yapamıosun dedi daha çok ağladım herkes ewinde çalışan bi bnm die baktı ben ciddi ciddi ağlıyorum özür diledi haklısın bn sni kızdırmak için şaka yapmıştım sadece die yapma bana şaka falan yapma dedim uyumuşum öyle anlamıo erkekler kolay sanıyorlar herşeyi ama malesef ki hiç kolay değil

Kızlar gunaydinlar. Doktorum çatlaklar için bu ilacı verdi.ama kullanma talimatına baktım gebelikte gerek olmadıkça kullanılmamalıdır diyor.cogu ilac doktor verince kullaniliyor ama yine de kafam karıştı.kullanan var mı bunu? EXCIPIAL HYDRO SOL. İlaç bu

Eklentiler

• Screenshot_20180704-092805.webp
    8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…