Allah allah bu korkulcak bisey ozaman ama tekrarı olmadı bi kere oldu cok canim yandı ama dr mı gitsem acabaCanım o kasılma belirtisi. Yalancı doğum kasılması..
Bide kasıklara dogru degildi sag gogsumun en sagından bi karış asagidaydi ayy nasil tarif etcegimide bilemedim kasılmalar asagida olmazmı biraz daha acaba oglumdada hic sancı cekmedimki bilimCanım o kasılma belirtisi. Yalancı doğum kasılması..
Yiyorum ama sonra ağzımda çok kötü tat oluşuyor sanki ilaç içmişimde tadı kalmış gibiCanım hiçbir şey yiyemiyorsan süt, muz madensuyu, kaşar yemeye çalış çocuğa bunlar kilo yapıyormuş.
Yok canım yerimde olsan sürekli yiyip kilo almayı tercih edersinAyy seninki baya zor ama bizimkide zor cidden canım. Yakında gerçekten yuvarlanıcam yememk kötü ama yemek daha da kötü
Oo maşallah :) bende daha yeni çay demliyorum...
Yok canım arada bir olması normal diye biliyorum ben. Benim sürekli oluyor bazen ağrılı bazen ağrısız yine de sor istersen belki kasılma değildir normaldir.Allah allah bu korkulcak bisey ozaman ama tekrarı olmadı bi kere oldu cok canim yandı ama dr mı gitsem acaba
Arkadaşlar benim arkadaşım tum gebeliği boyunca 1 defa kipirdadigini hissetti ama maşallah sapasaglam 2.sinifa gidecek bu sene. Dertlenmeyin ne olur.Yaaa bendeee, ve acayip stres yaptım yaa
Korkma o bende de var. Resmen göbeğim taşşş gibi sertlesiyor ve aciyla karisik agri yapiyor. Rahim icinde oynayip sırtını yasliyor annesi. Rahim de henüz cok genis olmadigindan acitiyor. Gunde 4-5 kez ahhh uuh yapiyorum ben de.Yine de bgn randevumda doktoruma soracağım seni de haberdar ederim.Allah allah bu korkulcak bisey ozaman ama tekrarı olmadı bi kere oldu cok canim yandı ama dr mı gitsem acaba
Bende hamilelik oncesi ayni sey oldu. Anesteziye bile gerek olmadan disi kuculttu ve kaplama yapildi. Oyle fazla aci da olmadi. Bekledikce curuk filan yapar. Bence beklemeMrb kızlar bı sorum olacak benim disimdeki dolgu düştü doktora gittim disi kurtarmak için kaplama yapılması gerekiyor dedi kendi doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi ama ben hâlâ tereddutluyum sizler ne dersiniz?
Aynen kızlar ya bende hissetmiyorumYaaa bendeee, ve acayip stres yaptım yaa
Bende aynıyum canım çok duygusalım. 1 haftadırda eşimle aram limoni. Dikkat edeceğim bundan sonra. İnşallah bu bebişini de sağlıkla alırsın kucağına tam zamanında inşallahKorkma canım olacağı varmış demek ki. Çok zor günlerdi küvez sürecimiz falan ama Allahıma şükürler olsun kızıma sağlıkla kavuştuk şimdi koca kız oldu 2 yaşımıza giricez:)
Ama şunu söyleyim stresten uzak durmak gerekiyor. Çünkü öncesinde eşimle tartışmıştık ve çok ağlamıştım. Zaten çok duygusaldım en ufak birşeye ağlıyordum. Oda tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum.
Bana da haber verir misin indirime girdiğinde?mamajoo 2 pompaliydi canim
Ben 22-23 arası hissettim ilk herkeste farklı oluyor sanırım. Endişe etmeyin bence doktora sormuştum 22. Haftaya falan anca hissedersin demişti.Aynen kızlar ya bende hissetmiyorum
Afife haklı. Benim eşim de supurme yapma falan der ama kendi yapmaz. Niye biliyor ki ben yine hallederim.Aynen öyle diyorumSenin nasıl gidiyor istirahat?
Doğru bak aslında senin kv psikolojik bir durum yaşıyor idare etmek de tabiki biz gençlere düşüyor.Sen her şeyi yüklenmişsin be Yağmur ya eşin sorumluluğu sanki biraz senin üstüne bırakmış gibi evde patron sensin anladığım kadarıyla. Ne kadar güçlü görünüyorsan adam nazlamıyor seni. Bu çok yanlış bak nazlı sümsük kadın olmayı dene zamanla öğreneceksin yoksa her iş tepene biner çocuklar doğunca da sorumluluk alamaz eşin yani sen becerirsin diye düşünür bizim komşu öyle oldu şimdi çok pişman. Erkekler panter kadın sevmiyo aslında aciz davranacaksın o zaman yardım edince bir vasıfları olduğunu düşünüp seviniyolla
veririm canimBana da haber verir misin indirime girdiğinde?
canim bak lansinoh n11.comda 260 liraya dusmus ikilisi onuda dusunebilirsinBana da haber verir misin indirime girdiğinde?
canım iki gündür o kadar kötüyüm ki yeni girebildim.Doktorum serum filan bağlatmadı sadece parol içebilirsin geçmesini bekleyeceksin dedi .Öldüm resmen simdi yeni yeni geçiyor.alnımdaki damarım filan şişmiş ,masaj yapmaktan galibaşöyle yaparsan kurtulma olasılığın var canım. Doktora gidiyrosun serum u bağlatıyorsun sonra o ağrı geçiyor. Her ağrı başlangıcında şiddetlenmeden parol içiyorsun böylelikle bu kdr çekmemiş oluyorsun ama bu kadar şiddetli ağrıyı ancak serumla atlatabilirsin parolla geçmez. Geçtikten sonra az ağrımaya başladığında ancak parol içersen geçer ben öyle kurtuldum inşallah sende de işe yarar
doktorum yaptırmadı canım ya bilmem nedenSerumu da parol yapıyorlar kuzum ama damardan daha etkili sanırım.
tatlım o kadar güzel yazmış kendini ifade etmişsin ki hayran kaldım benimkide işten gidiorum tek o çalışmış gibi evve geldin nie bşey yapmıon dio bnde ağladım dün akşam nankörsün çalışıorum bide geliorum evde uğraşıorum bana da günah artık dayanamıorum die herkes nasıl yapıo sen yapamıosun dedi daha çok ağladım herkes ewinde çalışan bi bnm die baktı ben ciddi ciddi ağlıyorum özür diledi haklısın bn sni kızdırmak için şaka yapmıştım sadece die yapma bana şaka falan yapma dedim uyumuşum öyle anlamıo erkekler kolay sanıyorlar herşeyi ama malesef ki hiç kolay değilAfife haklı. Benim eşim de supurme yapma falan der ama kendi yapmaz. Niye biliyor ki ben yine hallederim.
Gecen ignemi yaptı canim yandi.Arkasindan sertce o bölgeye dokundu.Aglamaya başladım. Naptim ya sadece dokundum diye şakaya vurmaya çalıştı. Birden aglamaya başladım. Hormonlardan tabi...elleme diyorum normal degilim hamileyim normal gibi davransam da normal degilim anla artık diye bir yandan agliyorum bir yandan iç cekiyorum. Karnim ağrıyor canım yaniyor sicak bunaltıyor diye basladım annesinin acı sozlerine kadar ne varsa döktüm. Acıdı bana. Öptü okşadı hemen vantilatör bakmaya başladı. Dun benim yerime rapor almaya o gitti sicakta çıkma diye. .. Evet ben de evde patronum her seyin önünü arkasini ben hesaplar hallederim maddi manevi daha baskınımdır. Bir randevuyu bile o almamıştır hatta gider gelirim arayıp sormaz bile nasılsa ben hallederim diye rahattır. Ama arada o kadar da kolay olmadığını anlatırım niye hep ben kosuyorum bu bebek yalniz benim mi desem de fayda etmez. Sanmayin ki ilgisiz öküzün teki. Hayır. İşler yürüyor cunku ona ihtiyaç kalmiyor ki o ne yapsın.. Sözler de işlemiyor.
Ama ağlayıp zirlayinca aramis hastaneyi ben alabilir miyim raporu diye alirsiniz denince 2-3 vasıta sicakta hem de mesaisinin ortasinda gidip aldı. Ama ben niye agladım??Sözde canım yandı diye. Aslında acıyor dokunma dedigim halde yine dokundu beni dinlemiyor onemsemiyor hiç acımı çektiğimi diye agladim. Peki o ne gördü? Aciz bir kadın. Iste o zaman hemen atıldı kurt... Sözle olmuyor anlatmayla olmuyor. Ilk gunlerde uyku ve halsizligime bile anlam verememiş sikayetlenmisti ne oluyor sana diye...Ne olacak salak hamileyim diyordum ama vızzzz geliyordu. Şimdi kramplarım icin kas gevşetici iç diyor. Sanki aklimiza gore ilac icebiliyoruz hamilelik öncesi gibi. Basmıyor kafalarına henüz. Yapilan bir arastirma erkeklerin babalık koruma gudusunun bebek dogduktan ancak 3 ay sonra başladığını gösteriyor. Tamamen biyolojik bisi yani. Hareketlerinle belli edeceksin. Gozleriyel görecek. Yazık bana desen de yazık sana demiyorlar zira....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?