geçmiş olsun canım neden serum taktırmadı acaba şaşırdım inşallah bi an önce geçer katlanması zor bi ağrı anlıyabiliyorum senicanım iki gündür o kadar kötüyüm ki yeni girebildim.Doktorum serum filan bağlatmadı sadece parol içebilirsin geçmesini bekleyeceksin dedi .Öldüm resmen simdi yeni yeni geçiyor.alnımdaki damarım filan şişmiş ,masaj yapmaktan galiba
Bizimki tüp bebek olduğu için mi bilmiyorum ama ilaç kullandırtmıyor hiç. İnşallah geçer bakalım mecbur çekeceğim bebiş içingeçmiş olsun canım neden serum taktırmadı acaba şaşırdım inşallah bi an önce geçer katlanması zor bi ağrı anlıyabiliyorum seni
olabilir bende bilemedim ama ilaç kullanmak iyi değil zaten geçerse sıkıntı yok sen yinede çok kafaya takıp daha çok ağrıtma başınıBizimki tüp bebek olduğu için mi bilmiyorum ama ilaç kullandırtmıyor hiç. İnşallah geçer bakalım mecbur çekeceğim bebiş için
Kızlar kilom45le felan hamile kaldım... Ağzımdan yemekler dökülürcesine, salyalar akarcasına yemek yemek istiyorum...
banada migren icin sadece parol veriyor bide dedigim gibi gormedin galiba lavanta yagi ve magnezyum yagi var eczanede al ikiside cok faydaliBizimki tüp bebek olduğu için mi bilmiyorum ama ilaç kullandırtmıyor hiç. İnşallah geçer bakalım mecbur çekeceğim bebiş için
hareketleri hissetmeye başladığında da acaba neden hala hareket etmedi bişey mi oldu diye benim gibi endişe ediyorsun gebelikte endişeler hiç bitmiyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallahYaaa bendeee, ve acayip stres yaptım yaa
bebegin kilosu yerindeyse dert etme ben e canim bende aliyorum diyr agliyorum :)Kızlar kilom45le felan hamile kaldım... Ağzımdan yemekler dökülürcesine, salyalar akarcasına yemek yemek istiyorum...
Kg rekorun kaç canım, ben 6 oldum
Artık gırtlağımı tutayım dedikçe önüme daha çık çeşit geliyo
Ben yaklasik 54 kiloyla hamile kalip bulantilar yuzunden 47 ye düştüm ve hala kilo alamadim kilo olmayinca gobekte olmaditabi dumduz degil ama minicik yani benden baskasi anlamiyo esim bile diyo bu cocuk nerde nie karnin cikmadi daha diye
Valla canim cikmayinca da cikmiyor. Hos benim karnim iki gundur belirgin buda belirgin hali. Az once sofradan yemek yiyip kalktim bide. Daha yeni cektim bak. Kilo de 0.500gram almisim
Benim geçen hafta 7'ydi valla canımkim bilir bu hafta kaç oldu. Ama ben hamilelik öncesi 3-4 kilo vermiştim, isteyerek değil, biraz zor bir süreç geçirdiğim için. O yüzden daha hızlı kilo aldığımı düşünüyorum. Bakalım kaçla bitiricem 9 ayı
7 kilo mu verdin bulantılar yüzünden? Allah kolaylık versin canım, geçti ama şimdi bulantıların dimi ? Sağlık olsun da kilo alınır verilir önemli değil. Minik göbek de çok şeker görünüyor ya :)
Hiç anlaşılmıyor hamileliğin canım. Kimimiz göbek çok çıktı diye söyleniyoruz, kimimiz hiç çıkmadı diye. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok.
ayy olsun seninle beraber kilo almamıza çok seviniyorum yoksa ben rekor kırıcam gruptaBu tam 20 haftalik göbeğim mesela☺
hareketleri hissetmeye başladığında da acaba neden hala hareket etmedi bişey mi oldu diye benim gibi endişe ediyorsun gebelikte endişeler hiç bitmiyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
benimde dün b hareketsizdi güçsüz vuruşlar az hareket fln baya endişe ettim hasta mı acaba bişey mi oldu diyorum eşimde sen böyle nası 9 ayı tamalıcaksın acaba diyor hakli adam bende bilmiyorum nası tamamlıcaz :)))))He yaaa :)) sabahtan beri tık yok çikolata yedim bekliyorum :)
Yok yok rekoru sana bırakmam :) Benim sıpa acıkınca oynuyorayy olsun seninle beraber kilo almamıza çok seviniyorum yoksa ben rekor kırıcam grupta
senin göbişten biraz hallice benimki de.. ama ben 3 4 gün sonra çekicem tam 5 aylık olunca yanii. ozaman atarım size fotoğraf
bizimkinin karnı doydu oynamaya başladı
bende dün yattım progestan uyku yaptı 10buçukta uyumuşum sonra yatağa yattık. sırt üstü yatınca kıpırdıyo diye. babası uyuyana kadar kıpırdamadı. adam horlamaya başladı nasıl oynuyo. uyandırdım bak hareket ediyo diye. yine mıh gibi kaldı oynamadı eşşek..Yok yok rekoru sana bırakmam :) Benim sıpa acıkınca oynuyorAnneee doyur beni diyor herhalde.
Ay maşşallah :) benimki o kadar hareketli değil ya, arada pıtpıt yapıyor. Daha o kadar sık hissetmiyorum. Dün bi toplantıdaydım, en stresli yerinde pıt pıt yaptı ay bir gülesim geldi. Takma kafana anne der gibi :)bende dün yattım progestan uyku yaptı 10buçukta uyumuşum sonra yatağa yattık. sırt üstü yatınca kıpırdıyo diye. babası uyuyana kadar kıpırdamadı. adam horlamaya başladı nasıl oynuyo. uyandırdım bak hareket ediyo diye. yine mıh gibi kaldı oynamadı eşşek..
benmki tokken oynaşıyo açken hamlaşıyo heralde
bende 5 kilo aldim ama 4 gundur tartilmiyorum aldiysam bile bilmiyorum artik valla :) ben kiloyu sorun etmiyorumda doktorum benden daha cok ediyor :) bu ay 7.5 kiloyu gecme dedi bana bakalim nolmusum haftaya gorcezz :) benimki dun cok hareketliydi bugun biraz daha az esim dun gece yatmadan once elini karnima koydu hadi kizim bi tekme at bakalim dedi benimki basladi 3 4 kez atmayaa :)ayy olsun seninle beraber kilo almamıza çok seviniyorum yoksa ben rekor kırıcam grupta
senin göbişten biraz hallice benimki de.. ama ben 3 4 gün sonra çekicem tam 5 aylık olunca yanii. ozaman atarım size fotoğraf
bizimkinin karnı doydu oynamaya başladı
Onları bilmiyorum canım ama faydası varsa mutlaka alacağım çünkü çekilmiyor böylebanada migren icin sadece parol veriyor bide dedigim gibi gormedin galiba lavanta yagi ve magnezyum yagi var eczanede al ikiside cok faydali
haklısın canım ilk gün agrıdan ağlamaya başladım o daha da fena ağrıttı zatenolabilir bende bilemedim ama ilaç kullanmak iyi değil zaten geçerse sıkıntı yok sen yinede çok kafaya takıp daha çok ağrıtma başını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?