2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Acıdan ağlayarak sabahladığım ikinci gece sonunda kendimi attım hastaneye fizik tedaviye sıra aldım bekliyorum bakalım ne dicek artık dayanamıyorum yaa

Kızlar kilom 45le felan hamile kaldım... Ağzımdan yemekler dökülürcesine, salyalar akarcasına yemek yemek istiyorum...

Eklentiler

• A0DC0794-9ECD-4E43-BC92-9E6918BB6A06.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 59
geçmiş olsun canım neden serum taktırmadı acaba şaşırdım inşallah bi an önce geçer katlanması zor bi ağrı anlıyabiliyorum seni

geçmiş olsun canım neden serum taktırmadı acaba şaşırdım inşallah bi an önce geçer katlanması zor bi ağrı anlıyabiliyorum seni
Bizimki tüp bebek olduğu için mi bilmiyorum ama ilaç kullandırtmıyor hiç. İnşallah geçer bakalım mecbur çekeceğim bebiş için

Bizimki tüp bebek olduğu için mi bilmiyorum ama ilaç kullandırtmıyor hiç. İnşallah geçer bakalım mecbur çekeceğim bebiş için
olabilir bende bilemedim ama ilaç kullanmak iyi değil zaten geçerse sıkıntı yok sen yinede çok kafaya takıp daha çok ağrıtma başını

banada migren icin sadece parol veriyor bide dedigim gibi gormedin galiba lavanta yagi ve magnezyum yagi var eczanede al ikiside cok faydali

Kg rekorun kaç canım, ben 6 oldum
Artık gırtlağımı tutayım dedikçe önüme daha çık çeşit geliyo

Benim geçen hafta 7'ydi valla canım kim bilir bu hafta kaç oldu. Ama ben hamilelik öncesi 3-4 kilo vermiştim, isteyerek değil, biraz zor bir süreç geçirdiğim için. O yüzden daha hızlı kilo aldığımı düşünüyorum. Bakalım kaçla bitiricem 9 ayı

7 kilo mu verdin bulantılar yüzünden? Allah kolaylık versin canım, geçti ama şimdi bulantıların dimi ? Sağlık olsun da kilo alınır verilir önemli değil. Minik göbek de çok şeker görünüyor ya :)

Valla canim cikmayinca da cikmiyor. Hos benim karnim iki gundur belirgin buda belirgin hali. Az once sofradan yemek yiyip kalktim bide. Daha yeni cektim bak. Kilo de 0.500gram almisim

Hiç anlaşılmıyor hamileliğin canım. Kimimiz göbek çok çıktı diye söyleniyoruz, kimimiz hiç çıkmadı diye. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok.

Bu tam 20 haftalik göbeğim mesela☺
ayy olsun seninle beraber kilo almamıza çok seviniyorum yoksa ben rekor kırıcam grupta
senin göbişten biraz hallice benimki de.. ama ben 3 4 gün sonra çekicem tam 5 aylık olunca yanii. ozaman atarım size fotoğraf
bizimkinin karnı doydu oynamaya başladı

hareketleri hissetmeye başladığında da acaba neden hala hareket etmedi bişey mi oldu diye benim gibi endişe ediyorsun gebelikte endişeler hiç bitmiyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

He yaaa :)) sabahtan beri tık yok çikolata yedim bekliyorum :)

He yaaa :)) sabahtan beri tık yok çikolata yedim bekliyorum :)
benimde dün b hareketsizdi güçsüz vuruşlar az hareket fln baya endişe ettim hasta mı acaba bişey mi oldu diyorum eşimde sen böyle nası 9 ayı tamalıcaksın acaba diyor hakli adam bende bilmiyorum nası tamamlıcaz :)))))

Yok yok rekoru sana bırakmam :) Benim sıpa acıkınca oynuyor Anneee doyur beni diyor herhalde.

Yok yok rekoru sana bırakmam :) Benim sıpa acıkınca oynuyor Anneee doyur beni diyor herhalde.
bende dün yattım progestan uyku yaptı 10buçukta uyumuşum sonra yatağa yattık. sırt üstü yatınca kıpırdıyo diye. babası uyuyana kadar kıpırdamadı. adam horlamaya başladı nasıl oynuyo. uyandırdım bak hareket ediyo diye. yine mıh gibi kaldı oynamadı eşşek..
benmki tokken oynaşıyo açken hamlaşıyo heralde

Ay maşşallah :) benimki o kadar hareketli değil ya, arada pıtpıt yapıyor. Daha o kadar sık hissetmiyorum. Dün bi toplantıdaydım, en stresli yerinde pıt pıt yaptı ay bir gülesim geldi. Takma kafana anne der gibi :)

Bu arada senin durumu okudum yazamadım dün canım. Çok geçmiş olsun, nasıl oldun lekelenmen devam ediyor mu ? İş yüzünden dinlenemiyormuşsun da

bende 5 kilo aldim ama 4 gundur tartilmiyorum aldiysam bile bilmiyorum artik valla :) ben kiloyu sorun etmiyorumda doktorum benden daha cok ediyor :) bu ay 7.5 kiloyu gecme dedi bana bakalim nolmusum haftaya gorcezz :) benimki dun cok hareketliydi bugun biraz daha az esim dun gece yatmadan once elini karnima koydu hadi kizim bi tekme at bakalim dedi benimki basladi 3 4 kez atmayaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…