2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben 82 ile hamile kaldım canım, şimdi 80 kiloyum. Endokrin doktoru 15kilodan fazla alma dedi (en fazla 95 dedi yani), 9 kilo çok az değil mi ya
Valla bence de az ama benim doktor kiloya takık biriydi. Tedavi sürecinde de kilonun başarı şansını düşüreceğini ve zayıflamam gerektiğini söylemişti. Benim boy 1.70 şu an kilom 77 oldu bilem

öyle şeymi olur canım doğuma kadar kusanların bebekleri nasıl sağlıklı doğuyo.
biz kendimize kilo alıyoruz bunu bilsek yeterli, çünkü bebek öyle de böylede beslenecek bi şey buluyo kendine.
mesela biizm bi tanıdık 25kg almış şok oldum bebekte 3kg civarındaydı.
diğer arkadaşım kaç aldı bilmiyorum ama bebek 4kg 200 gr doğdu.. bebeği beslemek önemli olan. ben her kahvatlıda kaşar peynir normal peynir yiyorum 1 haftadır da hergün haşlanmış yumurta.. öğlenleri yoğurt olursa da 1 kaseye yakın yoğurt yiyorum. bide bu aralar süt içiyorum. ama diğer yediklerim bana yani... bu aldığım 5 6 kg olmasaydı benmde daha karnım çıkmazdı ama benm göbek oldu kilodan.. artık tutmaya çalışıyorum kendimi ama tutamıyorum sürekli tatlı istiyo canım. artık ona da dur dicem ama bu kalan 4 ay böyle asla geçmez...

Bende 7 en gec 8den sonra yemiyorum bisey su sut madensuyu disinda tuketmiyorum bisey.

Kizlar 4 gundur mide yanmasi icin denemeler yapiyorum :) aksam yemegini 7 8 gibi yiyosaniz 2 saat uzanmayin hatta imkan varsa yemekten 1 saat sonra biraz disari cikip yuruyus yapin. Ve yatmadan 1 saat once 1 bardak sade sut icin. Mide yanmam filan kalmadi hic. Denemenizi tavsiye ederim

Hadi herkes boyunu ve kaç kilo aldığı ile beraber kilosunu yazsın. Ortalamaya göre kendimize ayar verelim kızlaaar Ama şunu da söylemem gerekir ki Bir arkadaşım mide bulantısı yüzünden sadece 3 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu. Birisi de 30 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu ve kiloları da verdi çabucak. Bu durum da biraz kişiye göre değişiyor galiba

ya canım aşk olsun olurmu öyle şey, herkes herkese yardımcı oluyo burda, ben şahsen kendi adıma bilmediğim için yönlendirmek yanlış yorum yapmak istemedim. öyle düşünme lütfen üzülürüz ama. bide gözden kaçabiliyo ben sadece belinin ağrıdığını onunda kilo aldğın için oldğunu yazdığın mesajı gördüm. onada bilmediğim bi konuda yorum yapmak istemediğim için yazmadım. böyle düşünme lütfen, hepimiz ortak acısını sevincini burada paylaşıyo kimsenin kimseye bi kastı olmaz asla.. duygusalız hepimiz ama böyle düşünme

Nasil demedik kuşum beb yazdim sana...bende cektim aynilarini bende ayni kilodaydim ilk hamileligimde o yuzden biliyorum be kadar zor oldugunu...ama yasamayan bilmezki ondan baska ses eden olmamistir.boyle seylere kirilma lutfen

Valla bence de az ama benim doktor kiloya takık biriydi. Tedavi sürecinde de kilonun başarı şansını düşüreceğini ve zayıflamam gerektiğini söylemişti. Benim boy 1.70 şu an kilom 77 oldu bilem
Sen benden neredeyse 10cm uzunsun bir de canım Sen baya takıntılı bir doktora denk gelmişsin gerçekten ya

Ben tedavi sırasında 67-72-75 arasında çok gidip geldim. Her ay kilo alıp sonra onu vermeye çalışıyordum filan. doktorum bir kere bile kilolusun vs demedi, ben bazen üzgün olduğumda (bir ayda 5-6 kilo aldığım oluyordu tedaviden) niye üzülüyorsun gayet iyisin sen moralini yüksek tut yeter, kiloya bakmaz diyordu. Hatta gebe kaldığım son tedavide 10 kilo almış 82olmuşum. Görünce şok oldum ama doktor yine öyle güzel konuştu ki, emzirirken kilo alma yeter, gebeliktekilerin hepsi otomatik gidiyor zaten diye

Bende 7 en gec 8den sonra yemiyorum bisey su sut madensuyu disinda tuketmiyorum bisey.
ben akşam 10da çay demledim yanına da bisküvili pasta hüplettim, üzgünmüyüm evet.. ama dolapta dursaydı yemeden uyusam kalkıp yermiydim evet.....
utanıyorum amaaa, 160 boy 70 yada şuan 71 kg kendimce 78e kadar yolum var çünkü en en kilolu olduğum zaman 78di. sonra 54e düşmüştüm hamileliğede 64 ile başladım. balayında çok yedim diğer 4kg yuda evlenmeden baya zaman önce üni. strestinden almıştım

Ben 163 boy, 54 kilo ile başladım, 61'dim en son tartıldıgımda. Ben de max 70 kiloya çıksam iyidir diye düşünüyorum.

O da güzelmiş canım ya ama bizimkisi başarı şansını buna bağlıyor. Arkadaşım 5 kere aşılama yaptı en son dediğini dinledi zayıfladı ve tuttu. Kilo her türlü kötü ya almayalım istiyor galiba. Karısı da incecik adamın

Kuzum yaa olur mu hic oyle sey valla kimse seni bilerek gormezden gelmeye calismamistir. Ben gorebildigime zaten yorum yapiyorum ama bazi sikintilari yasamadigimizda onunla ilgili yorumda yapamiyoruz. Alinip kusme gercekten hepimiz seviyoruz seni

ben akşam 10da çay demledim yanına da bisküvili pasta hüplettim, üzgünmüyüm evet.. ama dolapta dursaydı yemeden uyusam kalkıp yermiydim evet.....
Ben de tek sevdiğim abur cubur olan Halley ile imtihan oluyorum sürekli yiyerek Tatlı da sevmem ha bi o. Aşkım Halley

Ben 163 boy, 54 kilo ile başladım, 61'dim en son tartıldıgımda. Ben de max 70 kiloya çıksam iyidir diye düşünüyorum.
sen zayıf başlamışsın o yüzden göze batmaz canım.. benimde üstüm yok ama basenim çok geniş o yüzden daha kötü duruyo...

Sürmeyim o zaman ya . Sağol canım

Ben arada kullanıyorum bunu ablamda kullanmıştı hamilelikte

Ben de tek sevdiğim abur cubur olan Halley ile imtihan oluyorum sürekli yiyerek Tatlı da sevmem ha bi o. Aşkım Halley
keşke öyle olsa eve almam yemem. ama ben durduramıyorum kendimi.. bndan sonra bence bi grup gibi bişey açsak böyle çok kilo alanlar ve kilo almak istemeyenler olarak, yedklerimizi oraya yazsak. yanlışsa kendimizce yorumlasak öyle hizaya gelsek...
diyet grupları öyle ve ben öylelikle güzel kilo vermiştim

Ben ara ara baktığım için mesajları kaçırıyorum, yazilan sorunu yasamadiysak sadece geçmiş olsun diyebiliyoruz. Allah sifa versin, kalca agrilari normal ama sen kilitlenme yazmissin, ters hareket mi yaptin?magnezyum kullanıyor musun?
Kulakları çınlasın Afifecan aklıma geldi mesajını görünce :) kimsenin sana karşı şahsi bir tutumu yoktur merak etme bunun için üzülme de.

Ben bu mesajı görünce profile girip baktım hangi mesajı görmemişim diye hakikaten de görmemişim yani, bazen hatta diyorum her şeye yorum yapmasam mı bu da amma sazan atlıyor derler diye ama yardımcı olmak amacıyla bildiğim her konuda yorum yapıyorum. Bilerek olmuyordur canım lütfen üzülme, kızma. Burda bazı arkadaşlar da özellikle kendilerine yazdığım halde bana pek cevap vermiyor mesela sallamıyor .O zaman ben de onu sallamıyorum zaten çoğunluğun maşallah muhabbeti çok güzel ve çok aklı başında insanlar.

iste bende onu diyroum yaa bebek bizim depolardan besleniyorr doktorum evett kilo alicaksin zaten dedi hatta iste 3.5 bebek dogsa bi o kadar esi suyu falan desek 8 kilo yapar dedi geri kalani kendine alirsin dedi 12 yide gecmemeye bak dedi ama bende senin gibi tatli ve cikolata yiyorum gunduz yiyorum allahtan :) yada vicdanimi rahatlatiyorum :) bence ne kadar az alirsak o kadar iyii az once eşimin halasi geldi benimle ayni haftada biri varmis 20 kilo almis sasirdim bende sanirim veririm diye yiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…