Valla bence de az ama benim doktor kiloya takık biriydi. Tedavi sürecinde de kilonun başarı şansını düşüreceğini ve zayıflamam gerektiğini söylemişti. Benim boy 1.70 şu an kilom 77 oldu bilemBen 82 ile hamile kaldım canım, şimdi 80 kiloyum. Endokrin doktoru 15kilodan fazla alma dedi (en fazla 95 dedi yani), 9 kilo çok az değil mi ya
öyle şeymi olur canım doğuma kadar kusanların bebekleri nasıl sağlıklı doğuyo.istee sorunda beyinde bitirmek zatenn ben meselaa aksam 7 den sonra bisey yememege dikkat ediyorum 7 den sonraya soda bide magnezyumu birakiyorum su iciyorum tok kaliyorum bi arkadasim cocugu ac birakiyorsun dedi bana doktora sordum yok oyle bisy bebk senindepolarindan beslenir acikmaz dedi :) ben butun kiloyu ramazanda aldim 30 gunun her gunu bi yere davetliydik hem yendi yemek hemde tatliydi karpuzdu abartmistim simdi tutuyorum kendimi artik :)
istee sorunda beyinde bitirmek zatenn ben meselaa aksam 7 den sonra bisey yememege dikkat ediyorum 7 den sonraya soda bide magnezyumu birakiyorum su iciyorum tok kaliyorum bi arkadasim cocugu ac birakiyorsun dedi bana doktora sordum yok oyle bisy bebk senindepolarindan beslenir acikmaz dedi :) ben butun kiloyu ramazanda aldim 30 gunun her gunu bi yere davetliydik hem yendi yemek hemde tatliydi karpuzdu abartmistim simdi tutuyorum kendimi artik :)
ya canım aşk olsun olurmu öyle şey, herkes herkese yardımcı oluyo burda, ben şahsen kendi adıma bilmediğim için yönlendirmek yanlış yorum yapmak istemedim. öyle düşünme lütfen üzülürüz ama. bide gözden kaçabiliyo ben sadece belinin ağrıdığını onunda kilo aldğın için oldğunu yazdığın mesajı gördüm. onada bilmediğim bi konuda yorum yapmak istemediğim için yazmadım. böyle düşünme lütfen, hepimiz ortak acısını sevincini burada paylaşıyo kimsenin kimseye bi kastı olmaz asla.. duygusalız hepimiz ama böyle düşünmeBu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
Bu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
Sen benden neredeyse 10cm uzunsun bir de canımValla bence de az ama benim doktor kiloya takık biriydi. Tedavi sürecinde de kilonun başarı şansını düşüreceğini ve zayıflamam gerektiğini söylemişti. Benim boy 1.70 şu an kilom 77 oldu bilem
ben akşam 10da çay demledim yanına da bisküvili pasta hüplettim, üzgünmüyüm evet.. ama dolapta dursaydı yemeden uyusam kalkıp yermiydim evet.....Bende 7 en gec 8den sonra yemiyorum bisey su sut madensuyu disinda tuketmiyorum bisey.
utanıyorum amaaa, 160 boy 70 yada şuan 71 kgHadi herkes boyunu ve kaç kilo aldığı ile beraber kilosunu yazsın. Ortalamaya göre kendimize ayar verelim kızlaaarAma şunu da söylemem gerekir ki Bir arkadaşım mide bulantısı yüzünden sadece 3 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu. Birisi de 30 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu ve kiloları da verdi çabucak. Bu durum da biraz kişiye göre değişiyor galiba
O da güzelmiş canım ya ama bizimkisi başarı şansını buna bağlıyor. Arkadaşım 5 kere aşılama yaptı en son dediğini dinledi zayıfladı ve tuttu. Kilo her türlü kötü ya almayalım istiyor galiba. Karısı da incecik adamınSen benden neredeyse 10cm uzunsun bir de canımSen baya takıntılı bir doktora denk gelmişsin gerçekten ya
Ben tedavi sırasında 67-72-75 arasında çok gidip geldim. Her ay kilo alıp sonra onu vermeye çalışıyordum filan. doktorum bir kere bile kilolusun vs demedi, ben bazen üzgün olduğumda (bir ayda 5-6 kilo aldığım oluyordu tedaviden) niye üzülüyorsun gayet iyisin sen moralini yüksek tut yeter, kiloya bakmaz diyordu. Hatta gebe kaldığım son tedavide 10 kilo almış 82olmuşum. Görünce şok oldum ama doktor yine öyle güzel konuştu ki, emzirirken kilo alma yeter, gebeliktekilerin hepsi otomatik gidiyor zaten diye
Bu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
Ben de tek sevdiğim abur cubur olan Halley ile imtihan oluyorum sürekli yiyerek Tatlı da sevmem ha bi o. Aşkım Halleyben akşam 10da çay demledim yanına da bisküvili pasta hüplettim, üzgünmüyüm evet.. ama dolapta dursaydı yemeden uyusam kalkıp yermiydim evet.....
sen zayıf başlamışsın o yüzden göze batmaz canım.. benimde üstüm yok ama basenim çok geniş o yüzden daha kötü duruyo...Ben 163 boy, 54 kilo ile başladım, 61'dim en son tartıldıgımda. Ben de max 70 kiloya çıksam iyidir diye düşünüyorum.
Hiç bilmiyorum canım ya bilirler herhalde. Gerçi kullan diyen de doktorun yani ama lierac veya mustela ya da ne bileyim bio oil filan tavsiye ederler hep. Bunu niye verdi acaba
Bu ilacı ben doktora sorduktan sonra bile kullanmadım, çok az kullan mecbur kalırsan dedi diye. Gül çıktı yine yüzümde ve el bileğimde ama sabredip kendiliğinden geçmesini bekledim mesela...
Ben arada kullanıyorum bunu ablamda kullanmıştı hamilelikteKızlar gunaydinlar. Doktorum çatlaklar için bu ilacı verdi.ama kullanma talimatına baktım gebelikte gerek olmadıkça kullanılmamalıdır diyor.cogu ilac doktor verince kullaniliyor ama yine de kafam karıştı.kullanan var mı bunu? EXCIPIAL HYDRO SOL. İlaç bu
keşke öyle olsa eve almam yemem. ama ben durduramıyorum kendimi.. bndan sonra bence bi grup gibi bişey açsak böyle çok kilo alanlar ve kilo almak istemeyenler olarak, yedklerimizi oraya yazsak. yanlışsa kendimizce yorumlasak öyle hizaya gelsek...Ben de tek sevdiğim abur cubur olan Halley ile imtihan oluyorum sürekli yiyerek Tatlı da sevmem ha bi o. Aşkım Halley
Ben ara ara baktığım için mesajları kaçırıyorum, yazilan sorunu yasamadiysak sadece geçmiş olsun diyebiliyoruz. Allah sifa versin, kalca agrilari normal ama sen kilitlenme yazmissin, ters hareket mi yaptin?magnezyum kullanıyor musun?Bu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
Ben bu mesajı görünce profile girip baktım hangi mesajı görmemişim diye hakikaten de görmemişim yani, bazen hatta diyorum her şeye yorum yapmasam mı bu da amma sazan atlıyor derler diye ama yardımcı olmak amacıyla bildiğim her konuda yorum yapıyorum. Bilerek olmuyordur canım lütfen üzülme, kızma. Burda bazı arkadaşlar da özellikle kendilerine yazdığım halde bana pek cevap vermiyor mesela sallamıyor .O zaman ben de onu sallamıyorum zaten çoğunluğun maşallah muhabbeti çok güzel ve çok aklı başında insanlar.Bu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
iste bende onu diyroum yaa bebek bizim depolardan besleniyorr doktorum evett kilo alicaksin zaten dedi hatta iste 3.5 bebek dogsa bi o kadar esi suyu falan desek 8 kilo yapar dedi geri kalani kendine alirsin dedi 12 yide gecmemeye bak dedi ama bende senin gibi tatli ve cikolata yiyorum gunduz yiyorum allahtan :) yada vicdanimi rahatlatiyorum :) bence ne kadar az alirsak o kadar iyii az once eşimin halasi geldi benimle ayni haftada biri varmis 20 kilo almis sasirdim bende sanirim veririm diye yiyormusöyle şeymi olur canım doğuma kadar kusanların bebekleri nasıl sağlıklı doğuyo.
biz kendimize kilo alıyoruz bunu bilsek yeterli, çünkü bebek öyle de böylede beslenecek bi şey buluyo kendine.
mesela biizm bi tanıdık 25kg almış şok oldum bebekte 3kg civarındaydı.
diğer arkadaşım kaç aldı bilmiyorum ama bebek 4kg 200 gr doğdu.. bebeği beslemek önemli olan. ben her kahvatlıda kaşar peynir normal peynir yiyorum 1 haftadır da hergün haşlanmış yumurta.. öğlenleri yoğurt olursa da 1 kaseye yakın yoğurt yiyorum. bide bu aralar süt içiyorum. ama diğer yediklerim bana yani... bu aldığım 5 6 kg olmasaydı benmde daha karnım çıkmazdı ama benm göbek oldu kilodan.. artık tutmaya çalışıyorum kendimi ama tutamıyorum sürekli tatlı istiyo canım. artık ona da dur dicem ama bu kalan 4 ay böyle asla geçmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?