Hadi herkes boyunu ve kaç kilo aldığı ile beraber kilosunu yazsın. Ortalamaya göre kendimize ayar verelim kızlaaarAma şunu da söylemem gerekir ki Bir arkadaşım mide bulantısı yüzünden sadece 3 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu. Birisi de 30 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu ve kiloları da verdi çabucak. Bu durum da biraz kişiye göre değişiyor galiba
sutude gece icmiyorum ben yaa diyetisyen gunduz ic demisti :)Bende 7 en gec 8den sonra yemiyorum bisey su sut madensuyu disinda tuketmiyorum bisey.
Kilo tabi zarar canım ama biz de bayılmıyoruz kilo almaya... Yediğine içtiğine dikkat de ediyorsan bir de karşında birinin anlayışsızca konuşması insanı çok yaralıyor. Bir de hamileyiz şimdi...O da güzelmiş canım ya ama bizimkisi başarı şansını buna bağlıyor. Arkadaşım 5 kere aşılama yaptı en son dediğini dinledi zayıfladı ve tuttu. Kilo her türlü kötü ya almayalım istiyor galiba. Karısı da incecik adamın
Ahhaha aynen ya ne trip atmıştım ilk zaman herkes ölü taklidi yapıyor gibiydi. Siteyi çözdükçe anlıyor insan illaki gözden kaçıyor o zamanlar bilemedim ablaBen ara ara baktığım için mesajları kaçırıyorum, yazilan sorunu yasamadiysak sadece geçmiş olsun diyebiliyoruz. Allah sifa versin, kalca agrilari normal ama sen kilitlenme yazmissin, ters hareket mi yaptin?magnezyum kullanıyor musun?
Kulakları çınlasınAfifecan aklıma geldi mesajını görünce :) kimsenin sana karşı şahsi bir tutumu yoktur merak etme bunun için üzülme de.
Valla ne yalan söyleyeyim o doktora gittiğimde diyet yapan ben doktor öyle deyince bıraktım galiba ters psikoloji yapmaları lazım bize bende de işe yaramadıKilo tabi zarar canım ama biz de bayılmıyoruz kilo almaya... Yediğine içtiğine dikkat de ediyorsan bir de karşında birinin anlayışsızca konuşması insanı çok yaralıyor. Bir de hamileyiz şimdi...
Endokrin doktoruna gittiğimde dedim gün boyu hiçbir şey yiyemiyorum bulantıdan, kahvaltıda bir tost yiyorum iki dilim ekmekle. Onu da yeme, ekmeği bire düşür dedi adam yaneye uğradığımı şaşırdım. Gerçi yine de 15kilo alma izni verdi sağolsun
Kendi doktorum da hep diyor hamilesin sakın kalori kısıtlama, ne yiyebiliyorsan ye sen zaten beslenmeyi biliyorsun diye
Aksi gibi endokrine gittiğimden beri iştahım açıldı sanki, çok sık acıkıyorum
Ben arada kullanıyorum bunu ablamda kullanmıştı hamilelikte
öyle ama şuan aldığımız 6 7 kilonun 280 gr ı bebiş. hadi göğüs büyüdü o bu desek 2 kg bebeğe sayalım şuan için. e kalanı bana... çok ilginçiste bende onu diyroum yaa bebek bizim depolardan besleniyorr doktorum evett kilo alicaksin zaten dedi hatta iste 3.5 bebek dogsa bi o kadar esi suyu falan desek 8 kilo yapar dedi geri kalani kendine alirsin dedi 12 yide gecmemeye bak dedi ama bende senin gibi tatli ve cikolata yiyorum gunduz yiyorum allahtan :) yada vicdanimi rahatlatiyorum :) bence ne kadar az alirsak o kadar iyii az once eşimin halasi geldi benimle ayni haftada biri varmis 20 kilo almis sasirdim bende sanirim veririm diye yiyormus
ayyynı ben vallaValla ne yalan söyleyeyim o doktora gittiğimde diyet yapan ben doktor öyle deyince bıraktım galiba ters psikoloji yapmaları lazım bize bende de işe yaramadıBir dilim ekmek iyimiş ya ben bazen gömüyorum menemenle yarım ekmeği sadece.
sutude gece icmiyorum ben yaa diyetisyen gunduz ic demisti :)
He ya hormonlar tavan tabi, iyi atar yaptınAhhaha aynen ya ne trip atmıştım ilk zaman herkes ölü taklidi yapıyor gibiydi. Siteyi çözdükçe anlıyor insan illaki gözden kaçıyor o zamanlar bilemedim ablaBenim de aklıma geliyor sana da hanımefendi yazmıştım
o kadar ne yiyorsu kii :) ben sabah kahvalti ediyorum bi 2 saat sonra falan acikmaya basliyorum o arada muz ceviz bide baska bi meyve yiyorum sonra 4 gibi kefir yada sut iciyorum sonrasi aksam yemegi zaten :)Gunduz iciyosan iyi valla. Benim gunduz sut icmeye yerim kalmiyobide aksam 12 1 gibi yatinca bazen acikiyorum onunla bastiriyorum masum atistirmalik :)
Valla bence de az ama benim doktor kiloya takık biriydi. Tedavi sürecinde de kilonun başarı şansını düşüreceğini ve zayıflamam gerektiğini söylemişti. Benim boy 1.70 şu an kilom 77 oldu bilem
Hahah canım afiyet şifa olsun, kuzuna kan olsun can olsunValla ne yalan söyleyeyim o doktora gittiğimde diyet yapan ben doktor öyle deyince bıraktım galiba ters psikoloji yapmaları lazım bize bende de işe yaramadıBir dilim ekmek iyimiş ya ben bazen gömüyorum menemenle yarım ekmeği sadece.
canin oyle demee vucudumuzda odemde var suanda ictigimiz suyu vucut tutuyor artik aslinda hepsi kilo degil olamazda zaten bence :) bide kafaya cok takarsak daha cok kilo aliriz rahat olmakta fayda varöyle ama şuan aldığımız 6 7 kilonun 280 gr ı bebiş. hadi göğüs büyüdü o bu desek 2 kg bebeğe sayalım şuan için. e kalanı bana... çok ilginç
Ahahah ben bi yandan yiyorum desemHahah canım afiyet şifa olsun, kuzuna kan olsun can olsun
Doktordan sonra iştahı açılan bir ben değilim demek kiilk gün çok üzülmüştüm ama eşim de diyor ne bakıyorsun o adama, çok biliyorsa önce kendi göbeğini eritsin, sen hamilesin
Şimdi bir yandan kafamda kuruyorum mutfakta ne bulsam da ne yesem diye
Canım öyle düşünme. Göğüsler sadece gördüğümüz. İç organlar da değişiyor bu süreçte. Mesela rahim ağırlığı 150grdan 1200gra çıkıyormış hamilelik boyunca. Bir de mesela normalde vücutta 3,5litre kan olurmuş ama hamile kadınlarda bu 5litre olurmuş. Aklıma ilk gelenler bunlar. Bunların hepsi ağırlığımızı etkiliyor sonuçta. Plasenta, bebeğin suyu, bebek vs hariç neler neler daha var.öyle ama şuan aldığımız 6 7 kilonun 280 gr ı bebiş. hadi göğüs büyüdü o bu desek 2 kg bebeğe sayalım şuan için. e kalanı bana... çok ilginç
Biz daha önce sohbet ettik diye hatırlıyorum. Maalesef herkesin msjına cvp veremediğim oluyor, arada denk geldikçe yazıyorum ama kişisel olarak şuna yazayım şuna yazmayım diye tercihim hiç olmadı, tombala çeker gibi kime denk gelirsem ona yazıyorum :)Bu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
Heheh çok mantıklıymışAhahah ben bi yandan yiyorum desemBi anestezi uzmanı bana "hamilelik benim yeme dönemim o kadar güzel ki her şeyi yiyorum aldığım kilolar da sütle beraber gidiyor mükemmel bir dönem" demişti.
Yuh 20 kilo muiste bende onu diyroum yaa bebek bizim depolardan besleniyorr doktorum evett kilo alicaksin zaten dedi hatta iste 3.5 bebek dogsa bi o kadar esi suyu falan desek 8 kilo yapar dedi geri kalani kendine alirsin dedi 12 yide gecmemeye bak dedi ama bende senin gibi tatli ve cikolata yiyorum gunduz yiyorum allahtan :) yada vicdanimi rahatlatiyorum :) bence ne kadar az alirsak o kadar iyii az once eşimin halasi geldi benimle ayni haftada biri varmis 20 kilo almis sasirdim bende sanirim veririm diye yiyormus
Hahah canım afiyet şifa olsun, kuzuna kan olsun can olsun
Doktordan sonra iştahı açılan bir ben değilim demek kiilk gün çok üzülmüştüm ama eşim de diyor ne bakıyorsun o adama, çok biliyorsa önce kendi göbeğini eritsin, sen hamilesin
Şimdi bir yandan kafamda kuruyorum mutfakta ne bulsam da ne yesem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?