2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canim benim annem tum hamileliklerinde kilo vermis. Bana 75le hamile kalmis. Dogum yapup eve geldiginde 48kiloymus. Tum hamilelik boyunca domates ve limon yemis. Boyuda 1.68bu arada. Yani verirkende saglikli bebek dunyaya getirilebiliyo gercekten

Kilo tabi zarar canım ama biz de bayılmıyoruz kilo almaya... Yediğine içtiğine dikkat de ediyorsan bir de karşında birinin anlayışsızca konuşması insanı çok yaralıyor. Bir de hamileyiz şimdi...

Endokrin doktoruna gittiğimde dedim gün boyu hiçbir şey yiyemiyorum bulantıdan, kahvaltıda bir tost yiyorum iki dilim ekmekle. Onu da yeme, ekmeği bire düşür dedi adam ya neye uğradığımı şaşırdım. Gerçi yine de 15kilo alma izni verdi sağolsun

Kendi doktorum da hep diyor hamilesin sakın kalori kısıtlama, ne yiyebiliyorsan ye sen zaten beslenmeyi biliyorsun diye

Aksi gibi endokrine gittiğimden beri iştahım açıldı sanki, çok sık acıkıyorum

Ahhaha aynen ya ne trip atmıştım ilk zaman herkes ölü taklidi yapıyor gibiydi. Siteyi çözdükçe anlıyor insan illaki gözden kaçıyor o zamanlar bilemedim abla Benim de aklıma geliyor sana da hanımefendi yazmıştım

Valla ne yalan söyleyeyim o doktora gittiğimde diyet yapan ben doktor öyle deyince bıraktım galiba ters psikoloji yapmaları lazım bize bende de işe yaramadı Bir dilim ekmek iyimiş ya ben bazen gömüyorum menemenle yarım ekmeği sadece.

öyle ama şuan aldığımız 6 7 kilonun 280 gr ı bebiş. hadi göğüs büyüdü o bu desek 2 kg bebeğe sayalım şuan için. e kalanı bana... çok ilginç

He ya hormonlar tavan tabi, iyi atar yaptın Bazen etiket yapıldığın bildirim bile gelmeyebiliyor, kimse kimseyi şahsen tanımıyor ki, cephe alması içinde sebep yok o yüzden, çokta şey yapmamak lazım yani :)

Gunduz iciyosan iyi valla. Benim gunduz sut icmeye yerim kalmiyo bide aksam 12 1 gibi yatinca bazen acikiyorum onunla bastiriyorum masum atistirmalik :)
o kadar ne yiyorsu kii :) ben sabah kahvalti ediyorum bi 2 saat sonra falan acikmaya basliyorum o arada muz ceviz bide baska bi meyve yiyorum sonra 4 gibi kefir yada sut iciyorum sonrasi aksam yemegi zaten :)

Valla bence de az ama benim doktor kiloya takık biriydi. Tedavi sürecinde de kilonun başarı şansını düşüreceğini ve zayıflamam gerektiğini söylemişti. Benim boy 1.70 şu an kilom 77 oldu bilem

benim boy da 1.70 civarı
kaçla hamile kaldınız. doktorum 12 kiloya kadar izin verdi benim. şimdiden 7 kilo aldım nasıl aldım anlamadım. canımın her çektiği şeyi de yemedim. ödem mi su mu tuttu vücudum

Hahah canım afiyet şifa olsun, kuzuna kan olsun can olsun

Doktordan sonra iştahı açılan bir ben değilim demek ki ilk gün çok üzülmüştüm ama eşim de diyor ne bakıyorsun o adama, çok biliyorsa önce kendi göbeğini eritsin, sen hamilesin

Şimdi bir yandan kafamda kuruyorum mutfakta ne bulsam da ne yesem diye

öyle ama şuan aldığımız 6 7 kilonun 280 gr ı bebiş. hadi göğüs büyüdü o bu desek 2 kg bebeğe sayalım şuan için. e kalanı bana... çok ilginç
canin oyle demee vucudumuzda odemde var suanda ictigimiz suyu vucut tutuyor artik aslinda hepsi kilo degil olamazda zaten bence :) bide kafaya cok takarsak daha cok kilo aliriz rahat olmakta fayda var

Ahahah ben bi yandan yiyorum desem Bi anestezi uzmanı bana "hamilelik benim yeme dönemim o kadar güzel ki her şeyi yiyorum aldığım kilolar da sütle beraber gidiyor mükemmel bir dönem" demişti.

Canım öyle düşünme. Göğüsler sadece gördüğümüz. İç organlar da değişiyor bu süreçte. Mesela rahim ağırlığı 150grdan 1200gra çıkıyormış hamilelik boyunca. Bir de mesela normalde vücutta 3,5litre kan olurmuş ama hamile kadınlarda bu 5litre olurmuş. Aklıma ilk gelenler bunlar. Bunların hepsi ağırlığımızı etkiliyor sonuçta. Plasenta, bebeğin suyu, bebek vs hariç neler neler daha var.

Biz daha önce sohbet ettik diye hatırlıyorum. Maalesef herkesin msjına cvp veremediğim oluyor, arada denk geldikçe yazıyorum ama kişisel olarak şuna yazayım şuna yazmayım diye tercihim hiç olmadı, tombala çeker gibi kime denk gelirsem ona yazıyorum :)

Yuh 20 kilo mu

benim eşimde aynı
çok kilo aldın diyenlere şak cevap veriyor. karımın hamile hali sizin normal halinizden zayıf önce kendi kilonuza bakın diyo
ama ben mal. ben saf. tek olunca evet aldım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…