o kadar ne yiyorsu kii :) ben sabah kahvalti ediyorum bi 2 saat sonra falan acikmaya basliyorum o arada muz ceviz bide baska bi meyve yiyorum sonra 4 gibi kefir yada sut iciyorum sonrasi aksam yemegi zaten :)
Hadi herkes boyunu ve kaç kilo aldığı ile beraber kilosunu yazsın. Ortalamaya göre kendimize ayar verelim kızlaaarAma şunu da söylemem gerekir ki Bir arkadaşım mide bulantısı yüzünden sadece 3 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu. Birisi de 30 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu ve kiloları da verdi çabucak. Bu durum da biraz kişiye göre değişiyor galiba
Yok bana doktor yazmadı. Onceden sivilce ilaci kullandığımda yazmisti doktor. Sivilce ilacı sonrası cilt hassaslasip kuruduğu için ve bebek cildine yakın hale geldiği için ozellikle bunu kullandirtiyordu. Sonradan ablam hamileliginde kullandi bende de var arada kullanıyorum bazen de bebek yağı sürüyorum cogunlukla da unutuyorum zaten krem yada yağ sürmeyi.Sana da doktorun mu yazdı canim
Ohh iyi diyormuş eşinbenim eşimde aynı
çok kilo aldın diyenlere şak cevap veriyor. karımın hamile hali sizin normal halinizden zayıf önce kendi kilonuza bakın diyo
ama ben mal. ben saf. tek olunca evet aldım diyorum.
canin oyle demee vucudumuzda odemde var suanda ictigimiz suyu vucut tutuyor artik aslinda hepsi kilo degil olamazda zaten bence :) bide kafaya cok takarsak daha cok kilo aliriz rahat olmakta fayda var
haklısınız aslında kızlar ben hiç bukadar ince ayrıntı düşünmemiştim. ama yine de gözümde büyüyo inşallah hemencecik verip o zamanda giden göbüşlerin fotoğraflarını atarız birbirimize :)Canım öyle düşünme. Göğüsler sadece gördüğümüz. İç organlar da değişiyor bu süreçte. Mesela rahim ağırlığı 150grdan 1200gra çıkıyormış hamilelik boyunca. Bir de mesela normalde vücutta 3,5litre kan olurmuş ama hamile kadınlarda bu 5litre olurmuş. Aklıma ilk gelenler bunlar. Bunların hepsi ağırlığımızı etkiliyor sonuçta. Plasenta, bebeğin suyu, bebek vs hariç neler neler daha var.
Atarız inşallahhaklısınız aslında kızlar ben hiç bukadar ince ayrıntı düşünmemiştim. ama yine de gözümde büyüyo inşallah hemencecik verip o zamanda giden göbüşlerin fotoğraflarını atarız birbirimize :)
aslinda cok saglikli beslenmiyorumda saatlere dikkat ediyorum :) aksam 6 dan snra et yemegi yememege calisiyorum mesela sindirimi zor diye ama arada cikolata dondurma yedigim oluyor ekmege azalttim sadece bn pilavi bide sabah bnde khvltidan snra mide bulntim cok oluyor 1 saat bisey yiyip icemiyorum sonrasi basliyorum isteeNe kadar saglikli besleniyosun masallah:) ben aslinda cok yiyemiyorum yani midemi tika basa hic dolduramiyorum cunku yedigim fazla seyi midem sindirmiyo cikariyorum. Mesela peynir salatalik haslanmis yumurta 2 3dilim ekmek (duruma gore bazen 1 yiyip marulu ekmek niyetine kullaniyorum) ve limon sikip limonata yada visneden meyvesuyu yapmistim ondan 1 bardak iciyorum. Ogle yemegi anlayisim yoktur cok erken kahvalti etmedigim icin. 2 3 saat sonra bazen dondurma bazen evde kurabiye fln varsa 1tane ondan yada kek pasta 1porsiyon onu yiyorum. Bazende arada meyve yiyorum kavun karpuz uzum o an evde ne varsa az biraz onu yiyorum. Aksam ise 1porsiyonu gecmeyecek sekilde yemek yiyorum cacik fln tuketirim yada ayran. Saat en gec 8de bitiyo yeme islemim. Ama iste oyle kahve saati sut saati gibi aliskanligim yok maalesef. O yuzden de geceye kaliyo. Bide mide yanmasina iyiymis sut bana da iyi oldu bahaneyle sut iciyorum oda ilik soguk degil
ins cnmmhaklısınız aslında kızlar ben hiç bukadar ince ayrıntı düşünmemiştim. ama yine de gözümde büyüyo inşallah hemencecik verip o zamanda giden göbüşlerin fotoğraflarını atarız birbirimize :)
aslinda cok saglikli beslenmiyorumda saatlere dikkat ediyorum :) aksam 6 dan snra et yemegi yememege calisiyorum mesela sindirimi zor diye ama arada cikolata dondurma yedigim oluyor ekmege azalttim sadece bn pilavi bide sabah bnde khvltidan snra mide bulntim cok oluyor 1 saat bisey yiyip icemiyorum sonrasi basliyorum istee
Yok bana doktor yazmadı. Onceden sivilce ilaci kullandığımda yazmisti doktor. Sivilce ilacı sonrası cilt hassaslasip kuruduğu için ve bebek cildine yakın hale geldiği için ozellikle bunu kullandirtiyordu. Sonradan ablam hamileliginde kullandi bende de var arada kullanıyorum bazen de bebek yağı sürüyorum cogunlukla da unutuyorum zaten krem yada yağ sürmeyi.
ben akşam 10da çay demledim yanına da bisküvili pasta hüplettim, üzgünmüyüm evet.. ama dolapta dursaydı yemeden uyusam kalkıp yermiydim evet.....
utanıyorum amaaa, 160 boy 70 yada şuan 71 kgkendimce 78e kadar yolum var çünkü en en kilolu olduğum zaman 78di. sonra 54e düşmüştüm hamileliğede 64 ile başladım. balayında çok yedim diğer 4kg yuda evlenmeden baya zaman önce üni. strestinden almıştım
Ben 163 boy, 54 kilo ile başladım, 61'dim en son tartıldıgımda. Ben de max 70 kiloya çıksam iyidir diye düşünüyorum.
boyum :1.72
hamileliğimi öğrendiğimde kilom 64
şimdiki kilom 71
22+5 im
Afifecan canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde 58 kiloydum şuan 55 kiloyum boyum 1.55
İlk oğlumda da 52 ile hamile kalıp 65 ile doğuma gitmistim.
Seninle sat aynı mı bizim ya haftamız tam aynı çünkübenim boy da 1.70 civarı
kaçla hamile kaldınız. doktorum 12 kiloya kadar izin verdi benim. şimdiden 7 kilo aldım nasıl aldım anlamadım. canımın her çektiği şeyi de yemedim. ödem mi su mu tuttu vücudum
Almamıştım canım. Yorumun için çok sag ol lansinoh alayım o zaman. İyiki yazdın bu yorumu çok teşekkürler tekrardan.İstanbul beylikdüzündeyim. Medilife hastanesi Ali Sunay doktorum.
Ya canım mamajoo aldınmı bilmiyorum ama alma derim. Ben ikinci kızımda aldım hiç memnun kalmadım. Çekim gücünü falan beğenmedim. Sen bilirsin yinede ama. Kardeşime verdim, oda tam kullanamadı. Hatta mamajoo ile sağım yaptı, süt bitti daha gelmiyordu. Sonra kendi aldığı hastane tipi makineyle denedi ve süt gelmeye devam etti.
Boyum 1.70 Kilom 77. 71-72 civarı hamile kaldım. Haftam 22+5 benim de. Sizlerin de gayet güzel kızlar panik yapmayalım bence şu anlık. Bebeğe kilo aldırıcı şeyler yiyelim bir de aşırı yağlı hamur işi ağır tatlı dışında kendinizi kısmayın bence Benim canım sürekli domates soslu biber kızartması istiyor çünkü
Seninle sat aynı mı bizim ya haftamız tam aynı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?