2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
tabi artik agirlasiyoruz ben gunduzleri cikmiyorum aksam gunes batinca anca cikabiliyorum yoksa cok sicak ciktigimdnda bisey anlamiyorumki o zaman :)

Dün kfc istedi canım kızlar. Nerdeyse 6-7 aydır yememiştim. Dün azcık yedim mahvoldum midem öyle bulandı ki. Bi daha tövbe yemem hamilelikte. Ter attım resmen bulantıdan. Burger king böyle yapmıyor ama. Bi kaç kez yedim burger king napayım. :)

Ben sadece abur cubur kısmını yazdım yoksa maşallah benim de durum aynı. Üzülme dert etme bazı dönemler aşırı iştah açılması oluyor sonra geçiyor senin de öyle olmuştur büyük ihtimalle normale döner kız. Dediğini yapabiliriz öncü olabilirsin bence

Bende aynıyum canım çok duygusalım. 1 haftadırda eşimle aram limoni. Dikkat edeceğim bundan sonra. İnşallah bu bebişini de sağlıkla alırsın kucağına tam zamanında inşallah

Amin canım çok teşekkür ederim. Hamilelikte biraz hassas olabiliyoruz eşlerimizden ekstra ilgi bekleyebiliyoruz. Ama ben şunu anladım ilk hamileliğimde hiç bişey senin canından ve karnındaki evladının canından değerli değil. Burda kimseyi korkutmak için söylemiyorum ama eşim beni hastaneye yetiştiremeseydi ben de kızım da hayatta olamayabilirdik.
O yüzden ne olursa olsun kimseyi takmayın kafanıza.

Benim de canım çok istiyor ama etine güvenemiyorum patatesine de aynı şekilde bi de yanında kola falan olunca cesaret edemedim ben ya

Afiyet olsun canım, arada yiyeceğiz artık napalım benim de geçen gün yeğenimin canı çekti kfc diye aldık, ona yedirdim ama çocuğa yedirirken bile mahvoldum, içim bulandı... Yediğimi düşünemiyorum

Benim de canım çok istiyor ama etine güvenemiyorum patatesine de aynı şekilde bi de yanında kola falan olunca cesaret edemedim ben ya
Valla kolasından da içtim. Pişman mıyım yediğim için hayır ama bulantıya sebep olduğu için iyi deneyim oldu bana. O yüzden bulantıya müsait biriysen yeme mahvolursun çok canın istiyorsa azcık yiyebilirsin.

Bende bi kez popeys yedim helal diye. Disarda fastfood baska hic yemedim. Hele kola en son subatta icmistim sanirim o hic yok

Sag ol canım benim. Aynen normalde de çok yemişliğim yoktu hamilelik işte puf diye baloncuk çıkıverdi kafamda yemeliyim diye :) bi daha çıkmaz o baloncuk kesin.

Bende bi kez popeys yedim helal diye. Disarda fastfood baska hic yemedim. Hele kola en son subatta icmistim sanirim o hic yok
Ben hamilelik dışında doğru düzgün kola içmeyen biriydim. Ama şu an reflüm oluyor çok. Eser miktarda Ayda bir denk gelirse yemek yanında yarım bardak içiyorum. En çok maden suyu içiyorum tabi. Dün maden suyu imkanı yoktu midem de çok bulandı bastırsın diye 1 bardak civarı içtim sanırım. Burda yazmıştı bi kaç arkadaş kola iyi geliyo reflüye diye hatta ben de zararlı kola demiştim başıma geldi kınadığım onlardan özür diliyorum. Gerçekten işe yarıyormuş.

Sag ol canım benim. Aynen normalde de çok yemişliğim yoktu hamilelik işte puf diye baloncuk çıkıverdi kafamda yemeliyim diye :) bi daha çıkmaz o baloncuk kesin.
Ay ben normalde severim, birkaç ayda bir yerdim. Yine de çok yağlı tabi kızartma sonuçta

Bir de burger king yerine canım çok hamburger çektiğinde (o sıra kendim yapamıyorsam) carls jr veya virginia angusa gidiyoruz eşimle, hamilelikte iki kere filan gittik gerçi, mümkün mertebe tutmaya çalışıyorum kendimi. Patateslerimi de eşime paslıyorum gidince

Kolayi bende burda okudugum icin bir iki kez denedim ama benim isime yaramadi...yarim bardak kolanin ictigim bulanti ilacindan daha zararli oldugunu dusunmuyorum ki normalde hic icmeyiz ailece... ama iste bu mide sorunlari yuzunden ilacim diyen hiyara elime tuz alip kosuyorum resmen

kikoleyim kendi adıma özür dilerim canım. Gözümden kaçmış demek, yoksa en azından bir geçmiş olsun derdim.
Soru sorulduğu zaman bilgim yoksa eğer laf kalabalığı yapmamak adına cevap yazmıyorum. Bazen de bir süre giremediysem ve çok muhabbet okuduysa geçmişin tamamını da okuyamıyorum. O yüzden arada hastalık vs gibi gözümden kaçan bişeyler olursa kusura bakmayın kızlar. Kötü niyetle yapmamışımdır, görmediğim için yazmamışımdır. Yoksa tüm dualarım hepimiz için. “Firesiz tam kadro sağlıkla gidelim doğuma inşallah” diye dua ediyorum hep.

Kızlar benimde boy 1.67. hamile olmadan öncce kilom 57,5 di, şimdi ise 60.8 filan . Beni de iş yerindeki bazı kadınlar çok sinir etti.Sen hiç hamile gibi durmuyorsun biraz kilo alman lazım vs.. diyip durdular. Bir ara sorgulamaya başlamıştım hatta kendimi niye kilo almadım diye. Sonra yavaş yavaş almaya başladım tabi.Neredeyse aldığım kiloların çoğunu 3 ay bittikten sonra aldım. Bebeğin gelişimi ise bütün kontrollerde iyi çıkıyor. Bence kiloyu çok da alsak az da kimsenin dediğini takmamamız gerekiyor. Çünkü alsak çok almışsın, almasak niye almıyorsun diye illa diyecek bişey buluyorlar. Ama asıl üzüldüğüm konu bunu yapan da kadınlar...

Benimde arada canim cekiyo ama hic yaklasmiyorum valla yani oyle yarim bardak kesmeyecegi icin hazirda unutmaya calisiyoken icmemek daha kolay geliyor resmen ayran icmistim :)

Bugün tam öğle sıcağında dışarı çıkmak zorunda kaldım maalesef. Eşim de yanımdaydı Allahtan. Bir de yürüme yolumuz vardı, mahvoldum resmen. Hızlı yürümüşüz sanırım, kalbim yerinden çıkacak sandım. Tüm vücudum alev gibi yandı bir anda. Hemen bi kafeye attık kendimizi. Bir soda-limon içtim. Yarım saatte toparladım kendimi ama o zamana kadar çok korktum. Hatta bi ara bebek kaynadı herhalde içeride diye bile düşündüm yani
Kesin veto yedim eşimden gündüz sıcağında dışarı çıkmayacaksın bundan sonra diye. Kendim de çıkmam zaten. Sizin de aklınızda bulunsun, çıkmayın çok mecbur kalmadıkça. Tek başıma olsam bayılırdım Allah korusun. Dikkat edelim bu konuda da.

canim ben akut derecesindemi deniyor tam bilmiyorum en ust seviyeydi migrenim tuttmu hem bas agrisi hem kusmaa mahvoluyordum doktorum az hissetyigin an parol ic magnezyum yagini sur dedi cok sukur 5. aydan snra bitti migrenim az daha dayan derim
İnşallah benimki de geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…