tabi artik agirlasiyoruz ben gunduzleri cikmiyorum aksam gunes batinca anca cikabiliyorum yoksa cok sicak ciktigimdnda bisey anlamiyorumki o zaman :)Normaliz yaa ben sadece fazla hareketli degilim maalesef. Hem sicaklarda insani agirlastiriyor. Kilo almadim ama gece sagdan sola donerken bile zorlaniyorum. Hani tartida ayni olsamda kendimi agir hissediyorum. Hareketli olsam belki daha farkli olurdum diyorum. Enerjimi emiyo sicak. Dun disari ciktim ikindi vakti yani beynimin yandigini hissettim. Allah calisanlrin yardimcisi olsun gercekten hamilelikte hersey iki kat zor geliyor
Benim de aynı sevindimbenim Sat 26 ocak canım :) :)
Ben sadece abur cubur kısmını yazdım yoksa maşallah benim de durum aynı. Üzülme dert etme bazı dönemler aşırı iştah açılması oluyor sonra geçiyor senin de öyle olmuştur büyük ihtimalle normale döner kız. Dediğini yapabiliriz öncü olabilirsin bencekeşke öyle olsa eve almam yemem. ama ben durduramıyorum kendimi.. bndan sonra bence bi grup gibi bişey açsak böyle çok kilo alanlar ve kilo almak istemeyenler olarak, yedklerimizi oraya yazsak. yanlışsa kendimizce yorumlasak öyle hizaya gelsek...
diyet grupları öyle ve ben öylelikle güzel kilo vermiştim
Bende aynıyum canım çok duygusalım. 1 haftadırda eşimle aram limoni. Dikkat edeceğim bundan sonra. İnşallah bu bebişini de sağlıkla alırsın kucağına tam zamanında inşallah
Benim de canım çok istiyor ama etine güvenemiyorum patatesine de aynı şekilde bi de yanında kola falan olunca cesaret edemedim ben yaDün kfc istedi canım kızlar. Nerdeyse 6-7 aydır yememiştim. Dün azcık yedim mahvoldum midem öyle bulandı ki. Bi daha tövbe yemem hamilelikte. Ter attım resmen bulantıdan. Burger king böyle yapmıyor ama. Bi kaç kez yedim burger king napayım. :)
Afiyet olsun canım, arada yiyeceğiz artık napalımDün kfc istedi canım kızlar. Nerdeyse 6-7 aydır yememiştim. Dün azcık yedim mahvoldum midem öyle bulandı ki. Bi daha tövbe yemem hamilelikte. Ter attım resmen bulantıdan. Burger king böyle yapmıyor ama. Bi kaç kez yedim burger king napayım. :)
Valla kolasından da içtim. Pişman mıyım yediğim için hayır ama bulantıya sebep olduğu için iyi deneyim oldu bana. O yüzden bulantıya müsait biriysen yeme mahvolursun çok canın istiyorsa azcık yiyebilirsin.Benim de canım çok istiyor ama etine güvenemiyorum patatesine de aynı şekilde bi de yanında kola falan olunca cesaret edemedim ben ya
Benim de aynı sevindimSağ salim kucağımıza da alıp büyütmek nasip etsin inşallah Rabbim.
Dün kfc istedi canım kızlar. Nerdeyse 6-7 aydır yememiştim. Dün azcık yedim mahvoldum midem öyle bulandı ki. Bi daha tövbe yemem hamilelikte. Ter attım resmen bulantıdan. Burger king böyle yapmıyor ama. Bi kaç kez yedim burger king napayım. :)
Sag ol canım benim. Aynen normalde de çok yemişliğim yoktu hamilelik işte puf diye baloncuk çıkıverdi kafamda yemeliyim diye :) bi daha çıkmaz o baloncuk kesin.Afiyet olsun canım, arada yiyeceğiz artık napalımbenim de geçen gün yeğenimin canı çekti kfc diye aldık, ona yedirdim ama çocuğa yedirirken bile mahvoldum, içim bulandı... Yediğimi düşünemiyorum
Ben hamilelik dışında doğru düzgün kola içmeyen biriydim. Ama şu an reflüm oluyor çok. Eser miktarda Ayda bir denk gelirse yemek yanında yarım bardak içiyorum. En çok maden suyu içiyorum tabi. Dün maden suyu imkanı yoktu midem de çok bulandı bastırsın diye 1 bardak civarı içtim sanırım. Burda yazmıştı bi kaç arkadaş kola iyi geliyo reflüye diye hatta ben de zararlı kola demiştim başıma geldi kınadığımBende bi kez popeys yedim helal diye. Disarda fastfood baska hic yemedim. Hele kola en son subatta icmistim sanirim o hic yok
Ay ben normalde severim, birkaç ayda bir yerdim. Yine de çok yağlı tabi kızartma sonuçtaSag ol canım benim. Aynen normalde de çok yemişliğim yoktu hamilelik işte puf diye baloncuk çıkıverdi kafamda yemeliyim diye :) bi daha çıkmaz o baloncuk kesin.
Kolayi bende burda okudugum icin bir iki kez denedim ama benim isime yaramadi...yarim bardak kolanin ictigim bulanti ilacindan daha zararli oldugunu dusunmuyorum ki normalde hic icmeyiz ailece... ama iste bu mide sorunlari yuzunden ilacim diyen hiyara elime tuz alip kosuyorum resmenBen hamilelik dışında doğru düzgün kola içmeyen biriydim. Ama şu an reflüm oluyor çok. Eser miktarda Ayda bir denk gelirse yemek yanında yarım bardak içiyorum. En çok maden suyu içiyorum tabi. Dün maden suyu imkanı yoktu midem de çok bulandı bastırsın diye 1 bardak civarı içtim sanırım. Burda yazmıştı bi kaç arkadaş kola iyi geliyo reflüye diye hatta ben de zararlı kola demiştim başıma geldi kınadığımonlardan özür diliyorum. Gerçekten işe yarıyormuş.
canım sonucun nasıl ne dedi doktorAcıdan ağlayarak sabahladığım ikinci gece sonunda kendimi attım hastaneye fizik tedaviye sıra aldım bekliyorum bakalım ne dicek artık dayanamıyorum yaa
Ben hamilelik dışında doğru düzgün kola içmeyen biriydim. Ama şu an reflüm oluyor çok. Eser miktarda Ayda bir denk gelirse yemek yanında yarım bardak içiyorum. En çok maden suyu içiyorum tabi. Dün maden suyu imkanı yoktu midem de çok bulandı bastırsın diye 1 bardak civarı içtim sanırım. Burda yazmıştı bi kaç arkadaş kola iyi geliyo reflüye diye hatta ben de zararlı kola demiştim başıma geldi kınadığımonlardan özür diliyorum. Gerçekten işe yarıyormuş.
İnşallah benimki de geçer canımcanim ben akut derecesindemi deniyor tam bilmiyorum en ust seviyeydi migrenim tuttmu hem bas agrisi hem kusmaa mahvoluyordum doktorum az hissetyigin an parol ic magnezyum yagini sur dedi cok sukur 5. aydan snra bitti migrenim az daha dayan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?