2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım niye öyle dedin olur mu öyle şey ben okuyorum ama bilgim yoksa yorum yapmıyorum sen göbeğini paylaşmıştın bende yarına doğuma gidecek gibisin demiştim başkalarıda yapmıştır herkese o kdr zaten çok yorum olmuyor ki hamilelikten biraz alınganlık oldu sende heralde takma böyle şeyleri burda ne güzel konuluyoruz işte belkide gözden kaçmiştır.

1.60 boyum var 56 ile hamile kaldım şu anda 60 kiloyum

bende 2 kez yedim. 2sinde biraz pişman oldum açıkcası midem bulandı. bidaha yer miyim tartışılır..
anacım benm iştah hep açık 2.aydan beri ama hakkımı yemiyim bir ara 2 hafta boyunca gerçekten doymadım hatta eşim şok olmuştu. bir ekmeği normalde bitiremeyen biz 2 ekmek alıp geliyodu artık ama bu aralar duruldum çok şükür. biraz daha kısıtlıyorum en azından.. çorbayı yada salatayı daha çok yeyip diğer yemekleri az alıyorum..

Emira SY canım ne dersin, hamileler için beslenme grubu açalım mı?
kızlar öyle bi grubu nasıl düşünürsünüz eğer katılım vs olmazsa boşuna konu kalabalığı yapmayalım

kızlar merhaba burda sohbet konumuz çok farklı biliyorum ama birbirmizi tanımadan üzüntümüze sıkıntımıza ortak oluyoruz ve iyi geliyor bana sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. benim eimin annesi düğünümüzden hemen önce vefaat etti bir kız kardeşi vardı ozaman 7 yaşında kayınpederde evlendikten sonra hep bizle kalmasını istedi zaman zaman bizle zaman zaman babayla kaldı şuan 12 yaşında birde eltim var ama başka şehirde çokta umrunda deil olan biten zaten onun. bu zamana kadar hep stres ve beni çok üzdüler bi kez bebeğimi kaybettim şimdide tam hamile kaldım kp evlenmeye kalktı evlendi neyse hamileliğim ilk dönemleri görümcemin hırçınlıklarıyla geçti çocuktur dedim kıyamadım hep sessiz kaldım yapıcı olmaya çalıştım. şimdide kp ile hanım hergün bi sebep bulup çocuk sizde kalsın diyolar sonrada bizden oraya gidincede bu çocuk sizden geldi suratı asıldı diye arıyo kadın beni orda ne oldu diye allahım güle oynaya kaldı kaç gündür Allahım çıldırmak üzereyim avazım çıktığı kadar bağırasım var eşimde arada kaldı oda yoruldu bıktı ama bilmiyorum yaaa sessiz kalıp kibarlık olgunluk göstermek hiç bir işe yaramıyor bunu anladım

Benim de öyle Yağmur yalnız değilsin
11 kg ile
Valla bilsem nerde bulup cikarcam azcik gostersin kendini bide mevlut var haftasonu tum akrabalar orda olcak göbek olaydi iyiydi simdi bide hepsinden nasihat dinlicem yemek ye zayif olma diye
Üffffff boşver milleti gevşek ağızlılar banada çok kilo almışsın diyorlar...Yani herharükarda konuşurlar

Uzaktan herkese ahkam kesmek çok kolay tabi. Hem kendini hem bebeğini bu tür streslerden korumak için en güzel yapacağın şey, “bu konuda abisiyle konuşun lütfen, ben buradayken hiç bir olumsuzluk sezmedim” diyip pası eşine atmak. Eşin de gerekirse sert çıksın ağzının payını versin onlara. Ya da kardeşiyle konuşsun neden bu şekilde davrandığını. Yeter ki sen kendini bu tür olumsuzluklardan koru.

Ah ahhhh illa her evde problem var yaa..Seni yeri geliyor öz annen bile anlamıyorki...Görümcen zaten ergenlik triplerinde yazık anne de olmayınca tabi normal hirçinlığı bide uvey anne, ona kızma sakın, ama sen değil eşin konuşsun babasıyla dertleri neymiş, seni öne sürsün benim karım hamile üzmeyin onu desin..Gerçi onuda anlarlar mı bilmem...Ama dedigim gibi tek çaren eşin...

Detaylı ultrasonumuzu çektirdik şükur kızlar bunu da sorunsuz ayltlattık..Darısı çektırmeyenlere inşallah...Ama ultrason sırasında bile tansiyonum düstü yani be de tansiyon peoblemi pırtladı...Doktor tansiyon olsun olmasın hergün 1 ayran ve 1 soda iç dedi, dengeler dedi..Sizinde aklınızda olsun havalar sıcak ve çalışan hamişler böyle böyle idare edeceğiz..

canım Allah yardımcın olsun cok zor bir durumdasın.. Şimdi mantıken baktığın zaman görümcene bakmak zorunda değilsin ki zaten sen ona bakmak için evlenmedin. Bi defa karşı tarafın bunun bilincinde olması gerekiyor bence. Sen burda en masum olan tarafsın ilk önce eşinle konuşmalısın onu sölim yoksa sana da yazık sonrada eşin kp ile konuşmuyorsa sen konuşursun durumu söylersin tamam görümcene bakıyorsun sende kalıyor ne güzel sevaptır annesi yok ama kp de kıymet bilmeyip nankörlük yapıp huzurunu kaçırıyorsa buna dur demek gerek böyle sürmez yanı çünkü seni stresten uzak kalman lazım hamilesin neticesinde

valla allah yardımcın olsun canım işin zor. ama eşine pasla xyzt-5544 ın dediği gibi yoksa sen çok çok yıpranırsın bu konuda.
görümcene de laf yok annesini kaybetmiş büyük bi problem bu, peşinden babası evlenmiş annesinin yerine başkası konulmuş. bence o kızcağız babsının evine gidince o bayanı gördüğü için surat yapıyo. bunu kendine çekme bence...

maşallah canım gözün aydın darısı başıma inşallah :)

hayırlı olsun canım çok sevindm iyi olmanıza darısı bizim başımıza cumartesi günü saat 6 da ayrıntılı randevum var çok stres yapıyorum bende doktor herşey yolunda bi sıkıntı yok desinde rahatlayayım inşallah

Sen böyle durumlarda yoo burda gayet iyiydi orda bi şey olmuş olmasın de ama hiç bozuntuya bile verme. Üvey anne kaynanalığı diye bir şeyde varmış demek ki o da kendince kaynanalık yapacak. Görümcen için de kendi kardeşin gibi düşün muhtaç ihtiyacı var yuvaya. Elinden geleni yap Rabbim sana yardım eder hiç merak etme. Bizim de yavrularımız olacak inşallah Allah onları da kimsenin eline muhtaç etmesin zor.

Kızlar selam, geri geldim :)
Bayramdan beridir misafir, koşturmaca derken giremedim, okuyabilirsem ara ara geçmiş sayfalara bakarım ama inşallah güzel anneler ve bebişleri iyidir :)

Cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı bilmiyorum ama biz daha dün görebildik, kızımız geliyor Allah'ın izniyle Kaydedip eşitliği bozuyor ve pink i tekrardan tebrik ediyorum, bu konuda tam bir marka oldu

1 ay sonra ayrıntılı ultrasonum var 22+4 te, bakalım zaman nasıl geçecek

Çaresizlikten yapacak bi şey yok :) bulantılarım baya azaldı çok şükür benim ama reflü var işte. Onu da çekiyorum her gün. Su içiyorum gaviscon da içmiyorum öyle.

maşallah canım çok şükür darısı hepimizin başına hayırlısıyla detaylıyıda atlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…