canım niye öyle dedin olur mu öyle şey ben okuyorum ama bilgim yoksa yorum yapmıyorum sen göbeğini paylaşmıştın bende yarına doğuma gidecek gibisin demiştim başkalarıda yapmıştır herkese o kdr zaten çok yorum olmuyor ki hamilelikten biraz alınganlık oldu sende heralde takma böyle şeyleri burda ne güzel konuluyoruz işte belkide gözden kaçmiştır.Bu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
1.60 boyum var 56 ile hamile kaldım şu anda 60 kiloyumHadi herkes boyunu ve kaç kilo aldığı ile beraber kilosunu yazsın. Ortalamaya göre kendimize ayar verelim kızlaaarAma şunu da söylemem gerekir ki Bir arkadaşım mide bulantısı yüzünden sadece 3 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu. Birisi de 30 kilo alarak gayet sağlıklı bir bebek doğurdu ve kiloları da verdi çabucak. Bu durum da biraz kişiye göre değişiyor galiba
bende 2 kez yedim. 2sinde biraz pişman oldum açıkcası midem bulandı. bidaha yer miyim tartışılır..Dün kfc istedi canım kızlar. Nerdeyse 6-7 aydır yememiştim. Dün azcık yedim mahvoldum midem öyle bulandı ki. Bi daha tövbe yemem hamilelikte. Ter attım resmen bulantıdan. Burger king böyle yapmıyor ama. Bi kaç kez yedim burger king napayım. :)
anacım benm iştah hep açık 2.aydan beriBen sadece abur cubur kısmını yazdım yoksa maşallah benim de durum aynı. Üzülme dert etme bazı dönemler aşırı iştah açılması oluyor sonra geçiyor senin de öyle olmuştur büyük ihtimalle normale döner kız. Dediğini yapabiliriz öncü olabilirsin bence
Ben seneler evvel egzama gibi bir sey olmustum parmaklarimda kabarma soyulma filan olmustum ona kullandim. Biraz dermatolojik kullanim icin gibi geliyor ama dr un bildigi vardir belkiSürmeyim o zaman ya . Sağol canım
Ben seneler evvel egzama gibi bir sey olmustum parmaklarimda kabarma soyulma filan olmustum ona kullandim. Biraz dermatolojik kullanim icin gibi geliyor ama dr un bildigi vardir belki
11 kg ileBenim de öyle Yağmur yalnız değilsin
Üffffff boşver milleti gevşek ağızlılar banada çok kilo almışsın diyorlar...Yani herharükarda konuşurlarValla bilsem nerde bulup cikarcam azcik gostersin kendini bide mevlut var haftasonu tum akrabalar orda olcak göbek olaydi iyiydi simdi bide hepsinden nasihat dinlicem yemek ye zayif olma diye
kızlar merhaba burda sohbet konumuz çok farklı biliyorum ama birbirmizi tanımadan üzüntümüze sıkıntımıza ortak oluyoruz ve iyi geliyor bana sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. benim eimin annesi düğünümüzden hemen önce vefaat etti bir kız kardeşi vardı ozaman 7 yaşında kayınpederde evlendikten sonra hep bizle kalmasını istedi zaman zaman bizle zaman zaman babayla kaldı şuan 12 yaşında birde eltim var ama başka şehirde çokta umrunda deil olan biten zaten onun. bu zamana kadar hep stres ve beni çok üzdüler bi kez bebeğimi kaybettim şimdide tam hamile kaldım kp evlenmeye kalktı evlendi neyse hamileliğim ilk dönemleri görümcemin hırçınlıklarıyla geçti çocuktur dedim kıyamadım hep sessiz kaldım yapıcı olmaya çalıştım. şimdide kp ile hanım hergün bi sebep bulup çocuk sizde kalsın diyolar sonrada bizden oraya gidincede bu çocuk sizden geldi suratı asıldı diye arıyo kadın beni orda ne oldu diye allahım güle oynaya kaldı kaç gündür Allahım çıldırmak üzereyim avazım çıktığı kadar bağırasım var eşimde arada kaldı oda yoruldu bıktı ama bilmiyorum yaaa sessiz kalıp kibarlık olgunluk göstermek hiç bir işe yaramıyor bunu anladım
Ah ahhhh illa her evde problem var yaa..Seni yeri geliyor öz annen bile anlamıyorki...Görümcen zaten ergenlik triplerinde yazık anne de olmayınca tabi normal hirçinlığı bide uvey anne, ona kızma sakın, ama sen değil eşin konuşsun babasıyla dertleri neymiş, seni öne sürsün benim karım hamile üzmeyin onu desin..Gerçi onuda anlarlar mı bilmem...Ama dedigim gibi tek çaren eşin...kızlar merhaba burda sohbet konumuz çok farklı biliyorum ama birbirmizi tanımadan üzüntümüze sıkıntımıza ortak oluyoruz ve iyi geliyor bana sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. benim eimin annesi düğünümüzden hemen önce vefaat etti bir kız kardeşi vardı ozaman 7 yaşında kayınpederde evlendikten sonra hep bizle kalmasını istedi zaman zaman bizle zaman zaman babayla kaldı şuan 12 yaşında birde eltim var ama başka şehirde çokta umrunda deil olan biten zaten onun. bu zamana kadar hep stres ve beni çok üzdüler bi kez bebeğimi kaybettim şimdide tam hamile kaldım kp evlenmeye kalktı evlendi neyse hamileliğim ilk dönemleri görümcemin hırçınlıklarıyla geçti çocuktur dedim kıyamadım hep sessiz kaldım yapıcı olmaya çalıştım. şimdide kp ile hanım hergün bi sebep bulup çocuk sizde kalsın diyolar sonrada bizden oraya gidincede bu çocuk sizden geldi suratı asıldı diye arıyo kadın beni orda ne oldu diye allahım güle oynaya kaldı kaç gündür Allahım çıldırmak üzereyim avazım çıktığı kadar bağırasım var eşimde arada kaldı oda yoruldu bıktı ama bilmiyorum yaaa sessiz kalıp kibarlık olgunluk göstermek hiç bir işe yaramıyor bunu anladım
canım Allah yardımcın olsun cok zor bir durumdasın.. Şimdi mantıken baktığın zaman görümcene bakmak zorunda değilsin ki zaten sen ona bakmak için evlenmedin. Bi defa karşı tarafın bunun bilincinde olması gerekiyor bence. Sen burda en masum olan tarafsın ilk önce eşinle konuşmalısın onu sölim yoksa sana da yazık sonrada eşin kp ile konuşmuyorsa sen konuşursun durumu söylersin tamam görümcene bakıyorsun sende kalıyor ne güzel sevaptır annesi yok ama kp de kıymet bilmeyip nankörlük yapıp huzurunu kaçırıyorsa buna dur demek gerek böyle sürmez yanı çünkü seni stresten uzak kalman lazım hamilesin neticesindekızlar merhaba burda sohbet konumuz çok farklı biliyorum ama birbirmizi tanımadan üzüntümüze sıkıntımıza ortak oluyoruz ve iyi geliyor bana sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. benim eimin annesi düğünümüzden hemen önce vefaat etti bir kız kardeşi vardı ozaman 7 yaşında kayınpederde evlendikten sonra hep bizle kalmasını istedi zaman zaman bizle zaman zaman babayla kaldı şuan 12 yaşında birde eltim var ama başka şehirde çokta umrunda deil olan biten zaten onun. bu zamana kadar hep stres ve beni çok üzdüler bi kez bebeğimi kaybettim şimdide tam hamile kaldım kp evlenmeye kalktı evlendi neyse hamileliğim ilk dönemleri görümcemin hırçınlıklarıyla geçti çocuktur dedim kıyamadım hep sessiz kaldım yapıcı olmaya çalıştım. şimdide kp ile hanım hergün bi sebep bulup çocuk sizde kalsın diyolar sonrada bizden oraya gidincede bu çocuk sizden geldi suratı asıldı diye arıyo kadın beni orda ne oldu diye allahım güle oynaya kaldı kaç gündür Allahım çıldırmak üzereyim avazım çıktığı kadar bağırasım var eşimde arada kaldı oda yoruldu bıktı ama bilmiyorum yaaa sessiz kalıp kibarlık olgunluk göstermek hiç bir işe yaramıyor bunu anladım
valla allah yardımcın olsun canım işin zor. ama eşine paslakızlar merhaba burda sohbet konumuz çok farklı biliyorum ama birbirmizi tanımadan üzüntümüze sıkıntımıza ortak oluyoruz ve iyi geliyor bana sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. benim eimin annesi düğünümüzden hemen önce vefaat etti bir kız kardeşi vardı ozaman 7 yaşında kayınpederde evlendikten sonra hep bizle kalmasını istedi zaman zaman bizle zaman zaman babayla kaldı şuan 12 yaşında birde eltim var ama başka şehirde çokta umrunda deil olan biten zaten onun. bu zamana kadar hep stres ve beni çok üzdüler bi kez bebeğimi kaybettim şimdide tam hamile kaldım kp evlenmeye kalktı evlendi neyse hamileliğim ilk dönemleri görümcemin hırçınlıklarıyla geçti çocuktur dedim kıyamadım hep sessiz kaldım yapıcı olmaya çalıştım. şimdide kp ile hanım hergün bi sebep bulup çocuk sizde kalsın diyolar sonrada bizden oraya gidincede bu çocuk sizden geldi suratı asıldı diye arıyo kadın beni orda ne oldu diye allahım güle oynaya kaldı kaç gündür Allahım çıldırmak üzereyim avazım çıktığı kadar bağırasım var eşimde arada kaldı oda yoruldu bıktı ama bilmiyorum yaaa sessiz kalıp kibarlık olgunluk göstermek hiç bir işe yaramıyor bunu anladım
maşallah canım gözün aydın darısı başıma inşallah :)Detaylı ultrasonumuzu çektirdik şükur kızlar bunu da sorunsuz ayltlattık..Darısı çektırmeyenlere inşallah...Ama ultrason sırasında bile tansiyonum düstü yani be de tansiyon peoblemi pırtladı...Doktor tansiyon olsun olmasın hergün 1 ayran ve 1 soda iç dedi, dengeler dedi..Sizinde aklınızda olsun havalar sıcak ve çalışan hamişler böyle böyle idare edeceğiz..
hayırlı olsun canım çok sevindm iyi olmanıza darısı bizim başımıza cumartesi günü saat 6 da ayrıntılı randevum var çok stres yapıyorum bende doktor herşey yolunda bi sıkıntı yok desinde rahatlayayım inşallahDetaylı ultrasonumuzu çektirdik şükur kızlar bunu da sorunsuz ayltlattık..Darısı çektırmeyenlere inşallah...Ama ultrason sırasında bile tansiyonum düstü yani be de tansiyon peoblemi pırtladı...Doktor tansiyon olsun olmasın hergün 1 ayran ve 1 soda iç dedi, dengeler dedi..Sizinde aklınızda olsun havalar sıcak ve çalışan hamişler böyle böyle idare edeceğiz..
Sen böyle durumlarda yoo burda gayet iyiydi orda bi şey olmuş olmasın de ama hiç bozuntuya bile verme. Üvey anne kaynanalığı diye bir şeyde varmış demek ki o da kendince kaynanalık yapacak. Görümcen için de kendi kardeşin gibi düşün muhtaç ihtiyacı var yuvaya. Elinden geleni yap Rabbim sana yardım eder hiç merak etme. Bizim de yavrularımız olacak inşallah Allah onları da kimsenin eline muhtaç etmesin zor.kızlar merhaba burda sohbet konumuz çok farklı biliyorum ama birbirmizi tanımadan üzüntümüze sıkıntımıza ortak oluyoruz ve iyi geliyor bana sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. benim eimin annesi düğünümüzden hemen önce vefaat etti bir kız kardeşi vardı ozaman 7 yaşında kayınpederde evlendikten sonra hep bizle kalmasını istedi zaman zaman bizle zaman zaman babayla kaldı şuan 12 yaşında birde eltim var ama başka şehirde çokta umrunda deil olan biten zaten onun. bu zamana kadar hep stres ve beni çok üzdüler bi kez bebeğimi kaybettim şimdide tam hamile kaldım kp evlenmeye kalktı evlendi neyse hamileliğim ilk dönemleri görümcemin hırçınlıklarıyla geçti çocuktur dedim kıyamadım hep sessiz kaldım yapıcı olmaya çalıştım. şimdide kp ile hanım hergün bi sebep bulup çocuk sizde kalsın diyolar sonrada bizden oraya gidincede bu çocuk sizden geldi suratı asıldı diye arıyo kadın beni orda ne oldu diye allahım güle oynaya kaldı kaç gündür Allahım çıldırmak üzereyim avazım çıktığı kadar bağırasım var eşimde arada kaldı oda yoruldu bıktı ama bilmiyorum yaaa sessiz kalıp kibarlık olgunluk göstermek hiç bir işe yaramıyor bunu anladım
Ben ayranı da çok severim :) en sevdiğim içeceklerdendir ayrancığım.Benimde arada canim cekiyo ama hic yaklasmiyorum valla yani oyle yarim bardak kesmeyecegi icin hazirda unutmaya calisiyoken icmemek daha kolay geliyor resmen ayran icmistim :)
Çaresizlikten yapacak bi şey yok :) bulantılarım baya azaldı çok şükür benim ama reflü var işte. Onu da çekiyorum her gün. Su içiyorum gaviscon da içmiyorum öyle.Kolayi bende burda okudugum icin bir iki kez denedim ama benim isime yaramadi...yarim bardak kolanin ictigim bulanti ilacindan daha zararli oldugunu dusunmuyorum ki normalde hic icmeyiz ailece... ama iste bu mide sorunlari yuzunden ilacim diyen hiyara elime tuz alip kosuyorum resmen
maşallah canım çok şükür darısı hepimizin başına hayırlısıyla detaylıyıda atlatalımDetaylı ultrasonumuzu çektirdik şükur kızlar bunu da sorunsuz ayltlattık..Darısı çektırmeyenlere inşallah...Ama ultrason sırasında bile tansiyonum düstü yani be de tansiyon peoblemi pırtladı...Doktor tansiyon olsun olmasın hergün 1 ayran ve 1 soda iç dedi, dengeler dedi..Sizinde aklınızda olsun havalar sıcak ve çalışan hamişler böyle böyle idare edeceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?