2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
geçmiş olsun canım ya aynı ağrılar bendede var öyle çok korkuyorumki dr. yurtdışındaymış gidemedim maalesef kanama falan yok çok şükür ama ağrıdan ağlıyorum bazen uzanınca geçiyor ayakta artıyor. magnezyum falan bişey kullanmanı önerdimi

Alemsin kuzu! Forumda konular hızla ilerliyor aksamdan sabaha sayfalarca yazılmış oluyor, araları okuyamiyorsun gözden kaçıyor.
Hele ben gibi telefondan giriyorsan minicik ekranin yarısı reklam yarısında kocaman bildirim sembolü var yazması sorun cevaplaması sorun... inan ben kaç meaajımı cevapla tuşuna basamadan kaybettim.
Kaç mesajıma ses soluk çıkmadı begeni de almadı.
Dedigin gibi alakamız yoksa ahkam kesmemek, olumsuzluğa körukle gitmemek bu sayfanın raconu. Racona uyup gecmis olsun diyenlere beğeni birakiyoruz bazen tekrar geçmiş olsun diye yazmamak icin. Yoksa 150den fazla gecmis olsun yazacak alta alta...
Sen bize alınıp kırılma güzelim, yorum yapmayacağım diye de öyle kacmak yok.

Hem biz nazı kocalara tripleri kayınvalode ve gorumcelere yapacagiz diye anlaşmadik mi,
aşk olsun. Ver bi yanak barısalim

canım haklısın bazen gözden kaçıyor yada sayfalar çok hızlı geçmiş oluyor ve zaman zaman böyle bi hissiyata kapılıyor insan ne olursa olsun hep güzel haberlerini alalım inşallah geçmiş olsun bebişe ve sana sağlık diliyorum

Ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum :) gözün aydın canım

Yok hayatım bir sey demedi magnezyum icin. Aslinda benim 2 ayrı doktorum var. Birine gebe kalmadan 1 yil once basladim. O ne derse onu yapiyorum. Digerine ise evime yakin bir yerde bulunsun ilk doktoruma çok yoğunluğundan soramadigimi sorayım, ignelerimi yazdirayim diye gidiyorum
Ilk doktorum Bemiks c ve folik asit veroyor bu da multivitamin vermisti ama ilk doktorumdan papara yememek icin istersen kullan istersen kullanma hemen hemen aynı şeyler demisti. Ikisinden de magnezyum gelmedi. Ben de onca igne ilaca bur yenisi gelmesin diye istemedim.
Onlar onemsemeyince ben hiiiiiiç takmıyorum.
Bir de ben 49.8 kg ile gebe kaldım. Hadi 50 kilo diyelim. Simdi 22. haftamda 56 oldum. En ince yerim kollarım ve belimdi. Eşim bana sarılıp kendini gidiklayabiliyordu düşün! !! Kağıt gibisin yandan iki boyutlu gozukuyorsun derlerdi. E simdi birden karın çikti ama genisleyemedi yeteri kadar. Ilk gebeligim bir de, ağrıları ona veriyorum ben. Yani kendimi rahatlatmak icin sebep uretiyorum. Hafif hafif baski yaparak ovaliyorum karnimi o zaman bebek de yer degistiriyor rahatlatiyor. Canını yakmamak şartıyla sen de dene.

Minik görümceye yazık... üvey anneye de düzenine de uyum saglayamiyordur oraya gidince ondan yüzü düşüyordur.
. Uvey kayinvalide de ayak yapiyor akli sira aaa geri gelsin demen icin bence, olayı biraz daha tirmandirip buyuterek kızın her daim sizde kalmasını saglama.k icin. Fesat düşünürsem böyle derim. Arkadaşa da katılıyorum buradayken bir seyi yoktu ne olduysa orda oldu de oralı olma. O yokken sen vardın bak 5 sene olmuş şimdi mi kızcağızın keyfi kaçacak?
Kızcağızı çok iyi anlıyorum aslında 1. dereceden aidiyet olmayinca çocukluk psikolojisiyle garip düşünceler geliyordur simdi ona. Üvey annesi harika bir kadin olsa da düzen değişikliği huzursuz eder insanı. Senin de bebegin olacak o da onun icin yeni bir düzen değişikliği. Iki kapısı vardı şimdi iki kapıda da yeni bir düzen kuruldu kuruluyor , kızcagiz da bu düzendeki yerini bilmek istiyor.

Üvey kaynanaya sana kaynanalık yapması icin fırsat verme canım, ona hicbir sey borclu değilsin sonucta, ne kocana emegi var ne sana.
Kızcağıza ise güven ver, arkasında olduğunu hissettir, denildigi gibi bosuna Allah analı babalı büyütsün denmiyor, bizim evlatlarimizi bize bagislasin.

Benim bi sefer oldu dun o yüzden ćok önemsemedim ama ole kasilma falan duyunca endiselendim biraz oglumdada oluyodu ama hatirlamiyomki pek

Canım ben cildimde ki genel kuruluktan dolayı bunun bir üst versiyonunu 15 yıldır kullanıyorum. Gebe kalınca hemen doktora danıştım bi sıkıntı olmaz dedi. Doktorun verdiyse zaten sıkıntı yoktur. Hemen hemen bütün prospektüslerde aynı yazıyı görebilirsin

Kuzum o suan ergenlikte anladigim kadariyla zor bir surec gercekten senin icinde onun icinde.. Sen benim ergenligimk bir gorseydin varya evden 8 yasinda kacmaya basladim(hos 14 yasinda ergenlige girdim oysa) kapilari kilitlerlerdi yine kacardim. Hele lise de ayy gece gelirdim eve. Kim takar dayakta yesem sallamazdim. O derece agir bir ergenlik gecirdim. Ailevi problemler icimde yasadigim firtinalar ergenlik asklari :) falan filan iste. Siniftaki erkekleri dovup disipline giderdim kac kez velim okula gelmistir. Dis kapida kac kez bicaklarla veni bekleyenler olmustur. Yani 10 erkek cocuguna bedeldim diyebilirim. Bazen diyorum annemler iyi sabretmisler uvey olsam hic cekilmezdim heralde.:) Benim kiz kardesim yas 21 hala kapi carpip odaya gecer surat 10 karis. Universite okuyo 4.sinifta yani baksan yuzunde karadenizde gemileri batmis dersin. Bugun gordum dedim hayirdir sevgilinden mi ayrildin dedim sinifta mi kaldin dedim :) hayattaki tek derdim sevgili ya dedi. Yuzune bakan cenazesi var bunun der dedim annem kahkahayi basti. Yani demem su ki ergenlik zor biten hatta bazen bitmeyen bir surec diyebilirim. Allah yardimcin olsun canim gecer insallah bu surec

Son düzenleme:
19 aylık BEBEĞİM parkta kendi gibi BEBEK olan arkadaşlarıyla oynarken çevreden ;kız sen oglanlarla mı oynuyosun,kızlar oglanlarla oynamaz gibi beyinsizce cümleler kuranlar...bebekçe bir refleksle göbüşünü açtiginda kız kapat göbüşünü cabuk diyenler...hastane koridorunda sıramizi beklerken onumuzden gecen doktora el sallayan kızıma;kız sen erkeklere mi bakıyorsun ;erkeklere el mi sallıyosun diyenler...erkek bebeklere parkta arkadaslariyla oynarken oğlum hangisini alıym sana hangisini begendin,ooo kızların icine düştü oglum yasadi v.s. diyen dangalak mi ararsin ne ararsan var.yani bir kiz cocugu annesi olarak biri bir gun yemin ederim elimde kalcak az kaldi.....sonra 4 yasinda cocuk kacirildi 3 yasinda cocuga tecavuz ettiler.ederler.kafa sadece buna basiyo cunku.ya bebek onlar bebegin cocugun cinsiyeti mi olur lutfen ya! Ya kizim doktora el salladi diye ordan teyzenin biri kiz sen erkeklere el mi salliyosun diyo dusunebiliyomusunuz kalkip orda kadinin girtlagini sıksam haksiz miyim? Evet erleklere el salliyo 19 aylik ama araniyo ya naparsin.. .Biz cocuklarimizi nasil koriycaz aklim almiyo benim

kadın kadının düşmanı demzlermi herzaman... çok canım sıkıldı yazdıklarına sinirlerim gerildi. kafamı toparlayıp düzgün şeyler bile yazamıyorum vallahi

Çat çat ağızlarının payını vermek lazım bunların. Terbiyesizlik resmen, onlar had bilmiyorlarsa yaşının genç olmasına bakmaksızın had bildirilmeli. Belki en azından başkalarının canını sıkmaz hadsizler ordusu.

bu konuyla ilgili bende bişeyler yazmak istiyorum. Malesef ki bunların bir rüya olmasını temenni ederdim keşke uyansam ve çizgi film izlediğim o dönemlere dönebilsem ama çocuk olarak dönmek istemiyorum bu halimle o yıllarda ki kadar saf temiz komşuluklar dostuluklar arkadaşlıklar olsun istiyorum. Ciğerim yanıyor zaten o haberleri izledikçe gördükçe. Evet bu zihniyetler yüzünden sapık insanlar yetişiyor ve hiç günahı olmayan çocuklar insanlar hatta hayvanlar zarar görüyor ölüyor. Bunun nasıl önü alınır bu zihniyetler nasıl kör olur bilemiyorum sihirli bir değneğim olsa da değiştirebilsem mümkün değil..söyleyebileceğim tek şey erkek annesi olacağım inşallah yakın zamanda ve oğluma ahlaklı kadına saygılı sevgili ve her canlıya değer veren merhamet eden bir insan olmasını öğreteceğim. Hİç birşey yapamıyorsam babanı örnek al dicem onun gibi ol.. İnşallah hayırlı evlatlar olurlar ve inşallah kötü insanlar evlatlarımızdan uzak olurlar..

Amin Rabbim hep iyi insanlar çıkarsın evlatlarımızın karşısına... her TV yi açtığımda ağlayarak kapatıyorum yazık herkes çığrından çıkmış iyi bir ebeveyn olmak korkusu sarıyor insanın içini en güzeli ni vicdanlı iyi insan olabilmeyi öğretme korkusu inşallah hep guzellikler çıkar yollarına ve geriye dönüp baktığımızda onlar büyüdüğünde güzel bir huzur kaplar içinizi

inşallah canım ben her zaman söylerim %50 aile de gördüğü aldığı eğitim %50 içinde olacak çocuğun diye aileden iyi şeyler görürse Allah ta içine merhamet verir inşallah hayırlı evlatlar olurlar.. Benim eşim hep babasını örnek almış kp kv olmadan bakkala bile gitmezmiş hep eli elinde her hafta çiçekler eşine değer veren bir adam.. Eşim der benim babam idolümdü diye rahmetli olmuş tanıyamadım ben tabi ama nası merhametli nası hayırlı bi evlat bıraktıysa bi eli hep annesinin üzerindedir. Anneside bunu bilir güven duyar inşallah oda nesilden nesile gibi evladına böyle iyi bi örnek olur ve işe yarar

Evet can öyle de insanın içine kurt düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…