inşallah canım öyle düşünmeye çalışıyorum çok teşekkür ederimDiyecek diyecek inşallah hiç stres yapma sey diye düşün, " bebeğimi doya doya görmeye gidiyorum"
geçmiş olsun canım ya aynı ağrılar bendede var öyle çok korkuyorumki dr. yurtdışındaymış gidemedim maalesef kanama falan yok çok şükür ama ağrıdan ağlıyorum bazen uzanınca geçiyor ayakta artıyor. magnezyum falan bişey kullanmanı önerdimiKuzum anca fırsat buldum. Aynen dediğim gibiymiş, icerde yer degistirdikçe baskı yapar gerginlik ve ağrı yaparmış. Doktor olur öyle dedi ve önemsemedi. Sen de önemseme. Kendi doktoruna gittiginde danış elbette ama o zamana kadar da evham yapma. Benim günde 4-5defa oluyor hatta öyle ki kasigima diz yemisim gibi kasigimda da agri oluyor. Ama bir yandan güzel, kipirdadigini oynadığını bilmek
Alemsin kuzu! Forumda konular hızla ilerliyor aksamdan sabaha sayfalarca yazılmış oluyor, araları okuyamiyorsun gözden kaçıyor.Bu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
canım haklısın bazen gözden kaçıyor yada sayfalar çok hızlı geçmiş oluyor ve zaman zaman böyle bi hissiyata kapılıyor insan ne olursa olsun hep güzel haberlerini alalım inşallah geçmiş olsun bebişe ve sana sağlık diliyorumBu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
Kızlaaaar ilk gebeliğim ve ilk kez bebeğimi tam hissettim. Çok acayipmiş ya vuruyor bildiğin öyle kelebek çırpınışı değil yani. Oha oldum :) ağlıcam sanırım. Hala vuruyor bilerek pozisyonu değiştirmiyorum gıcıklığına vursun diye :)
Ben nefesimi bile tutuyorum daha iyi hissedeyim diye :) hııkk diye gidicem nefessizlikten bu oğlan yüzünden :)))yaa maşallah çok güzel bir duygu bende öyle yapıyorum vurması bitene kadar kıpırdamıyorum bile aldığım hazzı anlatamam :)))
Yok hayatım bir sey demedi magnezyum icin. Aslinda benim 2 ayrı doktorum var. Birine gebe kalmadan 1 yil once basladim. O ne derse onu yapiyorum. Digerine ise evime yakin bir yerde bulunsun ilk doktoruma çok yoğunluğundan soramadigimi sorayım, ignelerimi yazdirayim diye gidiyorumgeçmiş olsun canım ya aynı ağrılar bendede var öyle çok korkuyorumki dr. yurtdışındaymış gidemedim maalesef kanama falan yok çok şükür ama ağrıdan ağlıyorum bazen uzanınca geçiyor ayakta artıyor. magnezyum falan bişey kullanmanı önerdimi
ahahahhaha alemsin sende abartmışsın artıkBen nefesimi bile tutuyorum daha iyi hissedeyim diye :) hııkk diye gidicem nefessizlikten bu oğlan yüzünden :)))
Ayy valla onu bende yapıyorum. hatta nefesimi tutunca daha çok pıtpıtlıyomuş gibi bi psikoloji bile oluştu bendeBen nefesimi bile tutuyorum daha iyi hissedeyim diye :) hııkk diye gidicem nefessizlikten bu oğlan yüzünden :)))
Minik görümceye yazık... üvey anneye de düzenine de uyum saglayamiyordur oraya gidince ondan yüzü düşüyordur.kızlar merhaba burda sohbet konumuz çok farklı biliyorum ama birbirmizi tanımadan üzüntümüze sıkıntımıza ortak oluyoruz ve iyi geliyor bana sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. benim eimin annesi düğünümüzden hemen önce vefaat etti bir kız kardeşi vardı ozaman 7 yaşında kayınpederde evlendikten sonra hep bizle kalmasını istedi zaman zaman bizle zaman zaman babayla kaldı şuan 12 yaşında birde eltim var ama başka şehirde çokta umrunda deil olan biten zaten onun. bu zamana kadar hep stres ve beni çok üzdüler bi kez bebeğimi kaybettim şimdide tam hamile kaldım kp evlenmeye kalktı evlendi neyse hamileliğim ilk dönemleri görümcemin hırçınlıklarıyla geçti çocuktur dedim kıyamadım hep sessiz kaldım yapıcı olmaya çalıştım. şimdide kp ile hanım hergün bi sebep bulup çocuk sizde kalsın diyolar sonrada bizden oraya gidincede bu çocuk sizden geldi suratı asıldı diye arıyo kadın beni orda ne oldu diye allahım güle oynaya kaldı kaç gündür Allahım çıldırmak üzereyim avazım çıktığı kadar bağırasım var eşimde arada kaldı oda yoruldu bıktı ama bilmiyorum yaaa sessiz kalıp kibarlık olgunluk göstermek hiç bir işe yaramıyor bunu anladım
Benim bi sefer oldu dun o yüzden ćok önemsemedim ama ole kasilma falan duyunca endiselendim biraz oglumdada oluyodu ama hatirlamiyomki pekKuzum anca fırsat buldum. Aynen dediğim gibiymiş, icerde yer degistirdikçe baskı yapar gerginlik ve ağrı yaparmış. Doktor olur öyle dedi ve önemsemedi. Sen de önemseme. Kendi doktoruna gittiginde danış elbette ama o zamana kadar da evham yapma. Benim günde 4-5defa oluyor hatta öyle ki kasigima diz yemisim gibi kasigimda da agri oluyor. Ama bir yandan güzel, kipirdadigini oynadığını bilmek
Canım ben cildimde ki genel kuruluktan dolayı bunun bir üst versiyonunu 15 yıldır kullanıyorum. Gebe kalınca hemen doktora danıştım bi sıkıntı olmaz dedi. Doktorun verdiyse zaten sıkıntı yoktur. Hemen hemen bütün prospektüslerde aynı yazıyı görebilirsinKızlar gunaydinlar. Doktorum çatlaklar için bu ilacı verdi.ama kullanma talimatına baktım gebelikte gerek olmadıkça kullanılmamalıdır diyor.cogu ilac doktor verince kullaniliyor ama yine de kafam karıştı.kullanan var mı bunu? EXCIPIAL HYDRO SOL. İlaç bu
çok güzel yazmışsın canım okurken çok duygulandım haklısın hep onun yerine koydum kendimi. eşimde bende mühendisiz çalıştığım sürede maddi imkanlarımız çok daha iyiydi tabiki yüzme kursları özel kurslar hiç bir eksiklik hissettirmedik ona tek önceliğimiz mutlu bir çocuk olarak büyümesiydi ve şuanda iyi bir eğitim görmesi şuan çalışamıyorum eşimin çalıştığı firma kapandı tam hamilelik dönemime denk geldi uzun bi süre ikimizde işsiz kaldık eşim yeni başladı işe birsürü gerginlik üst üste geldi.... çocuktan deil tabiki ama büyüklerden biraz daha anlayış bekliyor insan çocuk bizimle çok mutlu burdan gitmek istemiyor ama herşey çok güzelken iki dak. sonra telefonunda bişey görüyor yada bir arkadaşına kızıyor kapıları çarpmaya başlıyor her zaman olgunlukla karşılamaya çalışıyorum nitekiminde çocuk aklı başında bi tavır beklemiyorum ama hamilelikten belkide daha çok kırılıyorum olan biten herşeye bir kez bile kızmadım ona suratımı hiç asmadım istediği hiçbir şeye olmaz yapamayız demedim ama kp. de oda hiçbirzaman mutlu olmuyorlar ama başımın üstünde yeri var herzaman o ne yaparsa yapsın
yinede çok şükür Rabbim dermansız dertlerle uğraştırmasın inşallah hiçbirimizi anneleri evlatsız evlatlarıda annesiz bırakmasın ….
kadın kadının düşmanı demzlermi herzaman... çok canım sıkıldı yazdıklarına sinirlerim gerildi. kafamı toparlayıp düzgün şeyler bile yazamıyorum vallahi19 aylık BEBEĞİM parkta kendi gibi BEBEK olan arkadaşlarıyla oynarken çevreden ;kız sen oglanlarla mı oynuyosun,kızlar oglanlarla oynamaz gibi beyinsizce cümleler kuranlar...bebekçe bir refleksle göbüşünü açtiginda kız kapat göbüşünü cabuk diyenler...hastane koridorunda sıramizi beklerken onumuzden gecen doktora el sallayan kızıma;kız sen erkeklere mi bakıyorsun ;erkeklere el mi sallıyosun diyenler...erkek bebeklere parkta arkadaslariyla oynarken oğlum hangisini alıym sana hangisini begendin,ooo kızların icine düştü oglum yasadi v.s. diyen dangalak mi ararsin ne ararsan var.yani bir kiz cocugu annesi olarak biri bir gun yemin ederim elimde kalcak az kaldi.....sonra 4 yasinda cocuk kacirildi 3 yasinda cocuga tecavuz ettiler.ederler.kafa sadece buna basiyo cunku.ya bebek onlar bebegin cocugun cinsiyeti mi olur lutfen ya! Ya kizim doktora el salladi diye ordan teyzenin biri kiz sen erkeklere el mi salliyosun diyo dusunebiliyomusunuz kalkip orda kadinin girtlagini sıksam haksiz miyim? Evet erleklere el salliyo 19 aylik ama araniyo ya naparsin.. .Biz cocuklarimizi nasil koriycaz aklim almiyo benim
19 aylık BEBEĞİM parkta kendi gibi BEBEK olan arkadaşlarıyla oynarken çevreden ;kız sen oglanlarla mı oynuyosun,kızlar oglanlarla oynamaz gibi beyinsizce cümleler kuranlar...bebekçe bir refleksle göbüşünü açtiginda kız kapat göbüşünü cabuk diyenler...hastane koridorunda sıramizi beklerken onumuzden gecen doktora el sallayan kızıma;kız sen erkeklere mi bakıyorsun ;erkeklere el mi sallıyosun diyenler...erkek bebeklere parkta arkadaslariyla oynarken oğlum hangisini alıym sana hangisini begendin,ooo kızların icine düştü oglum yasadi v.s. diyen dangalak mi ararsin ne ararsan var.yani bir kiz cocugu annesi olarak biri bir gun yemin ederim elimde kalcak az kaldi.....sonra 4 yasinda cocuk kacirildi 3 yasinda cocuga tecavuz ettiler.ederler.kafa sadece buna basiyo cunku.ya bebek onlar bebegin cocugun cinsiyeti mi olur lutfen ya! Ya kizim doktora el salladi diye ordan teyzenin biri kiz sen erkeklere el mi salliyosun diyo dusunebiliyomusunuz kalkip orda kadinin girtlagini sıksam haksiz miyim? Evet erleklere el salliyo 19 aylik ama araniyo ya naparsin.. .Biz cocuklarimizi nasil koriycaz aklim almiyo benim
bu konuyla ilgili bende bişeyler yazmak istiyorum. Malesef ki bunların bir rüya olmasını temenni ederdim keşke uyansam ve çizgi film izlediğim o dönemlere dönebilsem ama çocuk olarak dönmek istemiyorum bu halimle o yıllarda ki kadar saf temiz komşuluklar dostuluklar arkadaşlıklar olsun istiyorum. Ciğerim yanıyor zaten o haberleri izledikçe gördükçe. Evet bu zihniyetler yüzünden sapık insanlar yetişiyor ve hiç günahı olmayan çocuklar insanlar hatta hayvanlar zarar görüyor ölüyor. Bunun nasıl önü alınır bu zihniyetler nasıl kör olur bilemiyorum sihirli bir değneğim olsa da değiştirebilsem mümkün değil..söyleyebileceğim tek şey erkek annesi olacağım inşallah yakın zamanda ve oğluma ahlaklı kadına saygılı sevgili ve her canlıya değer veren merhamet eden bir insan olmasını öğreteceğim. Hİç birşey yapamıyorsam babanı örnek al dicem onun gibi ol.. İnşallah hayırlı evlatlar olurlar ve inşallah kötü insanlar evlatlarımızdan uzak olurlar..19 aylık BEBEĞİM parkta kendi gibi BEBEK olan arkadaşlarıyla oynarken çevreden ;kız sen oglanlarla mı oynuyosun,kızlar oglanlarla oynamaz gibi beyinsizce cümleler kuranlar...bebekçe bir refleksle göbüşünü açtiginda kız kapat göbüşünü cabuk diyenler...hastane koridorunda sıramizi beklerken onumuzden gecen doktora el sallayan kızıma;kız sen erkeklere mi bakıyorsun ;erkeklere el mi sallıyosun diyenler...erkek bebeklere parkta arkadaslariyla oynarken oğlum hangisini alıym sana hangisini begendin,ooo kızların icine düştü oglum yasadi v.s. diyen dangalak mi ararsin ne ararsan var.yani bir kiz cocugu annesi olarak biri bir gun yemin ederim elimde kalcak az kaldi.....sonra 4 yasinda cocuk kacirildi 3 yasinda cocuga tecavuz ettiler.ederler.kafa sadece buna basiyo cunku.ya bebek onlar bebegin cocugun cinsiyeti mi olur lutfen ya! Ya kizim doktora el salladi diye ordan teyzenin biri kiz sen erkeklere el mi salliyosun diyo dusunebiliyomusunuz kalkip orda kadinin girtlagini sıksam haksiz miyim? Evet erleklere el salliyo 19 aylik ama araniyo ya naparsin.. .Biz cocuklarimizi nasil koriycaz aklim almiyo benim
Amin Rabbim hep iyi insanlar çıkarsın evlatlarımızın karşısına... her TV yi açtığımda ağlayarak kapatıyorum yazık herkes çığrından çıkmış iyi bir ebeveyn olmak korkusu sarıyor insanın içini en güzeli ni vicdanlı iyi insan olabilmeyi öğretme korkusu inşallah hep guzellikler çıkar yollarına ve geriye dönüp baktığımızda onlar büyüdüğünde güzel bir huzur kaplar içinizibu konuyla ilgili bende bişeyler yazmak istiyorum. Malesef ki bunların bir rüya olmasını temenni ederdim keşke uyansam ve çizgi film izlediğim o dönemlere dönebilsem ama çocuk olarak dönmek istemiyorum bu halimle o yıllarda ki kadar saf temiz komşuluklar dostuluklar arkadaşlıklar olsun istiyorum. Ciğerim yanıyor zaten o haberleri izledikçe gördükçe. Evet bu zihniyetler yüzünden sapık insanlar yetişiyor ve hiç günahı olmayan çocuklar insanlar hatta hayvanlar zarar görüyor ölüyor. Bunun nasıl önü alınır bu zihniyetler nasıl kör olur bilemiyorum sihirli bir değneğim olsa da değiştirebilsem mümkün değil..söyleyebileceğim tek şey erkek annesi olacağım inşallah yakın zamanda ve oğluma ahlaklı kadına saygılı sevgili ve her canlıya değer veren merhamet eden bir insan olmasını öğreteceğim. Hİç birşey yapamıyorsam babanı örnek al dicem onun gibi ol.. İnşallah hayırlı evlatlar olurlar ve inşallah kötü insanlar evlatlarımızdan uzak olurlar..
inşallah canım ben her zaman söylerim %50 aile de gördüğü aldığı eğitim %50 içinde olacak çocuğun diye aileden iyi şeyler görürse Allah ta içine merhamet verir inşallah hayırlı evlatlar olurlar.. Benim eşim hep babasını örnek almış kp kv olmadan bakkala bile gitmezmiş hep eli elinde her hafta çiçekler eşine değer veren bir adam.. Eşim der benim babam idolümdü diye rahmetli olmuş tanıyamadım ben tabi ama nası merhametli nası hayırlı bi evlat bıraktıysa bi eli hep annesinin üzerindedir. Anneside bunu bilir güven duyar inşallah oda nesilden nesile gibi evladına böyle iyi bi örnek olur ve işe yararAmin Rabbim hep iyi insanlar çıkarsın evlatlarımızın karşısına... her TV yi açtığımda ağlayarak kapatıyorum yazık herkes çığrından çıkmış iyi bir ebeveyn olmak korkusu sarıyor insanın içini en güzeli ni vicdanlı iyi insan olabilmeyi öğretme korkusu inşallah hep guzellikler çıkar yollarına ve geriye dönüp baktığımızda onlar büyüdüğünde güzel bir huzur kaplar içinizi
Canım ben cildimde ki genel kuruluktan dolayı bunun bir üst versiyonunu 15 yıldır kullanıyorum. Gebe kalınca hemen doktora danıştım bi sıkıntı olmaz dedi. Doktorun verdiyse zaten sıkıntı yoktur. Hemen hemen bütün prospektüslerde aynı yazıyı görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?